Gość: Mariusz IP: 138.85.158.* 06.06.01, 17:45 Jak w ogole nasi graja? Nie mam mozliwosci ogladania meczu - tylko informacje na zywo z interneru - jestem na II polkuli. Pozdr. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochman i co robi Juskowiak?? IP: 194.203.162.* 06.06.01, 17:50 Nie slyszalem o nim ani jednej wzmianki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: i co robi Juskowiak?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:56 ładnie wygląda, armenia -piekny kraj na boisku co chwile dymy jak na NHL, ale bez kartek i ofiar, kłuca sie o wybijanie na aut jak leży ktoś gorąc -nasi wymiekaja na trybunach flaga legii, widziałem też napis zagłębie... ale nie wiem jakie... juskowiak robi to co zwykle, a nawet podaje nasi mieli parę ładnych akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidigal Re: Jak to wyglada?! IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 17:54 Beznadziejny mecz, chyba poziom z A-klasy. Nasi grają słabo, jakby spali, zresztą ormianie też nie lepiej. Chyba będzie ciężko wygrać ten mecz, ale trzymajmy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Jak to wyglada?! IP: *.upc-b.chello.nl 06.06.01, 18:02 Poziom gry prosto z podworka...O grze Juskowiaka szkoda gadac, to burak ktory blokuje np. Wichniarkowi lub Gilewiczowi miejsce w kadrze...Czemu Engel tego nie pochwytuje jest dla mnie tajemnica, Odpowiedz Link Zgłoś