Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Frankowski od pierwszej minuty

• Gość: GepH Re: Frankowski od pierwszej minuty IP: *.kki.krakow.pl 18.11.04, 16:00
        kto pisał ten artykuł!!!??? Zero skaładni zdania jakies ledwo sklecone, styl
        kaprawy. Przecinki ..to takie malutkie kreseczki na dole.....:))
      • Gość: KIBIC JAGI I POLSK Re: Frankowski od pierwszej minuty IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.11.04, 20:10
        FRANEK NIE MARTW SIE !!! ANGLIA TO NIE FRANCIA , WYGRAMY NA WYJEZDZIE , MUDIMY
        SIE JENAK Z HAMSKA GRA , I BRUTALNYMI FAULAMI !!! WIDZIALEM JAK HISZPANIA ICH
        ZMIARZDZYLA , URATOWALY ICH OD POGROMU HAMSKIE FAULE I STRACH HISZPANOW PRZED
        KONTUZIAMI , TO MIAL BYC TYLKO MECZ TOWARZYSKI!!!I JESZCZE ANGIELSKA FIRMA CHCE
        ZNISZCZYC JAGIELLONIE KTORA JEST PRZECIEZ KOPALNIA MLODYCH TALENTOW
        PILKARSKICH!!! POLSKO POMOZ NIE POZWOL ZATRZYMAC ROZWOJU I PROMOCJI KRAJU!!!
      • bukimen Re: Frankowski od pierwszej minuty 19.11.04, 14:43
        Notatka 1

17.XI.2004 r.Paryż

Materiał spisany z magnetofonu szpulowego zainstalowanego w drewnianej nodze
        agenta Woodmann'a vel Pinokio vel Rasialdo podczas wykładu taktyki.

Janas: Skorża baranie!! zawołaj zbujów do sali.

Skorża (cichym głosem) :Już pędzę trenejro po naszych chłopców, żeby tylko się
        nie przeziębili bo wyszli na fajki na tyły hotelu.

Po chwili.Cała grupa w sali

Giani HAJTO : Brakuje jeszcze Żurawia.

Janas: Dołączy do nas póżniej. Kazałem mu ćwiczyć pirłety. Mają go oglądać z
        zagranicy to musi poćwiczyć technike, nie? Pozatym ciśnie go złoty but od
        najka, musi go rozchodzić. Straszne badziewia te korki z stadionu.

Giani Hajto : Trenejro moje skarpety juz dwa razy prała mi moja stara i kolor
        zszedł. Muwiłem że trzeba kupować od turków a nie od chinoli. Próchniarek z
        Herty Berlin kupuje od nich i mu kolor nie schodzi.

JANAS: Praniem zajmiemy się na zgrupowaniu w przyszłym roku i pokarzę wam jak
        się pierze ręcznie bez wybielacza. Na razie skupmy się na meczu bo mnie ciśnie
        i muszę do kibla. A więc gramy to co zwykle. Dudzio rozgrywa. Oni przejmują
        piłke i tak w kółko .Jakieś pytania???

Rui "Kosa":Ja chcem zadać pytanie za Sebę Mila bo on jest wstydliwy i
        przechodzi mutacje. Chodzi że czy jak ma piłke to nie wie co ma z nią robić.
        Podać czy coś takiego, chyba nie?????

Janas: Seba ty sie niemartw, bo zagrasz pić minut.Odbijasz się od przeciwników
        jak jakiś pingpong. Weż se obważniki podwiąż w majdy. Grasz u mnie na kredyt a
        ja go musze spłacić. Już teraz komornik mnie ściga.Zrozumiano.

Trzask drzwi.

Janas: O Maciuś, dobrze że już jesteś. Usiądz koło tego Pana Tomasza co go
        dziennikarze powołali.

żak Bąk: Mówię wam , chłopaki bedzie dobrze , robię na czarno we Francji od lat
        i mamy sznase na dobrą fuche. Jak się raz zainstalujesz na zachodzie to masz
        git pieniądz.

Mila: Ja, ja chcę wyjechać, ale tata mi nie pozwala. Do tego wujek Drzymała ma
        moje papiren i nie puści za mniej niz 2 mln baxów. Chciałem do Rosji w zeszłym
        roku ale mnie zamnknęli na klucz w sroczu i nie mogłem wyjść. No i mogłem się
        tylko podetrzeć moim kontraktem.(Płacz)

Janas:Kurde Mila nie rycz!!!! Przytul go Szymek to mu szybko
        przejdzie .Opowiedz mu bajkę o Lidze Mistrzów, zagotuj mleko i połuż spać!!!!!

c.d.n
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka