Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:46
    Własnie zapodali że w Zabrzu nie odbyła się konferencja prasowa pana Liczki
    bo...nie było konferencji w Krakowie. Przy okazji Koźmiński wyjaśnił że
    przecież bez konferencji w Wiśle ich konferencja nie ma sensu i kazdy wie
    dlaczego. Jest to zupełnie nowatorskie podejście do informowania kibiców o
    zmianach w klubach. Ja np jako głupi głąb nie wiem dlaczego decyzje z Zabrza
    są uzależnione od decyzji z Krakowa. NO bo nie przypominam sobie ani jednego
    komunikatu czy to z Wisły czy z Górnika że mr Liczka jest kandydatem na
    trenera wiślaków. Było mnóstwo bicia piany w gazetach ale oficjalnie nikt
    tego nie powiedział. Sam Liczka pieprzył kocoboły o swoim kontrakcie i robił
    tajemnicze miny. Ja w związku z tym mam zasadnicze pytanie do tzw działaczy
    obydwóch klubów. Czy w końcu ktoś powie coś z sensem na temat Liczki,
    Kasperczaka czy będziemy mieli dalej taki bajzel w którym jeden patrzy na
    drugiego, drugi na trzeciego i nic z tego nie wynika. I jeszcze sobie myślę
    że Kasperczak to jest cool facet bo to od niego wszystko zależy, od jego
    decyzji i on o tym wie i nie robi nic. I że musi mieć niezły ubaw patrząc na
    ten cały cyrk , na bezsilnego Basałaja, Praskiego , na Cupiała który chyba do
    końca nie wie czego chce, na Liczkę który uśmiecha się do kamer ale w zaciszu
    toalety obgryza paznokcie bo taka posada mu ucieka a on chciałby mieć pewnośc
    że już jest jego. I jeszcze myślę sobie że Kasperczak decyzje podjął juz
    dawno tylko postanowił się jeszcze odrobine zabawić kosztem tych wszystkich
    ludzi. I tak sobie myślę że ja Kasperczaka w zupełnosci rozumię.pzdr.
    Obserwuj wątek
      • a.adas Nie strasz! 13.12.04, 15:37
        Jeśli Liczka do Wisły, to do Górnika Lorens. I dopiero będą jaja
        • Gość: Porter Re: Nie strasz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:32
          Edek - działkowiec? To ktos jeszcze chciałby go zatrudnić? I jak on wytłumaczy
          tym wszystkim obcokrajowcom, ile trzeba mu odpalić za miejsce w składzie.
          • a.adas Re: Nie strasz! 13.12.04, 21:59
            E tam, zostali sami Brazylijczycy... Edek nauczy się portugalskiego, toż to
            taki zdolny trener...i nadal młody ... jakże obiecujący... a jak przyjdą gracze
            z Bałkanów, to też sobie poradzi - żeby zrozumieć sekrety macedońskiej piłki
            pewnie nauczył się serobo - chorwackiego - tak ładnie rozpracował Cementarnicę.
            Nurtuje mnie jedna myśl, czy młody Liczka będzie mieć ulgi, te, podatkowe?
            Koźmiński upadł na głowę, przebija Waltera i Zygo razem wziętych...
      • mihal_04 Re: Hurra!! 13.12.04, 18:17
        A co Ciebie interesuje konferencja w Zabrzu? ;)
        • Gość: yeti Re: Hurra!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:48
          No i sprawa się rypła. Ide na wódkę.pzdr.
          • Gość: Aquarious Re: Hurra!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:13
            To koniec:(
            • Gość: mmm Re: Hurra!! IP: *.lsanca2.dsl-verizon.net 13.12.04, 20:24
              Osobiscie nie mam watpliwosci co ta zmiana przyniesie. A raczej czego nie
              przyniesie. Problem tylko w tym co dalej? Tzn. gdy juz Liczka zostanie z Wisly
              wypier**ny. Czy Cupial sprzeda zabawki, czy bedzie budowal druzyne od nowa?
          • mihal_04 Re: Hurra!! 13.12.04, 21:53
            Chciales, to masz...
      • Gość: Razorfan teraz czas na warszawe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:40
        Nie koniec szpoki teraz czas na ruch Zygi. Przeciez juz od dawno wiadomo ze
        Zielu dlatego nie oglosil zakonczenia kariery bo pozostawial sobie furtke na
        wypadek przyjscia Kasperczaka.
        Ciekaw jestem co tym razem stanie na przeszkodzie? Byc moze tlmuacz na
        francuski zbyt dlugo bedzie opracowywal francuska wersje umowy dla Henry i
        prezesowi Zygo wyschnie dlugopis i wobec obiektywnych przeszkod trenerem
        zostanie Jacek Bednarz.
        • Gość: Porter Re: teraz czas na warszawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 00:52
          Ty naprawdę jesteś upierdliwy. Odczepże się od Zygi, facet nie jest taki zły.
          No, ale mam nadzieję, że tego tyfusa Kasperczaka na Łazienkowskiej nie
          zatrudnią.
          • Gość: Krzyś Re: teraz czas na warszawe IP: *.pke.pl 14.12.04, 06:34
            heh, jego (Zygo) sam pysk odstrasza ;)

Lorens w Górniku, haaaaa ;)))))
            Jak bydzie tak jak u nos, to mamy przynajmniej baraże, a Górnik leci ;/
            • Gość: mmm Re: teraz czas na warszawe IP: *.lsanca2.dsl-verizon.net 14.12.04, 07:44
              Krzys, wezcie sobie Kasperczaka.
              • Gość: Krzyś Re: teraz czas na warszawe IP: *.pke.pl 14.12.04, 08:00
                ;000
                ja, za wszy i ruskie pieniądze. Nam już nikt nie pomoże:(
                Henry już po dwóch dniach postawiłby ultimatum: ja albo Dziura ;/

;)
          • Gość: mxr Re: teraz czas na warszawe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:44
            alez bedziesz mial problem porter, jak henia zatrudnia jednak.
            a tak propo zygo - od kiedy to prezesem klubu - do tego z ligowego topu podobno
            - powinien byc sportowy dyletant?!? bo tak sie sklada, ze zygo to moj kolega
            jeszcze z czasow studiow, a od tamtego czasu takze sie z nim widywac na gruncie
            biznesowym zwyklem, i to jest i byl kompletny ignorant sportowy. wiec gratuluje
            takiego szefa :)
          • berserk75 Re: teraz czas na warszawe 14.12.04, 10:50
            jasne, że Zygo nie jest taki zły. wprawdzie niczego nie załatwił normalnie, a
            wiele spieprzył, ale przecież zawsze mogło być gorzej.

a ja jestem ciekaw co mają do powiedzenia ci, którzy jechali po dziennikarzach
            piszących już od dawna, że dni Ałriego w Wiśle są policzone :)))
          • Gość: Razorfan Re: teraz czas na warszawe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:05
            No upierdliwy to juz przesada. Ja po prostu bardzo cierpie widzac ze wladze
            mojego ukochanego klubu nie maja zadnej koncepcji (no moze poza zatrudnianiem
            ludzi zwiazanych z LEgia co sie chwali).
            A tak swoja droga ciekawe czy do 3 razy sztuka sie sprawdzi. Mielismy juz
            rozmowy z Chovancem, Wodwczykiem i dupa. Ciekawe jak bedzie teraz. Do tej pory
            wszystkie przewidywania prasowe wobec Legii sie sprawdzily wiec chyba te o
            Kasprze tez sa prawdziwe.
            Zgadzam sie z toba ze zatrudnienie Henry to nie bylby dobry pomysl bo do budowy
            druzyn to on sie nie nadaje. Poza tym chyba za dlugo pracowal w Afryce i nie
            potrafi zmusic pilkarzy do biegania (jak na warunki afrykanskie to nasi pewnie
            sporo biegaja a to Kasprowi wystarcza).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka