Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 21:32
    Dajcie sobie już spokój, bo to zaczyna być żałosne.
    Zajmijcie się lepiej naszymi pseudopiłkarzykami, bo zagrali rzeczywiście
    poniżej jakiejkolwiek krytyki. Przy ich grze hymn pani Górniak to mały
    pryszcz. To jest dopiero shańbienie Polski na tle międzynarodowym.
    I niech mi tu nikt nie wyjeżdża z kretyńskimi argumentami, że przegrali przez
    hymn, bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Przegrali, bo byli cieńcy.
    Żegnam i pozdrawiam do poniedziałku, kiedy to nasze "orły" zaczną pakować się
    przed wyjazdem do domu.
    Obserwuj wątek
      • sfuj_hlop Re: Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat? 05.06.02, 22:05
        Zgadzam sie. Ten najazd na Gorniak, to tak jak czepianie sie, ze byk u Picassa
        nie przypomina byka. Wyszla i zaspiewala. Pod wzgledem artystycznym bez
        zarzutu, a ze moze za duzo wlasnej interpretacji, trudno, wiadomo artystka, w
        sumie nie ma sie co czepiac, nie dlatego nasi przeciez przegrali...

sf
        • Gość: papa Re: Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat? IP: *.ipartner.com.pl 06.06.02, 01:04
          A przedstaw obiektywny dowod ze nie mam racji:
          Przegrali bo ta malpa wyla i w niczym to nie przypominalo Naszego Wspanialego
          Tanca i Hymnu zarazem - Mazurka Dabrowskiego.

PS. Ale naprawde obiektywny NAUKOWY dowod. A wiec weryfikowalny w kazdym
          miejscu i czasie, oparty na ogolnie przyjetych aksjomatach i regulach
          wnioskowania.
          • Gość: JA! Re: Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat? IP: *.localdomain / 192.168.3.* 06.06.02, 20:28
            Gość portalu: papa napisał(a):

> A przedstaw obiektywny dowod ze nie mam racji:
            > Przegrali bo ta malpa wyla i w niczym to nie przypominalo Naszego Wspanialego
            > Tanca i Hymnu zarazem - Mazurka Dabrowskiego.
            >
            > PS. Ale naprawde obiektywny NAUKOWY dowod. A wiec weryfikowalny w kazdym
            > miejscu i czasie, oparty na ogolnie przyjetych aksjomatach i regulach
            > wnioskowania.

POPIERAM BRAVO!!!!!

• Gość: Ventu Re: Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat? IP: *.radzionkow.net 06.06.02, 08:03
        Tak będziemny ją wałkować bo zrobiła Naszemu krajowi piekelny WSTYD a pozatem
        kto wogóle podjął ostateczną decyzje że ma zaspiewac ten hymn. TO BYŁO ŻAŁOSNE.
        Ale oczywiście głupota POLSKI. Dlaczego nie można było zaśpiewać tego hymnu
        tradycyjnie. Hymn Ma być śpiewany DONOŚNYM głosem a nie takim piszczeniem
        jakiejś Górniak. (Ona wcale nie umie śpiewać; piszczy jak ...)
        • Gość: Kosa Re: Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat? IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 06.06.02, 08:49
          Gość portalu: Ventu napisał(a):

> Tak będziemny ją wałkować bo zrobiła Naszemu krajowi piekelny WSTYD a pozatem
          > kto wogóle podjął ostateczną decyzje że ma zaspiewac ten hymn. TO BYŁO ŻAŁOSNE.
          >
          > Ale oczywiście głupota POLSKI. Dlaczego nie można było zaśpiewać tego hymnu
          > tradycyjnie. Hymn Ma być śpiewany DONOŚNYM głosem a nie takim piszczeniem
          > jakiejś Górniak. (Ona wcale nie umie śpiewać; piszczy jak ...)

Nie ma zmiłuj się, w tym chrześcijańskim kraju, winny musi się znależć.
          A "POZA TYM I W OGÓLE" to Ci nie przeszkadza, taka jest pisownia tych słów
          mistrzu.
          Pozdrawiam.
          • Gość: frankie bedziemy się czepiac IP: 195.117.159.* 06.06.02, 09:05
            Święta racja, bedziemy się jej czepiac, jak również jej promotorom. I nawet w
            chrzescijańskim kraju za taką profanację i branie forsy za farsę nie ma mowy o
            zmiłuj się
        • Gość: JA! Re: Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat? IP: *.localdomain / 192.168.3.* 06.06.02, 20:30
          Gość portalu: Ventu napisał(a):

> Tak będziemny ją wałkować bo zrobiła Naszemu krajowi piekelny WSTYD a pozatem
          > kto wogóle podjął ostateczną decyzje że ma zaspiewac ten hymn. TO BYŁO ŻAŁOSNE.
          >
          > Ale oczywiście głupota POLSKI. Dlaczego nie można było zaśpiewać tego hymnu
          > tradycyjnie. Hymn Ma być śpiewany DONOŚNYM głosem a nie takim piszczeniem
          > jakiejś Górniak. (Ona wcale nie umie śpiewać; piszczy jak ...)

POPIERAM WYŁA ŻE AŻ KIBICE I PIŁKARZE TRACILI SIĘ I NIEWIEDZEIELI CO ŚPIERWJA.
      • Gość: Kan Re: Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat? IP: 157.25.84.* 06.06.02, 08:52
        Dla mnie E.Górniak sprofanowała hymn Polski, ośmieszyła Polaków i sama się
        zblamowała.
        I nie ma to nic wspólnego z meczem i grą naszych. Nasi się skompromitowali ale
        to co pokazali Portugalczycy poprawiło mi nieco humor bo to dla nich szok i
        pierwsza klęska.
        Nie wiem czy nasi z nimi wygrają ale mają duże szanse.
        Nie mniej, od miernoty zwanej Górniak powinny być wyciągnięte konsekwencje.

• Gość: Skorpion Jakie to polskie !!! IP: 195.27.162.* 06.06.02, 10:00
          Gość portalu: Kan napisał(a):

> Dla mnie E.Górniak sprofanowała hymn Polski, ośmieszyła Polaków i sama się
          > zblamowała.
          > I nie ma to nic wspólnego z meczem i grą naszych. Nasi się skompromitowali ale
          > to co pokazali Portugalczycy poprawiło mi nieco humor bo to dla nich szok i
          > pierwsza klęska.
          > Nie wiem czy nasi z nimi wygrają ale mają duże szanse.
          > Nie mniej, od miernoty zwanej Górniak powinny być wyciągnięte konsekwencje.
          >
          >
          Co proponujesz ? Spalic E.Gorniak na stosie ? Jakie to polskie to twoje
          odbieranie rzeczywistosci i widzenie swiata …Jak ona mogla cos takiego zrobic …
          przeciez setki milionow widzow w calym swiecie spodziewalo sie zupelnie innej
          interpretacji. Nie wiem czy zauwazyles oburzenie na twarzach Koreanczykow
          zgromadzonych na widowni … to bylo straszne. Oni wszyscy znali z pewnoscia
          zupelnie inna wersje polskiego hymnu.
          PS. Na szczescie dla ciebie Portugalczycy przegrali swoj pierwszy mecz.

• Gość: KHysiek POPIERAM !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.02, 01:39
            Tak, nawet dzielni kibice koreańscy byli rozwścieczeni taki wykonaniem
            polskiego hymnu narodowego, starali się za wszzelką cenę odwrócić uwagę i
            zagłuszyć tak potworną profanację. Nie do końca to się udało. Dołączyli do nich
            także koreańscy piłkarze - postanowili ukarać najbliższych odpowiedzialnych za
            to. Pech chciał że akurat ich reprezentantami byli nasi piłkarze. Stanęli
            jednak na wysokości zadania i pomogli wspaniałemu narodowi koreańskiemu
            wymierzyć sprawiedliwość.
            Brawo też dla Edyty za samokrytykę - "Ktoś mnie tu zaprosił, więc mogłam to
            spieprzyć jak chciałam i udało się".

Miałem jej wybaczyć ale wq... mnie swoim tekstem, wdała się w piłkarzy, zero
            samokrytyki, przeciez jestem chodząca doskonałość i wszystko robię
            perfekcyjnie, nawet jak coś pieprzę (tylko bez podtekstów, to nie jest
            dwuznaczne :-/ to w sposób doskonały. Niech robi karierę w Korei Północnej.

PS. do zagranicznych fachowców od polskości - Moim zdaniem esencją tego jest
            zachowanie piłkarzy - robią dobrze jest, ok, robią źle- jest krytyka, a oni się
            obrażają zachowują chamsko, nawet jak wychodzi wszystko jak białoczerwone na
            zielonym to dalej szukają dziury w całym zamiast się przyznać, uderezyć w
            piersi i brac do roboty. Są od tego wyjątki na szczęście, ale w 4 nie wygrają
            nast. meczu. Najciekawsze jest to, że te wyjątki to najlepsi gracze w drużynie.
          • Gość: Kan Skorpion IP: 157.25.84.* 07.06.02, 08:28
            Najciekawsze jest to, że oburzonych jest większość a takie fiutki, jak ty, są w
            mniejszości.
            I nie wypisuj więcej pierdół.
            • Gość: Skorpion Re: Do Kan IP: 195.27.162.* 07.06.02, 10:56
              Gość portalu: Kan napisał(a):

> Najciekawsze jest to, że oburzonych jest większość a takie fiutki, jak ty, są w
              >
              > mniejszości.
              > I nie wypisuj więcej pierdół.

Kan, swoim postem potwierdziles tylko to co o czym pisalem troche wczesniej.
              Cierpisz na bardzo wybiorcze odbieranie bodzcow zewnetrznych. Z jednej strony
              zgrywasz urazonego estete, z drugiej strony jestes tylko jednym z wielu
              prostaczkow aktywnych na tym forum. Wszystkich, ktorzy mysla naczej traktujesz z
              reguly w sposob chamski i wulgarny. Nie zamierzam wdawac sie z toba w dalsze
              dyskusje … ta odpowiedz mozesz potraktowac jako forme osobistego wyroznienia.
      • Gość: !!! Oj powałkowalbym Górniak po brzuszku i ... IP: 159.231.71.* 06.06.02, 22:29
        ponizej brzuszka...
        • Gość: Kan Bezguście n/txt IP: 157.25.84.* 07.06.02, 08:30
      • Gość: jr Re: Będziecie wałkować Górniak jeszcze przez 500 lat? IP: 203.129.132.* 07.06.02, 08:32
        pewnie bedziemy ja walkowac do nastepnych MS z udzialem polski... w obecnym
        stanie polskiej ekipy to moze to wziac 500 lat!- hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka