michutor 28.10.04, 14:54 jutro w bydzi zwolana bedzie specjalna konferencja dotyczaca transferow na ktorej kontrakt podpisze protasiewicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiek Re: protasiewicz w bydgoszczy IP: 212.122.214.* 28.10.04, 15:08 to chyba podpisze gdzieś "pod stołem", bo oficjalnie kontrakty można podpisywać dopiero po ukazaniu się listy transferowej Odpowiedz Link Zgłoś
michutor Sawina 28.10.04, 15:17 sorry, nie protas ale Sawina zasili jutro szeregi btz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL CO ? ? ? ? ? SAWINA ? ? ? WOW... IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.10.04, 16:04 A to nie Sawina zrezygnował ze startów w e-lidze. Przecież przed sezonem mówił że ma dość już e-ligi i że już sie w niej nie pokaże... Sawina może i dobry, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: CO ? ? ? ? ? SAWINA ? ? ? WOW... IP: *.tvgawex.pl 28.10.04, 18:05 tak szczerze mowiąc to chyba i tak trzeba na sawine zaczekac na liste transferową, a pozatym on juz w 1lidze nie byl az taki bardzo dobry, byli lepsi (tak mi sie wydaje, nie znam statystyk). mysle ze nie on jest potrzebny w BTŻ-cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: protasiewicz w bydgoszczy IP: 212.122.214.* 28.10.04, 21:13 A nie mozna w ostatnim punkcie umowy napisac ze umowa ta wchodzi w zycie np 1 grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: protasiewicz w bydgoszczy IP: *.petrus.com.pl 28.10.04, 22:04 Jeżeli to prawda, a wszystko na to wskazuje, to dziękujemy Piotr za dwa lata jazdy w Toruniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aUthor Re: protasiewicz w bydgoszczy IP: *.eranet.pl 29.10.04, 13:00 Gość portalu: Toma Toruń napisał(a): > Jeżeli to prawda, a wszystko na to wskazuje, to dziękujemy Piotr za dwa lata > jazdy w Toruniu.... W końcu jakiś normalny post na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs wiadomosci dzisiaj po 14:00 IP: 195.215.5.* 29.10.04, 09:39 ale zobaczcie sobie sami na stronie Protasa: www.pepe.pentel.pl/05.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Trudno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:52 Cóż, wszystko wskazuje na to że faktycznie tracimy Pepe. Nie ma co miec do niego żalu- moze i mówił kiedys ze chciałby jeździc w Apatorze do końca kariery, ale jestem pewien ze dodał wtedy "jezeli nadal bedzie to tak dobrze zarządzany klub", lub cos koło tego. Niestety od czasu zdobycia DMP przez Apatora organizacja w Toruniu zaczęla najzwyczajniej w świecie nawalać: co roku zmiejszany budzet, brak powaznej aktywności na rynku transferowym, wreszcie slynny 'wariant oszczędnościowy' w poprzednim sezonie i jazda trzema juniorami. Należałoby zapytac w imie czego były te oszczędności jeżeli klub zakończyl sezon na minusie (zarówno sportowym jak i finansowym). Ja osobiscie czuje sie oszukany- wydawac by sie mogło ze taki sezon słuzy gromadzeniu srodków i szkoleniu mlodziezy, aby w następnym zbudowac mocniejsza druzyne (tak zrobila Bydgoszcz). Tymczasem praktycznie bez walki oddalismy Protasiewicza, o Jagusiu az boje sie myslec, a Crump po zdobyciu DMŚ nie bedzie na pewno tańszy. Czyli nadal oszczędzamy? Włodarze klubu zbudowali w zeszlym sezonie sklad na czwórke- i nic poza tym. Uzyskany efekt to nijakośc i szarzyzna- a takiego klubu kibice, jak widac, nie chca ogladac... Trudno- nie ma co płakac, ale z całą pewnościa sprawy nie zmierzaja w dobrym kierunku. Mam tylko nadzieje ze jeżeli w tym sezonie podzielimy zeszłoroczny los BTŻ to potrwa to tak samo dlugo... Pozdrawiam wszystkich kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs No, moze nie jest tak zle... IP: 195.215.5.* 29.10.04, 14:21 Wprawdzie Jagus odchodzi na 95%, ale odchodzi tez Bajer, co powinno wzmocnic druzyne Na pewno kogos dokupia, bo w tej sytuacji przeciez Apator pozostaje bez seniorow. W Bydzi jest wolny Kowalik i Smith. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: No, moze nie jest tak zle... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:43 W wariancie oszczędnościowym będzie jeżdił Batorski, Nagel i Karwan Odpowiedz Link Zgłoś