Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walia - Polska 0:0 po 35 minutach

• Gość: olo [...] IP: *.mostostal.waw.pl 14.10.04, 08:03
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: lolek Re: Walia - Polska 3 bramy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:05
        ale piękne bramki!!! , Panowie setnie się ubawiłem, dziękuje!
      • Gość: Cesarz [...] IP: *.kospel.pl 14.10.04, 08:21
      • budapren Błąd Rząsy ?! 14.10.04, 08:23
        Może i Rząsa popełnił błąd "zbyt lekko wybijając piłkę" ale przedewszystkim
        Ernshaw już był przed nim i chłopina próbował ratować sytuację i tak nieźle że
        bez faulu. Ale bramka nie padła po jego błędzie !!! Obejrzyjcie sytuację
        jeszcze raz, ale nie od podania Bellamyego, po to było eleganckie i sama akcja
        Ernshawa to wykończenie. Ale sekundę wcześniej. Po faulu piłka potoczyła się w
        kierunku naszego pola karnego. Z tego miejsca nie mógłby Bellamy wykonać
        wolnego. Więc co robi nasz defensywny pomocnik Radek Kałużny ? Podaje piłkę do
        Bellamego. Nie ważne, że obrona nie zdążyła się ustawić ... A jak podaje ? PO
        ZIEMI !!! Tak doświadczony piłkarz powinien dodatkowo złapać piłeczkę ustawić
        się i dopiero rzucić ją wybijającemu. Albo chociaż górą ... inna sprawa, że nie
        popisał się w tej sytuacji sędzia, wszak wolny powinien być wybijany ze
        stojącej, a nie toczącej się piłki ... Ale co tam ta bramka wyszła nam na
        dobre.
        A bramka Hartsona, owszem ręką, ale gdzie byli nasi obrońcy ?! Trzech
        walijczyków przed Dudkiem i nikogo więcej i nie jest istotne czy ręką, nogą,
        głową czy czym tam jeszcze, Ważny jest błąd w kryciu ... Ale to i tak było już
        po herbacie.
        A co do bohatera meczu, ja bym tu jeszcze dołożył Baszczyńskiego. Kapitalny
        mecz. Chłopina robił wszystko niekiegy sam się asekurował, harował za hajtę i
        kłosa ...
        Jeszcze sprawa Savage, najpierw Szymek powinien dostać żółtko za ten faul na
        nim, a za chwilę Savage czerwońca za odwet bez piłki. Zresztą to cud że
        Walijczycy kończyli mecz w 11 ...
        Gratulacje dla reprezentacji !!! Gratulacje dla Janasa (za kilka lat nikt nie
        będzie pamiętał kogo wystawił w której minucie, a trenera rozlicza się za
        wyniki)!!!
        Tylko jedno mnie martwi mundial w 2006 roku, a reprezentacja jakaś taka lekko
        geriatryczna się robi ...
        • Gość: klik Re: Błąd Rząsy ?! IP: *.jems.pl 14.10.04, 21:10
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=16670932&a=16705997
      • Gość: MeYzOs [...] IP: *.lublin.mm.pl 14.10.04, 08:23
      • Gość: L3 Frankowski na prezydenta!!! [nt] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:24
      • Gość: skysurfer [...] IP: *.citibank.com 14.10.04, 08:30
      • Gość: Polak [...] IP: *.crowley.pl 14.10.04, 08:36
      • Gość: kibic legii Re: Walia - Polska 0:0 po 35 minutach IP: *.citibank.com 14.10.04, 08:44
        w imieniu kibicow Legii przepraszam za tego idiote, ktory obraza Wislakow
      • Gość: kibic legii Re: Walia - Polska 0:0 po 35 minutach IP: *.citibank.com 14.10.04, 08:45
        Szanujemy wszystkich naszych pilkarzy za walke, bez wzgledu na przynaleznosc
        klubowa...
      • Gość: efu Re: Walia - Polska 0:0 po 35 minutach IP: *.pool8173.interbusiness.it 14.10.04, 08:49
        co za blyskotliwy komentarz
      • Gość: Gajowy_Marucha Re: Walia - Polska 0:0 po 35 minutach IP: *.pfleidererag.pl / 212.160.236.* 14.10.04, 09:12
        Człowieku lecz sie, idz na terapie grupowa, popracuj z dziecmi, a nie
        wyglaszasz takie filozoficzne teksty..... mierzisz mnie
      • Gość: MISZEL Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:18
        franek górą
        • Gość: MISZEL Re: Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:22
          franek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: MISZEL Re: Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:25
          polanddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
          dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
          ddddddddddd
      • orbulon Gratulacje panie trenerze!!! 14.10.04, 09:31
        Po pierwszej połowie liczyłem i modliłem się aby z wynikiem O:O dotrwać do
        końca. W końcu pierwsza połowa dla naszych orłów wypadła miernie i stąd
        popadłem w chwilową depresję. Zaś po strtzeleniu bramki sądziłem, że dla nas to
        już koniec i możemy się pożegnać z trzema punktami.
        Ale panowie Frankowski, Żurawski i Krzynówek w ciągu kilkudziesięciu minut
        przywrócuili mi ducha. Cieszy mnie wygrana. Gratuluję trenerowi Janasowi
        zwycięstwa {no i całej drużynie}. Była chwile, żę chciałem dymisji "Janosika"
        ale teraz wiem ,że się myliłem co do niego.
      • Gość: j Re: Walia - Polska 0:0 po 35 minutach IP: *.ceti.pl 14.10.04, 09:31
        Bravo Misiaczku! A teraz bierz tornister i marsz do szkoły!
      • Gość: Raf Koleś, koleś, koleś... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 09:41
        Papka zamiast mózgu i nick jak facet bez papki, a potem wychodza takie komentarze... Trzeba by sie z tego wycofac, co ? Ale żeby się wycofać z takich twierdzeń trzeba mieć MÓZG.
        Wracając do meczu bramki były kapitalne. Frankowski zamieszał walijczykami jak kucharka zupę. Chyba jednak dobrze, że wszedł dopiero w drugiej połowie. Jak widziałem podania i konstruowanie ataków w pierwszej, to moim zdaniem zabiegałby sie na smierć. A Janas znowu miał farta. I dobrze. Może tym razem sie jakoś uda i nie będzie trzech meczy "ostatniej szansy".
        Po tym spotkaniu już nie mogę się doczekac na spotkanie z francuzami.
      • Gość: mac Re: Walia - Polska 0:0 po 35 minutach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:53
        Ty głupi szowinisto , gdybyśmy przegrali to byś się pewnie cieszył. Brawo
        Frankowski!
      • Gość: kibol Re: Walia - Polska 0:0 po 35 minutach IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 14.10.04, 10:05

gdzie ten ekspert co popełnił artykulik w GW po meczu z Austrią. Krytykował
        Milę a znowu po jego wejściu i akcjach wygraliśmy mecz. Pan z gazety oczywiście
        już nie pamieta co pisał poprzednio i wciśnie czytelnikom przy najblizszej
        okazji "myśli frustrata" Nie pamiętam jego nazwiska ale nie ma czego żałować
        nazwijmy go Panem który wypisywał głupoty wGW. Pozdrawiam kibiców
      • Gość: mozi Walia - Polska 2:3. Awans coraz bliżej IP: 193.170.62.* 14.10.04, 11:35
        Mam nadzieje ze jednak awansujemy do tych mistrzostw. Glupio by wyszlo gdybysmy
        nie brali udzialu w mistrzostwach ktore odbeda sie u naszych sasiadow.
      • Gość: WK Komentarz walijskiego dziennikarza. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 11:44
        Walia została "hit by a Polish one-two-three smash-and-grab raid". Język
        angielski posiada tą sypmatyczną właściwość maksymalnej dosadności przy
        minimalnych środkach...
      • Gość: Chm... Walia - Polska 2:3. Awans coraz bliżej IP: *.zcce.compaq.com 14.10.04, 12:05
        Szpakowski to wiedzma. Jak padl pierwszy gol dla Walijczykow i pokazano radosz
        trenera Walii, Pan Darek wypowiedzial czarodziejskie slowa:
        "To ostatnia radosc Marka Hughesa jako trenera Walii". Do konca meczu bylo
        jeszcze sporo czasu, ale Szpaku juz wiedzial co bedzie...
        Panie Darku, moze by tak czesciej takie teksty...
      • Gość: edber JAK TO SIE STALO? IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 14.10.04, 12:30
        Niech ktos mi powie jakim sposobem ci drwale wychodza na bani na mecz, stoja i
        klada sie przez 80 min a potem wygrywaja? To przeczy logice.
        • Gość: Bart [...] IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.10.04, 13:07
          • Gość: Grzesiek Awans IP: *.ztpnet.pl 14.10.04, 13:10
            Ponawiam swoje pytanie.Czy ktoś wie jakie są zasady awansu z drugich miejsc w
            grupach eliminacyjnych do finałów MŚ ???
            • Gość: Bart Awans-zasady IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.10.04, 13:32
              Awansują dwie drużyny z drugich miejsc bezpośrednio z najwięszą ilością punktów
              i bramek w spotkaniach z 6 cioma pierwszymi zespołami w grupie(tam gdzie są
              grupy 7zespołowe) Reszta gra w barażach macz - rewanż. czaic=sz bazę>?? jest
              duża szansa w takim układzie. pozdrawiam
        • Gość: Bart [...] IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.10.04, 13:09
      • Gość: karolcia_m meczyk IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 14.10.04, 16:10
        Jestem zniesmaczona wczorajszym zachowaniem niektórych graczy zespołu
        walijskiego. Szczególie pokazanym zachowaniem tego blondasa z kucykiem moim i
        nie tylko moim zdaniem powinien zajac zaszczytne mu miejsce w loży najbardziej
        chamskich piłkazy mozna to sobie uzmysłowić ogladajac jego zachowanie po meczu
        w stosunku do Dudka - szczyt!!! To tyle A co do gry naszych pilkarzy to oby ich
        zaciętość, skuteczność i wola walki byla czętsza niz w ostatnich 20 min. meczu
        oby tak dalej!:) to tyle pozdrowienia z Psar.
      • Gość: klik słów kilka do pana Pola w sprawie Rzetelności IP: *.jems.pl 14.10.04, 20:55
        wielce szanuję wiedzę Michała Pola i tym bardziej nie mogę zrozumieć braku
        rzetelnego komentarza gry Hajty. myślę, że bez tego komentarza całość traci
        sens.
        wczoraj, w trakcie meczu zastanawiałem (dzisiaj rano zmusił mnie do tego
        ponownie autor tego artykułu) nad fenomenem Tomka Hajty. wiele razy
        kontemplowałem jego "grę" i porównywałem z treścią komentarzy. zdarzyło się
        nawet, że wyłączałem telewizor, aby spokojnie zebrać myśli. i nic. wczoraj
        wieczorem, po kilkudziesięciu minutach dość słabej gry całego zespołu, po wielu
        błędach, czy raczej zaniechaniach działania obronnego Hajty, ale po celnym
        strzale Frankowskiego, cała Polska usłyszała z ust komentatora państwowej
        (obiektywnej, niezależnej, opiniotwórczej!?) telewizji: "...wspaniały mecz
        Tomka Hajty..." ? ? ? popatrzyliśmy na siebie dziwnym wzrokiem. o co tu
        chodzi? dlaczego Tomasz Hajto znajduje takie uznanie zarówno wśród komentatorów
        jak i trenerów? dlaczego jest tak pieczołowicie chwalony i hołubiony? dlaczego
        ludzie, szczególnie dzieciaki, pozbawiani są rzetelnej wiedzy?
        te i wiele innych pytań dotyczących tworzenia opinii na temat polskiej piłki
        przychodzą mi do głowy po lekturze także tego artykułu. wiele bym dał za pomoc
        w znalezieniu na nie odpowiedzi ze strony tak rzetelnego autora.
        piotrek
        p.s. ufff... dopiero teraz znalazłem trochę czasu
      • Gość: rozus Krzynówek!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 13:59
        To była najłądniejsza bramka zdobyta w ostatnich 3latach :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka