Gość: Funindesign IP: *.eimperium.pl 31.03.15, 20:55 Ludzie pobudka....pogadajmy..... 4 piłkarzy - Bonin, Kuświk, Robak, Kosznik a tylko 3 mogę do drużyny wstawić - którego odrzucić i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: piłkarze IP: *.dynamic.mm.pl 31.03.15, 22:42 Mówiłem Ci już, ale nie wprost, wywal Robaka. Rumak po utrzymaniu Zawiszy w Ekstraklasie zostanie trenerem roku a Robak w Bydgoszczy uciuła 2 pkt za występ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galik77 Re: piłkarze IP: *.eaw.com.pl 31.03.15, 23:59 wyrzuć Kosznika, w derbach sobie postrzelają więc ryzyko ujemnych punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funindesign Re: piłkarze IP: *.eimperium.pl 01.04.15, 09:25 Czyli wracamy znowu do sławetnej dwójki Robak,Kosznik ;) a może obu wywalić....tylko kim zastąpić wtedy ....... cały czas przyglądam się Kiełbowi z Korony, załapał forme i na razie taki czarny konik w ostatnich kolejkach a biorąc pod uwage ilość oddawanych przez niego celnych strzałów to jeszcze pewnie parę razy coś umieści w siatce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: piłkarze IP: *.play-internet.pl 02.04.15, 16:28 Ja bym kupił Ronaldo, on strzela dużo goli. Odpowiedz Link Zgłoś