Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

No comment!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.02, 22:24
    Mieszkam tu na emigracji i jak inni z radoscia i nadzieja
    powitalem powrot Polski do grona najlepszych zespolow swiata.
    Wiele osob powywieszalo polskie flagi na balkonach i samochodach,
    chcac zaznaczyc swoja dume i wzorem innych emigrantow (Wlosi,
    Brazylia, Portugalia, Anglia, Argentyna etc) pokazac, ze ich
    narody cos potrafia.
    Zaznaczam, nie mam kontaktu z polska pilka juz od nastu lat
    lecz wciaz pamietam dni chwaly 1974, 1982 i 1986 roku.
    Pilki tu nikt nie oglada a z rzadkich fragmentow z ligii polskiej
    odnioslem wrazenie, ze w kraju niestety to teraz jest tylko kopanina
    na poziomie podworka. Potwierdza to jeszcze brak jakichkolwiek
    sukcesow polskich druzyn na arenie europejskiej i obecnosc
    w I lidze (hahaha- lidze) zespolow z miasteczek powiatowych
    (kto slyszal o jakiejs Amiki Wronki???????, czym to sie je).
    Prawdopodobnie, jak i w reszcie polskiej zapasci i pilka
    funkcjonuje na zasadzie lapowkarstwa i ukladow a nie talentu
    i wspolzawodnictwa.
    Jednak przystepujac do ogladania dziseijszego meczu mialem
    nadzieje, ze Polacy cos pokaza. Jakiez wielkie bylo moje rozczarowanie.
    Z zespolem Azjatow nie pokazali doslownie NIC!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nie widzialem ani jednego strzalu na bramke!!!!!!!!!!!!!!
    Praktycznie Koreanczycy mogliby grac bez bramkarza.
    Jeszcze rozumiem, ze mozna przegrac (najlepszym sie zdarza).
    Lecz przegrac po walce ulegajac silniejszemu.
    Korea jest slabym zespolem troche podpompowanym na okazje WC.
    Nie pokazala nic wielkiego i nawet jak wyjdzie z grupy
    i tak zostanie zmiazdzona przez elite swiata.
    Na tym tle polska reprezentacja (??????????????????)
    pokazala sie jak chlopcy z podworka. Smutne.
    Zwlaszcza po takich tradycjach.
    Po co oni w ogole tam pojechali?
    Zeby dostarczac punktow?
    Na czas mistrzostw nie bede przyznawal sie, ze jestem Polakiem.
    Tylko wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
      • Gość: mmicz Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.108.* 04.06.02, 22:25
        tylko nie wysyłaj tego znowu 30 razy!
        • Gość: Bic Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:27
          A dlaczego nie ?
          • Gość: mmicz Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.108.* 04.06.02, 22:29
            bo to cholernie zaśmieca forum!
      • Gość: swansea Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mcc.ac.uk 04.06.02, 22:30
        hm.. ja mimo to ze nasi przerzneli jaz milo nadal
        jestem polakiem.. i tylko kumple gratuluja mi dobrego
        rozeznania w sprawach naszej reprezy... ale raczej mnie
        to nie cieszy teraz.. btw.. jeszcze sa 2 mecze i mozemy
        2 razy wygrac..
      • Gość: Susanne Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *. / *.B1.srv.t-online.de 04.06.02, 22:39
        Dlaczego wstydzisz sie byc Polakiem? Gdyby wygrali pewnie bylbys dumny,
        prawda? Przed nami jeszcze dwa mecze, jeszcze nie spakowalismy koszulek i
        szortow. Ja dzisiaj musialam troche wysluchac (mam gosci kibicow) , ze gralismy
        slabo, ale przeciez to nie koniec. Jeszcze dwa mecze. Nastepny w poniedzialek...

Pozdrawiam wszystkich kibicow, ktorzy wierza w polska druzyne i lubia sport :-)))
      • Gość: mihal04 Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.167.* 04.06.02, 22:47
        za co pojechali? za to, ze sobie to wywalczyli, jesli nie wiesz na jakiej
        zasadzie druzyny jada na MS to lepiej sie nie odzywaj
        • Gość: zak Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.02, 22:55
          wiem jakie sa zasady wyjazdu na WC:))))))))
          Ale jezeli nie chca grac (a to widac) to mogliby przeciez zrezygnowac
          i nie kompromitowac kraju w oczach swiata.
          Nie jedzcie, ja uwierze wam na slowo, ze jestescie Brazylia srodkowej Europy
          tak jak Arabia Saudyjska Brazylia bliskiego wschodu:)))))))))
          Pocieszam sie, ze jeszcze tylko dwa dni wstydu (dwa mecze) i koniec
          na dlugie, dlugie, dlugie lata.
          Kopcie sobie szmacianke na podworku, bez kamer i rozglosu:))))))))))))))
          • Gość: dark Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.98.124.* 04.06.02, 23:15
            masz- KURWA,KURWA,KURWA,KURWA I CHOLERA - SWIETĄ RACJE...
          • Gość: gosc Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.clefairy.dialup.pol.co.uk 04.06.02, 23:15
            Gość portalu: zak napisał(a):

> wiem jakie sa zasady wyjazdu na WC:))))))))
            > Ale jezeli nie chca grac (a to widac) to mogliby przeciez zrezygnowac
            > i nie kompromitowac kraju w oczach swiata.
            > Nie jedzcie, ja uwierze wam na slowo, ze jestescie Brazylia srodkowej Europy
            > tak jak Arabia Saudyjska Brazylia bliskiego wschodu:)))))))))
            > Pocieszam sie, ze jeszcze tylko dwa dni wstydu (dwa mecze) i koniec
            > na dlugie, dlugie, dlugie lata.
            > Kopcie sobie szmacianke na podworku, bez kamer i rozglosu:))))))))))))))

Spokojnie kolego. Wiem co czujesz. Mnie tez rzucalo przez pare godzin, ale juz mi
            przeszlo. Czytam sobie posty optymistow i mnie to podnosi na duchu. A moze
            Porugalia wbije sobie ze cztery samoboje?
          • Gość: POLAK!!! Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.3.* 04.06.02, 23:18
            hehe dobre jak usłyszal ze Polska awansowała to sie znalazł wielki polak, a
            teraz przegrali to sie wstydzi, z ciebie taki polak ze szkoda gadać, brak mi
            słów. To ja się wstydze ale za ciebie ze są tacy fałszywi ludzie jak ty, a nie
            za naszą reprezentacje ja się szczyce ze jestem polakiem i niechowam sie jak
            reprezentacja przegra jeden mecz,z tobą jest tak jak z innymi ludzmi ktorzy
            kibicują tym drużynom ktore odnoszą sukcesy a jak raz sie im noga powinie to
            nagle zaczynaja kibicować innej druzynie bo ich niby wstyd. A co do szmacianki
            i kopania na podwórku powiem ci jedno sam sie kopnij w łeb bo niewiesz czego
            chcesz, jakby wszyscy tak robili jak ty to niektore druzyny by wogole kibicow
            nie mieli. Ok koncze bo szkoda nerwow na takiego...
            • Gość: zak Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.02, 23:31
              Qrwa!!!!!!
              Nie jestem jakims patriota ani nie patriota. Zwisa mi jak kilo kitu
              co tam robicie u siebie na starych smieciach. Mozecie krasc, bic sie
              baseballami, wymuszac haracze i wybierac coraz glupszych do rzadzenia-kradzenia.
              Ale jako, ze urodzilem sie w tym kraju przykleja sie do mnie to co o tym
              kraju slychac. Zarowno dobre jak i zle.
              Jak juz zdecydowali sie Polacy pokazac przed publicznoscia miedzynarodowa
              to pokazcie choc jakas klase, przeprowadzcie jaks akcje, udowodnijcie,
              ze potraficie troche myslec a nie pic i krasc samochody w Niemczech.
              Jak nie potraficie, i ja to moge zrozumiec, to nie pchajcie sie na afisz
              bo to nikomu nie wychodzi na dobre.
              Ponial?????????
              • Gość: POLAK!!! Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.3.* 04.06.02, 23:50

> Qrwa!!!!!!
                > Nie jestem jakims patriota ani nie patriota. Zwisa mi jak kilo kitu
                > co tam robicie u siebie na starych smieciach. Mozecie krasc, bic sie
                > baseballami, wymuszac haracze i wybierac coraz glupszych do rzadzenia-kradzenia
                > .
                > Ale jako, ze urodzilem sie w tym kraju przykleja sie do mnie to co o tym
                > kraju slychac. Zarowno dobre jak i zle.
                > Jak juz zdecydowali sie Polacy pokazac przed publicznoscia miedzynarodowa
                > to pokazcie choc jakas klase, przeprowadzcie jaks akcje, udowodnijcie,
                > ze potraficie troche myslec a nie pic i krasc samochody w Niemczech.
                > Jak nie potraficie, i ja to moge zrozumiec, to nie pchajcie sie na afisz
                > bo to nikomu nie wychodzi na dobre.
                > Ponial?????????

no widze ze niejestes patriota tylko jakims frajerem ktory zaraz moze dostac z
                bejsbola cwelu
              • sardo Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.02, 23:53
                Nie pasujemy ci do wizerunku?
                Co tu dużo gadać pierdol się koleś?!
                Zostań w tej Ameryce kundlem.
              • zeenek Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.02, 23:55
                zak, nie przejmuj się. Tacy wybierają właśnie Leppera.
                Podzielam Twoje zdanie, wczesniejsze i obecne
                • Gość: POLAK!!! Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.3.* 04.06.02, 23:56
                  zeenek napisał(a):

> zak, nie przejmuj się. Tacy wybierają właśnie Leppera.
                  > Podzielam Twoje zdanie, wczesniejsze i obecne

pierdol sie frajerze
              • stoko Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 00:44
                Bardzo smutne jest to wszystko co wypisujesz. Piszesz, że Polska jest taka
                siaka i owaka, ale wydaje mi sie ze to wlasnie dzieki ludziom Twojego pokroju
                tak sie dzieje.

Jesli nie pasuje Ci ze urodziles sie w Polsce to przemaluj sie na czarno, jedz
                wiecej hamburgerow i przerzuc sie na ogladanie footballu (ale to glupia gra).
                Nikt Cie nie pozna! Albo najlepiej palnij sobie w glowe i bedziesz mial klopot
                z glowy.
                • Gość: piter Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.network.umr.edu 05.06.02, 01:02
                  ty nie gadaj bzdur koles bo ameryke widziales tylko w miami vice, a zagranica
                  to byles tylko chyba w czechach 'na dowod' po piwo, i od futbolu tez sie
                  odpimkaj, washington redskins rules
                  i tak mysle ze portugali tylki skopiemy
          • Gość: michuz Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.t-shirt.pl 04.06.02, 23:24

> wiem jakie sa zasady wyjazdu na WC:))))))))
            > Ale jezeli nie chca grac (a to widac) to mogliby przeciez zrezygnowac
            > i nie kompromitowac kraju w oczach swiata.
            > Nie jedzcie, ja uwierze wam na slowo, ze jestescie Brazylia srodkowej Europy
            > tak jak Arabia Saudyjska Brazylia bliskiego wschodu:)))))))))
            > Pocieszam sie, ze jeszcze tylko dwa dni wstydu (dwa mecze) i koniec
            > na dlugie, dlugie, dlugie lata.
            > Kopcie sobie szmacianke na podworku, bez kamer i rozglosu:))))))))))))))
            Przesadzasz.
            Co prawda mecz z Koreą był nieporozumieniem, ale według mnie potrzebny był
            taki zimny prysznic zarówno piłkarzom jak i trenerowi. To samo dotyczy nie tylko
            Polski, ale także piłkarskiego giganta, jakim jest Francja. Dzień prawdy o
            stanie polskiej piłki będzie dopiero w poniedziałek.
            • Gość: Ref Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 04.06.02, 23:30
              Mylisz sie,jesli juz sie tak bawic, to dzien prawdy o stanie polskiej pilki
              bedzie dopiero w piatek 14tego.
            • Gość: kotek Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.89.88.* 05.06.02, 05:53
              no to k..wa ile tych prysznicy ma jeszcze być????
              Ten z Japonią i Rumunią nie wystarczył???
              To co widziałem wczoraj to powtórka wyżej wymienionych "kopanin"
              Tej drużynie pomoże tylko przemeblowanie składu - ten niestety już się skończył.
              A o takich panach jak Hajto już nie wspomnę!!!!
      • Gość: kakao Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.06.02, 23:35
        Gościu - moim zdaniem nie zasługujesz na szacunek. Przyznajesz się do polskości
        tylko wtedy gdy sprawy idą dobrze? To coś Ci powiem - nie bardzo potrzebujemy w
        kraju takich siusiaków jak Ty. Zastanów się czym jest polskość a potem pierdol
        swoje denne kawałki
        • Gość: XYZ Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.enter.net 05.06.02, 00:10
          OK drogi Panie ja rowniez pamietam lata swietnej gry Polskiej druzyny.Co
          powinni zrobic w takim razie Francuzii zajesc sie na smierc Slimakami i to
          WSZYSCY CI ZA GRANICA TYZ???
      • Gość: pijotr Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.Zamkowa.virt.pl 05.06.02, 00:05
        >Na czas mistrzostw nie bede przyznawal sie, ze jestem Polakiem.

lepiej sie w ogole nie przyznawaj. zostan sobie zamerykanizowanym, zachlanym
        polaczyna z Brooklynu. latasz jak choragiewka na wietrze. jak wygrywaja -
        euforia, jak przegrywaja - panowie, ja nie jestem stad. tak naprawde ot nie
        jestes stad skoro wygadujesz takie rzeczy. pewnikiem (nie jestem katolikiem
        ale) 3 razy bys sie zaparl (taka mala katolicka dygresja). czlowieku, to ja do
        ciebie a nie do reprezentacji mowie WSTYD!!!
      • Gość: Antyglob Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 00:09
        Chciałem Ci z początku napisać jak podłym chujem jesteś. ALe napisze tylko
        tyle, ze kompletnie mam Cie w dupie i to co sobie tam uwazasz i sadzisz.
        • Gość: XYZ Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.enter.net 05.06.02, 00:12
          I tak trzymac ALELLUJA ale mamy jednego Polaka H..?
      • Gość: Sergi Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 00:18
        Słuchaj sprzedawczyku! Jak sam przyznałeś nie znasz sie na polskiej piłce, to
        nie wypowiadaj sie na temat naszych klubów. Nie bede Ci tłumaczył, jak dobrze
        prosperujacym klubem jets Amica Wronki, z której sie naśmiewasz.
        A co do naszej władzy kradnacej, to kmieciu uswiadom sobie, ze każda władza
        kradnie, twoja tez, a nawet przede wszystkim. Ale ty pewnie jestes za głupi
        zeby to pojac i bedziesz sie przed tym bronił rękami i nogami.
      • Gość: Tarkus Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 00:21
        Zgadzając sie z moim przedmówcą Sergim mam Ci coś do powiedzenia. Siedź ty
        lepiej sobie na tej emigracji, bo jak przyjedziesz to możesz mieć ciepło z
        takimi poglądami.
        • Gość: GOP Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 00:23
          Alez ten Pan nie ma nigdzie problemów ze swoimi pogladami, bo jest farbowanym
          lisem.
      • Gość: Z.Dabr. Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 00:33
        Jak nie widziałeś ani jednego strzału na bramkę to sobie obejrzyj mecz jeszcze
        raz. A jeśli chodzi o resztę twojej wypowiedzi, to nie wyżywaj się za to co cie
        spotkało w Polsce. Dobrze?
        Nie besztaj naszego kraju, nie wyśmiewaj, jezeli jak twierdzisz masz w dupie to
        co tutaj się dzieje.
        • Gość: zak Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.02, 00:39
          W BBC powiedzieli, ze Swierczewski gral w reprezentacji cos z szescdziesiat
          pare razy (63?) i strzelil jedna(!) bramke. To prawda czy znowu klamstwo?
          A jezeli chodzi o polskie strzaly na bramke (celne) to ile ich bylo?
          Prosze o podanie.
          I na koniec pytanie: po co Azjaci mieli bramkarza?
          • Gość: mihal04 Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.167.* 05.06.02, 00:49
            jesli dla ciebie uciekanie z wc zeby sie nie skompromitowac to najlepszy pomysl
            to gratuluje (dokladnie pasuje to do twojego tchórzliwego wizerunku jaki tu
            zaprezentowales)

btw-Swierczewski nie jest napastnikiem (aha i spróbuj sie gdzies dowiedzie jaki
            byl najwiekszy problem Zidane'a)
            • Gość: Goostaff Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 01:01
              Generalnie to NO COMMENT powinno odnosic sie do osoby Pana (a ch... nawet napisze z "'" bo moze gosc nie zrozumiec, ze o niego chodzi) ZAK'A.
      • Gość: dok Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.06.02, 00:55
        jak dla mnie to mozesz sie nie przyznawac do konca zycia..Jak jest sie kim
        pochwalic to jestes Polakiem, a jak porazka, to sie chowasz??
        Za duzo takich kibicow niestety mamy.
        Jakby wygrali to byas teraz biegal i krzyczal, ze to Twoi rodacy, tak??
        zastanow sie frajerze co Ty w ogole piszesz
        • Gość: zak Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.02, 01:12
          Mam dylemat i potrzebuje rady szanownych forumowiczow.
          Poniewaz jestem prawdziwym patriota polskim chcialbym jakos
          zademonstrowac swoja dume z kraju orlow.
          Myslalem, ze obwiesze samochod flagami bialo-czerwonymi, wystawie glosnik
          na dach, zeby wszyscy slyszeli mazurek w wykonaniu jak jej tam, Gorniak
          i pojade do downtown pokazac, ze Polacy nie gesi.
          Tak wczoraj robili Wlosi przez caly dzien.
          Myslicie, ze nam Polakom to dzisiaj wypada?
          Co byscie zrobili?
          doradzcie prawdziwi patrioci:)))))))))))))))
        • Gość: zak Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.02, 01:13
          Co byscie zrobili?
          • Gość: . Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.167.* 05.06.02, 01:15

> Mam dylemat i potrzebuje rady szanownych forumowiczow.
            > Poniewaz jestem prawdziwym patriota polskim chcialbym jakos
            > zademonstrowac swoja dume z kraju orlow.
            > Myslalem, ze obwiesze samochod flagami bialo-czerwonymi, wystawie glosnik
            > na dach, zeby wszyscy slyszeli mazurek w wykonaniu jak jej tam, Gorniak
            > i pojade do downtown pokazac, ze Polacy nie gesi.
            > Tak wczoraj robili Wlosi przez caly dzien.
            > Myslicie, ze nam Polakom to dzisiaj wypada?
            > Co byscie zrobili?
            > doradzcie prawdziwi patrioci:)))))))))))))))

Bedzie brutalnie:

masz zamknac dupe

• Gość: zak Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.02, 01:13
          Co byscie zrobili?
          Co byscie zrobili?
          Co byscie zrobili?
      • frugo3 Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 01:03
        zak masz racje, ja niestety trzymam twioją strone choc wcale bym nie chciał
        wypinac sie na polski team, nie mówi sie jednak o smietrdzących jajkach że są
        świeże, dlatego nie wszystkich tu rozumiem , a patriotyzm sprawdza sie w
        ciężkich momentach , ten moment dla ciebie zak nastał musisz stawić czoła
        prześmiewcom, nie daj sie zgnoić powołuj sie w razie czego na Małysza...
        • Gość: Goostaff Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 01:35
          OK - mialo byc NO COMMENT ale frugo mnie "natchnal". Moze ja nie rozumiem problemu ZAK'A :)) albo on sam nie potrafi go w rozsadny sposob wyartykuowac. Doszukujac sie prawd glebszych...do ZAK'A --> jestes rozgoryczony ?? nie mozesz sie pochwalic ze nam dobrze poszlo ?? jak tak to niczym nie roznisz sie od reszty tu piszacych. Natomiast to jeszcze nie powod zebys spuscil z woda reprezentacje a z nia razem caly kraj. Zastanow sie komu kibicowales - czego chciales - i dlaczego akurat tak wlasnie. Zawsze mozesz jesli nie zrozumiales co mam na mysli "ubrac" samochod we wloskie flagi i tez jechac do "downtown". Fakt teraz masz przed soba prawdziwa probe patriotyczna. Powodzenia.
      • Gość: Budziu Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.02, 02:30
        Gos´c´ portalu: zak napisa?(a):

> Mieszkam tu na emigracji i jak inni z radoscia i nadzieja
        > powitalem powrot Polski do grona najlepszych zespolow swiata.
        > Wiele osob powywieszalo polskie flagi na balkonach i samochodach,
        > chcac zaznaczyc swoja dume i wzorem innych emigrantow (Wlosi,
        > Brazylia, Portugalia, Anglia, Argentyna etc) pokazac, ze ich
        > narody cos potrafia.

Widac' z ciebie taki "fair-weather Pole," przyznaja,cy sie, do polskos'ci tylko
        wtedy kiedy to upie,ksza twoja, osobista, dupe,. Bo jest modnie byc' "ethnic,"
        co?

> Jednak przystepujac do ogladania dziseijszego meczu mialem
        > nadzieje, ze Polacy cos pokaza. Jakiez wielkie bylo moje rozczarowanie.
        > Z zespolem Azjatow nie pokazali doslownie NIC!!!!!!!!!!!!!!!!
        > Nie widzialem ani jednego strzalu na bramke!!!!!!!!!!!!!!
        > Praktycznie Koreanczycy mogliby grac bez bramkarza.
        > Jeszcze rozumiem, ze mozna przegrac (najlepszym sie zdarza).
        > Lecz przegrac po walce ulegajac silniejszemu.
        > Korea jest slabym zespolem troche podpompowanym na okazje WC.
        > Nie pokazala nic wielkiego i nawet jak wyjdzie z grupy
        > i tak zostanie zmiazdzona przez elite swiata.
        > Na tym tle polska reprezentacja (??????????????????)
        > pokazala sie jak chlopcy z podworka. Smutne.
        > Zwlaszcza po takich tradycjach.
        > Po co oni w ogole tam pojechali?
        > Zeby dostarczac punktow?
        > Na czas mistrzostw nie bede przyznawal sie, ze jestem Polakiem.
        > Tylko wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co przynosi wie,kszy wstyd, slaby (nawet bardzo slaby) wyste,p
        reprezentacji, czy zachowanie takiego faceta jak ty? Jest wiele powodo'w dla
        kto'rych polska pilka niedomaga, wie,kszos'c' sprowadzaja,ca sie, do braku
        forsy i korupcji. To nie jest bezpos'rednia wina narodu. Bezpos'rednio to
        reprezentujesz ty, i reszta diaspory. Jak widac', marnie - tak ze jes'li ci sie,
        nie podoba image Polski i Polonii, sam sobie pluj w brode,.

Co do klubo'w, tak samo jest w Kanadzie z hokejem, i nikt tu o to szat nie
        rozdziera. Wie,kszos'c' dobrych graczy umyka do klubo'w w Stanach. Takie
        sa, realia ekonomiczne, a chyba nie za,dasz od polskich klubo'w zeby
        oferowaly taka, sama, kase, i warunki jak zachodnio-europejskie.

Ja tam mam sa,siada Portugalczyka kto'remu mo'wie, ze ich jeszcze im
        nakopiemy i truje, mu o kontuzjach Figo, Rui Costa, etc. Odpowiada ze
        pieprze, i moze ma racje, ale tu chodzi o zasade,.
      • Gość: emigrant Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.02, 05:23
        no nie ladnie to wyszlo zak - wyszlo ze uzalezniasz swoja polskosc od
        okolicznosci, nic dziwnego ze sie rodacy w kraju zapieniaja, takich polonusow
        to kraj nie potrzebuje. Jak ci zwisa kalafiorem co sie w kraju dzieje to tez ci
        powinno zwisac czy wygrywaja czy przegrywaja. Badz przynajmniej konsekwentny. A
        ze w kraju dzieje sie zle to chyba wszyscy wiemy ale nie wyciagajmy tu tego
        tematu - w Argentynie jest jeszcze gorzej (gospodarczo) a graja w pilke calkiem
        niezle. Faktem jest ze zaprezentowala sie reprezentacja BARDZO KIEPSKO. Juz nie
        chodzi tak bardzo o to ze przegrali (Francji tez sie zdazylo) ale w jakim stylu
        przegrali - gdzie wola walki, ambicja, charakter? Komentatorzy TV tutaj w
        Kanadzie zastanawiali sie dlaczego tak sie Polacy ruszali ospale, ze sprawiali
        wrazenie jak by im sie nie chcialo. I wlasnie chodzi o to zeby na takim
        swiatowym forum jak MS pokazac ten charakter jak juz sie nie ma czego innego do
        pokazania...Dlatego kazdy Polak czy w kraju czy za granica ma prawo sie czuc
        zawiedziony.
        A jak sie komus nie podoba ze jestem na emigracji i sie poczuwam Polakiem to
        niech mnie pocaluje w dupe.
        • Gość: Gerwazy Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 23:07
          Nie uprzedzaj faktów.
      • Gość: kkk DO ZAKA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.epo.ericsson.se / 159.107.89.* 05.06.02, 08:37

> Zaznaczam, nie mam kontaktu z polska pilka juz od nastu lat
        > lecz wciaz pamietam dni chwaly 1974, 1982 i 1986 roku.

NO WLASNIE MOZE DLA TEGO BREDZISZ ZE NIE MASZ KONTAKTU Z PILKA!!!!

> Pilki tu nikt nie oglada a z rzadkich fragmentow z ligii polskiej
        > odnioslem wrazenie, ze w kraju niestety to teraz jest tylko kopanina
        > na poziomie podworka. Potwierdza to jeszcze brak jakichkolwiek
        > sukcesow polskich druzyn na arenie europejskiej i obecnosc
        > w I lidze (hahaha- lidze) zespolow z miasteczek powiatowych
        > (kto slyszal o jakiejs Amiki Wronki???????, czym to sie je).

POWIEDZ TO GRZEGORZOWI LACIE (mam nadzieję że wiesz kto to jest wieśniaku) JEGO
        STAL MIELEC TEZ GRAŁA W I LIDZE CO WIĘCEJ - BYŁA MISTRZEM POLSKI I TO DWUKROTNIE -
        A MIELEC TO NIE JEST CHICAGO!!!!

> Jednak przystepujac do ogladania dziseijszego meczu mialem
        > nadzieje, ze Polacy cos pokaza. Jakiez wielkie bylo moje rozczarowanie.
        > Z zespolem Azjatow nie pokazali doslownie NIC!!!!!!!!!!!!!!!!
        > Nie widzialem ani jednego strzalu na bramke!!!!!!!!!!!!!!
        > Praktycznie Koreanczycy mogliby grac bez bramkarza.

A TY RÓWNIE DOBRZE MÓGŁBYŚ BYĆ BEZ MÓZGU BO I TAK GO NIE WYKORZYSTUJESZ!

> Jeszcze rozumiem, ze mozna przegrac (najlepszym sie zdarza).
        > Lecz przegrac po walce ulegajac silniejszemu.
        > Korea jest slabym zespolem troche podpompowanym na okazje WC.

POWIEDZ TO HOLANDII, FRANCJI, ANGLII I PARU INNYM REPREZENTACJOM.

> Nie pokazala nic wielkiego i nawet jak wyjdzie z grupy
        > i tak zostanie zmiazdzona przez elite swiata.
        > Na tym tle polska reprezentacja (??????????????????)
        > pokazala sie jak chlopcy z podworka. Smutne.
        > Zwlaszcza po takich tradycjach.
        > Po co oni w ogole tam pojechali?

A POTO ŻE SOBIE NA TO UCZCIWIE ZASŁUŻYLI - O ILE ZNASZ ZASADY ELIMINACJI DO MŚ.

> Na czas mistrzostw nie bede przyznawal sie, ze jestem Polakiem.
        > Tylko wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE MÓW TEGO GŁOŚNO BO TO O TOBIE DOBRZE NIE ŚWIADCZY KLOCKU JEDEN!!!
        TAK NAPRAWDĘ TO JA SIĘ WSTYDZĘ ŻE KTOŚ TAKI JAK TY PRZYZNAJE SIĘ DO TEGO ŻE JEST
        POLAKIEM (chociaż czy aby naprawdę?)!!!!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKICH SYMPATYKÓW POLSKIEJ DRUŻYNY!!!!!

• amelia25 Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 09:35
        - Dobra stary - wiarę może stracić każdy - tak masz nie wierzysz w naszą
        drużynę.
        Ale że jesteś Polakiem tylko wtedy kiedy Ci wygodnie, kiedy Ci się opłaca
        (możesz się pochwalić dobrymi wynikami) tego nie rozumiem - hmmmm - coś kiepsko
        z samooceną chyba.
      • Gość: Kapone Zak gdzie mieszkasz??? IP: *.ihug.com.au / *.syd.ihug.com.au 05.06.02, 10:41
        Czy nie mieszkasz przypadkiem w Sydney? Zaspokoj moja ciekawosc ok...
      • Gość: mariuszb Re: No comment!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 06.06.02, 01:20
        Ten post to prowokacja jakiegoś zniemczonego Ślązaka...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka