Gość: kshyhoo IP: 158.75.16.* 06.05.02, 16:46 Mimo porażki w pierwszym meczu, jestem pełny nadziei co do dalszych występów Mavs w play-off. I niech nikt nie mówi o atucie własnej hali, kiedy gra się 7 meczów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaś Re: Dallas rulez! IP: *.216-194-6-161.nyc.ny.metconnect.net 06.05.02, 19:34 Widziałem mecz i mogę stwierdzić, że Maverics raczej nie wygrają w Sacramento, a to raczej przesądza sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Dallas rulez! IP: *.216-194-4-202.nyc.ny.metconnect.net 07.05.02, 17:23 No nie miałem racji. Ale i tak stawiam na Sacramento. Chociaż szkoda mi Nowitzkiego, który mógłby być MVP playoff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Dallas rulez! IP: 217.153.60.* 08.05.02, 13:11 udalo mi si ena DSF obejrzec kawalek Dallas Sac i to co zobaczylem to mnie porazilo ! beznadziejna skutecznosc z pola ....i z jednej i z drugiej strony ale dallas w pierwszej kwarcie mialo 26% skutecznosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Dallas rulez! IP: *.216-194-2-254.nyc.ny.metconnect.net 08.05.02, 16:47 Oglądając playoffs można sie przerazić. Czasami zespoły grają jak na podwórku, gorzej niż w sezonie. Gdybyś widział Lakers... A Dallas grało niesamowicie w I rundzie. Potem Nowitzki stanął. Dallas lubi szybką grę z dużą iloscią rzutów i wtedy czesto wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Dallas rulez! IP: 212.33.87.* 10.05.02, 08:34 Dallas przegrało pierwszy mecz w Dallas. Słąbop wypadł Nowitzki. Dobra gra Nasha i Finleya nie wystarczyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Go Kings! IP: 217.11.142.* 10.05.02, 09:24 Gość portalu: Alex napisał(a): > Dallas przegrało pierwszy mecz w Dallas. Słąbop wypadł Nowitzki. Dobra gra > Nasha i Finleya nie wystarczyła Zajebiście zagrali: Webber (31 pts., 15 reb.), Christie (defence) i Bibby (5-5 3FG). Cieszy mnie postawa Webbera, który wreszcie coś zagrał i mało faulował (przynajmniej nie tyle, by siedzieć długo na ławce). Oby tak dalej. Mike Bibby jest moim zdaniem najlepszym z Kings w tych play-offach. To jest PG, którego brakowało tej drużynie (patrz Jason Williams rok temu). W Dallas super zagrał Finley i LaFrentz, ale Nash słabo - dużo asyst, ale 5-19 FG. Dallas to drużyna, która wyłamuje się z kanonów koszykówki, ale może w tym szaleństwie jest metoda. Tyle, że jak się gra "run and gun" to trzeba trafiać. A jak się nie trafia to sam LaFrentz grą w obronie nie powstrzyma przeciwników. Adelman w większym stopniu niż poprzednio wykorzystał rezerwowych (dobra zmiana Pollarda, choć krótka), choć pewnie bardziej z uwagi na kontuzję Stojakovica (mam nadzieje, że wróci na 4 mecz). Mam nadzieje, że Kingsi skupią się i wygrają następny mecz w Dallas, a wtedy będzie po serii. Go Kings! Pzdr, LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Go Kings! IP: 217.153.60.* 10.05.02, 12:48 w Dallas zdecydowanie słabo gra Nowitzki w porownaniu z pierwsza runda do tego jeszcze kiepska skutecznosc Van Excela i juz mamy przyczyne porazek z Kings którzy akurat w tym ostatnim meczu zagrali bardzo dobrze szerokim skladem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Dallas rulez! IP: *.216-194-20-162.nyc.ny.metconnect.net 13.05.02, 19:39 Miałem rację. Widziałem Kings w sezonie i byli zdecydowanie najlepsi. Maverick są dobrzy, ale nie na taki zespół jak Kings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Dallas rulez! - Już nie!! IP: 217.11.142.* 14.05.02, 09:06 No i Kings już w finale konferencji zachodniej!!!!!!! Wierzyłem, że przejdą Dallas. Ale teraz czekają na nich Lakersi i tu już będzie (mam nadzieję) ostra walka. Tyle napsioczyłem na defensywę Kings i ich psychikę, ale mam nadzieję, że się pomylę i seria z Lakers to będzie prawdziwy "dogfight". Byle nie jak rok temu... Go Kings!!! Pzdr, LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Dallas rulez! - Już nie!! IP: 193.0.117.* 14.05.02, 16:43 Sacramento mnie zasdziwiło po tym jak Dallas rozbili Minnesotę, a Sacramento męczyło się z Utah myślałem, że Sacramento powoli odczuwają zmeczęnie sezonem. A tu wręcz odwrotnie. Ciekawe co Cuban wymyśli aby znów wzmocnić zespół i za rok zostać mistrzem. Może sprowadzi Malone, a ten zamiast na biciu rekordu Abdul-Jabbara skoncentruje się na zbiórkach i obronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Dallas rulez! IP: 212.33.87.* 17.05.02, 15:09 Myrda wypowiadał się, że chętnie trafiłby do Dallas. Ale Myrda zbyt słabo zbiera, aby być tam pomocny ... Odpowiedz Link Zgłoś