Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Safin pokonał Federera!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:38
    genianlny mecz, brawo Marat
    Obserwuj wątek
      • Gość: milka to było super :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:41
        ogladałam i potwierdzam - mecz był niesamowity, emocjonujący i na wysokim
        poziomie do samego końca... równie dobrze mógłby być to finał - żaden Hewitt
        czy Roddick nie jest juz potrzebny :-P
        • Gość: skok Widziałem Safina z Rochem był w wielkiej formie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 14:43
        • Gość: blow Re: to było super :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 14:46
          co za mecz.... wreszcie znalazł sie ktoś, kto ograł federera. juz zaczynalem
          myslec ze szwajcar jest maszyna... miejmy nadzieje ze marat dojdzie do siebie
          do finału... tam moze go czekac rownie duzy wysiłek, gdy trafi na Hewitta. bo
          nie oszukujmy się, roddick nie jest teraz w stanie wygrac tego turnieju..
          pozdrawiam
          do zobaczenia jutro przed telewizorami :)
        • Gość: RD Re: to było super :) IP: *.chello.pl 27.01.05, 14:49
          Zgadzam sie w zupelnosci - mecz godny finalu. A Safin (którego doglebna analize
          psychologiczna przeprowadzili komentatorzy)tak grajacy powinien rozniesc w
          finale czy Roddicka czy Hewitta (chociaz stawiam na Roddicka).
      • Gość: Valnod Safin pokonał Federera! IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 27.01.05, 14:42
        Pierwsze dwa sety słabe, ale potem -wielki mecz. Dobrze że ktoś wreszcie
        pokonał Federera bo jego ciągłe zwycięstwa mnie trochę nudzą. Myśle że teraz
        Safin wygra turniej.
      • Gość: Wielki Jul-Poznań Re: Safin pokonał Federera! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.05, 14:46
        Federer to bardzo sympatyczny iK U L T U R A L N Y człowiek - bardzo go lubię ,
        ale cieszę się , że wygrał Safin , bo zawsze cieszę się kidy człowiek wygrywa z
        komputerem.
      • Gość: cube Re: Safin pokonał Federera! IP: *.chello.pl 27.01.05, 14:48
        Przykro mi z powodu Rogera, ale trzeba przyznać, że Marat był dziś świetny, a
        Fed taki sobie. Strasznie dużo emocji panowie nam zafundowali. Gratulacje dla
        Safina, mam wrażenie, że teraz już wygra całość.
      • Gość: MacTele Marat Safin !!! IP: *.gdansk.comarch.pl 27.01.05, 14:51
        Brawo Marat !!!
        Niestety obserwowałem mecz na IBM scoreboardzie czyli tylko widząc numerki. Ale
        wierzcie mi, że dramaturgia była:)
        Cieszę się bo kibicuję Safinowi a poza tym Federer był już nudny. Ten pogrzeb
        Agasiego aż niesmaczny. Gra jak zoptymalizowany robot, a Safin jak to
        Słowiańska dusza jak sobie rakietą nie ciśnie to chory chodzi. Fajnie ogląda
        się go na korcie i gra także z fantazję.
        Kończąc: Jak nie Rosjanki to Rosjanin :)
        BRAWO
        • Gość: fan Genialny, wspanialy Mecz!!! Dziekujemy Ci SCMarat! IP: *.net / *.pl 27.01.05, 23:08
          Mimo, ze rusofilem nie jestem, to jednak Safin jest moim ulubionym zawodnikiem.
          Slowianska niepokorna dusza. Cztery i pol godziny to prawie pol dnia dzisiaj,
          ale nie moglem sie oderwac od telewizora. Co za dramaturgia, co za emocje...ale
          bylo warto.
          Pozdrowienia!
          p.s. Najbardzej mnie rozsmieszyl komentaz Witka: 'ale sie zlotem obwiesil,no...
          dwa lancuchy na szyi...' :)
        • Gość: fan Taa...ten pogrzeb Agassiego byl rzeczywiscie nie- IP: *.net / *.pl 28.01.05, 00:21
          smaczny. W ogole to uwazam ze przez delikatnosc i poprawnosc polityczna oraz
          szacunek dla wielkich dokonan bylego mistrza, Federer powinien dac Andre
          wygrac ;)
      • Gość: sliwta Hip Hip Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.niedzielski.com.pl / *.niedzielski.com.pl 27.01.05, 14:52
      • kamilzdw Brawa dla Marata i Rogera 27.01.05, 15:08
        Świetny mecz. Niesamowite akcjie raz z jednej raz z drugiej strony. Calym
        sercem kibicowalem Maratowi i udalo sie. Choc przy 5:2 w 4 secie w tie breaku
        zwątpiłem. Ale co zawodnik to zawodnik. BRAWA i czekam z niecierpliwością na
        finał Safin - Rodick
      • Gość: Wietkong Re: Safin pokonał Federera! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 27.01.05, 15:09
        Swietny mecz i świetni komentatorzy!Lubię tych gości.
        • Gość: kLUBOWICZ Re:BRAWO BRAWO DLA SAFINA !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:18
          WIEDZIAŁEM ZE SAFIN GO POKONA -PO PROSTU BYŁ LEPSZY-I CO NIEDOWIARKI ,PUPILKI
          FEDUSIA-SAFIN POKAZAŁ KLASĘ-MYSLE ZE TO ROWNIEZ UTARCIE NOSA
          POZDRO.......... DLA WSZYSTKICH
      • ovney Re: Safin pokonał Federera! 27.01.05, 15:30
        Bingo Marat!
        Ja tez niestety mogłem śledzić mecz z pracy tylko za pomocą elektornicznej
        tablicy wyników. Ale wierzyłem do końca w Marata. A Szwajcarowi przyda się
        nauczka... i kara za pokonanie Andre w ćwierćfianle.
        Zwycięzca jest sprawą otwartą bo Marat ma swoje humory i moze dzisiaj pójdzie
        na impre z okazji urodzin, potem na aftera i ledwo zdąży na finał. Wówczas albo
        Roddick albo Hewitt (chociaz stawiam na Lleytona) może gładziutko wygrac
        turniej trzech setach. Poczekamy - zobaczymy.
        Andre... nie odchodź, jesteś ciągle wielki!!!
        • Gość: ur Dobrze sie stalo,ze wygral Safin, bo Federer... IP: 203.220.52.* 27.01.05, 16:16
          mial juz klopoty z naplywem ' wody sodowej' do mozgu.Po meczu z Amerykaninem,
          troche lekcewazaco wypowiedzial sie o jego umiejetnosciach. Przegral i DOBRZE
          MU TO ZROBI.Dzisiaj wieczorem kolejny maraton:RODDICK- HEWITT. POJEDYNEK DWOCH
          TENISOWYCH NARWANCOW.
      • Gość: Pawlak BRAWO BRAWO BRAWO !!! IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:34
      • Gość: Michał Re: Safin pokonał Federera! IP: *.p-s-inter.net 27.01.05, 15:44
        No nareszcie!!!!!!
        Marat pokonał go bo jest najlepszy i wogóle posiada ogromną haryzmę i wolę
        walki,a to cechuje prawdziwego mistrza.Szkoda że nie mogłem obejżeć tego
        spotkania bowiem jestem fanem tenisa ,a zapewne ten mecz stał na wysokim
        poziomie i był pierwszożędnym widowiskiem.
      • Gość: Ania Re: Safin pokonał Federera! IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 15:47
        cały czas trzymałam kciuki za Marata , rewelacyjny mecz!!
      • Gość: nina I tak Roger Ferrero go w finale rozwali :( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.01.05, 16:00
        A szkoda, bo ten Szafin to fajny gracz :(
      • Gość: RD Dziwna sprawa ;) IP: *.chello.pl 27.01.05, 16:22
        A co to za taka zgodna sympatia dla Safina wsród narodu? Nikt nawet nie
        napisze: "Ty ruski ch..u" ani nic...
        • Gość: ur Mnie to takze dziwi. IP: 203.220.52.* 27.01.05, 16:40
          Przeciez Federer reprezentowal EU ,a Safin znienawidzona w Polsce Rosje ?!!!
          Polakow zrozumiec nie mozna.
          • Gość: ur Pomylilem sie ,SZWAJCARIA nie jest... IP: 203.220.52.* 27.01.05, 16:44
            wojewodztwem EU, TO NIEPODLEGLE PANSTWO.
          • Gość: fiolka Re: Mnie to takze dziwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:47
            Niesamowity mecz!
            Co do ostatnich postów- nie obrażajcie kibiców, dobrze, że potrafimy doceniać
            sport na najwyższym poziomie.
            • Gość: ur Droga 'fiolko' !! IP: 203.220.52.* 27.01.05, 17:08
              Ja nikogo nie chcialem obrazic.Jestem Australijczykiem polskiego pochodzenia,
              mieszkam w Melbourne i bylem na tym meczu.Czesto jednak zagladam na forum GW,a
              tam na Rosjanach i Rosji nie zostawia sie suchej nitki.Stad wlasnie to moje
              zdziwienie, ze tym razem jest inaczej.
              • Gość: fiolka Re: Droga 'fiolko' !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:31
                :) no, nie mogę się powstrzymać, żeby nie odpowiedzieć. Widzisz, ja mam takie
                wrażenie, że wypowiadają się na tym forum kibice i inni. Kibice dzielą się
                swoimi wrażeniami z obserwacji widowisk sportowych, inni głosza swoje poglądy
                na tematy raczej nie związane ze sportem. Czytam tych pierwszych. Pzdr
              • Gość: RForcer Re: Droga 'fiolko' !! IP: 212.180.161.* 31.01.05, 02:19
                Gównem tam jesteś. Proxy każdy baran sobie potrafi wpisać. Zjeżdżaj śmieciu
                przed telewizor i na podwórko piłkę kopać i na trzepaku się huśtać
      • Gość: amelii Re: Safin pokonał Federera! IP: *.ghnet.pl 27.01.05, 16:45
        Mecz byl po prostu świetny!! Obaj pokazali świetną formę! Jestem pelna podziwu
        dla tenisistow, ktorzy potrafia przez cale 4 godziny grac w pelni sil.Byłam za
        Federerem i jestem troche zawiedziona ale gratuluje Safinowi:)
      • Gość: Adam Marat rządzi!! IP: *.kolnet.com.pl 27.01.05, 17:19
        Marat Safin pokazał że przez najbliższych parę lat to on być może będzie rządził
        i dzielił w tenisowym światku. Żeby tak się stało musi jednak opanować swój
        porywczy charakter. Wieokrotne ciskanie ze złości rakietą w kort nie podoba się
        kibicom, towarzyszą takim zachowaniom wyłącznie gwizdy. Rosjanin udowodnił dziś
        swoją wielką ambicję, talent i niezwykle przygotowanie fizyczne(Federer
        korzystał w trakcie meczu z pomocy lekarza). W sukcesie sporu udział miał też
        trener Peter Lundgren, notabene były szkleniowiec Federera.Rosjanin wygrywając
        półfinał sprawił sobie najlepszy prezent na 25. urodziny. Oby w finale też mu
        się poszczęściło...
      • Gość: hege Ty ruski złamasie!!!! IP: *.proxy.stusta.mhn.de / *.stusta.mhn.de 27.01.05, 17:36
        Zartowałem, piekna gra :))))
        • elinka18 Re: Ty ruski złamasie!!!! 27.01.05, 17:45
          bardzo dobry mecz. w końcu ktoś pokonał federera. licze na finał safin roddick
          pozdro for all!!
          • elinka18 opis niżej to totalna pomyłka!! 27.01.05, 18:21

• Gość: korektor Re: opis niżej to totalna pomyłka!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 27.01.05, 19:09
              do autora artykulu - Adama Romera
              po raz kolejny widze Pana dziennikarskie niechlujstwo
              Pisze Pan, ze Federer opuscil arene z kamienna twarza
              zamiast podkreslic, ze z klasa pozegnal sie z kibicami
              Moze pamiec odswiezy Panu zdjecie
              sports.yahoo.com/ten/photo?slug=mel23101271408.australian_open_tennis_mel231&prov=ap
              • Gość: fanek To byłby piękny finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:26
                Uciekłem z pracy i oglądałem 2 i 3 game w salonie RTV, niestety nie mogłem oglądać
                ostatnich, i tak wierzę, że to dramatyczny mecz, a poziom dorównuje pamiętny mecz
                Agasi-Samprat (może ktoś jeszcze pamięta).Pzdr
                • Gość: Lele Re: To byłby piękny finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:04
                  Chyba lepszy był mecz Agasi z Samprat 3 lata temu
      • Gość: wojtek [...] IP: *.chello.pl 27.01.05, 19:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: bena [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:29
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ur DLACZEGO OBRAZASZ LUDZI ?... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 27.01.05, 23:07
          PLACA CI ZA TO ?... Czy taki glupim sie urodziles ?
      • Gość: kasia Re: Safin pokonał Federera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:40
        takiego obrotu spraw nikt się nie spodziewał, phi, ja wierzyłam w Safina od
        początku, mimo niezbyt pozytywnego gadania dziennikarzy, którzy już wczoraj byli
        pewni,że Federer wygra.Ale to przecież Safin:)
      • Gość: C: MARAT, OBY TAK DALEJ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:59
        He, he miałam racje, Safin przerwał wreszcie tą imponującą serię Federera, i
        dobrze, wiemy już że można go pokonać. Swajcar nie wytrzymał psychicznie, miał
        tylko jeden krok do zwyciestwa... Mam wrażenie że się tego nie spodziewał,
        kiedy on grał pięciosetówkę??
        Ogólnie super mecz, brawo Marat!! Ten jego spokój, opanowanie. Mam jednak
        nadzieje, że nie będzie za dużo świętować i starczy mu jeszcze sił, ambicji i
        koncentracji (patrz: fianł z Johansonem) na zwycięstwo. W finale widziałabym go
        z Hewittem, ciekawe kto zwycieży. Pozdrawiam all :)
      • Gość: kate Re: Safin pokonał Federera! IP: *.bphpbk.pl 27.01.05, 20:16
        I tak najlepszy jest Sampras. Szkoda Federera ale to był chyba jego najgorszy
        mecz od bardzo dawna. Nie wygranie czterech piłek przy własnym serwisie to
        poddanie meczu i tak się stało. Sampras mistrz by tego nie zrobił, dwa asy i po
        meczu
        • Gość: anjia Re: Safin pokonał Federera! IP: *.4web.pl 27.01.05, 20:28
          Oglądałam cały pojedynek i mogę powiedzieć tylko,że zgdzam się z Panem
          Fibakiem - CAR MARAT POWRÓCIŁ.Mam nadzieje że wygra z tym zarozumiałym
          Australijczykiem.
          • Gość: ur HEWITT NIE JEST WCALE ZAROZUMIALY... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 27.01.05, 22:46
            ON JEST TYLKO PYSKATY I CZESTO MOWI TO, CO MYSLI... a ze nie
            jest 'politycznie' poprawny,to czasami musi sie tlumaczyc ,przepraszac i placic
            kary. Swego czasu , podczas trwania U.S.- Open,zapytal sedziego '- Czy znasz
            przepisy gry w tenisa ?' , a ze sedzia byl czarno-skory , to Amerykanie nazwali
            go rasista.
        • Gość: fan Sadze, ze nawet sam Sampras sprzed lat nie dal by IP: *.net / *.pl 27.01.05, 23:44
          rady dzisiaj ani Rogerowi ani Maratowi. Ci dwaj sa klasa dla siebie nawzajem.
      • Gość: MichalM Karolino! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:35
        trzymalem kciuki za "Twojego" Safina. :) I sie udalo!
      • marpni Re: Safin pokonał Federera! 27.01.05, 20:41
        BRAWO SAFIN, TERAZ ZGARNIAJ MILION DOLCOW!!!SAFIN TO KLASA!
        • Gość: asdf nasz udział w półfinale Australian Open IP: *.chello.pl 27.01.05, 22:12
          Autor artykułu wspaniale wyszukał polski akcent w półfinale Australian Open -
          pochodzenie masażysty Safina! Praktycznie wygrał nasz człowiek...
          • Gość: IOU nothing A wogole Safin to Polak! IP: *.net / *.pl 27.01.05, 23:38
      • Gość: gracz Re: Safin pokonał Federera! IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 28.01.05, 15:30
        A mi tam jednak bardziej żal Federera niż cieszy zwycięstwo Safina. Poza tym
        bardzo chciałby być świadkiem zdobycia przez jednego z zawodników lub
        zawodniczek Wielkiego Szlema, no a na to miał szansę w tym roku tylko Federer.
        Jednak Wielka Szkoda zamiast Wielkiego Szlema.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka