kolonek.cwks 29.04.02, 21:24 Ostatnie powołania to chyba żart.Trener Engel wybrał najgorzej jak mógł.Sibik,Kucharski są dobrzy jedynie w polskiej lidze.Jedynym właściwym wyborem jest zabranie na mistrzostwa Artura Wichniarka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yrogerg Re: powołania 30.04.02, 10:07 Prawie zemdlałem gdy popatrzylem na powolania i zobaczylem Sibik.Przecież to taki matoł.Kucharski... no jeszcze ale też bym go nie powolal.wichniarka trzeba powolac!!!!Jeszcze Głowacki ma powołanie.Wydaję mi się że powinien je juz duzo wczesniej otrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
bnowy Re: powołania 30.04.02, 16:20 sibik - totalna pomylka.. kucharski ujdzie, ale jak juz to trzeba bylo sprawdzac go wczesniej... cale szczescie nie ma iwana... no i a.bak tez ostatnio nie zasluguje na powolanie... zeby z tego cos bylo pozdrowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
igorek2 Re: powołania 05.05.02, 21:57 Ja nie prawie zemdlałem , ja prawie umarłem.Engel z Morawicy się urwał?????? Te składy to chyba do meczu z niemowlakami (przy szczęściu byłby remis...:-)). Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicholo Re: powołania 30.04.02, 22:24 Nie wiem czemu tak się dziwicie tym powołaniom. Przecież wszystko zależy od tego, w jakiej odległości od Warszawy grają ci zawodnicy. O formie Sibika z jesieni dopiero teraz tam dotarło, a o Wichniarku jeszcze nie, i to tyle. Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
piko58 Re: powołania 01.05.02, 23:03 Dziwię się, że wy się dziwicie..., p. Engel nie przyleciał z kosmosu i ma jakieś tam układy. Wiadomo, iż przynajmniej połowa rezerwowych nie zagra na mistrzostwach, samo powołanie to nobilitacja dla zawodnika, a czasami to ukłon w stronę klubu lub działaczy. Takie jest życie, taki biznes, p. Engel musi powołać określoną ilość zawodników i robi to co uważa za stosowne, czyli Sibik, Kucharski itd to tylko pionki, które nie mają szansy zaistnieć na szachownicy, - mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
arnika4 Re: powołania 02.05.02, 09:24 A co w końcu z Kowalewskim ??? Został powołany, czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tun Re: powołania 04.05.02, 02:23 Sibik - pomyłka? A co, wolicie A.Bąka jako dublera Świerszcza? Przecież Bąk jedynie przeszkadza w Widzewie, a Sibik przynajmniej umie poprowadzić drużynę w meczu. Przykładem może być ostatni mecz Legia-Odra... Odpowiedz Link Zgłoś
bnowy Re: powołania 05.05.02, 14:33 a co? nie pisze ze a.bak to totalna pomylka?! nie mamy rozgrywajacego i tyle... swierczewski- brak formy, reszta jest cienka, ale niech trener szuka, nawet taki sibik moze jednak sie spradzic Odpowiedz Link Zgłoś
istred Re: powołania 06.05.02, 13:08 MOze kucharski zastapi swierszcza... Jak nie Kucharski to moze Smolarek Odpowiedz Link Zgłoś
bnowy Re: powołania 06.05.02, 18:22 kucharski na rozgrywajacego?! w legii niech rozgrywa, ale w reprezentacji?! i problem mamy ciagle... Odpowiedz Link Zgłoś