Gość: papa IP: 213.77.101.* 31.05.02, 17:24 Dlaczego nitk nie przeliczyl wpadek Borka? Czyzby przypadek a moze nie. Moze polszmat zaplacil tym "czcicielom" Szpaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kosa Re: Dlaczego nie Borka IP: *.acn.waw.pl 31.05.02, 21:07 Ile lat w zawodzie pracuje Borek? Ma wg. Ciebie jeszcze szansę, wg. mnie ma. Nie jest moim ulubieńcem, ale Szpakowskiemu do diabła, 20 przeszło lat pracy w TV powinno wystarczyć, żeby kibice o nim, mogli się dobrze lub źle wypowiedzieć. Zgadza się? Ja na dźwięk jego głosu, dostaję wysypki, i powiedz dlaczego w TV publicznej właśnie, ma komentować najbardziej nielubiany dziennikarz. Jak go lubisz, załóż wątek miłośników, sam jestem ciekaw ilu ma zwolenników? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dlaczego nie Borka IP: 213.77.101.* 31.05.02, 21:15 Przypomina to pitolenie zapatrzalych i zakompleksionych humanoli. Dyskutuja diabli wiedza na podstawie jakich kryteriow (jaka jest f-cja celu?). Wystarczy im szepnac a ida jak barny na rzez! Odpowiedz Link Zgłoś