Gość: BECKHAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:12 jesli kibicujesz Atletico wpisz sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Atletico Madryt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:21 wpis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Atletico Madryt- balanga w Madrycie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 07:38 Balanga z okazji powrotu byla 2 tygodnie temu i pokazywal na zywca Sat -Madrid. Ale to co pokazali w ostatnim meczu nie nastraja zbyt optymistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mann Re: Atletico Madryt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:22 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Atletico Madryt IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 01:27 ja kibicuje Atletico bo lubię prezesa który zmienił 33 trenerów w ciągu 4 i poszedł do paki za malwersacje finansowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: Atletico Madryt IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.02, 02:07 Viva Atletico ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davis Re: Atletico Madryt IP: *.pilickanet.pl 11.05.02, 10:14 Teraz może być już tylko lepiej. Za rok będą puchary, a za dwa lata walka o mistrza :) No i jeśli prawdą okaże się transfer Mendiety to będzie bardzo fajnie. Tylko szkoda, że Kiko już nie ma z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: Atletico Madryt IP: 212.182.102.* 11.05.02, 10:46 jestem kibicem Realu ale ciesze sie ze Atletico awansowalo bo jakos brakowalo mi tych derbowych meczow,a mecze z |Rayo to nie to samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: Atletico Madryt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 17:49 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Atletico Madryt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.02, 20:22 Jestem fanem Barcy, ale La Liga bez takich klubów jak Atletico czy niedawno Betis to nie to samo. Dlatego cieszę się, że Atletico jest ponownie tam, gdzie jego miejsce. Pojedynki Barcy z Atletico często kończyły się hokejowymi wynikami, a więc emocji nie zabraknie. A jeśli faktycznie ściągną Mendietę, Juninho, Gustavo Lopeza, Simeone, Javi Moreno, to ze swoim znakomitym trenerem mogą zajść daleko. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: Atletico Madryt IP: 62.233.150.* 13.05.02, 08:22 Też kibicuję Atletico! Odpowiedz Link Zgłoś