Gość: GepH Re: Frankowski od pierwszej minuty IP: *.kki.krakow.pl 18.11.04, 16:00 kto pisał ten artykuł!!!??? Zero skaładni zdania jakies ledwo sklecone, styl kaprawy. Przecinki ..to takie malutkie kreseczki na dole.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC JAGI I POLSK Re: Frankowski od pierwszej minuty IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.11.04, 20:10 FRANEK NIE MARTW SIE !!! ANGLIA TO NIE FRANCIA , WYGRAMY NA WYJEZDZIE , MUDIMY SIE JENAK Z HAMSKA GRA , I BRUTALNYMI FAULAMI !!! WIDZIALEM JAK HISZPANIA ICH ZMIARZDZYLA , URATOWALY ICH OD POGROMU HAMSKIE FAULE I STRACH HISZPANOW PRZED KONTUZIAMI , TO MIAL BYC TYLKO MECZ TOWARZYSKI!!!I JESZCZE ANGIELSKA FIRMA CHCE ZNISZCZYC JAGIELLONIE KTORA JEST PRZECIEZ KOPALNIA MLODYCH TALENTOW PILKARSKICH!!! POLSKO POMOZ NIE POZWOL ZATRZYMAC ROZWOJU I PROMOCJI KRAJU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukimen Re: Frankowski od pierwszej minuty 19.11.04, 14:43 Notatka 1 17.XI.2004 r.Paryż Materiał spisany z magnetofonu szpulowego zainstalowanego w drewnianej nodze agenta Woodmann'a vel Pinokio vel Rasialdo podczas wykładu taktyki. Janas: Skorża baranie!! zawołaj zbujów do sali. Skorża (cichym głosem) :Już pędzę trenejro po naszych chłopców, żeby tylko się nie przeziębili bo wyszli na fajki na tyły hotelu. Po chwili.Cała grupa w sali Giani HAJTO : Brakuje jeszcze Żurawia. Janas: Dołączy do nas póżniej. Kazałem mu ćwiczyć pirłety. Mają go oglądać z zagranicy to musi poćwiczyć technike, nie? Pozatym ciśnie go złoty but od najka, musi go rozchodzić. Straszne badziewia te korki z stadionu. Giani Hajto : Trenejro moje skarpety juz dwa razy prała mi moja stara i kolor zszedł. Muwiłem że trzeba kupować od turków a nie od chinoli. Próchniarek z Herty Berlin kupuje od nich i mu kolor nie schodzi. JANAS: Praniem zajmiemy się na zgrupowaniu w przyszłym roku i pokarzę wam jak się pierze ręcznie bez wybielacza. Na razie skupmy się na meczu bo mnie ciśnie i muszę do kibla. A więc gramy to co zwykle. Dudzio rozgrywa. Oni przejmują piłke i tak w kółko .Jakieś pytania??? Rui "Kosa":Ja chcem zadać pytanie za Sebę Mila bo on jest wstydliwy i przechodzi mutacje. Chodzi że czy jak ma piłke to nie wie co ma z nią robić. Podać czy coś takiego, chyba nie????? Janas: Seba ty sie niemartw, bo zagrasz pić minut.Odbijasz się od przeciwników jak jakiś pingpong. Weż se obważniki podwiąż w majdy. Grasz u mnie na kredyt a ja go musze spłacić. Już teraz komornik mnie ściga.Zrozumiano. Trzask drzwi. Janas: O Maciuś, dobrze że już jesteś. Usiądz koło tego Pana Tomasza co go dziennikarze powołali. żak Bąk: Mówię wam , chłopaki bedzie dobrze , robię na czarno we Francji od lat i mamy sznase na dobrą fuche. Jak się raz zainstalujesz na zachodzie to masz git pieniądz. Mila: Ja, ja chcę wyjechać, ale tata mi nie pozwala. Do tego wujek Drzymała ma moje papiren i nie puści za mniej niz 2 mln baxów. Chciałem do Rosji w zeszłym roku ale mnie zamnknęli na klucz w sroczu i nie mogłem wyjść. No i mogłem się tylko podetrzeć moim kontraktem.(Płacz) Janas:Kurde Mila nie rycz!!!! Przytul go Szymek to mu szybko przejdzie .Opowiedz mu bajkę o Lidze Mistrzów, zagotuj mleko i połuż spać!!!!! c.d.n Odpowiedz Link Zgłoś