kartofel79 19.01.05, 18:39 czy coś innego? a tak z drugiej strony ta krótka fryzura i nektóre jego miny wg mnie upodabniają Ronniego do Jasia Fasoli:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: ku klux klan? 19.01.05, 18:40 heh ;) to teraz juz sobie na niego tak czesto nie poaptrzymy przez ten reczniczek ;) ale skoro dziala,to ok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: ku klux klan? 19.01.05, 19:44 Może mu się nie podoba własna fryzurka? Bardziej mi się podobał w kucyku. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ku klux klan? 19.01.05, 21:04 Ronniku, Ronniku, co tam chowasz w ręczniku... O ratunku, co rok lepszy teatrzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: ku klux klan? 19.01.05, 21:09 gatta13 napisała: > Ronniku, Ronniku, co tam chowasz w ręczniku... > Chowam ci ja garść prozaku, albo inszy produkt z maku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ku klux klan? 19.01.05, 21:12 Ej, a może on faktycznie ten ręcznik czymś nasączył? Pożyczył od White'a trochę proszku, dlatego ten ręcznik taki bielutki... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: ku klux klan? 19.01.05, 21:55 Nasączył prefumemi Pameli ( a fuj co mi po łbie chodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: ku klux klan? 20.01.05, 10:04 Koło 21-ej powiedzieli komentatorzy, że to dlatego, że Ronniemu w zeszłym tygodniu umarła babcia. Upsss Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: ku klux klan? 20.01.05, 10:53 Ronnie - ekscentryczny, nieprzewidywalny. Ponieważ uczestniczę w przygotowaniach kadry krakowskiej na turniej w Warszawie, podpatruję wszelkie możliwe sposoby odnoszenia snookerowych sukcesów. Jak dobrze pójdzie krakusy też będą siedzieć pod ręczniczkami. Trzeba brać przykład z najlepszych. BTW - będzie ktoś z was ( bywajacych na tym forum warszawiaków ) na turnieju w break'u 147 ? O komentatora R.J. nie pytam bo domniemam że się zobaczymy, ale reszta ???? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ku klux klan? 21.01.05, 12:10 w sensie dziś-jutro-pojutrze? A wiecie, że to może i niezły pomysł? Dziś co prawda idę upajać oczy produkcją z Bollywood (mniamuśny jest ten indyjski superkicz) ale jutro - czemu nie. gdzie mogę znaleźć godziny przyjęć w 147 Break? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: ku klux klan? 21.01.05, 22:42 Misianiu !!!!!!!!!!!!! Będę w Breaku na pewno jutro (tj. sobota) w okolicach godziny 12:00 i potem około 20:00 ( wtedy grają Krakusy ). Poznasz mnie bezbłędnie - małe i bezprzerwy dogaduje - to ja Odpowiedz Link Zgłoś
parmenion Re: ku klux klan? 20.01.05, 17:41 kartofel79 napisał: > a tak z drugiej strony ta krótka fryzura i nektóre jego miny wg mnie > upodabniają Ronniego do Jasia Fasoli:) Ronnie uprzedzał przed Welsh, że w tym turnieju będzie miał wizerunek w stylu 'retro' :-) Odpowiedz Link Zgłoś