Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyniki Polski w grupie !!!!!!!!

• Gość: mars Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 14:38
        Korea-Polska 3:0
        Portugalia-Polska 1:0
        USA-Polska 1:1

juz się o flaszkę założyłem, ale wierzcie mi, bardzo chciałbym przegrać
      • Gość: kurwa Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 27.05.02, 13:37
        chcilabym abysy zwyszli z grupy razem z koreą
        korea-polska 1-1
        portugalia-polska1-2
        polska-usa 3:2
        portugalia-usa 4-0
        korea-usa 2:1
        korea-portigalia 2:2
      • Gość: : Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 27.05.02, 13:44
        www.foki.pl
      • Gość: Xionc Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 27.05.02, 13:57
        z koreą 1-3 (żurawski)
        z portugalią 0-3
        z usa 2-1 (żurawski i kałużny)
      • bombelski Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! 27.05.02, 14:00
        polska - korea 3:1
        polska - portugalia 1:1
        polska - usa 2:2
        • Gość: G Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.05.02, 15:12
        • Gość: GOCHA Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.05.02, 15:14
          Polska-Korea 3:2
          Polska-Portugalia 1:4
          Polska-U.S.A 2:0
          • Gość: makis Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 213.14.25.* 27.05.02, 15:44
            A ja na wyniki nie bede stawial chociaz mam stracha przed Korea, wlasnie z
            powodu ich stylu gry, ktory Boniek nazwal zblizonym do gry we flippery.

Wcale Dudkowi nie zycze potwierdzania swojej klasy, poprostu mam nadzieje,ze
            poprostu nie bedzie musial.

A tzw. wyniki reprezy na mistrzostwach hmm...
            Mysle ze nie przegramy zadnego meczu do samego konca, a o swojej teorii
            opowiem nastepnym razem.

• porter11 Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! 27.05.02, 15:52
              Gość portalu: makis napisał(a):

> A ja na wyniki nie bede stawial chociaz mam stracha przed Korea, wlasnie z
              > powodu ich stylu gry, ktory Boniek nazwal zblizonym do gry we flippery.
              >
              > Wcale Dudkowi nie zycze potwierdzania swojej klasy, poprostu mam nadzieje,ze
              > poprostu nie bedzie musial.
              >
              > A tzw. wyniki reprezy na mistrzostwach hmm...
              > Mysle ze nie przegramy zadnego meczu do samego konca, a o swojej teorii
              > opowiem nastepnym razem.
              >

na WM w 1974 roku reprezentacja Szkocji nie przegrala zadnego meczu, a i tak
              pojechala do domu po pierwszej rundzie.
              • Gość: makis Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 213.14.25.* 27.05.02, 16:04
                Ah no to sie lapiemy za slowka,

i tak wiem, ze Platini przekazal Bonkowi cale know-how, jak doprowadzic repreze
                do mistrzostwa, znaja sie przeciez od lat, teraz na nas kolej, a jesli niektrym
                wydaje sie, ze pieprze glupoty to drudno ci sami ludzie z pewnoscia mowilii
                przed eliminacjami, ze sie nie zakwalifikujemy, no wiec teraz tez prosze o
                troche nawet mocno przesadzonego optymizmu.
                • Gość: pedros Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.netia.pl 27.05.02, 16:15
                  a ja tam myślę że bez Rysia Stańka nic nie zdziałamy !
                  Gdzie jest teraz mój idol!

A poza tym jak Janek z Zydorem nie będą komentowali to nie będzie tej atmosfery
                  w studiu i przed telewizorami a wtedy ciężej wierzyć w sukces...
      • Gość: tun Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.waw.prokom.pl 27.05.02, 19:21
        Korea-Polska 1:2
        Portugalia-Polska 1:1 (a co, przecież oni nie są jakimiś bogami)
        USA-Polska 1:3 (bramki: Żurawski, Kucharski i Sibik w ramach ligowej przyjaźni
        macierzystych klubów w/w zawodników :))))

W efekcie wychodzimy z drugiego miejsca (gorszą różnicą bramek, bo Portugalia
        spuściła łomot USA w stosunku 6:1) i gramy z Chorwacją, której
        trzepiemy "siodło" w stosunku 3:0 (Włosi są na drugim miejscu, bo oni zawsze w
        turniejach na początku się rozgrywają). W 1/4 finału czekają na
        nas "Nieposkromione Lwy" z Afryki. Wspomniane "Lwy" wygrały swą grupę przed
        Niemcami (bo Niemcy będą chcieli włożyc w eliminacje minimum wysiłku i wejdą
        lepszą różnicą bramek od Arabii Saudyjskiej). Tak więc
        poskramiamy "Nieposkromione Lwy", skromnie, bo tylko 2:1 i lądujemy w
        półfinale. Tam wpadamy na rozegranych już Włochów, którzy rozjeżdżają
        nasz "dream team" pod wodzą Armageddona Bąka (Sorry: Arkadiusza Bąka) wymownym
        wynikiem 4:1 (bramka Hajty). Po tym spektakularnym łomocie pozostaje nam walka
        o brąz z byłym już Mistrzem Świata - czyli z Francją. Francja z kolei, po
        morderczych meczach (w 1/8 finału z Anglią, w 1/4 z Brazylią, w 1/2 z
        Argentyną) ledwie stoi na nogach i w efekcie wystawia, jak ma to w
        zwyczaju, "drugi garnitur", któremu my dla odmiany sprawiamy "rzymską łaźnię" w
        równie widowiskowy, co wysoki liczbowo sposób, a mianowicie 3:1. Tak więc mamy
        3.miejsce :)

I co Wy na to?
        • Gość: Robert Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 14:24
          Gość portalu: tun napisał(a):

> Korea-Polska 1:2
          > Portugalia-Polska 1:1 (a co, przecież oni nie są jakimiś bogami)
          > USA-Polska 1:3 (bramki: Żurawski, Kucharski i Sibik w ramach ligowej przyjaźni
          > macierzystych klubów w/w zawodników :))))
          >
          > W efekcie wychodzimy z drugiego miejsca (gorszą różnicą bramek, bo Portugalia
          > spuściła łomot USA w stosunku 6:1) i gramy z Chorwacją, której
          > trzepiemy "siodło" w stosunku 3:0 (Włosi są na drugim miejscu, bo oni zawsze w
          > turniejach na początku się rozgrywają). W 1/4 finału czekają na
          > nas "Nieposkromione Lwy" z Afryki. Wspomniane "Lwy" wygrały swą grupę przed
          > Niemcami (bo Niemcy będą chcieli włożyc w eliminacje minimum wysiłku i wejdą
          > lepszą różnicą bramek od Arabii Saudyjskiej). Tak więc
          > poskramiamy "Nieposkromione Lwy", skromnie, bo tylko 2:1 i lądujemy w
          > półfinale. Tam wpadamy na rozegranych już Włochów, którzy rozjeżdżają
          > nasz "dream team" pod wodzą Armageddona Bąka (Sorry: Arkadiusza Bąka) wymownym
          > wynikiem 4:1 (bramka Hajty). Po tym spektakularnym łomocie pozostaje nam walka
          > o brąz z byłym już Mistrzem Świata - czyli z Francją. Francja z kolei, po
          > morderczych meczach (w 1/8 finału z Anglią, w 1/4 z Brazylią, w 1/2 z
          > Argentyną) ledwie stoi na nogach i w efekcie wystawia, jak ma to w
          > zwyczaju, "drugi garnitur", któremu my dla odmiany sprawiamy "rzymską łaźnię" w
          >
          > równie widowiskowy, co wysoki liczbowo sposób, a mianowicie 3:1. Tak więc mamy
          > 3.miejsce :)
          >
          > I co Wy na to?

Podoba mi się i ma to wszystko sens. Przed 31.05.2002 kupuję w ciemno, tylko
          trzeba tego dokonać.
          Pozdrawiam.
          • Gość: makis Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 212.29.94.* 30.05.02, 11:48
            a ja mysle, ze w takiej konfiguracji w polfinale z wlochami spotka nas wieksze
            szczescie niz w Hiszpanii, podstawowa jedenastka bedzie bez kartkowych ubytkow,
            w normalnym czasie gry bedzie 0:0, przy wloskiej obronie i niezliczonych
            paradach Dudka. Dogrywka to bedzie czarowanie. A w karnych ... Dudek obroni 2 i
            wchodzimy do finalu, a tam to juz bedzie z gorki, bo kto by nie wszedl do
            finalu to i tak oleje polske niezasluzenie lekcewazac. Kiedys w koncu musimy
            miec ten puchar.

I jeszcze przeslanie do malkontentow. Przed eliminacjami nie moglem sie
            nasluchac tych krytyk postepowania Engela po przegranych sparingach. Engel
            uspokajal mowiac ze druzyna jest szykowana na eliminacje. I kto mial racje ?
            Moze choc teraz okazemy odrobine zaufania ???
            Ja wiem ze polak ma nature anarchisty i wszystko zrobilby lepiej sam, ale od
            tego akurat mamy caly zespol szkoleniowy, a nie sztab dziennikarzy, kibicow-
            malkontentow i innych pseudospecjalistow od futbolu, ktorzy na wiesc o kolejnym
            meczu reprezy mowia : Aaa... i tak znowu przegramy.
      • Gość: Bambuch Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.elsat.net.pl 27.05.02, 20:24
        Jeżeli dalej będziesz wierzył w to co mówią w tv. to nigdy nie zmądrzejesz.
        Polacy nie wyjdą z grupy a jedyny który bedzie miał szanse się wykazać to Dudek
        • Gość: gsf Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 27.05.02, 20:35
          Szacunek dla tuna , postaral się i spoko mu to wyszlo
          ja stawiam ze teraz odpadniemy 2 1/8 finalu:
          korea 1:1 olisadebe
          portugalia 1:1 olisadebe
          usa 3:0 zurawski, krzynówek, olisadebe
          1/8 włochy 0:2
          ale to jest i tak nie żle, za cztery lata(jesli wejdziemy) stawiam na 1/2 i
          medal
          za 8 lat(2010) odpadniemy szybko 1/8
          ale juz w 2014 zdobędziemy mistrzostwo świata, w Polskiej ekipie będzie jeden
          murzyn i mulat, jeden z nigeri a drugi z polski:)))
      • kaukonsky Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! 27.05.02, 21:15
        Z Koreą 0:2
        z Portugalią 0:4
        ze Stanami 0:0
      • Gość: me Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.satkabel.com.pl 27.05.02, 21:50
        Polska 3:7 Korea
        Polska-Portugalia 9:4
        Polska-USA 11:2

Portugalia 6:7 Korea
        USA 3:4 Korea
        USA 6:0 Portugalia
        1.Korea 9 pkt 18:12
        2.Polska 6 pkt 23:13
        3.USA 3 pkt 11:15
        4.Portugalia 0 pkt 10:24
        Włochy 4:8 Polska
        Kamerun 3:3 Kar. 13:14 Polska
        Argentyna 1:0 Polska
        o trzecie miejsce
        Anglia 6:6 Polska kar. 15:16
        • Gość: Skrzypek Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.interklub.pl 28.05.02, 00:28
          Gość portalu: me napisał(a):

> Polska 3:7 Korea
          > Polska-Portugalia 9:4
          > Polska-USA 11:2
          >
          > Portugalia 6:7 Korea
          > USA 3:4 Korea
          > USA 6:0 Portugalia
          > 1.Korea 9 pkt 18:12
          > 2.Polska 6 pkt 23:13
          > 3.USA 3 pkt 11:15
          > 4.Portugalia 0 pkt 10:24
          > Włochy 4:8 Polska
          > Kamerun 3:3 Kar. 13:14 Polska
          > Argentyna 1:0 Polska
          > o trzecie miejsce
          > Anglia 6:6 Polska kar. 15:16

Chyba ci się pomyliło z hokejem.
          • Gość: me Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.satkabel.com.pl 29.05.02, 15:56
            Gość portalu: Skrzypek napisał(a):

> Chyba ci się pomyliło z hokejem.

A z czym miało mi się pomylić ?

• Gość: Glazer Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.05.02, 03:35
        POL-KOR 2-2
        POL-POR 1-2
        POL-USA 2-0
      • Gość: Marc!n Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 13:30
        Korea-Polska 1:2 Olisadebe 2
        Portugalia-Polska 1:1 Żurawski
        Polska-USA 3:0 Kucharski,Olisadebe,Kałużny
        To 7 punktów.
      • Gość: PsychoX Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 15:59
        Ja obstawiam tak i jestem przekonany ze pomimo ogolnie panujacego pesymizmu
        polskich kibicow bedzie tak:

Polska - Korea 3:1
        Polska - Portugalia 1:1
        Polska - USA 4:0

Oczywiscie jesli forma naszych pilkarzy bedzie optymalna!
        • Gość: PEDROS Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.netia.pl 28.05.02, 16:44
          POL-KOR - 3:2
          POL-POR - 1:3
          POL-USA - 1:0

MOŻECIE IŚĆ DO BUKA - JESTEM JASNOWIDZEM !!!
      • Gość: kosti Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.lubartow.inca.pl 28.05.02, 20:13
        pfffff,ludzie!jestescie chyba w wiekszosci niepoprawnymi optymistami!
        widzieliscie jak pocina korea?jak gral mistrz ich ligi!?a co dopiero ich
        reprezentacja!!!dostaniemy z nimi a jedyne co bedziemy mogli robic to starac
        sie nie przegrac wysoko,moje typy
        pol-kor 0:2
        pol:por 1:2
        pol:usa 2:1`
        proste,a korea jest moim fawortytem,wroze jej cwiercfinal(przynjamniej)
      • Gość: ZIP Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 28.05.02, 21:31
        polska-korea 1:1 olisadebe
        polska-portugalia 1:1 olisadebe
        polska-usa 4:1 kałuzny,krzynówek,zurawski,olisadebe
        1/8 polska-wlochy 1:2 hajto
      • Gość: fu Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 28.05.02, 21:52
        hmm....
        www.foki.pl
      • Gość: kurwa Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! 2-1 1-1 1-0 IP: *.reset.net.pl 28.05.02, 21:56
      • Gość: ktt Total porazka IP: *.demogr.mpg.de 29.05.02, 11:49
        Przegramy z Korea 2:0
        Przegramy z Portugalia 3:0
        I wymeczymy 1:0 z USA
      • Gość: Przemas Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.telia.com 29.05.02, 12:20
        Mysle ze zremisujemy z Korea 2-2, bramki Olisadebe i Zurawski, wygramy 1-0 z
        Portugalia, bramka Olisadebe oraz wygramy z Usa 4-1 bramki Olisadebe 2
        Kryszalowicz i Kaluzny
      • Gość: Vincento Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 217.11.134.* 29.05.02, 12:28
        Polska Korea 1:4
        Polska Portugalia 0:3
        Polska USA 1:0
      • Gość: Bodzio Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: 217.97.190.* 29.05.02, 13:11
        Moje typy:
        Polska-Korea 2:4 (0:4)
        Polska-Portugalia 1:3 (0:1)
        Polska-USA 1:1 (0:1)
        I do domu.........
      • Gość: d Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 29.05.02, 15:45
        Kurwa to już w piatek mundial się zaczyna!!!!!!!!!!!
        We wtorek gramy z Koreą, stawiam na remis.
      • Gość: MOTOR Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 29.05.02, 16:00
        Gość portalu: das napisał(a):

> Ja obstawiam(chciałbym aby tak było)MOTOR: Ja tez tak bym chciał
        > Korea-Polska 1:3 Olisadebe,Kałużny,Olisadebe
        > Portugalia-Polska2:0
        > Polska-USA 2:0 Hajto,Zewłakow
        > to nam daje 6 punktów, drugie miejsce i awans

LEGIA!! CO?? TY KURWO !!
        LEGIA!! CO?? WYPIERDALAJ !!
        • Gość: MOTOR Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 29.05.02, 16:06
          2-1
          1-0
          0-0
          1/8 1-2
      • Gość: p Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.wtl.us.edu.pl 29.05.02, 16:07
        z korea 3:2
        z portugalią 2:0
        z usa 3:1 i mamy 9 pkt.!
      • Gość: Tibor Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 16:14
        Będę kibicował gorąco polskiej reprezenacji, ale obawiam się, że będzie tak:

Polska - Korea 0:0
        Polska - Portugalia 0:2
        Polska - USA 0:0

co przy remisie Korei z Portugalią i zwycięstwach Korei i Portugalii nad USA
        daje nam trzecie miejsce w grupie.

Mistrzem będzie Argentyna!!!
        • Gość: patriota Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 18:24
          Polska - Korea 1-1
          Polska - Portugalia 1-1
          Polska - USA 2-1

Polska zdobędzie 5 punktów i wyjdzie z grupy
      • Gość: MOTOR Re: Wyniki Polski w grupie !!!!!!!! IP: *.reset.net.pl 29.05.02, 16:30
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka