Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy na stadionie Lechą sa rasiści???

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:34
    Piszę to pytanie bo nie podoba mi się podejście kibiców w Polsce do
    czarnoskórych piłkarzy - szczególnie Olisadebe. Czy w Poznaniu też są tacy
    debile? Nie chciałbym widzieć u nas latających bananów czy udawania małp. Wiem
    że dużo zależy na przykład od gościa który prowadzi doping...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ky-mani Re: Czy na stadionie Lechą sa rasiści??? IP: *.tpnet.pl / *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:37
        a wasc kim jestes ? czarnoskorym pilkarzem ?
        • Gość: xxx Re: Czy na stadionie Lechą sa rasiści??? IP: *.futuro.pl 23.05.02, 22:42
          Nie chodzisz na mecze, że sie pytasz jacy sa ludzie na stadionie?
      • Gość: vivacee rasisci nie, ale wielu jest takich... IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 00:46
        ktorzy buczeniem wyciem lub bananami wyrazaja swoja frustracje.
        pzdr
        vivacee
        • Gość: arena Re: rasisci nie, ale wielu jest takich... IP: 2.3.STABLE* / 192.168.10.* 24.05.02, 11:23
          > ktorzy buczeniem wyciem lub bananami wyrazaja swoja frustracje.
          w kierunku zawodników drużyny przeciwnej. Nasi sa wrecz uwielbiani -patrz: Sekou,
          Justin (zdrowia!!!), Mike M.

• Gość: Plastuś Re: rasisci nie, ale wielu jest takich... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.05.02, 11:39
            hehe, w Poznaniu sa tacy sami rasisci co ci krzyczacy: "łysy ch.j" :)
            • cromm Re: rasisci nie, ale wielu jest takich... 24.05.02, 12:24
              cały stadion jest ich pełen.......np. ja - jak zobaczę takiego zielonego z
              Marsa to ...............
              do kosmitów nic nie mam ale niech spadają na Saturna......wrrrr
              ps. spoko to efekt BSE........już będę grzeczny.....
              pozdr.
              • Gość: :) Re: rasisci nie, ale wielu jest takich... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 16:15
                a co widzisz ich codziennie gdy wchodzisz do łazienki i patrzysz w lustro ?
                tez ci współczuje
      • Gość: K_K_S Re: Czy na stadionie Lechą sa rasiści??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 16:51
        Ale się wam na żarty zebrało. Przecież nie pytam o stosunek do naszych
        murzynków bo to oczywiste że są szanowani. Pytam o "obcych". W 2 lidze nie dało
        się tego sprawdzić bo przyjechał do nas tylko jeden z Dolcanu a wtedy było mało
        wiary.
        • cromm Re: Czy na stadionie Lechą sa rasiści??? 24.05.02, 18:17
          spoko banany sam lubię i nie będę ich wyrzucał.........
          a tak w ogóle to kupię sobie swojego Olisaldebe.....
          pozdr.
          • Gość: vivacee żarty, żartami ale... IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 20:32
            jesteś zdrowo pierdolnięty.
            vivacee
            • cromm Re: żarty, żartami ale... 24.05.02, 21:43

i co z tego .......?
              tak naprawdę to ja sie vivaczu opanowywuję i w normalnym świecie i w
              wirtualnym.....
              pozdr. i spadam na ta kinocmanię.......
      • Gość: K_K_S Re: Czy na stadionie Lechą sa rasiści??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:22
        Vivacośtam przestań się rzucać bo jescze nie tak dawno wszysty Tobą pomiatali a
        teraz wielki pan się zrobiłeś. Jak Ci się mój post nie podoba to nie zabieraj
        głosu...Twoich mądrości nie chce mi się czytać
        • Gość: oGr Re: Czy na stadionie Lechą sa rasiści??? IP: *.icpnet.pl 24.05.02, 23:50
          makumba makumba makumba ska,polska afryka afryka polska
          olelele
          • cromm Re: Czy na stadionie Lechą sa rasiści??? 25.05.02, 19:08
            Co Ty tak się doczepiłeś tych rasistów K_K_S, hmmm ?
            Są i to spora ekipka.....trzymają jednak buźki w kubeł, a ja nie będę
            kablował.....każdy ma prawo do jakichkolwiek poglądów, bylyby nie wchodził w
            drogę innym...
            pozdr.
        • Gość: vivacee well... IP: *.cgs.poznan.pl 25.05.02, 00:15
          a gdzie jest napisane, że Twoj post mi się nie podoba, hm?
          pzdr
          vivacee
          • Gość: vivacee i jeszcze wielka prośba... IP: *.cgs.poznan.pl 25.05.02, 00:19
            proszę o przykład postu w którym się mną pomiata
            pzdr
            vivacee
            • Gość: K_K_S Re: i jeszcze wielka prośba... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 17:14
              Pamiętasz Forum kibice.pl??? To są stare posty i nie mam zamiaru ich szukać.
              Teraz powiesz że ściemniam a przecież obaj wiemy jak było. A poza tym to temat
              główny to rasiści a nie pomiatanie Tobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka