Gość: bart Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 18:13 PALMik ponad wszystko , po kilku takich kazda porazke Polakow znosze z usmiechem na ustach Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolanin Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? 19.05.02, 21:09 Bardzo dobre piwo na mecz to DĘBOWE MOCNE albo też TYSKIE Gronie lub LECH Premium Jednak gorąco polecam Dębowe naprawde smaczne pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
tifoso_pl Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? 19.05.02, 22:18 Właściwie, kiedy sobie siedziałem na Łazienkowskiej na meczu Polska-Estonia, najbardziej brakowało mi filiżanki mocnej kawy. Albo całego termosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 22:22 leszek jest oki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 22:24 W sumie ciezko sie zdecydowac ale... Tyskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad łarka:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.02, 22:53 Gość portalu: Lani napisał(a): > Ja to prawie podczas każdej transmisji popijam sobie czerwoną WARKĘ, dla mnie > jest to piweczko Best of the Best :O)) Ale tylko z lodówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: *.ltl.pl 20.05.02, 11:40 Każde jest dobre, byleby dużo. Po ostatnich wyczynach orłów Engela potrzeba małego zaćmienia pamięci. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: 212.160.114.* 20.05.02, 13:08 LECH lub TYSKIE. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza16 Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: *.dilnet.wroc.pl 20.05.02, 13:25 Gość portalu: Lani napisał(a): > Ja to prawie podczas każdej transmisji popijam sobie czerwoną WARKĘ, dla mnie > jest to piweczko Best of the Best :O)) Zaprawde powiadam ci racje masz albowiem Warka najszlachetniejszym piwem pod sloncem jest. Oczywiscie czerwona. Niezly jest rowniez Ksiaz, takie lokalne piwko Walbrzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.05.02, 15:09 do meczu okocim mocny na imprezy królewskie tudzież tyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Perełka:) IP: 62.233.189.* 20.05.02, 20:32 Tyklo PERŁA!!! Hołduje po prostu lokalnej tradycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: Perełka:) IP: *.swit.futuro.pl 20.05.02, 22:27 Perła Chmielowa to nasza królowa Oczywiście, że tylko Perła. Nie pijam nigdy innego piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita AMERICAN CORN ZE STADIONU ROZRABIANY Z OLIGOCENEM IP: 3.5.* / *.chello.pl 21.05.02, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: 212.180.134.* 21.05.02, 00:33 oczywiście TO podane przez dobrze wytresowaną żonę, która nie dość, że piękna i zgrabna, nauczona nie przeszkadzać, gdy mecz w TV, to jeszcze sama je wcześniej kupi i do lodówki wstawi ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztan Re: JAKIE PIWO NAJLEPIEJ WAM SMAKUJE LOOKAJĄC MECZ W TV ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.02, 23:31 oczywiscie każde - w miarę zimne ale bez przesady- najbardziej zaś Książ, Krakus, Okocim Premium no i z czeskich ( 20 km od granicy :-) ) Primator i Staropramen. Odpowiedz Link Zgłoś