Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zakopane. Afera biletowa, jak co roku

01.02.05, 22:16
    Panowie Włodarczyk i Nadarkiewicz już dawno powinni zzostać wysiudani z władz
    związku. To działacz o mentalnosci prl-owskiej. Czyli zamiast porządnie
    zorganizować imprezę, dla nich ważniejszy jest towarzyski lans i picie
    wódeczki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: obserwator Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:17
        Sytuacja powtarza się rokrocznie, a prezes PZN mówi, że coś z tym trzeba
        zrobić w przyszłym roku. Działacze sportowi, żyją w minionej epoce, zdając
        się nie pojmować,jakie są wymogi nowoczesnej organizacji imprez sportowych
        rangi Pucharu Świata. Znowu kibice (wszyscy, ci z biletami i bez) ratują
        sytuację, bowiem swoją obecnością, poniekąd zatuszowali tak kardynalne błędy
        organizatorów.
        • Gość: WWW.TYP.COB.PL @BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.TYP.COB.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:59
          • Gość: Nikt Czytajcie te chamskie, burackie wypowiedzi niby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:15
            kibiców.
            Skąd taki plon buractwa w tej Polsce. Tyle wyzwisk, tyle obelg, tyle
            nierozważnych opinii.
            Zbiór buraków przynajmniej na forum sportowym bardzo obfity.
            • Gość: man Re: Czytajcie te chamskie, burackie wypowiedzi ni IP: *.commit.pl / *.pl 02.02.05, 12:19
              twoja wypowiedz tez sie pod ten opis kwalifikuje
      • Gość: Pio Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.hel182.suomicom.fi 01.02.05, 22:23
        a mowili,ze to najlepiej zorganizowana i najlepsza impreza narciarska na
        swiecie(tvp),do tego jeszcze powszechne pijanstwo ,wielkie flagi zaslaniajace
        skoczkow i "bokserski" speaker.Impreze uratowal na szczescie Malysz
        • Gość: sancha Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:31
          i znowu sie odezwalo;Polak potrafi; przykre to wszystko szkoda slow
          dobrze ze Adam Malysz jest, byl i bedzie wielki i tu mozemy byc dumni
          • Gość: Antykibol Polak potrafi No nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:06
            To kibice? Te 5 tysięcy to polska chołota.
            Na toto to kłonicy nawet szkoda. Pijane toto i o bożym świecie nic nie wie a
            jak Małysz skoczył to toto się pyta czy już skakał bo nie miało czasu patrzeć
            bo rozpijali następną półlitrówkę.
            To wina działaczy? Na taką chołotę to trzeba.. sami sobie dopowiedzcie.
            A moje zdanie to kibole do gazu, gaz do dechy no i decha do pieca.
      • Gość: LETki Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:32
        i właśnie w 2002 byłnajlepszy klimat, byłem mtam, co prawda na drzewie przy
        zeskoku a nie na trybunach (miłem bilet który faktycznie nie byłnikomu
        potrzebny) ale bawiłem się najlepiej ze wszystki pucharów (i mistrzostw)świata
        na których byłem (a byłem nie tylko w zakopanym). w niedzieleę nawet nie
        brałem biletu z kwatery.
        pzdr.
        LETki
        • Gość: zdl Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.05, 01:23
          nie kazdy jest taki LETki zeby wejsc na drzewo:)
      • Gość: papa Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 01.02.05, 22:35
        Dlaczego wszyscy zawsze mają pretensję tylko do organizatorów? Nikt nie ma
        pretensji o nie-kulturę rodaków. Nie byłoby problemu gdyby statystycznie kultura
        w narodzie istniała. Nawet najlepsza organizacja ochrony ala getto warszawskie
        za Niemców nie pomoże (Tak na marginesie: to i wtedy nie pomagało:))
        • Gość: samik Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 09:08
          Bo organizatorów można zmienić, a naród nie. nie wiem co trzeba bedzie zrobić
          za rok - jakieś zasieki postawić?
          Swoją drogą ciekawe jak wchodzi się na lewo - tu chyba tkwi źródło problemu.
          Może bramkarze wpuszczają swoich całymi grupami.
          Tak sobie pomyślałem - ktoś płaci za numerowane miejsca, a przecież u nas
          wszędzie - w kinie, w hali sportowej czy gdziekolwiek ludzie siadają na
          miejscach jak im się podoba i są wielce obrażeni jak posiadacz biletu na to
          miejscem ośmieli się ich pogonić. Wszyscy myślą, że akurat na to miejsce nikt
          nie przyjdzie czy jak.
      • Gość: inny Po prostu polska wiocha IP: *.pool.mediaWays.net 01.02.05, 22:40
      • Gość: the grudge Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:42
        Włodarczyk musi odejsc! Ten wywiad pokazuje tylko jak chory i zapyzaiały jest cały PZN. Poza tym jest przeżarty korupcja i kolesiostwem. Mam dosyc ogladania tej glupiej mordy Pana Prezesa...
      • Gość: greg niech durnie wybudują więcej trybun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:49
        skoro jest popyt na bilety uczynić podaż PRL-owskie KACAPY
        • Gość: esmera Re: niech durnie wybudują więcej trybun IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.02.05, 01:59
          ale
          www.sport.gazeta.pl/sport/1,353 35,2522674.html
          ale
      • Gość: Tomek ...zatrudniają do organizacji swoich krewnych IP: *.lns2-c7.dsl.pol.co.uk 01.02.05, 23:12
        Nie moge pojac, dlaczego w Polsce ciagle slysze takie tlumaczenia - typu: corka ma uprawnienia tlumacza przysieglego ,wiec nie widze nic zlego ze pracuje. prawda jest taka, ze jezeli by byla w porzadku i miala wysokie umiejetnosci to nie zatrudilaby sie PZN, tylko w prywatnej firmie. a poza tym to welsnie jest glowny powod, dlaczego polska gospodarka kuleje - praca po znajomosci. znam z wlasnego doswiadczenia.
      • Gość: Kargool Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.crowley.pl 02.02.05, 00:12
        najlepsi kibice w Polsce sa na skokach...hehe..wiocha, a nie kibice...5 tysiecy
        ludzi...i niech mi ktos powie ze tylko na stadionach pilkarskich jest zle...
      • Gość: michal Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:33
        juz czwarty raz bylem w zakopanym na pucharze swiata i co roku byly problemy z
        ogladaniem na zywo skokow przez pierwsze dwa lata nawet bilety kupilem ale
        oczywiscie o wejsciu na skocznie moglem tylko pomarzyc .Pan wlodarczyk jest
        niepowazny twierdzac ze kibice stajacy przed wejsciem na skocznie utrudniaja
        prace ochroniarzy ,powinien raczej zadbac o tych kibicow poprzez ulatwienie im
        ogladania skokow. Najlepiej poprzez budowe wiekszych trybun.
      • Gość: 3 liga Włodarczyk Leperem polskiego sportu!!!! IP: *.toya.net.pl 02.02.05, 00:37
        Ten burak Włodarczyk nawet 3 zdań po polsku nie potrafi poprawnie powiedzieć,
        więc co mu się dziwić, że nad związkiem zapanować nie potrafi, słoma mu z butów
        tyle wystaje, że można by z niej na całym Podhalu strzechy na chałupach położyć.
        No i w tym tkwi właśnie problem naszego sportu, nie w złych zawodnikach, ale w
        burakach typu Włodarczyk i jemu podobni.
        • Gość: wajslog Re: Włodarczyk Leperem polskiego sportu!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 02:32
          byłem w ZAkopanem 3 razy na zawodach PS; W tym roku zrezygnowałem, bo podczas
          porzednic konkursów przekonałem sie, ze organizacja nigdy sie nie zmieni. Po
          2002 roku za każdym razem miałem nadziejem ze będzie lepiej. opoki jednak za
          organizacją imrezy nie wezmą sie profesjonaliści, a nie niekompetentne matoły
          zatrudniające całą rodzinę, którzy nie maja pojęcia o tym co robią, cały
          peleton kolarzy, którzy wożą sie za Adamem, to nie ma co kliczyć na poprawę. I
          to zadęcie - najlepsza impreza sportowa (mająca w gruncie rzeczy niewiele
          wspólnego ze sportem, a więcej z dyskoteka), wrzeszczący spiker, najlepsi
          kibice na swiecie, to idiotyczne bezgraniczne uwielbienie dla przeciętnych
          zawodników (dla Małysza mogę jeszcze zrozumieć), które można wytłumaczyć
          wyłącznie wielkimi kompleksami... Tak bardzo lubimy sie dowartościowywać ... Na
          tej perfekcyjnie zorganizowanej imrezie kilkukrotnie omal nie doszło do
          wielkiej tragedii, ale to nic nie nauczyło tych kretynów. Ja nauczyłem sie
          jednego - już nigdy tam nie pojadę, choć lubie skoki i w innych okolcznościach
          mogłoby to być całkiem niezłe widowisko. Jeżeli jednak zamiast cieszyć sie
          oglądaniem na zywo zawodów trzeba sie martwić, czy wpuszczą na trybuny
          (oczywiśćie z biletem za 120 PLN), to lepiej oszczędzić sobie zdrowia i nerwów
      • Gość: czesiek Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 04:45
        Ja bylem na letniej grand prix w niedziele i ochroniarz kazal mi wylac wode
        mineralna z butelki a drugi chcial przeszukac moja panne dopiero po awanturze
        sie uspokoili ale wode mi zabrali debile wiec jak ma byc dobrze i z tego co
        wiem to tak samo jest co roku.
        • sdb Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku 02.02.05, 07:05
          oto nasza polska zlodziejska mentalnosc
        • Gość: kukulka Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 02.02.05, 07:49
          co wy chcecie od tych biednych prostych gorolitam zawsze tak bedzie
        • yola13 do czesiek 02.02.05, 11:29
          Gość portalu: czesiek napisał(a):

> Ja bylem na letniej grand prix w niedziele i ochroniarz kazal mi wylac wode
          > mineralna z butelki a drugi chcial przeszukac moja panne dopiero po awanturze
          > sie uspokoili ale wode mi zabrali debile wiec jak ma byc dobrze i z tego co
          > wiem to tak samo jest co roku.

Podczas kiedy tobie wylewali wodę, inni w tym czasie spokojnie wnosili na
          stadion wódkę i to całymi litrami. Wiem, bo stali koło mnie.
      • Gość: SM CI CO SIE WEPCHALI TO SKONCZONE ZLOBY !!! IP: 217.17.35.* 02.02.05, 07:27
        ;-))
      • Gość: Jerzy Przecież nikt tak dobrze się nie rozumie IP: *.chello.pl 02.02.05, 08:18
        jak rodzina!" Ludzie, trzymajcie mnie! Czy w tym kraju przy każdej władzy muszą
        być skończeni debile, co nie mają grama przywoitości?
      • Gość: Nowy Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 02.02.05, 08:23
        Jak pięknie Pan Włodarczyk przekonuje nas do nepotyzmu i do upychania własnych
        ziomków i przydupasów na stanowiska. ! Dośc tej prywaty!Wypieprzyć ich
        wszystkich ! Przecież komuna do cholery minęła, a u nas nic się nie zmiania!!!
        A fakt,że powinno sie zatrudniac tych ludzi, którzy są zaznajomieni z tematem i
        pracowali juz przy takiej imprezie NIE DOTYCZY PARTACZY I TYCH KTÓRZY SIĘ NIE
        SPRAWDZILI!!!!
      • Gość: asasfasf Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:49
        Górale powinni paść owce (wraz z rodzinami)
        • Gość: MŁODY CAP Z WSIAWY Asasfasf masz na myśli takie baranki jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:21
          Przyjeżdzo toto z wsiawy i łokolic, słoma z butów wystaje. Dudków troske mają i
          myślo, że wsyćko możno kupić, nawet "barana krawaciarza".
      • Gość: Jacek DK Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: 62.242.235.* 02.02.05, 09:12
        Amen !!!!

Jak sie bedziesz wybieral do kina albo do teatru to lepije wejdze godzine przed
        seansem, no bo moze nie bedzie miejsc .....
      • Gość: Łap okazję. Andrzej Jodłowski IP: *.neonet.gliwice.pl 02.02.05, 09:45
        Okazją jest A. Małysz. Dopóki będzie odnosił sukcesy, doputy będzie kasa. Małysz
        przestanie wygrywać, skończą się profity. I dlatego działacze nie ustąpią, będą
        trwać do końca, czyli do końca kariery Małysza. Innych zawodników nie ma i nie
        będzie. Wniosek jest jeden, trzeba się obłowić, póki jest koniunktura. A kibce?
        Co tam kibice, przecież na Małysz i tak przyjdą.
      • Gość: lobo Złozyłem wniosek w sądzie o zwrot całego pobytu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.02.05, 09:49
        w Zakopanem. Domagam sie zwrotu pieniążków za 2 dni pobytu, przejazdy kolejowe
        oraz bilety. Wam polecam zrobić to samo!!! Nie po to człowiek marnował czas i
        pieniądze, by przez nieudolnośc organizatorów nie móc obejrzec zawodów!!!
        • Gość: Bartłomiej Kuraś Re: Złozyłem wniosek w sądzie o zwrot całego poby IP: *.gazeta.pl 02.02.05, 11:45
          Bardzo proszę o kontak mailowy - bartlomiej.kuras@krakow.agora.p l. Chetnie
          napiszemy o tym w Gazecie.
          Bartłomiej Kuraś, ”GW”
      • Gość: Mr Canzer Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:03
        Pan Włodarczyk podobnie jak szanowny pan prezes polskiej siatkówki (ten
        napatoczył się tu przypadkiem) to moi idole. Tylko się od nich uczyć. Kłamstwa,
        matactwa...tylko wredne spojrzenie będę musiał potrenować. Ja też chciałbym
        zostać w przyszłości jakimś działaczem. Może uda mi się złamać w przyszłości np.
        dobrze zapowiadającą się karierę jakiemuś młodemu piłkarzowi, podobnie jak pan
        Włodarczyk wręcz "zniszczył" świetnie zapowiadającego się polskiego alpejczyka -
        narciarza. Z wyrazami sarkastycznego podziwu i szacunku dla p.Włodarczyka i
        innych, podobnych mu działaczy - mr Canzer.
      • yola13 Ciekawe dlaczego....... 02.02.05, 11:22
        przez głupotę organizatorów uczciwy człowiek musi udowadniać,że nie jest
        wielbłądem, mam na myśli tych co nie weszli na stadion i muszą udowodnić że
        mieszkali w Zakopanem, no dobra panowie, a co z tymi którzy przyjechali na
        jeden dzień samochodem, a też uczciwie i legalnie kupili bilety i nie weszli???
        Jeszcze w dodatku reklamacji można dokonać tylko w Zakopanem. Podłość ludzka
        nie ma granic.Myślę, że czas najwyższy aby organizacją pucharu świata w
        Zakopanem zajął się ktoś bardziej kompetentny.
      • Gość: mr x Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: 83.238.82.* 02.02.05, 11:27
        ciekawe czy ktos za to beknie ale pewnie nie jak znam polske za rok pewnie to
        samo kto umi cwaniaczyc to za darmo wejdzie a kto nie umie to nawet z biletem
        ciezko
      • Gość: aga Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.poczta.poznan.pl 02.02.05, 11:55
        Mafia to też rodzina.
      • Gość: pilon Re: Zakopane. Afera biletowa, jak co roku IP: *.ha1-s.us.edu.pl 02.02.05, 12:31
        byłem na pucharze w zakopcu i faktycznie ludzi w sobote wydawało się "troszkę"
        zbyt dużo. Bramy zostały zamknięte o 15.45, a nie jak ogłaszano o 16.00.\
        miały być użyte czytniki kodów kreskowych, ale ani mi, ani około 1000 osób które
        wchodziły ze mną kodów nie sprawdzano. czy ktoś wziął specjalną kasę za
        wydrukowanie takich biletów (druk takich biletów, musi być dużo droższy od
        "zwykłych").
        Nie zauważyłem również, aby ochroniarze sprawdzali wchodzących ludzi. sam
        widziałem jak kibice obok mnie "rozpracowywali" półlitrówkę wódki. Gdy kiedyś
        wchodziłem na mecz lecha w poznaniu, zabrali mi nawet zakrętkę od plastikowej
        butelki z colą, abym przypadkiem nie rzucił w piłkarzy.
        zapraszamy pana prezesa i całą świtę na puchar świata za rok, do sektoru "c"
        najlepiej z rodziną i dziećmi....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka