Gość: bartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:38 genianlny mecz, brawo Marat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka to było super :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:41 ogladałam i potwierdzam - mecz był niesamowity, emocjonujący i na wysokim poziomie do samego końca... równie dobrze mógłby być to finał - żaden Hewitt czy Roddick nie jest juz potrzebny :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Widziałem Safina z Rochem był w wielkiej formie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: to było super :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 14:46 co za mecz.... wreszcie znalazł sie ktoś, kto ograł federera. juz zaczynalem myslec ze szwajcar jest maszyna... miejmy nadzieje ze marat dojdzie do siebie do finału... tam moze go czekac rownie duzy wysiłek, gdy trafi na Hewitta. bo nie oszukujmy się, roddick nie jest teraz w stanie wygrac tego turnieju.. pozdrawiam do zobaczenia jutro przed telewizorami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RD Re: to było super :) IP: *.chello.pl 27.01.05, 14:49 Zgadzam sie w zupelnosci - mecz godny finalu. A Safin (którego doglebna analize psychologiczna przeprowadzili komentatorzy)tak grajacy powinien rozniesc w finale czy Roddicka czy Hewitta (chociaz stawiam na Roddicka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valnod Safin pokonał Federera! IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 27.01.05, 14:42 Pierwsze dwa sety słabe, ale potem -wielki mecz. Dobrze że ktoś wreszcie pokonał Federera bo jego ciągłe zwycięstwa mnie trochę nudzą. Myśle że teraz Safin wygra turniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Jul-Poznań Re: Safin pokonał Federera! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.05, 14:46 Federer to bardzo sympatyczny iK U L T U R A L N Y człowiek - bardzo go lubię , ale cieszę się , że wygrał Safin , bo zawsze cieszę się kidy człowiek wygrywa z komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Safin pokonał Federera! IP: *.chello.pl 27.01.05, 14:48 Przykro mi z powodu Rogera, ale trzeba przyznać, że Marat był dziś świetny, a Fed taki sobie. Strasznie dużo emocji panowie nam zafundowali. Gratulacje dla Safina, mam wrażenie, że teraz już wygra całość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacTele Marat Safin !!! IP: *.gdansk.comarch.pl 27.01.05, 14:51 Brawo Marat !!! Niestety obserwowałem mecz na IBM scoreboardzie czyli tylko widząc numerki. Ale wierzcie mi, że dramaturgia była:) Cieszę się bo kibicuję Safinowi a poza tym Federer był już nudny. Ten pogrzeb Agasiego aż niesmaczny. Gra jak zoptymalizowany robot, a Safin jak to Słowiańska dusza jak sobie rakietą nie ciśnie to chory chodzi. Fajnie ogląda się go na korcie i gra także z fantazję. Kończąc: Jak nie Rosjanki to Rosjanin :) BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Genialny, wspanialy Mecz!!! Dziekujemy Ci SCMarat! IP: *.net / *.pl 27.01.05, 23:08 Mimo, ze rusofilem nie jestem, to jednak Safin jest moim ulubionym zawodnikiem. Slowianska niepokorna dusza. Cztery i pol godziny to prawie pol dnia dzisiaj, ale nie moglem sie oderwac od telewizora. Co za dramaturgia, co za emocje...ale bylo warto. Pozdrowienia! p.s. Najbardzej mnie rozsmieszyl komentaz Witka: 'ale sie zlotem obwiesil,no... dwa lancuchy na szyi...' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Taa...ten pogrzeb Agassiego byl rzeczywiscie nie- IP: *.net / *.pl 28.01.05, 00:21 smaczny. W ogole to uwazam ze przez delikatnosc i poprawnosc polityczna oraz szacunek dla wielkich dokonan bylego mistrza, Federer powinien dac Andre wygrac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwta Hip Hip Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.niedzielski.com.pl / *.niedzielski.com.pl 27.01.05, 14:52 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilzdw Brawa dla Marata i Rogera 27.01.05, 15:08 Świetny mecz. Niesamowite akcjie raz z jednej raz z drugiej strony. Calym sercem kibicowalem Maratowi i udalo sie. Choc przy 5:2 w 4 secie w tie breaku zwątpiłem. Ale co zawodnik to zawodnik. BRAWA i czekam z niecierpliwością na finał Safin - Rodick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietkong Re: Safin pokonał Federera! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 27.01.05, 15:09 Swietny mecz i świetni komentatorzy!Lubię tych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kLUBOWICZ Re:BRAWO BRAWO DLA SAFINA !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:18 WIEDZIAŁEM ZE SAFIN GO POKONA -PO PROSTU BYŁ LEPSZY-I CO NIEDOWIARKI ,PUPILKI FEDUSIA-SAFIN POKAZAŁ KLASĘ-MYSLE ZE TO ROWNIEZ UTARCIE NOSA POZDRO.......... DLA WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
ovney Re: Safin pokonał Federera! 27.01.05, 15:30 Bingo Marat! Ja tez niestety mogłem śledzić mecz z pracy tylko za pomocą elektornicznej tablicy wyników. Ale wierzyłem do końca w Marata. A Szwajcarowi przyda się nauczka... i kara za pokonanie Andre w ćwierćfianle. Zwycięzca jest sprawą otwartą bo Marat ma swoje humory i moze dzisiaj pójdzie na impre z okazji urodzin, potem na aftera i ledwo zdąży na finał. Wówczas albo Roddick albo Hewitt (chociaz stawiam na Lleytona) może gładziutko wygrac turniej trzech setach. Poczekamy - zobaczymy. Andre... nie odchodź, jesteś ciągle wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Dobrze sie stalo,ze wygral Safin, bo Federer... IP: 203.220.52.* 27.01.05, 16:16 mial juz klopoty z naplywem ' wody sodowej' do mozgu.Po meczu z Amerykaninem, troche lekcewazaco wypowiedzial sie o jego umiejetnosciach. Przegral i DOBRZE MU TO ZROBI.Dzisiaj wieczorem kolejny maraton:RODDICK- HEWITT. POJEDYNEK DWOCH TENISOWYCH NARWANCOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlak BRAWO BRAWO BRAWO !!! IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Safin pokonał Federera! IP: *.p-s-inter.net 27.01.05, 15:44 No nareszcie!!!!!! Marat pokonał go bo jest najlepszy i wogóle posiada ogromną haryzmę i wolę walki,a to cechuje prawdziwego mistrza.Szkoda że nie mogłem obejżeć tego spotkania bowiem jestem fanem tenisa ,a zapewne ten mecz stał na wysokim poziomie i był pierwszożędnym widowiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Safin pokonał Federera! IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 15:47 cały czas trzymałam kciuki za Marata , rewelacyjny mecz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina I tak Roger Ferrero go w finale rozwali :( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.01.05, 16:00 A szkoda, bo ten Szafin to fajny gracz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RD Dziwna sprawa ;) IP: *.chello.pl 27.01.05, 16:22 A co to za taka zgodna sympatia dla Safina wsród narodu? Nikt nawet nie napisze: "Ty ruski ch..u" ani nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Mnie to takze dziwi. IP: 203.220.52.* 27.01.05, 16:40 Przeciez Federer reprezentowal EU ,a Safin znienawidzona w Polsce Rosje ?!!! Polakow zrozumiec nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Pomylilem sie ,SZWAJCARIA nie jest... IP: 203.220.52.* 27.01.05, 16:44 wojewodztwem EU, TO NIEPODLEGLE PANSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: Mnie to takze dziwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:47 Niesamowity mecz! Co do ostatnich postów- nie obrażajcie kibiców, dobrze, że potrafimy doceniać sport na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Droga 'fiolko' !! IP: 203.220.52.* 27.01.05, 17:08 Ja nikogo nie chcialem obrazic.Jestem Australijczykiem polskiego pochodzenia, mieszkam w Melbourne i bylem na tym meczu.Czesto jednak zagladam na forum GW,a tam na Rosjanach i Rosji nie zostawia sie suchej nitki.Stad wlasnie to moje zdziwienie, ze tym razem jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: Droga 'fiolko' !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:31 :) no, nie mogę się powstrzymać, żeby nie odpowiedzieć. Widzisz, ja mam takie wrażenie, że wypowiadają się na tym forum kibice i inni. Kibice dzielą się swoimi wrażeniami z obserwacji widowisk sportowych, inni głosza swoje poglądy na tematy raczej nie związane ze sportem. Czytam tych pierwszych. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RForcer Re: Droga 'fiolko' !! IP: 212.180.161.* 31.01.05, 02:19 Gównem tam jesteś. Proxy każdy baran sobie potrafi wpisać. Zjeżdżaj śmieciu przed telewizor i na podwórko piłkę kopać i na trzepaku się huśtać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelii Re: Safin pokonał Federera! IP: *.ghnet.pl 27.01.05, 16:45 Mecz byl po prostu świetny!! Obaj pokazali świetną formę! Jestem pelna podziwu dla tenisistow, ktorzy potrafia przez cale 4 godziny grac w pelni sil.Byłam za Federerem i jestem troche zawiedziona ale gratuluje Safinowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Marat rządzi!! IP: *.kolnet.com.pl 27.01.05, 17:19 Marat Safin pokazał że przez najbliższych parę lat to on być może będzie rządził i dzielił w tenisowym światku. Żeby tak się stało musi jednak opanować swój porywczy charakter. Wieokrotne ciskanie ze złości rakietą w kort nie podoba się kibicom, towarzyszą takim zachowaniom wyłącznie gwizdy. Rosjanin udowodnił dziś swoją wielką ambicję, talent i niezwykle przygotowanie fizyczne(Federer korzystał w trakcie meczu z pomocy lekarza). W sukcesie sporu udział miał też trener Peter Lundgren, notabene były szkleniowiec Federera.Rosjanin wygrywając półfinał sprawił sobie najlepszy prezent na 25. urodziny. Oby w finale też mu się poszczęściło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hege Ty ruski złamasie!!!! IP: *.proxy.stusta.mhn.de / *.stusta.mhn.de 27.01.05, 17:36 Zartowałem, piekna gra :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elinka18 Re: Ty ruski złamasie!!!! 27.01.05, 17:45 bardzo dobry mecz. w końcu ktoś pokonał federera. licze na finał safin roddick pozdro for all!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Re: opis niżej to totalna pomyłka!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 27.01.05, 19:09 do autora artykulu - Adama Romera po raz kolejny widze Pana dziennikarskie niechlujstwo Pisze Pan, ze Federer opuscil arene z kamienna twarza zamiast podkreslic, ze z klasa pozegnal sie z kibicami Moze pamiec odswiezy Panu zdjecie sports.yahoo.com/ten/photo?slug=mel23101271408.australian_open_tennis_mel231&prov=ap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanek To byłby piękny finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:26 Uciekłem z pracy i oglądałem 2 i 3 game w salonie RTV, niestety nie mogłem oglądać ostatnich, i tak wierzę, że to dramatyczny mecz, a poziom dorównuje pamiętny mecz Agasi-Samprat (może ktoś jeszcze pamięta).Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lele Re: To byłby piękny finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:04 Chyba lepszy był mecz Agasi z Samprat 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek [...] IP: *.chello.pl 27.01.05, 19:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bena [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur DLACZEGO OBRAZASZ LUDZI ?... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 27.01.05, 23:07 PLACA CI ZA TO ?... Czy taki glupim sie urodziles ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Safin pokonał Federera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:40 takiego obrotu spraw nikt się nie spodziewał, phi, ja wierzyłam w Safina od początku, mimo niezbyt pozytywnego gadania dziennikarzy, którzy już wczoraj byli pewni,że Federer wygra.Ale to przecież Safin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C: MARAT, OBY TAK DALEJ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:59 He, he miałam racje, Safin przerwał wreszcie tą imponującą serię Federera, i dobrze, wiemy już że można go pokonać. Swajcar nie wytrzymał psychicznie, miał tylko jeden krok do zwyciestwa... Mam wrażenie że się tego nie spodziewał, kiedy on grał pięciosetówkę?? Ogólnie super mecz, brawo Marat!! Ten jego spokój, opanowanie. Mam jednak nadzieje, że nie będzie za dużo świętować i starczy mu jeszcze sił, ambicji i koncentracji (patrz: fianł z Johansonem) na zwycięstwo. W finale widziałabym go z Hewittem, ciekawe kto zwycieży. Pozdrawiam all :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Safin pokonał Federera! IP: *.bphpbk.pl 27.01.05, 20:16 I tak najlepszy jest Sampras. Szkoda Federera ale to był chyba jego najgorszy mecz od bardzo dawna. Nie wygranie czterech piłek przy własnym serwisie to poddanie meczu i tak się stało. Sampras mistrz by tego nie zrobił, dwa asy i po meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjia Re: Safin pokonał Federera! IP: *.4web.pl 27.01.05, 20:28 Oglądałam cały pojedynek i mogę powiedzieć tylko,że zgdzam się z Panem Fibakiem - CAR MARAT POWRÓCIŁ.Mam nadzieje że wygra z tym zarozumiałym Australijczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur HEWITT NIE JEST WCALE ZAROZUMIALY... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 27.01.05, 22:46 ON JEST TYLKO PYSKATY I CZESTO MOWI TO, CO MYSLI... a ze nie jest 'politycznie' poprawny,to czasami musi sie tlumaczyc ,przepraszac i placic kary. Swego czasu , podczas trwania U.S.- Open,zapytal sedziego '- Czy znasz przepisy gry w tenisa ?' , a ze sedzia byl czarno-skory , to Amerykanie nazwali go rasista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Sadze, ze nawet sam Sampras sprzed lat nie dal by IP: *.net / *.pl 27.01.05, 23:44 rady dzisiaj ani Rogerowi ani Maratowi. Ci dwaj sa klasa dla siebie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichalM Karolino! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:35 trzymalem kciuki za "Twojego" Safina. :) I sie udalo! Odpowiedz Link Zgłoś
marpni Re: Safin pokonał Federera! 27.01.05, 20:41 BRAWO SAFIN, TERAZ ZGARNIAJ MILION DOLCOW!!!SAFIN TO KLASA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf nasz udział w półfinale Australian Open IP: *.chello.pl 27.01.05, 22:12 Autor artykułu wspaniale wyszukał polski akcent w półfinale Australian Open - pochodzenie masażysty Safina! Praktycznie wygrał nasz człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Safin pokonał Federera! IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 28.01.05, 15:30 A mi tam jednak bardziej żal Federera niż cieszy zwycięstwo Safina. Poza tym bardzo chciałby być świadkiem zdobycia przez jednego z zawodników lub zawodniczek Wielkiego Szlema, no a na to miał szansę w tym roku tylko Federer. Jednak Wielka Szkoda zamiast Wielkiego Szlema. Odpowiedz Link Zgłoś