Gość: rupert IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 23:27 mam nadzieje ze na mostostal wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agus Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00 Oj watpie sam Nowak nic nie zwojuje. Mostostal i tak jest najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00 taki pewny to ja bym nie był 90% graczy reprezenacji to obeci lub byli gracze AZS a mostostal to jedynie Papke (i czasami Prus -gorszy od Gołasia i Musielek -równiez o wile gorszy od BĄkiewicza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlelka Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: *.zigzag.pl 22.06.01, 00:00 Czyżby mu się znudziło w słonecznej Italii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Po prostu Nowak grzal lawe we Wloszech wiec postanowil wrocic do naszej "wspanialej" ligi, bo tutaj moze chociaz czasami dadza mu spieprzyc pare akcji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 a Mostostal podobno ma zamiar zaangazowac gracza z zagranicy. Nie przypadkiem Kuba trenuje w Kedzierzynie Kozlu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart_gda Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Mostostal ma chyba mocniejszą pakę. A Nowak? OK, ale a kogo? Za Gołasia? Za Orlenkę? Czy na ławkę? mart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 za Orlenke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfl Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 A to nowina... Z całym szacunkiem dla centymetrów Nowaka muszę powiedzić, że mi się to nie podoba... Nowak, mimo, że ma lepszy serwis od Orlenki, to ma jeszcze trochę centymetrów z których nie robi absolutnie porzytku... Mam nadzieję, że nie zastąpi Gołasia... Mam w takim razie pytanie, czy Dacewicz jest już skończony dla siatkówki? Czy to znaczy, że nie widać szans na jego powrót? Boję się, że w przyszłym sezonie z moją kochaną Galaxią może byś krucho... Jak jeszcze Murek wyemigruje somewhere to będzie kiebsko... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 hmm... Orlenko. Bardzo brzydko sie kojarzy!!! Powinien sie nazywac Petrenko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 W AZS środkowymi będą najpradopdobniej : Nowak Gołaś Dacewicz Kokocinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: 217.97.51.* 24.06.01, 00:00 BEDZIE U NAS URODZAJ SRODKOWYCH. DACEWICZ + GOLAS + NOWAK. WRACA CZESTOCHOWSKA SCIANA. NO TO JUZ MAMY NAJLEPSZY SRODEK W POLSCE. JESZCZE JAKIS ROZGRYWAJACY BY SIE PRZYDAL I MAMY MISTRZA !!!! A PTASZKI SPIEWAJA O GWIEZDZIE Z ZAGRANICY. DRZYJCIE BURKI BO JEZELI TO SIE SPRAWDZI NIE MACIE SZANS. JEST ON LEPSZY O DMURKA. A RAZEM Z BAKIEWICZEM MOGA BARDZO DUZO ZROBIC. MISTRZ MISTRZ AZS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfl Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Sorki chłoptasiu, ale kto jest niby lepszy od Murka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 A kto to jest Marcin Nowak? To jakis hokeista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 na pewno nie grrojek legły warszawa PS. AZS RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlelka Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: *.zigzag.pl 24.06.01, 00:00 Z całym szacunkiem-nie ma lepszych od Murka,bo Murek to nieziemski debeściak,a Nowak mimo,że wielki,to kiepsko mu idzie nieco szybsze kojarzenie faktów i to jest jego podstawowy problem.Nie bez kozery nie jest w reprezentacji... Pożyjemy-zobaczymy.A pana-panie Nowak,kto wie czy i w Polonii nie czeka wygodne miejsce na ławce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: MARCIN NOWAK W AZS GALAXII CZESTOCHOWA!!!!!!! IP: 158.75.5.* 25.06.01, 00:00 On chcial chyba powiedziec, ze Nowak jest lepszy od chlopakow z podworka... Odpowiedz Link Zgłoś