Gość: f0rsus Re: A moze tak mecz IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.04.02, 19:48 No mzoe sie skusicie na meczyk? irc#nalewki pokaza wam czym jest futbol! yo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaj Re: A moze tak mecz IP: *.icpnet.pl 19.04.02, 19:49 witam ;-))) chyba sie wystraszyli tey :PPP ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: A moze tak mecz IP: *.echostar.pl 19.04.02, 20:21 propozycja z naszej strony już dawno padła, wtedy wy nie odpowiedzieliście; chętnie pouczę się od was tego futbolu :-)) oj mali napinacze, miło się was czyta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: A moze tak mecz IP: *.futuro.pl 19.04.02, 20:22 Przyznaj się Sergio, nalewki Cie skusiły?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: A moze tak mecz IP: *.echostar.pl 19.04.02, 20:26 ale mnie wyczułeś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: A moze tak mecz IP: *.echostar.pl 19.04.02, 21:14 jeśli przegramy, to zafundujemy wam nalewki!!! jeśli Wy przegracie,to fundujecie jakiś normalny trunek(piwko,wódzia) zawsze jak gra się o jakąś stawkę, to walka jest ciekawsza no więc...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f0rsus Do Sergia IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.04.02, 21:37 Ej no to bylo podpuchowe;] Zeby was sprowokowac, kto kogo bedzie uczyl na boisku to sie okaze :) Chetnie sie naucze czegos nowego!;] aaa jeszcze jedno..;] Nie jestem malym napinaczem;]yo! pozdro!;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio od Sergia IP: *.echostar.pl 19.04.02, 23:29 no masz rację, przegiąłem z tym napinaczem; nie powinienem tak zwracać się do bądź co bądź swoich; a co do uczenia czy pokazywania to była inicjatywa kogoś od was :) przyjdźcie w czwartek na boicho 13-ki, tam gramy co do meczu... przeważnie mamy problemy z frekwencją więc mecz forum-irc byłby raczej umowny pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f0rsus Re: Mecz IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.04.02, 23:36 Hehe luzz;] z checia przybedziemy i rozegramy jakis maly sparing ;] yo , peace & pozdro ;] hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Mecz IP: *.echostar.pl 19.04.02, 23:42 zapraszamy: czwartek godzina 17.00 zawsze są maciejx z kumplami, Pluto, canemuto, ja, apcio czasem wpada Loki zwany el Toro, Darasowi chyba trzeba będzie zacząć płacić za przybycie ;-)) i inni goście; no i wszyscy oczywiście czekają na come back miszy ogólnie jest wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f0rsus Re: Mecz IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.04.02, 23:48 Wpadniemy;] a propo nalewek- nie moglem teraz sie doszukac pewnego wpisu dotyczacego nalewek, ale mniejsza o to ;] to do meczu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Mecz IP: *.echostar.pl 19.04.02, 23:53 zacytowałem całość twojego wpisu w innym poście, ale to chyba nie ma aż takiego znaczenia? Prawdą jest, że mnie, xxx-sa i Lokiego rozbawiłeś :-))) ogólnie luz, raczej do tej pory nikt nie utożsamiał was z nalewkami, bo niby dlaczego? do meczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f0rsus Re: Mecz IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.04.02, 23:59 Chodzilo mi o post -• irc #lech - wlasciwy kierunek Gość portalu: irc #lec, 16- 02-2002 09:54 i uzycie irc #nalewki bylo ironiczne, tak czy siak bro rulez,do czwartku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Mecz IP: *.echostar.pl 20.04.02, 00:04 nie wgłębiałem się w tamten wątek stąd nie złapałem ironii; faktycznie - pisaliście do siebie, więc mogliśmy nie zrozumieć; nie zawracam dłużej głowy hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: Mecz IP: *.piastlan.net 20.04.02, 00:01 Gość portalu: Sergio napisał(a): > zawsze są maciejx z kumplami, Pluto, canemuto, ja, apcio czasem wpada Loki > zwany el Toro, Darasowi chyba trzeba będzie zacząć płacić za przybycie ;-)) i Co ty nie moglem ostatnimi czasy przybywac gdyz mam problemy na uczelni jak wszystko wyjdzie na prosta to sie pojawie napewno. Chlopaki oficjalny mecz przelozcie na kiedy indziej my musimy jeszcze troszke pograc ze soba tym razem wam nie pomoge gdzy w czwartek wyjezdzam na mistrzostwa Polski w pilke do Ostrowca Swietokrzyskiego takze apeluje o rozegranie oficjalnego meczu kiedy indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Mecz IP: *.echostar.pl 20.04.02, 00:07 poczekamy, poczekamy; na razie gramy sparingi w kombinowanych składach a maciekx ogrywa swój zespół; jest z kim pograć powodzenia na uczelni! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Mecz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 17:32 Gość portalu: Sergio napisał(a): > zapraszamy: czwartek godzina 17.00 > zawsze są maciejx z kumplami, Pluto, canemuto, ja, apcio czasem wpada Loki > zwany el Toro, Darasowi chyba trzeba będzie zacząć płacić za przybycie ;-)) i > inni goście; no i wszyscy oczywiście czekają na come back miszy > ogólnie jest wesoło :) W tym tygodniu jestem na pewno!!!! Wykurowałem się wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chickAn Re: od Sergia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 14:18 mozecie na mnie liczyc!!:)) ale gdzie sa te boiska 13-nastki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: od Sergia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 21.04.02, 20:47 Gość portalu: chickAn napisał(a): > mozecie na mnie liczyc!!:)) ale gdzie sa te boiska 13-nastki??? szkoła mieści się na rogu ulicy Solnej i Alei Niepodległości, jej boiska z tyłu w kierunku hotelu Polonez (w okolicy jest tylko jedno ze sztuczną nawierzchnią). Zbieramy się około 17.00, przeważnie czekamy chwilę aż dzieciaki skończą wf i zaczynamy. Jeżeli znasz kogoś z nas to się nie zgubisz, jeśli nie to podejdź i zagadaj, będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f0rsus Re: A moze tak mecz IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.04.02, 21:34 Ej no okej, ja jako "czlonek" irc #lech jestem za meczem, chetnie sie zmierze z "Wiara Lecha". Mam jedno ale, jesli wygramy to macie mi piwo postawic,a nie nalewke- nie pije gowien! I nie kumam czemu wszystkich z #lech mianujecie aka nalewkarzami! Jakies stereotypy? yo! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: A moze tak mecz IP: *.icpnet.pl 19.04.02, 22:07 ja jak sie do skladu zalapie to gram po stronie forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #lech Re: A moze tak mecz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.04.02, 11:15 Gość portalu: apcio napisał(a): > ja jak sie do skladu zalapie to gram po stronie forum :) acpio ty jebana choragiewko !!! teraz forum tak ?? na #lech juz nie masz co wchodzic kloszardzie ty !!! chodzisz tam gdzie jeste wiecej alkoholu !!! powstanie nowa grupa to tez do niej przejdziesz !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: A moze tak mecz IP: *.echostar.pl 19.04.02, 23:34 Gość portalu: f0rsus napisał(a): > Ej no okej, ja jako "czlonek" irc #lech jestem za meczem, chetnie sie zmierze > z "Wiara Lecha". Mam jedno ale, jesli wygramy to macie mi piwo postawic,a nie > nalewke- nie pije gowien! I nie kumam czemu wszystkich z #lech mianujecie aka > nalewkarzami! Jakies stereotypy? yo! pozdro! "No mzoe sie skusicie na meczyk? irc#nalewki pokaza wam czym jest futbol! yo!" To są twoje słowa, stąd te nalewki :-)) zaintrygowałeś nas po prostu :-))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi CO DO MECZU!!! IP: *.icpnet.pl 20.04.02, 00:06 dlaczego w czwartek,nie kazdy ma czas,zagrajmy raz a powaznie np w niedziele o 14.00 na boisku warty poznan,albo jak tyle niema wiary to na "13" pozdro dla all napinaczy,nalewkarzy,piwoszow i innych degustatorow roznych wynalazkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: CO DO MECZU!!! IP: *.echostar.pl 20.04.02, 00:13 nie wiem ilu się znajdzie koneserów boisk king size :) ja jestem za; co do terminu, cóż do takiego konsensusu doszliśmy wspólnie i tak zostało; na poważnie zagramy jak ogra się cały skład; jak czytałeś Daras prosił o zwłokę; Alchem też ma sesję; póki co gramy luźno; była propozycja małej ligi z czterema stałymi zespołami, nadal szukamy chętnych; to by było coś; pomyśl, może jednak znajdziesz trochę czasu w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaj Re: CO DO MECZU!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 00:19 jak macie cos do nalewek to powiedzcie mi to prosto w twarz mecz o 14 w niedziele - gracie ? czy cykacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: CO DO MECZU!!! IP: *.echostar.pl 20.04.02, 00:26 co do nalewek już sobie wyjaśniliśmy pokrótce, że to jakieś tam wasze tematy; jak chcesz mogę ci powiedzieć w twarz, że nie lubię nalewek, skoro tak ci zależy; a co do cykania czy meczu - zapraszam w czwartek o 17.00 twój termin mi nie pasuje i tyle; jeśli chciałeś mi zagrać na ambicji to ci nie wyszło; tak się składa, że weekendy spędzam z kim innym i gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: CO DO MECZU!!! IP: *.icpnet.pl 20.04.02, 00:19 nie musi byc czwartek, ale: - jak slusznie zauwazyl sergio to wynik wspolnego ustalenia - w weekend ja (i spora czesc kumpli ktorzy przychodza min. bramkarz-cud:))) nie moge przyjsc... praca, praca:( mysle, ze czwartek jest oki - w inny dzien znowu komus nie bedzie pasowalo. jak mawia sergio (nie zacytuje dokladnie) - jak ktos kocha gre to i tak przyjdzie (choc chodzilo tutaj raczej o pogode:))) pozdro. PS no tak, temat pozostawilem bez odzewu - MECZ POPIERAM!!! milo bedzie spuscic komus baty (coz za prowokacja;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: CO DO MECZU!!! IP: *.icpnet.pl 20.04.02, 00:22 no w czwartek,ok ale o 19.00 dopiero bede wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: CO DO MECZU!!! IP: *.echostar.pl 20.04.02, 00:29 Gość portalu: Goldi napisał(a): > no w czwartek,ok ale o 19.00 dopiero bede wolny maciek z kumplami zawsze zostaje dłużej, będziesz miał z kim pograć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: CO DO MECZU!!! IP: *.icpnet.pl 20.04.02, 00:41 hm no to sie porobilo hehe niedlugo dojdzie do tego ze zagram jako support przed jakims meczem lecha :P mi czwartek pasuje bede o 17.30 zaraz po zajeciach a niedziela tez pasuje kolo 15.30 iwec jakbo co to wiecie gdzie mozna mnie znalezc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: CO DO MECZU!!! IP: *.icpnet.pl 20.04.02, 08:02 jedno jest pewne sptkac sie musimy na sparingu i napewno dojdzie do niego jakos na przelomie 3 tygodni, tylko musimy sie dogadac pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: CO DO MECZU!!! IP: *.echostar.pl 20.04.02, 08:25 sorry, że tak się upieram przy tym czwartku; po prostu na codzień pracuję i mam jeszcze mnóstwo innych mniej lub bardziej ciekawych zajęć i trudno mi jest się tak umówić z dnia na dzień; a w czwartek będę napewno i wiem, że dużo osób z tych co wymieniłem też wtedy będą; spotkanie oczywiście, prędzej czy później dojdzie do skutku, ale chodzi mi też o to, że szukamy więcej osób na te czwartki żeby stworzyć cztery stałe składy grające ze sobą według ustalonego kalendarza i systemem każdy z każdym; rozumiecie - Liga Typerów powoli będzie się kończyć więc trzeba zorganizować coś nowego, żeby to opisywać i komentować tu czy u was na ircu; w zasadzie wiele osób jest za, ale brakuje po prostu ludzi, żeby to zrealizować; jeżeli wy przyjdziecie to będzie szansa, że coś ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: CO DO MECZU!!! IP: *.echostar.pl 20.04.02, 09:27 niestety w najbliższy czwartek się nie zjawię-mogą grać we wszystkie inne dni tygodnia popołudniami-może po prostu będziemy grać 2 razy w tygodniu? nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: CO DO MECZU!!! IP: *.miedzychod.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 11:18 moja skromna osoba pojawi sie w ten czwartek po dwoch tygodniach banicji :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejx Re: CO DO MECZU!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 11:22 hmmm. maratonczyk? ja gralem do 20,25 czyly prawie 3, 5 h...... niewazne. czwartek to dobry termin ale faktycznie mozna by zagrac 2x w tygodniu. pzdr i do srody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f0rsus Re: CO DO MECZU!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.04.02, 11:46 Zajebisty pomysl z ta liga, chetnie biore udzial, trzeba jakos sie dogadac, mi termin czwartkowy pasuje, niedzielny nie bardzo wiec jest oki.Btw gdzie sa boiska 13 stki ?;] Jak tam dojechac?;] do czwartku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f0rsus Re: CO DO MECZU!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.04.02, 11:58 Jestem cheeetny na ta lige ;] Jakbys mial jakies szersze info o tym to jakbys mial time'a to daj znac na barttek@inetia.pl ! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto jak trafic na boisko sp.13 i do macieja x IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:39 boisko znajduje sie na terenie szkoły podstawowej obok hotelu ikar i hotelu polonez. a co do macieja tpo lepiej sie ucz historii :) a nie zastanawiaj sie nad iloscia meczów w tygodniu- tak ci wyjdzie na dobre-pozdro (jeju ale ja truje :))) jak rodzice :)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejx Re: jak trafic na boisko sp.13 i do macieja x IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 01:45 tak w ogole to to jest obecnie chyba jedno z lepszych boisk w poznaniu za zupelna darmoche... tylko trzba czasami popieprzac po pilki hektar....ja proponuje lige 3 razy w tygodniu:-))) ja bede.. tylko pozniej bedzie gnoj ze swiadectwem.... pluto nie filozofuj mi tutaj. lepiej czytaj lektury i ucz sie na prace klasowe. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: CO DO MECZU!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.04.02, 09:36 kolejorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killaz- Re: A moze tak mecz IP: *.tosa.pl 21.04.02, 03:36 mam pytanie , czy wiara lecha kupi mi w przypadku porazki (nikt ie watpi ze tak bedzie ) cos innego od nalewki ? killaz-(irc #lech) nie pijacy nalewek ... P.S mysle ze dobrym rozwiazaniem jest bluncik , albo dobrze nabita fifka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee killaz przypal... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.04.02, 03:37 i idź spać!!! pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi CO do ligi IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.04.02, 14:20 ile ma byc druzyn-slyszalem ze 4,w takim razie po ile meczy bysmy grali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re:do kilazza IP: 194.204.191.* 22.04.02, 15:05 NARKOTYKI NA ŚMIETNIKI ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killaz- Re:do pluto IP: *.tosa.pl 23.04.02, 01:33 dzieki pluto ! jezstes wielki ! po przeczytaniu twojej wiadomosci cos mnie uklulo w serce , stracilem przytomnosc i gdy ja odzyskalem stalem sie innym czlowiekiem od teraz moje motto brzmi Zazywasz - Przegrywasz! i Narkotyki - Nie biore ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLUTO Re:do pluto IP: 194.204.191.* 23.04.02, 14:44 Gość portalu: killaz- napisał(a): > dzieki pluto ! > jezstes wielki ! po przeczytaniu twojej wiadomosci cos mnie uklulo w serce , > stracilem przytomnosc i gdy ja odzyskalem stalem sie innym czlowiekiem > od teraz moje motto brzmi > Zazywasz - Przegrywasz! i Narkotyki - Nie biore ! ;)) JA TO ALE MAM ZDOLNOSCI DO PRZEKONYWANIA LUDZI :)) A INNI (CZYT. GUERRA) MNIE NIE DOCENIAJA :)) POZDRO PRZYBYWAJ W CZWARTEK! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Killaz !!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.04.02, 19:05 killaz inny czlowieku :P to kiedy idziemy na wiesz co ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: A moze tak mecz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.05.02, 22:55 gramy w inauguracje 1 Ligi,tzn an bulgarskiej 2 godziny przed meczem ligowym Odpowiedz Link Zgłoś