Gość: ja IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.02.05, 15:12 Do przodu Polsko! Kanapa Kastrata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kent sorry pytanie do komputerowców IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 20.02.05, 15:26 zniknely mi w Internet Eksplorerze polskie czcionki, z prawym altem jedyna litera polska wpisujaca sie poprawnie jest "ó", pozostale dzialaja niepoprawnie np litera "ł" wyswietla sie z altem+l jako "B" ,system XPSP2, uwaga ustawienia jezyka i klawiatury sa poprawne w wordzie, notatniku, itd dziala wszystko prawidlowo, problem tylko w IE. IE6.0 nie chce sie reinstalowc bo wersja na kompie jest nowsza niz instalacyjna chyba z powodu SP2, zeby wpisac np. polskie znaki do googla, wyszukiwarki allegro itd musze kopiowa z worda, IE jest tak zintegrowane z windows ze nie wiem nawet czy warto probowac podmieniac jakies pliki z innego zdrowego kompa (nie wiem co ewentualnie podmienic). IE chyba nie da sie w pelni odinstalowac i zainstalowa od nowa (chyba odinstalowuje się tylko skróty dostepu do IE?) tak jak inne programy chyba takze nie da sie przez instalator windowsa . Przeszedl bym na cos innego ale slyszalem ze moga byc problemy z obsluga bankow internetowych, chyba ze zainstaluje dwie przegladarki obok siebie. Co radzicie? Reistalacja systemu to masakra... …dzieki za pomoc PS. szkoda Adama na druzynówke na jutro go trzeba motywowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egghead Re: sorry pytanie do komputerowców IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:57 Odpowiem pytaniem: czemu nie używasz Firefoksa? Szybszy i bez zbędnych dziur. www.firefox.pl, w pełni spolszczony, oparty na kodzie mozilli. Odkąd instaluję go klientom nie mam co tydzień telefonów: "Panie, jakiś robak mi wlazł". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: sorry pytanie do komputerowców IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.05, 16:36 Kup sobie maca i z safari nie bedziesz mial problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon WYWAL KOMPUTER NA ŚMIETNIK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:05 POZBĘDZIESZ SIĘ PROBLEMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek bez teczki sprobuj wywalić zbędne klawiatury IP: *.dami.pl 20.02.05, 18:32 wejdź w panelu sterowania w klawiatury - usuń niużywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kent Sorry, pytanie dotyczce internet exploratora IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:27 zniknely mi w Internet Eksplorerze polskie czcionki, z prawym altem jedyna litera polska wpisujaca sie poprawnie jest "ó", pozostale dzialaja niepoprawnie np litera "ł" wyswietla sie z altem+l jako "B" ,system XPSP2, uwaga ustawienia jezyka i klawiatury sa poprawne w wordzie, notatniku, itd dziala wszystko prawidlowo, problem tylko w IE. IE6.0 nie chce sie reinstalowc bo wersja na kompie jest nowsza niz instalacyjna chyba z powodu SP2, zeby wpisac np. polskie znaki do googla, wyszukiwarki allegro itd musze kopiowa z worda, IE jest tak zintegrowane z windows ze nie wiem nawet czy warto probowac podmieniac jakies pliki z innego zdrowego kompa (nie wiem co ewentualnie podmienic). IE chyba nie da sie w pelni odinstalowac i zainstalowa od nowa (chyba odinstalowuje się tylko skróty dostepu do IE?) tak jak inne programy chyba takze nie da sie przez instalator windowsa . Przeszedl bym na cos innego ale slyszalem ze moga byc problemy z obsluga bankow internetowych, chyba ze zainstaluje dwie przegladarki obok siebie. Co radzicie? Reistalacja systemu to masakra... …dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stereoboy Re: Sorry, pytanie dotyczce internet exploratora IP: *.icpnet.pl 20.02.05, 17:45 zainstaluj mozille albo firefoxa, zadnych problemow miec nie bedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefox Firefox tez ma problemy. IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 20.02.05, 18:01 Zainstalowalem firefoxa. Spoko, lepszy niz IE, ale juz raz sie zdazylo, ze reklama mi zaslonila tekst i nie moglem obejrzec. Chyba na wp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egghead Re: Firefox tez ma problemy. IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:07 Może zainstalowałeś jakieś wtyczki typu Flash? Na domyślnych ustawieniach nic takiego nie ma prawa się wydarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefox Re: Firefox tez ma problemy. IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 20.02.05, 18:25 Oczywiscie ze zainstalowalem wtyczki typu flash. I pod IE wszystko chodzi wypas. Tylko, ze jest mniej bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefox Naprawa IE IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 20.02.05, 18:03 Rzeczywiscie jest tak, ze firefox jest lepszy i instaluje sie minute, i przeniesie Ci wszystkie ustawienia/bookmarki i.t.p. z IE, ale jak chcesz to mozesz odnistalowac i zainstalowac ponownie I.E. No problem. Mozesz tez sprobowac pogrzebac w t.zw. Internet Options. W Tools. Moze tam da sie zmienic strone kodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjusz Re: Naprawa IE - jak to zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortuna Kamil STROCH-czarny koni IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.02.05, 15:29 Doskonale 53-cie miejsce Stocha potwierdza jego nominacje do kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tse-tse Nie ogladam w tv ale mam pytanie do ogladajacych: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:55 czy znow jak w serii probnej skakal ten Benkowic, to sprzyjal mu wiatr, a jak skakal Malysz to wiatr nie sprzyjal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indian Benkowicz znowu leje Malysza IP: *.adsl.hansenet.de 20.02.05, 16:14 zreszta nie tylko on . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Benkowicz znowu leje Malysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:03 Niestety- nic nie moze przeciez wiecznie trwac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indian Re: Benkowicz znowu leje Malysza IP: *.adsl.hansenet.de 20.02.05, 21:04 Jasne ale ... po nocy przychodzi dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Benkowicz znowu leje Malysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:15 Jasne!!!!!!!!! Ja tez w to wierze:-) pamietam jak przed Predazzo pol polski wylo, ze Adas sie skonczyl-a tutaj taki pstryk!!! I tak bedzie znowu:-) Pozdrawiam cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qń Nie wiedziałem, że Pettersena zdyskwalifikowali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:36 jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.p-s-inter.net 20.02.05, 16:42 Jesteśmy w ósemce, co daje nam możliwość startu w drugiej serji.Zatem plan minimum został wykonany i powinniśmy byc zadowoleni.Małysz i spółka pokazali tyle na ile było ich stać,zajeli6 miejsce imeimy nadzieje ,że nasi skoczkowie utrzymają korzystną pozycję.Osobiście jestem zaniepokojony formą Małysza,który skacze po 2 do 4 metrów krócej ,aniżeli najlepsi.Sam jestem ciekaw ,jak to wszystko się rozegra na dużej skoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth Walczy sie o zwycięstwo a nie plan minimum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:14 Co to "plan minimum"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Dyskfalifikacja Petersena??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:46 o co chodzi bo nie oglądam? na necie wygląda, że skoczył tylko beznadziejnie, a tu o jakiejś dyskfalifikacji piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Mysle, ze to tylko redaktor sie wyglupil IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.05, 16:51 zadnej dyskwalifikacji nie bylo a tylko bardzo slaby skok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Mysle, ze to tylko redaktor sie wyglupil IP: *.ztpnet.pl 20.02.05, 21:56 Zgadza się skok oddał tragiczny(65,5 m), ale potem go jeszcze zdyskwalifikowali za zbyt długie narty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almitagro dyswalifikacja Sigurda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.02.05, 16:51 czy was już w tej wyborczej grzeje? do cholery, najpierw jakiś idiota opisał mecz hokeja pomiędzy TKH-Stoczniowiec a meczu nie widział, albo inny oglądał a teraz kolejna wpada o dyskwalifikacji. jakiej dyskwalifikacji? przecież źle z progu wyszedł i skoczył słabo. mało pkt. dostał przez co norwegia do 2 serii nie weszła. jeśli to dla was jest równe dyskwalifikacji, to w dziale sportowym macie kolesi od komentowania komisji śledczej. weźcie się do roboty! Pozdrawiam. ps.BATORSKI, NAGEL I ZĄBIK MUSZĄ ODEJŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoke_a Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:02 muahahhaha "Polacy zaprezentowali się przyzwoicie. Zajmują 6" na 8 druzy, patalachy i nieroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:19 No, dzisiaj tak się zaangażowali w "wywiad", że nawet skok Małysza przegapili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Malysz tylko dla siebie IP: *.dyn.optonline.net 20.02.05, 17:32 Nie wlozyles za duzo wysilku Adasiu by pomoc druzynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Malysz tylko dla siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:49 eeeeee- Adas ma slabsza forme niestety- a przeciez i tak skakal najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:39 Szkoda Finów, wkurza mnie, że Niemcy nawet w osłabieniu trzymają się mocno. A może i dobrze ze względów komercyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:49 w jakim Niemcy oslabieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:44 No, bez Herra i Hannawalda, a jeszcze niedawno bez Schmitta. To zaskoczenie, że tak się zmobilizował na mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indian Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.adsl.hansenet.de 20.02.05, 21:06 Herr to pewnie oslabienie , ale z Hannewaldem daleko by nie zajechali . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:03 Dziś na pewno nie, mam na myśli Hannawalda z najlepszego okresu w karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:11 Echtom to bez logiki. Przeciez Schmitt to mistrz swiata, skoczek wielki, niepowtarzalny. Nalezalo sie spodziewac ze sie kiedys podniesie. Ale nadal nie rozumiem tego co piszesz, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:42 W sumie nic ważnego. Chodziło mi o to, że parę lat temu mieli wyrazistą drużynę: dwie wielkie gwiazdy - Schmitta i Hannawalda - i dwóch ambitnych, solidnych średniaków - Uhrmanna i Herra. Teraz muszą sztukować skład "rezerwowymi" skoczkami (dziś np. Neumayer), ale Niemce to są Niemce i nawet nie będąc w szczytowej formie potrafią się zmobilizować. Generalnie nic przeciw nim nie mam, choć im nie kibicuję, ale złości mnie ta metodyczna niemiecka skuteczność. Przez długie lata byli dla mnie zmorą w piłce nożnej - nie mogłam się doczekać, kiedy wreszcie coś im nie wyjdzie. Teraz nie mogę się wyzwolić z negatywnego kibicowania ich skoczkom - nieładnie jak na kogoś, kto stara się być kibicem obiektywnym, ale to silniejsze ode mnie. Nie doszukuj się logiki w irracjonalnych uczuciach, ktore właśnie ujawniam na tym forum. Może Cię to dziwić, bo większość moich postów jest trzeźwa i logiczna - dobrze, że nie miałam dostępu do internetu w okresie dominacji Hannawalda, bo wtedy chyba posty by mi wycinali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:09 AAAAAA teraz rozumiem. Ale oddajac sprawiedliwosc Niemcom- jak sie wklada w cos pieniadze i to duze to sie efekt widzi. A Niemcy maja "maszyne" do produkcji skoczkow- i to sie im oplaci. Czasem trafiaja sie im gwiazdy- takie jak Schmidtt ale nam tez sie trafiaja-patrz Malysz. Co do Hannawalda- hymm to taka dziwna gwiazda powiem szczerze- bo zawodzaca na wszystkich wielkich imprezach. Ja wiem ze wygranie w ten sposob TCS bylo nie lada wyczynem ale jakos tak nie moge sie przekonac do tego, zeby stwierdzic, ze byl niepowtarzalny. Do tego chimeryczny i dla mnie niesympatyczny- Martin z kolei calkiem fajny gosc. Ale wydaje mi sie, ze wbrew temu co piszesz Niemcy b. dobrze przygotowali sie na te MS- na tyle ile sie dalo z obecna kadra. Nie przejmuj sie-emocje i irracjonalne uczucia sa kwintesencja sportu. masz do nich pelne prawo, mozesz kibicowac komu cchesz i o to w tym cyrku chodzi. Ja jak pewnie wiesz jestem malyszomanka:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budyń Skaczą drużyny z jednym wyjątkiem! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 18:10 Ale badziewne skoki! Lepiej by skoczył amator!Jak nie byli ostatni to tylko zasługa Opatrzności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBU Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:25 Małysz jest w dobrej formie, tylko warunki na skoczni nie są najlepsze podczas jego skoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:17 No cóż, bądźmy poważni - do takich potęg jak n.p. Słowenia to nie mamy co się porównywać...Ani w skokach ani w hokeju. Ogromne państwo, ogrom ludności... Odpowiedz Link Zgłoś