Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Módlmy się o pogodę

IP: *.stacje.agora.pl 11.04.02, 00:30
    Mówie niestety poważnie i w strachu wielkim - wszystkie dostępne prognozy mówią o deszczu non stop,
    temperaturze 10 stopni (czylio 20 będzie z 6) i dużym wietrze. To może bardzo popsuć grę, fetę na stadionie, ew.
    na Starym Rynku, no a przede wszytkim wykluczyć me wielkie plany zaprowadzenia na kolejorza mego
    4,5-letniego łożgola...
    Powtarzam - módlmy się!
    Obserwuj wątek
      • Gość: heku Re: Módlmy się o pogodę IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 08:40
        obys sie mylil!!!
        musi byc 20 stopni brak wiatru i zerowe zachmurzenie i 3:0 dla Lecha wtedy
        bedzie to calkowicie udana sobota
        • Gość: Sergio Re: Módlmy się o pogodę IP: *.man.poznan.pl 11.04.02, 09:45
          mnie na meczu nie będę ale pomodlę się do wszelkich które mi przyjdą do głowy,
          żebyście nie zmarzli i nie zmokli, frekwencja przez aurę nie spadła, a poziom
          gry zachwycił wszystkich
          • Gość: MaciejK Re: Módlmy się o pogodę IP: *.radiomerkury.pl 11.04.02, 13:51
            Niestety mamy na wiosnę prawdziwego pecha do pogody. Przez ostatni tydzień nie
            spadła w Poznaniu nawet kropla deszczu a na sobotę zapowiadają ulewy. Mam tylko
            nadzieję ze "pogodynki" się pomylą-choć rzadko się zdarza by myliły się
            wszystkie...
            PZDR
            • Gość: xxx Re: Módlmy się o pogodę IP: *.futuro.pl 11.04.02, 14:03
              Oby peleryny były potrzebne tylko do tego zeby ładnie stadion wyglądał.
              • Gość: MaciejK Re: Módlmy się o pogodę IP: *.radiomerkury.pl 11.04.02, 14:40
                Gość portalu: xxx napisał(a):

> Oby peleryny były potrzebne tylko do tego zeby ładnie stadion wyglądał.

Tak na marginesie-czy te peleryny mają tylko walory wizualne czy jest szansa ze
                przed deszczykiem ochronią?
                PZDR
                • Gość: xxx Re: Módlmy się o pogodę IP: *.futuro.pl 11.04.02, 21:34
                  Powinny ochronic przed deszczem.
      • warsau Módlmy się o pogodę 11.04.02, 14:21

opad deszczu jest raczej pewny. wiecej mozna zobaczyc na :

weather.icm.edu.pl

.
        • Gość: plastic Re: Módlmy się o pogodę IP: *.icpnet.pl 11.04.02, 14:52
          warsau napisał(a):
          > opad deszczu jest raczej pewny.

przezylem tloki ;) to pprzezyje "drobne" opady.. juz nic mnie nie "zagnie".
          pokazmy ze pogoda nie jest wazna i wrocmy do 1 ligi przy pelnych trybunach!
          ps. spox wyslalem maila do Boga, pogoda zalatwiona ;)
      • Gość: kolej Re: Módlmy się o pogodę - jest lepiej IP: *.stacje.agora.pl 11.04.02, 15:18
        Ufff, idzie ku lepszemu. Zmiana w prognozach od wczorajszego wieczora jest ogromna! Wczoraj
        wszystkie cztery dostepne mi dobre źródła zgodnie podawały, że będą deszcze ciągłe. Dzis Cyfra + i
        wp.pl mówią już o przelotnych, a gazeta.pl i onet.pl co prawda o całkowitym zachmurzeniu, ale bez
        deszczu! Na stronie icm.edu.pl jest pogoda tylko do soboty 6 rano...
        Nadal sie módlmy...
        • Gość: MaciejK Re: Módlmy się o pogodę - jest lepiej IP: *.radiomerkury.pl 11.04.02, 15:27
          Ponawiam zapytanie o peleryny(czy tylko dla wyglądu czy też z funkcją
          przeciwdeszczową he, he).
          A propos wypowiedzi Plastica-ja sie nie boję ze sie rozpuszczę-chodzi mi tylko
          o frekwencję i generalnie widowiskowość. Wszyscy wiemy jak to wyglada przy
          deszczu. A jeśli pelerynki sa foliowe i w miarę obszerne to można to
          rozreklamować - "przyjdzie nawet w deszczu bo i tak nie zmokniecie"...
          PZDR
        • jabo1 Re: Módlmy się o pogodę - jest lepiej 11.04.02, 15:30
          tu jest profesjonalna prognoza na sześć dni - ma padać dopiero w poniedziałek
          www.weatheronline.co.uk/Europe.htm
          ale módlmy się dalej (nie ufam meteorologom - wiem coś o tym)
          pozdrawiam wszystkich
          • jabo1 sorry, zły link wkleiłem 11.04.02, 15:32
            www.weatheronline.co.uk/cgi-bin/citybild?
            PROVIDER=anwendung&WMO=12330&LANG=en
            • jabo1 teraz powinno być OK 11.04.02, 15:34
              www.weatheronline.co.uk/cgi-bin/citybild?PROVIDER=anwendung&WMO=12330&LANG=en
        • Gość: salog Re: Módlmy się o pogodę - jest lepiej IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.04.02, 15:30
          Cholera kolej Twoje modlitwy są starsznie skuteczne. Masz jakieś chody? Wiesz
          mam taka drobną sprawę prywatną, czy mógłbym do Cebie z intencją abys w moim
          imieniu omówił parę Zdrowasiek? ;)
          • Gość: kolej Re: Módlmy się o pogodę - jest lepiej IP: *.stacje.agora.pl 11.04.02, 16:20
            polecam najblizszy kosciół, choć IOn wysłucha Cię, gdziekolwiek będziesz... A w tej sprawie to po
            prostu myslę, ż Pan Bóg woli, by mój syn został kibicem Lecha, a nie innego klubu na L, lecz z jedna
            litera wiecej... co mu niestety z racji geograficznych powaznie grozi...
            • misza01 Re: Módlmy się o pogodę - jest lepiej 12.04.02, 10:44
              wp podaje dzisaj,że zachmurzenia tak, a opad PRAWDOPODOBNY. tylko i aż
              prawdopodobny. Pamiętacie Tłoki. Przed meczem było w miarę, a później wszystko-
              śnieg, deszcz, grad. Wybitnie się na nas uwzięło.Ale trzeba być dobrej
              myśli...Prawdopodobny to nie pewny,opad to nie ulewy...
              • feelgood Re: Módlmy się o pogodę - jest lepiej 12.04.02, 10:59
                Z przykrością informuję, iż opad jest pewny, gdyż z koleżkami farbujemy
                czajniki na niebiesko. Ilekroć tak robimy, na meczu pada deszcz zmywając farbę
                na twarz i ubrania, co sprawia, że wyglądamy na zupełnych kretynów.
                No chyba, że przekonacie nas, żeby dać sobie spokój z extra fryzurą - ale
                ostrzegam - mamy już lakier :))))
                nARKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka