Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dallas rulez!

IP: 158.75.16.* 06.05.02, 16:46
    Mimo porażki w pierwszym meczu, jestem pełny nadziei co do dalszych występów
    Mavs w play-off. I niech nikt nie mówi o atucie własnej hali, kiedy gra się 7
    meczów!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jaś Re: Dallas rulez! IP: *.216-194-6-161.nyc.ny.metconnect.net 06.05.02, 19:34
        Widziałem mecz i mogę stwierdzić, że Maverics raczej nie wygrają w Sacramento,
        a to raczej przesądza sprawę.
        • kuba# Re: Dallas rulez! 07.05.02, 09:52
          właśnie wygrali :-)
          • Gość: Jaś Re: Dallas rulez! IP: *.216-194-4-202.nyc.ny.metconnect.net 07.05.02, 17:23
            No nie miałem racji. Ale i tak stawiam na Sacramento.
            Chociaż szkoda mi Nowitzkiego, który mógłby być MVP playoff.
            • Gość: toms Re: Dallas rulez! IP: 217.153.60.* 08.05.02, 13:11
              udalo mi si ena DSF obejrzec kawalek Dallas Sac i to co zobaczylem to mnie
              porazilo !
              beznadziejna skutecznosc z pola ....i z jednej i z drugiej strony
              ale dallas w pierwszej kwarcie mialo 26% skutecznosci !
              • Gość: Jaś Re: Dallas rulez! IP: *.216-194-2-254.nyc.ny.metconnect.net 08.05.02, 16:47
                Oglądając playoffs można sie przerazić. Czasami zespoły grają jak na podwórku,
                gorzej niż w sezonie.
                Gdybyś widział Lakers...
                A Dallas grało niesamowicie w I rundzie. Potem Nowitzki stanął.
                Dallas lubi szybką grę z dużą iloscią rzutów i wtedy czesto wygrywa.
      • Gość: Alex Re: Dallas rulez! IP: 212.33.87.* 10.05.02, 08:34
        Dallas przegrało pierwszy mecz w Dallas. Słąbop wypadł Nowitzki. Dobra gra
        Nasha i Finleya nie wystarczyła
        • Gość: LB Re: Go Kings! IP: 217.11.142.* 10.05.02, 09:24
          Gość portalu: Alex napisał(a):

> Dallas przegrało pierwszy mecz w Dallas. Słąbop wypadł Nowitzki. Dobra gra
          > Nasha i Finleya nie wystarczyła

Zajebiście zagrali: Webber (31 pts., 15 reb.), Christie (defence) i Bibby (5-5
          3FG). Cieszy mnie postawa Webbera, który wreszcie coś zagrał i mało faulował
          (przynajmniej nie tyle, by siedzieć długo na ławce). Oby tak dalej.
          Mike Bibby jest moim zdaniem najlepszym z Kings w tych play-offach. To jest PG,
          którego brakowało tej drużynie (patrz Jason Williams rok temu).

W Dallas super zagrał Finley i LaFrentz, ale Nash słabo - dużo asyst, ale 5-19
          FG. Dallas to drużyna, która wyłamuje się z kanonów koszykówki, ale może w tym
          szaleństwie jest metoda. Tyle, że jak się gra "run and gun" to trzeba trafiać. A
          jak się nie trafia to sam LaFrentz grą w obronie nie powstrzyma przeciwników.

Adelman w większym stopniu niż poprzednio wykorzystał rezerwowych (dobra zmiana
          Pollarda, choć krótka), choć pewnie bardziej z uwagi na kontuzję Stojakovica (mam
          nadzieje, że wróci na 4 mecz).
          Mam nadzieje, że Kingsi skupią się i wygrają następny mecz w Dallas, a wtedy
          będzie po serii.

Go Kings!

Pzdr,
          LB

• Gość: toms Re: Go Kings! IP: 217.153.60.* 10.05.02, 12:48
            w Dallas zdecydowanie słabo gra Nowitzki w porownaniu z pierwsza runda
            do tego jeszcze kiepska skutecznosc Van Excela i juz mamy przyczyne porazek z
            Kings którzy akurat w tym ostatnim meczu zagrali bardzo dobrze szerokim skladem
      • Gość: Jaś Re: Dallas rulez! IP: *.216-194-20-162.nyc.ny.metconnect.net 13.05.02, 19:39
        Miałem rację. Widziałem Kings w sezonie i byli zdecydowanie najlepsi.
        Maverick są dobrzy, ale nie na taki zespół jak Kings.
        • Gość: LB Re: Dallas rulez! - Już nie!! IP: 217.11.142.* 14.05.02, 09:06
          No i Kings już w finale konferencji zachodniej!!!!!!!
          Wierzyłem, że przejdą Dallas. Ale teraz czekają na nich Lakersi i tu już będzie
          (mam nadzieję) ostra walka. Tyle napsioczyłem na defensywę Kings i ich
          psychikę, ale mam nadzieję, że się pomylę i seria z Lakers to będzie
          prawdziwy "dogfight". Byle nie jak rok temu...

Go Kings!!!

Pzdr,
          LB
          • Gość: Alex Re: Dallas rulez! - Już nie!! IP: 193.0.117.* 14.05.02, 16:43
            Sacramento mnie zasdziwiło po tym jak Dallas rozbili Minnesotę, a Sacramento
            męczyło się z Utah myślałem, że Sacramento powoli odczuwają zmeczęnie sezonem.
            A tu wręcz odwrotnie. Ciekawe co Cuban wymyśli aby znów wzmocnić zespół i za
            rok zostać mistrzem. Może sprowadzi Malone, a ten zamiast na biciu rekordu
            Abdul-Jabbara skoncentruje się na zbiórkach i obronie?
      • Gość: Alex Re: Dallas rulez! IP: 212.33.87.* 17.05.02, 15:09
        Myrda wypowiadał się, że chętnie trafiłby do Dallas. Ale Myrda zbyt słabo
        zbiera, aby być tam pomocny ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka