Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Atletico Madryt

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:12
    jesli kibicujesz Atletico wpisz sie
    Obserwuj wątek
      • Gość: wojtek Re: Atletico Madryt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:21
        wpis
        • Gość: jmk Re: Atletico Madryt- balanga w Madrycie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 07:38
          Balanga z okazji powrotu byla 2 tygodnie temu i pokazywal na zywca Sat -Madrid.
          Ale to co pokazali w ostatnim meczu nie nastraja zbyt optymistycznie.
      • Gość: mann Re: Atletico Madryt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:22
        ja
        • Gość: wojtek Re: Atletico Madryt IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 01:27
          ja kibicuje Atletico bo lubię prezesa który zmienił 33 trenerów w ciągu 4 i
          poszedł do paki za malwersacje finansowe
      • Gość: Pablos Re: Atletico Madryt IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.02, 02:07
        Viva Atletico !
      • Gość: davis Re: Atletico Madryt IP: *.pilickanet.pl 11.05.02, 10:14
        Teraz może być już tylko lepiej. Za rok będą puchary, a za dwa lata walka o
        mistrza :)
        No i jeśli prawdą okaże się transfer Mendiety to będzie bardzo fajnie.
        Tylko szkoda, że Kiko już nie ma z nimi...
      • Gość: Ziomal Re: Atletico Madryt IP: 212.182.102.* 11.05.02, 10:46
        jestem kibicem Realu ale ciesze sie ze Atletico awansowalo bo jakos brakowalo
        mi tych derbowych meczow,a mecze z |Rayo to nie to samo..
        • Gość: luis Re: Atletico Madryt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 17:49
          ja
          • Gość: Przemas Re: Atletico Madryt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.02, 20:22
            Jestem fanem Barcy, ale La Liga bez takich klubów jak Atletico czy niedawno
            Betis to nie to samo. Dlatego cieszę się, że Atletico jest ponownie tam, gdzie
            jego miejsce. Pojedynki Barcy z Atletico często kończyły się hokejowymi
            wynikami, a więc emocji nie zabraknie. A jeśli faktycznie ściągną Mendietę,
            Juninho, Gustavo Lopeza, Simeone, Javi Moreno, to ze swoim znakomitym trenerem
            mogą zajść daleko.
            Pozdr
            • Gość: viper Re: Atletico Madryt IP: 62.233.150.* 13.05.02, 08:22
              Też kibicuję Atletico!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka