Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sampras: Gram tylko w pokera

IP: *.chr17.1000lecie.pl 01.12.04, 21:34
    kurde. żal ze sampras już nie gra. pamiętam jego mecze z agassim. jego
    zagrania, przede wszystkim serwis to był istny kosmos. i rzeczywiście federer
    jest do niego bardzo podobny w stylu gry i temperamencie. ale co sampras, to
    sampras.
    Obserwuj wątek
      • Gość: adro Re: Sampras: Gram tylko w pokera IP: 212.160.130.* 02.12.04, 00:37
        Wywal w cholere tego pokera i wracaj .
        Wracaj!!! Byles najlepszy i nadal moglbys jeszcze sporo namieszac .POZDRO
        • Gość: mortiis2 Re: Sampras: Gram tylko w pokera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 01:40
          wszystkiego najleprzego panie Sampras wszystkiego dobrego dla cory i zony i
          dziekuje za wspaniale chwile najleprzy tenisisto w historii tenisa DZIEKUJE!!!
      • Gość: limak Re: Sampras: Gram tylko w pokera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 02:27
        dla mnie Sampras to największy tenisista wszechczasów.Ideał sportowca.Gracz
        inteligentny,opanowany,bardzo dobry technicznie.Dziękuje ci Pete piękne
        chwile,które spędziłem przed telewizorem podziwiając twoją grę.
        • Gość: pepe Re: Sampras: Gram tylko w pokera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:13
          Pete jesteś moim bogiem to dzięki tobie zaczełem grać w ten wspaniały sport.
          Zawsze podziwiałem twoją technike i psychikę. Byłeś, jesteś, będziesz królem
          tenisa ziemnego. Kłaniam sie tobie. W domu mam plakat z zakończenia kariery -
          często uśmiecham sie do Ciebie i twojego synka.
      • Gość: jpodelsk Re: Sampras: Gram tylko w pokera IP: *.wroclaw.mm.pl 16.12.04, 07:09
        a wiec kolejny, po kafielnikowie, hazardzista wsrod bylych graczy. widac panom
        potrzebny jest staly zastrzyk adrenaliny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka