Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

powołania

29.04.02, 21:24
    Ostatnie powołania to chyba żart.Trener Engel wybrał najgorzej jak
    mógł.Sibik,Kucharski są dobrzy jedynie w polskiej lidze.Jedynym właściwym
    wyborem jest zabranie na mistrzostwa Artura Wichniarka.
    Obserwuj wątek
      • yrogerg Re: powołania 30.04.02, 10:07
        Prawie zemdlałem gdy popatrzylem na powolania i zobaczylem Sibik.Przecież to
        taki matoł.Kucharski... no jeszcze ale też bym go nie powolal.wichniarka trzeba
        powolac!!!!Jeszcze Głowacki ma powołanie.Wydaję mi się że powinien je juz duzo
        wczesniej otrzymac
        • bnowy Re: powołania 30.04.02, 16:20
          sibik - totalna pomylka.. kucharski ujdzie, ale jak juz to trzeba bylo
          sprawdzac go wczesniej... cale szczescie nie ma iwana... no i a.bak tez
          ostatnio nie zasluguje na powolanie... zeby z tego cos bylo
          pozdrowka :)
        • igorek2 Re: powołania 05.05.02, 21:57
          Ja nie prawie zemdlałem , ja prawie umarłem.Engel z Morawicy się urwał??????
          Te składy to chyba do meczu z niemowlakami (przy szczęściu byłby remis...:-)).
      • zdzicholo Re: powołania 30.04.02, 22:24
        Nie wiem czemu tak się dziwicie tym powołaniom. Przecież wszystko zależy od
        tego, w jakiej odległości od Warszawy grają ci zawodnicy. O formie Sibika z
        jesieni dopiero teraz tam dotarło, a o Wichniarku jeszcze nie, i to tyle.
        Pozdrowienia dla wszystkich.
        • piko58 Re: powołania 01.05.02, 23:03
          Dziwię się, że wy się dziwicie..., p. Engel nie przyleciał z kosmosu i ma
          jakieś tam układy. Wiadomo, iż przynajmniej połowa rezerwowych nie zagra na
          mistrzostwach,
          samo powołanie to nobilitacja dla zawodnika, a czasami to ukłon w stronę
          klubu lub działaczy. Takie jest życie, taki biznes, p. Engel musi powołać
          określoną ilość zawodników i robi to co uważa za stosowne, czyli Sibik,
          Kucharski itd to tylko pionki, które nie mają szansy zaistnieć na szachownicy,
          - mam rację?
      • arnika4 Re: powołania 02.05.02, 09:24
        A co w końcu z Kowalewskim ??? Został powołany, czy nie ??
      • tun Re: powołania 04.05.02, 02:23
        Sibik - pomyłka? A co, wolicie A.Bąka jako dublera Świerszcza? Przecież Bąk
        jedynie przeszkadza w Widzewie, a Sibik przynajmniej umie poprowadzić drużynę w
        meczu. Przykładem może być ostatni mecz Legia-Odra...
        • bnowy Re: powołania 05.05.02, 14:33
          a co? nie pisze ze a.bak to totalna pomylka?! nie mamy rozgrywajacego i tyle...
          swierczewski- brak formy, reszta jest cienka, ale niech trener szuka, nawet
          taki sibik moze jednak sie spradzic
          • istred Re: powołania 06.05.02, 13:08
            MOze kucharski zastapi swierszcza... Jak nie Kucharski to moze Smolarek
            • bnowy Re: powołania 06.05.02, 18:22
              kucharski na rozgrywajacego?! w legii niech rozgrywa, ale w reprezentacji?! i
              problem mamy ciagle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka