Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprzedarze i kupno

28.04.02, 04:55
    Moim zdaniem mozliwosc sprzedarzy i kupna zawodnikow przed kazda kolejka to
    poroniony pomysl. Calosc powinna przypominac funkcjonowanie normalnego klubu
    pilkarskiego. Powidzmy limit czterech zmian w sezonie. Czy ktos widzial takie
    sprzedarze i kupna lidze (newet w europie zachodniej tego nie ma). Ja wiem ze
    to zabawa, ale powinna sie opierac na co dziennym zyciu a nie na bajkach.
    Obserwuj wątek
      • arnika4 Re: Sprzedarze i kupno 28.04.02, 11:43
        Chłopie, gdyby tak było, jak chcesz, to dopiero by się klubów narobiło !!!
        Każdy by sobie wtedy robił po 10 klubów, bo w środku sezonu jego pierwsza
        drużyna przestała dobrze grać.
        • koszemelok1 Re: Sprzedarze i kupno 29.04.02, 15:20
          Jestem ogolnie za tym aby wycofac sie z mozliwosci kupna i sprzedazy zawodnikow
          w trakcie trwania sezonu(ewentualnie wprowadzic jakies ograniczenia) .Poto sie
          wybiera 18 zawodnikow zeby potem robic odpowiednie korekty a nie wysprzedac
          cala druzyne i kupic nowa.A jesli chodzi o sprawe "tysiecy" druzyn jednego
          prezesa wystarczy wprowadzic ograniczenia 1 prezes trzy ekipy i oczywiscie
          jeden czlowiek jeden prezes itp.
          Wiem ze teraz juz nic sie nie zmieni ale warto sie nad tym zastanowic przy
          ustalaniu reguł w nastepnej edycji - slowa te kieruje do Austrii i calgo grona
          jury.
          narka fanatycy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka