Gość: ostrów IP: 193.151.96.* 21.11.04, 21:21 Dali się rozgromić najgorszej drużynie? Skoro dali to chyba oni są najgorsi, co? panie dziennikarzu. Teraz zobaczysz jak Gipsar z Krzykałą i dwoma nowymi obcokrajowcami będą kroić.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arakot Re: Gipsar Stal Ostrów - Noteć Inowrocław 99:65. IP: 193.151.96.* 21.11.04, 23:01 czy aby artykuł nie powinien być podpisany: „najgorszy dziennikarz sportowy”? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: Gipsar Stal Ostrów - Noteć Inowrocław 99:65. IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 22.11.04, 08:17 a może o samym meczu szanowny pan redaktor by coś napisał? Może jakieś statystyki, albo jak grali poszczególni zawodnicy?:) beznadziejny ten pański artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gipsar Stal Ostrów - Noteć Inowrocław 99:65. IP: *.zapis.net.pl 22.11.04, 10:20 Romański juz mnie mećzy swoim zachowaniem. Dlaczego ponownie nie mam nic napisanego o Stali. Materiał pisze jakiś wacet, który nie był na meczu. Gazeta Wyborcza, a głownie koszykówka jest coraz słabsza. To kpina. Ja przestaje ja kupowac, oby w moje ślady poszli inni. Dowidzenia panie Adasiu. Tobi się wydaje, że jesteś najmądrzejszy, ale tak nie jest. Wchodząc na każdą sale, zachowujesz się jak dumny paw. W końcu dostaniesz w morde i nauczysz się pokury. Dla mnie jesteś tylko śmiesznym niedowartościowanym zakompleksionym małym człowieczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanos Re: Gipsar Stal Ostrów - Noteć Inowrocław 99:65. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:01 Ja też już nie kupuję wyborczej. Romański nie potrafi ukryć swojej niechęci do Ostrowa. Teraz jest w Ostrowie biedniej niż zwykle czego nikt nie kryje, ale za to bardziej uczciwie. Romański jesteś wielkim bufonem i rzygać mi się chce od twoich artykułów. Sami też potrafimy ocenić, ż e gramy gorzej i nie musisz nam tego stale przypominać Odpowiedz Link Zgłoś