Gość: mars Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 14:38 Korea-Polska 3:0 Portugalia-Polska 1:0 USA-Polska 1:1 juz się o flaszkę założyłem, ale wierzcie mi, bardzo chciałbym przegrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurwa Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 27.05.02, 13:37 chcilabym abysy zwyszli z grupy razem z koreą korea-polska 1-1 portugalia-polska1-2 polska-usa 3:2 portugalia-usa 4-0 korea-usa 2:1 korea-portigalia 2:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 27.05.02, 13:44 www.foki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 27.05.02, 13:57 z koreą 1-3 (żurawski) z portugalią 0-3 z usa 2-1 (żurawski i kałużny) Odpowiedz Link Zgłoś
bombelski Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! 27.05.02, 14:00 polska - korea 3:1 polska - portugalia 1:1 polska - usa 2:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.05.02, 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOCHA Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.05.02, 15:14 Polska-Korea 3:2 Polska-Portugalia 1:4 Polska-U.S.A 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makis Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 213.14.25.* 27.05.02, 15:44 A ja na wyniki nie bede stawial chociaz mam stracha przed Korea, wlasnie z powodu ich stylu gry, ktory Boniek nazwal zblizonym do gry we flippery. Wcale Dudkowi nie zycze potwierdzania swojej klasy, poprostu mam nadzieje,ze poprostu nie bedzie musial. A tzw. wyniki reprezy na mistrzostwach hmm... Mysle ze nie przegramy zadnego meczu do samego konca, a o swojej teorii opowiem nastepnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! 27.05.02, 15:52 Gość portalu: makis napisał(a): > A ja na wyniki nie bede stawial chociaz mam stracha przed Korea, wlasnie z > powodu ich stylu gry, ktory Boniek nazwal zblizonym do gry we flippery. > > Wcale Dudkowi nie zycze potwierdzania swojej klasy, poprostu mam nadzieje,ze > poprostu nie bedzie musial. > > A tzw. wyniki reprezy na mistrzostwach hmm... > Mysle ze nie przegramy zadnego meczu do samego konca, a o swojej teorii > opowiem nastepnym razem. > na WM w 1974 roku reprezentacja Szkocji nie przegrala zadnego meczu, a i tak pojechala do domu po pierwszej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makis Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 213.14.25.* 27.05.02, 16:04 Ah no to sie lapiemy za slowka, i tak wiem, ze Platini przekazal Bonkowi cale know-how, jak doprowadzic repreze do mistrzostwa, znaja sie przeciez od lat, teraz na nas kolej, a jesli niektrym wydaje sie, ze pieprze glupoty to drudno ci sami ludzie z pewnoscia mowilii przed eliminacjami, ze sie nie zakwalifikujemy, no wiec teraz tez prosze o troche nawet mocno przesadzonego optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedros Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.netia.pl 27.05.02, 16:15 a ja tam myślę że bez Rysia Stańka nic nie zdziałamy ! Gdzie jest teraz mój idol! A poza tym jak Janek z Zydorem nie będą komentowali to nie będzie tej atmosfery w studiu i przed telewizorami a wtedy ciężej wierzyć w sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tun Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.waw.prokom.pl 27.05.02, 19:21 Korea-Polska 1:2 Portugalia-Polska 1:1 (a co, przecież oni nie są jakimiś bogami) USA-Polska 1:3 (bramki: Żurawski, Kucharski i Sibik w ramach ligowej przyjaźni macierzystych klubów w/w zawodników :)))) W efekcie wychodzimy z drugiego miejsca (gorszą różnicą bramek, bo Portugalia spuściła łomot USA w stosunku 6:1) i gramy z Chorwacją, której trzepiemy "siodło" w stosunku 3:0 (Włosi są na drugim miejscu, bo oni zawsze w turniejach na początku się rozgrywają). W 1/4 finału czekają na nas "Nieposkromione Lwy" z Afryki. Wspomniane "Lwy" wygrały swą grupę przed Niemcami (bo Niemcy będą chcieli włożyc w eliminacje minimum wysiłku i wejdą lepszą różnicą bramek od Arabii Saudyjskiej). Tak więc poskramiamy "Nieposkromione Lwy", skromnie, bo tylko 2:1 i lądujemy w półfinale. Tam wpadamy na rozegranych już Włochów, którzy rozjeżdżają nasz "dream team" pod wodzą Armageddona Bąka (Sorry: Arkadiusza Bąka) wymownym wynikiem 4:1 (bramka Hajty). Po tym spektakularnym łomocie pozostaje nam walka o brąz z byłym już Mistrzem Świata - czyli z Francją. Francja z kolei, po morderczych meczach (w 1/8 finału z Anglią, w 1/4 z Brazylią, w 1/2 z Argentyną) ledwie stoi na nogach i w efekcie wystawia, jak ma to w zwyczaju, "drugi garnitur", któremu my dla odmiany sprawiamy "rzymską łaźnię" w równie widowiskowy, co wysoki liczbowo sposób, a mianowicie 3:1. Tak więc mamy 3.miejsce :) I co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 14:24 Gość portalu: tun napisał(a): > Korea-Polska 1:2 > Portugalia-Polska 1:1 (a co, przecież oni nie są jakimiś bogami) > USA-Polska 1:3 (bramki: Żurawski, Kucharski i Sibik w ramach ligowej przyjaźni > macierzystych klubów w/w zawodników :)))) > > W efekcie wychodzimy z drugiego miejsca (gorszą różnicą bramek, bo Portugalia > spuściła łomot USA w stosunku 6:1) i gramy z Chorwacją, której > trzepiemy "siodło" w stosunku 3:0 (Włosi są na drugim miejscu, bo oni zawsze w > turniejach na początku się rozgrywają). W 1/4 finału czekają na > nas "Nieposkromione Lwy" z Afryki. Wspomniane "Lwy" wygrały swą grupę przed > Niemcami (bo Niemcy będą chcieli włożyc w eliminacje minimum wysiłku i wejdą > lepszą różnicą bramek od Arabii Saudyjskiej). Tak więc > poskramiamy "Nieposkromione Lwy", skromnie, bo tylko 2:1 i lądujemy w > półfinale. Tam wpadamy na rozegranych już Włochów, którzy rozjeżdżają > nasz "dream team" pod wodzą Armageddona Bąka (Sorry: Arkadiusza Bąka) wymownym > wynikiem 4:1 (bramka Hajty). Po tym spektakularnym łomocie pozostaje nam walka > o brąz z byłym już Mistrzem Świata - czyli z Francją. Francja z kolei, po > morderczych meczach (w 1/8 finału z Anglią, w 1/4 z Brazylią, w 1/2 z > Argentyną) ledwie stoi na nogach i w efekcie wystawia, jak ma to w > zwyczaju, "drugi garnitur", któremu my dla odmiany sprawiamy "rzymską łaźnię" w > > równie widowiskowy, co wysoki liczbowo sposób, a mianowicie 3:1. Tak więc mamy > 3.miejsce :) > > I co Wy na to? Podoba mi się i ma to wszystko sens. Przed 31.05.2002 kupuję w ciemno, tylko trzeba tego dokonać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makis Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 212.29.94.* 30.05.02, 11:48 a ja mysle, ze w takiej konfiguracji w polfinale z wlochami spotka nas wieksze szczescie niz w Hiszpanii, podstawowa jedenastka bedzie bez kartkowych ubytkow, w normalnym czasie gry bedzie 0:0, przy wloskiej obronie i niezliczonych paradach Dudka. Dogrywka to bedzie czarowanie. A w karnych ... Dudek obroni 2 i wchodzimy do finalu, a tam to juz bedzie z gorki, bo kto by nie wszedl do finalu to i tak oleje polske niezasluzenie lekcewazac. Kiedys w koncu musimy miec ten puchar. I jeszcze przeslanie do malkontentow. Przed eliminacjami nie moglem sie nasluchac tych krytyk postepowania Engela po przegranych sparingach. Engel uspokajal mowiac ze druzyna jest szykowana na eliminacje. I kto mial racje ? Moze choc teraz okazemy odrobine zaufania ??? Ja wiem ze polak ma nature anarchisty i wszystko zrobilby lepiej sam, ale od tego akurat mamy caly zespol szkoleniowy, a nie sztab dziennikarzy, kibicow- malkontentow i innych pseudospecjalistow od futbolu, ktorzy na wiesc o kolejnym meczu reprezy mowia : Aaa... i tak znowu przegramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambuch Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.elsat.net.pl 27.05.02, 20:24 Jeżeli dalej będziesz wierzył w to co mówią w tv. to nigdy nie zmądrzejesz. Polacy nie wyjdą z grupy a jedyny który bedzie miał szanse się wykazać to Dudek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsf Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 27.05.02, 20:35 Szacunek dla tuna , postaral się i spoko mu to wyszlo ja stawiam ze teraz odpadniemy 2 1/8 finalu: korea 1:1 olisadebe portugalia 1:1 olisadebe usa 3:0 zurawski, krzynówek, olisadebe 1/8 włochy 0:2 ale to jest i tak nie żle, za cztery lata(jesli wejdziemy) stawiam na 1/2 i medal za 8 lat(2010) odpadniemy szybko 1/8 ale juz w 2014 zdobędziemy mistrzostwo świata, w Polskiej ekipie będzie jeden murzyn i mulat, jeden z nigeri a drugi z polski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! 27.05.02, 21:15 Z Koreą 0:2 z Portugalią 0:4 ze Stanami 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.satkabel.com.pl 27.05.02, 21:50 Polska 3:7 Korea Polska-Portugalia 9:4 Polska-USA 11:2 Portugalia 6:7 Korea USA 3:4 Korea USA 6:0 Portugalia 1.Korea 9 pkt 18:12 2.Polska 6 pkt 23:13 3.USA 3 pkt 11:15 4.Portugalia 0 pkt 10:24 Włochy 4:8 Polska Kamerun 3:3 Kar. 13:14 Polska Argentyna 1:0 Polska o trzecie miejsce Anglia 6:6 Polska kar. 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.interklub.pl 28.05.02, 00:28 Gość portalu: me napisał(a): > Polska 3:7 Korea > Polska-Portugalia 9:4 > Polska-USA 11:2 > > Portugalia 6:7 Korea > USA 3:4 Korea > USA 6:0 Portugalia > 1.Korea 9 pkt 18:12 > 2.Polska 6 pkt 23:13 > 3.USA 3 pkt 11:15 > 4.Portugalia 0 pkt 10:24 > Włochy 4:8 Polska > Kamerun 3:3 Kar. 13:14 Polska > Argentyna 1:0 Polska > o trzecie miejsce > Anglia 6:6 Polska kar. 15:16 Chyba ci się pomyliło z hokejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.satkabel.com.pl 29.05.02, 15:56 Gość portalu: Skrzypek napisał(a): > Chyba ci się pomyliło z hokejem. A z czym miało mi się pomylić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glazer Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.05.02, 03:35 POL-KOR 2-2 POL-POR 1-2 POL-USA 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc!n Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 13:30 Korea-Polska 1:2 Olisadebe 2 Portugalia-Polska 1:1 Żurawski Polska-USA 3:0 Kucharski,Olisadebe,Kałużny To 7 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsychoX Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 15:59 Ja obstawiam tak i jestem przekonany ze pomimo ogolnie panujacego pesymizmu polskich kibicow bedzie tak: Polska - Korea 3:1 Polska - Portugalia 1:1 Polska - USA 4:0 Oczywiscie jesli forma naszych pilkarzy bedzie optymalna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEDROS Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.netia.pl 28.05.02, 16:44 POL-KOR - 3:2 POL-POR - 1:3 POL-USA - 1:0 MOŻECIE IŚĆ DO BUKA - JESTEM JASNOWIDZEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.lubartow.inca.pl 28.05.02, 20:13 pfffff,ludzie!jestescie chyba w wiekszosci niepoprawnymi optymistami! widzieliscie jak pocina korea?jak gral mistrz ich ligi!?a co dopiero ich reprezentacja!!!dostaniemy z nimi a jedyne co bedziemy mogli robic to starac sie nie przegrac wysoko,moje typy pol-kor 0:2 pol:por 1:2 pol:usa 2:1` proste,a korea jest moim fawortytem,wroze jej cwiercfinal(przynjamniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIP Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 28.05.02, 21:31 polska-korea 1:1 olisadebe polska-portugalia 1:1 olisadebe polska-usa 4:1 kałuzny,krzynówek,zurawski,olisadebe 1/8 polska-wlochy 1:2 hajto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fu Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 28.05.02, 21:52 hmm.... www.foki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurwa Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! 2-1 1-1 1-0 IP: *.reset.net.pl 28.05.02, 21:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktt Total porazka IP: *.demogr.mpg.de 29.05.02, 11:49 Przegramy z Korea 2:0 Przegramy z Portugalia 3:0 I wymeczymy 1:0 z USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.telia.com 29.05.02, 12:20 Mysle ze zremisujemy z Korea 2-2, bramki Olisadebe i Zurawski, wygramy 1-0 z Portugalia, bramka Olisadebe oraz wygramy z Usa 4-1 bramki Olisadebe 2 Kryszalowicz i Kaluzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincento Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 217.11.134.* 29.05.02, 12:28 Polska Korea 1:4 Polska Portugalia 0:3 Polska USA 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 217.97.190.* 29.05.02, 13:11 Moje typy: Polska-Korea 2:4 (0:4) Polska-Portugalia 1:3 (0:1) Polska-USA 1:1 (0:1) I do domu......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 29.05.02, 15:45 Kurwa to już w piatek mundial się zaczyna!!!!!!!!!!! We wtorek gramy z Koreą, stawiam na remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOTOR Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 29.05.02, 16:00 Gość portalu: das napisał(a): > Ja obstawiam(chciałbym aby tak było)MOTOR: Ja tez tak bym chciał > Korea-Polska 1:3 Olisadebe,Kałużny,Olisadebe > Portugalia-Polska2:0 > Polska-USA 2:0 Hajto,Zewłakow > to nam daje 6 punktów, drugie miejsce i awans LEGIA!! CO?? TY KURWO !! LEGIA!! CO?? WYPIERDALAJ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOTOR Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 29.05.02, 16:06 2-1 1-0 0-0 1/8 1-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.wtl.us.edu.pl 29.05.02, 16:07 z korea 3:2 z portugalią 2:0 z usa 3:1 i mamy 9 pkt.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tibor Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 16:14 Będę kibicował gorąco polskiej reprezenacji, ale obawiam się, że będzie tak: Polska - Korea 0:0 Polska - Portugalia 0:2 Polska - USA 0:0 co przy remisie Korei z Portugalią i zwycięstwach Korei i Portugalii nad USA daje nam trzecie miejsce w grupie. Mistrzem będzie Argentyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 18:24 Polska - Korea 1-1 Polska - Portugalia 1-1 Polska - USA 2-1 Polska zdobędzie 5 punktów i wyjdzie z grupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOTOR Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 29.05.02, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś