Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nieprawdopodobne...

01.06.02, 23:11
    Nieprawdopodobne, że Francja przegrała, ale bardziej zaskakujące jest to, że
    tyle osób, zresztą wszyscy nasi obecni liderzy, (pow. 10pkt) obstawili właśnie
    Francja-Senegal 0-1, a to znaczy, że są to albo kompletni impertynenci, jeśli
    chodzi o futbol, albo... szczwane lisy, nie wiem jak to ocenić.
    Sam się sobie dziwię, że trafiłem 9pkt.
    4 za Danię, 4 za Irlandie i 1 za Niemcy, no i oczywiście 0 za Francję.
    Obserwuj wątek
      • kodofix Re: Nieprawdopodobne... 02.06.02, 00:28
        no to masz tak samo jak ja , nawet co do wynikow sie sprawdzilo !kto by
        pomyslal ze francja dostanie po ciele a niemcy wygraja 8-0 ;)))) ...
        jak obstawiles anglia - szwecja i argentyna -niegeria ?
        pozdrawiam ! do ....wytypowania ! nArka
        • asen Re: Nieprawdopodobne... 02.06.02, 22:20
          kodofix napisał(a):

> no to masz tak samo jak ja , nawet co do wynikow sie sprawdzilo !kto by
          > pomyslal ze francja dostanie po ciele a niemcy wygraja 8-0 ;)))) ...
          > jak obstawiles anglia - szwecja i argentyna -niegeria ?
          > pozdrawiam ! do ....wytypowania ! nArka

No... dzisiaj już tak słodko nie było.
          Postawiłem 3-2 dla Argentyny - wyszło 1-0
          Postawiłem 2-0 dla Paragwaju, było 2-0, a skończyło się 2-2
          Dałem 3-1 dla Anglii, przy 1-1 miałem jeszcze nadzieję, eh
          no i dałem 2-0 dla Hiszpanii, a ta akurat się rostrzelała i 3-1
          tak więc zaledwie 3pkt i spadek ze 130, na 596 m.
          Asen
      • dooding Re: Nieprawdopodobne... 02.06.02, 08:29
        Można śmiało powiedzieć że osoby które zgarneły 10 pkt za Senegal z Francją to
        w 80% właśnie są kombinatorzy którzy pozakładali wiele kont, wystarczyło że na
        którymś trafili i teraz kontynują grę już na nim, bo jednak zyskać 10 pkt.
        przewagi już w 1 meczu to bardzo dużo.
        • spalik Re: Nieprawdopodobne... 02.06.02, 10:13
          Myśle że 10 pkt. przewagi na tym etapie niewiele znaczy dzieki systemowi
          punktacji. A taki numer można bylo zrobic tylko raz. Zresztą pierwsza kolejke w
          grupach trzeba traktować jako rozgrzewke i rozeznać się w tym która drużyna co
          potrafi, bo jednak sparingi przed mistrzostwami chyba nie oddają w pełni tego
          co potrafią poszczególne reprezentacje.
          • dooding Re: Nieprawdopodobne... 02.06.02, 17:46
            spalik napisał(a):

> Myśle że 10 pkt. przewagi na tym etapie niewiele znaczy dzieki systemowi
            > punktacji. A taki numer można bylo zrobic tylko raz. Zresztą pierwsza kolejke w
            >
            > grupach trzeba traktować jako rozgrzewke i rozeznać się w tym która drużyna co
            > potrafi, bo jednak sparingi przed mistrzostwami chyba nie oddają w pełni tego
            > co potrafią poszczególne reprezentacje.

Wiesz co, jesteś chyba niepoważny jeżeli twierdzisz że 10 pkt. przewagi to
            niewiele, dzisiaj jest już po 8 meczach, trafiłem 3 razy w sumie niewiele ale coś
            tam zawsze, mam na koncie 4 pkt., załóżmy że koleś który tylko 1 raz w pierwszym
            meczu zrobił klony nie trafił poza tym 1:0 dla Senegalu nic innego to i tak ma 6
            pkt przewagi nade mną czyli mała konkluzja na oszustwie zarobił conajmniej 150%
            pkt. więcej niż ja grając uczciwie, czy dalej twierdzisz że te 10 pkt. to mało, a
            co powiesz w momencie jak się okaże że akurat koleś który wygrał główną nagrodę w
            całym konkursie, ma o 9 pkt. więcej niż Ty i to tylko dlatego że zarobił te 10
            pkt. na Senegalu ?
        • arturpodgorski Re: Nieprawdopodobne... 02.06.02, 18:25
          a ja mam jedno konto i trafnie wytypowałem wynik meczu Franja -Senagal i wcale
          nie uważam , że to było trudne. Odrobina wyobraźni, trochę szczęścia, a przede
          wszystkim traktowanie tej zabawy jak...zabawę a nie jak okazję do ponażekania
          na niesprawiedliwość , że "komuś się udało, a mi nie". Pozdrawiam.
          arturpodgorski 16 pkt i 175 m-ce (w tym 10 za pierwszy mecz, hehehe).
          • mkl9 Re: Nieprawdopodobne... 05.06.02, 16:10
            arturpodgorski napisał(a):

> a ja mam jedno konto i trafnie wytypowałem wynik meczu Franja -Senagal i wcale
            > nie uważam , że to było trudne. Odrobina wyobraźni, trochę szczęścia, a przede
            > wszystkim traktowanie tej zabawy jak...zabawę a nie jak okazję do ponażekania
            > na niesprawiedliwość , że "komuś się udało, a mi nie". Pozdrawiam.
            > arturpodgorski 16 pkt i 175 m-ce (w tym 10 za pierwszy mecz, hehehe).

Ja mam 17 (w tym 10 za I mecz :) po pierwszej kolecje. I wcale nie uważam się
            za "szczwanego lisa", "klona" albo szczęśliwy traf. To jest po prostu
            przeczucie :)

• arturpodgorski Re: Nieprawdopodobne... 02.06.02, 18:28
        a propos impertynentem to możesz być ty, koleś, a ktoś kto ewentualnie się nie
        zna jest ......( sprawdź sobie w słowniku wyrazów obcych i bliskoznacznych)
        • asen Re: Nieprawdopodobne... 02.06.02, 22:24
          arturpodgorski napisał(a):

> a propos impertynentem to możesz być ty, koleś, a ktoś kto ewentualnie się nie
          > zna jest ......( sprawdź sobie w słowniku wyrazów obcych i bliskoznacznych)

... impotentem?
          przy okazji, ja cię nie atakowałem - napisałem tylko, że to zadziwiające
          iż tyle osób postawiło na beniaminka mistrzostw vs. misiowi świata.
          Asen
          • arturpodgorski Re: Nieprawdopodobne... 03.06.02, 11:02
            Też Cię nie atakuję, a tak na marginesie przypomniał mi się kawał:Mówi brunetka
            do blondynki: Słuchaj, fama mówi ,że używasz słów , których znaczenia nie
            rozumiesz.Na to blondynka: powiedz famie ,że jest głupia i vice versa.
            P.S. Nazwij mnie indolentem, ale właśnie świetnie będę się bawił kibicując
            Turcji w meczu z Wielką Brazylią, "vicemisiem". Pozdrawiam.
      • xviper Re: Nieprawdopodobne... 03.06.02, 11:26
        Francja jest w fatalnej formie i przegra wszystkie mecze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka