Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oberstdorf: Skaczą drużyny

IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.02.05, 15:12
    Do przodu Polsko!

Kanapa Kastrata
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kent sorry pytanie do komputerowców IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 20.02.05, 15:26
        zniknely mi w Internet Eksplorerze polskie czcionki, z prawym altem jedyna
        litera polska wpisujaca sie poprawnie jest "ó", pozostale dzialaja niepoprawnie
        np litera "ł" wyswietla sie z altem+l jako "B" ,system XPSP2, uwaga ustawienia
        jezyka i klawiatury sa poprawne w wordzie, notatniku, itd dziala wszystko
        prawidlowo, problem tylko w IE. IE6.0 nie chce sie reinstalowc bo wersja na
        kompie jest nowsza niz instalacyjna chyba z powodu SP2, zeby wpisac np. polskie
        znaki do googla, wyszukiwarki allegro itd musze kopiowa z worda, IE jest tak
        zintegrowane z windows ze nie wiem nawet czy warto probowac podmieniac jakies
        pliki z innego zdrowego kompa (nie wiem co ewentualnie podmienic). IE chyba nie
        da sie w pelni odinstalowac i zainstalowa od nowa (chyba odinstalowuje się
        tylko skróty dostepu do IE?) tak jak inne programy chyba takze nie da sie przez
        instalator windowsa . Przeszedl bym na cos innego ale slyszalem ze moga byc
        problemy z obsluga bankow internetowych, chyba ze zainstaluje dwie przegladarki
        obok siebie. Co radzicie? Reistalacja systemu to masakra... …dzieki za pomoc
        PS. szkoda Adama na druzynówke na jutro go trzeba motywowac
        • Gość: Egghead Re: sorry pytanie do komputerowców IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:57
          Odpowiem pytaniem: czemu nie używasz Firefoksa? Szybszy i bez zbędnych dziur. www.firefox.pl, w pełni spolszczony, oparty na kodzie mozilli. Odkąd instaluję go klientom nie mam co tydzień telefonów: "Panie, jakiś robak mi wlazł".
          • Gość: ws Re: sorry pytanie do komputerowców IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.05, 16:36
            Kup sobie maca i z safari nie bedziesz mial problemow.
            • Gość: hegemon WYWAL KOMPUTER NA ŚMIETNIK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:05
              POZBĘDZIESZ SIĘ PROBLEMU!
        • Gość: Bolek bez teczki sprobuj wywalić zbędne klawiatury IP: *.dami.pl 20.02.05, 18:32
          wejdź w panelu sterowania w klawiatury - usuń niużywane.
      • Gość: Kent Sorry, pytanie dotyczce internet exploratora IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:27
        zniknely mi w Internet Eksplorerze polskie czcionki, z prawym altem jedyna
        litera polska wpisujaca sie poprawnie jest "ó", pozostale dzialaja niepoprawnie
        np litera "ł" wyswietla sie z altem+l jako "B" ,system XPSP2, uwaga ustawienia
        jezyka i klawiatury sa poprawne w wordzie, notatniku, itd dziala wszystko
        prawidlowo, problem tylko w IE. IE6.0 nie chce sie reinstalowc bo wersja na
        kompie jest nowsza niz instalacyjna chyba z powodu SP2, zeby wpisac np. polskie
        znaki do googla, wyszukiwarki allegro itd musze kopiowa z worda, IE jest tak
        zintegrowane z windows ze nie wiem nawet czy warto probowac podmieniac jakies
        pliki z innego zdrowego kompa (nie wiem co ewentualnie podmienic). IE chyba nie
        da sie w pelni odinstalowac i zainstalowa od nowa (chyba odinstalowuje się
        tylko skróty dostepu do IE?) tak jak inne programy chyba takze nie da sie przez
        instalator windowsa . Przeszedl bym na cos innego ale slyszalem ze moga byc
        problemy z obsluga bankow internetowych, chyba ze zainstaluje dwie przegladarki
        obok siebie. Co radzicie? Reistalacja systemu to masakra... …dzieki za pomoc
        • Gość: stereoboy Re: Sorry, pytanie dotyczce internet exploratora IP: *.icpnet.pl 20.02.05, 17:45
          zainstaluj mozille albo firefoxa, zadnych problemow miec nie bedziesz :)
          • Gość: firefox Firefox tez ma problemy. IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 20.02.05, 18:01
            Zainstalowalem firefoxa. Spoko, lepszy niz IE, ale juz raz sie zdazylo, ze
            reklama mi zaslonila tekst i nie moglem obejrzec. Chyba na wp.
            • Gość: Egghead Re: Firefox tez ma problemy. IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:07
              Może zainstalowałeś jakieś wtyczki typu Flash? Na domyślnych ustawieniach nic takiego nie ma prawa się wydarzyć.
              • Gość: firefox Re: Firefox tez ma problemy. IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 20.02.05, 18:25
                Oczywiscie ze zainstalowalem wtyczki typu flash. I pod IE wszystko chodzi wypas.
                Tylko, ze jest mniej bezpieczne.
        • Gość: firefox Naprawa IE IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 20.02.05, 18:03
          Rzeczywiscie jest tak, ze firefox jest lepszy i instaluje sie minute, i
          przeniesie Ci wszystkie ustawienia/bookmarki i.t.p. z IE, ale jak chcesz to
          mozesz odnistalowac i zainstalowac ponownie I.E. No problem.

Mozesz tez sprobowac pogrzebac w t.zw. Internet Options. W Tools. Moze tam da
          sie zmienic strone kodowa.
          • Gość: Kasjusz Re: Naprawa IE - jak to zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:23
      • Gość: fortuna Kamil STROCH-czarny koni IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.02.05, 15:29
        Doskonale 53-cie miejsce Stocha potwierdza jego nominacje do kadry.
      • Gość: tse-tse Nie ogladam w tv ale mam pytanie do ogladajacych: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:55
        czy znow jak w serii probnej skakal ten Benkowic,
        to sprzyjal mu wiatr, a jak skakal Malysz
        to wiatr nie sprzyjal?
      • Gość: Indian Benkowicz znowu leje Malysza IP: *.adsl.hansenet.de 20.02.05, 16:14
        zreszta nie tylko on .
        • Gość: Ewunia 28 Re: Benkowicz znowu leje Malysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:03
          Niestety- nic nie moze przeciez wiecznie trwac...
          • Gość: Indian Re: Benkowicz znowu leje Malysza IP: *.adsl.hansenet.de 20.02.05, 21:04
            Jasne ale ...
            po nocy przychodzi dzień
            • Gość: Ewunia 28 Re: Benkowicz znowu leje Malysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:15
              Jasne!!!!!!!!! Ja tez w to wierze:-) pamietam jak przed Predazzo pol polski wylo, ze Adas sie skonczyl-a tutaj taki pstryk!!! I tak bedzie znowu:-) Pozdrawiam cie
      • Gość: qń Nie wiedziałem, że Pettersena zdyskwalifikowali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:36
        jak w temacie.
      • Gość: Michał Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.p-s-inter.net 20.02.05, 16:42
        Jesteśmy w ósemce, co daje nam możliwość startu w drugiej serji.Zatem plan
        minimum został wykonany i powinniśmy byc zadowoleni.Małysz i spółka pokazali
        tyle na ile było ich stać,zajeli6 miejsce imeimy nadzieje ,że nasi skoczkowie
        utrzymają korzystną pozycję.Osobiście jestem zaniepokojony formą Małysza,który
        skacze po 2 do 4 metrów krócej ,aniżeli najlepsi.Sam jestem ciekaw ,jak to
        wszystko się rozegra na dużej skoczni.
        • Gość: gerth Walczy sie o zwycięstwo a nie plan minimum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:14
          Co to "plan minimum"?
      • Gość: as Dyskfalifikacja Petersena??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:46
        o co chodzi bo nie oglądam? na necie wygląda, że skoczył tylko beznadziejnie, a
        tu o jakiejś dyskfalifikacji piszą...
        • Gość: ws Mysle, ze to tylko redaktor sie wyglupil IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.05, 16:51
          zadnej dyskwalifikacji nie bylo a tylko bardzo slaby skok.
          • Gość: Grzesiek Re: Mysle, ze to tylko redaktor sie wyglupil IP: *.ztpnet.pl 20.02.05, 21:56
            Zgadza się skok oddał tragiczny(65,5 m), ale potem go jeszcze zdyskwalifikowali
            za zbyt długie narty !
      • Gość: almitagro dyswalifikacja Sigurda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.02.05, 16:51
        czy was już w tej wyborczej grzeje? do cholery, najpierw jakiś idiota opisał
        mecz hokeja pomiędzy TKH-Stoczniowiec a meczu nie widział, albo inny oglądał a
        teraz kolejna wpada o dyskwalifikacji. jakiej dyskwalifikacji? przecież źle z
        progu wyszedł i skoczył słabo. mało pkt. dostał przez co norwegia do 2 serii
        nie weszła. jeśli to dla was jest równe dyskwalifikacji, to w dziale sportowym
        macie kolesi od komentowania komisji śledczej. weźcie się do roboty!
        Pozdrawiam. ps.BATORSKI, NAGEL I ZĄBIK MUSZĄ ODEJŚĆ!
      • Gość: smoke_a Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:02
        muahahhaha

"Polacy zaprezentowali się przyzwoicie. Zajmują 6" na 8 druzy, patalachy i
        nieroby.
        • Gość: n_joy sprostownie IP: 80.48.119.* 20.02.05, 17:08
          nie 6 z 8 ale 6 z 15
      • Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:19
        No, dzisiaj tak się zaangażowali w "wywiad", że nawet skok Małysza przegapili.
      • Gość: Doktor Malysz tylko dla siebie IP: *.dyn.optonline.net 20.02.05, 17:32
        Nie wlozyles za duzo wysilku Adasiu by pomoc druzynie
        • Gość: Ewunia 28 Re: Malysz tylko dla siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:49
          eeeeee- Adas ma slabsza forme niestety- a przeciez i tak skakal najlepiej
      • Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:39
        Szkoda Finów, wkurza mnie, że Niemcy nawet w osłabieniu trzymają się mocno. A
        może i dobrze ze względów komercyjnych.
        • Gość: Ewunia 28 Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:49
          w jakim Niemcy oslabieniu?
          • Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:44
            No, bez Herra i Hannawalda, a jeszcze niedawno bez Schmitta. To zaskoczenie, że
            tak się zmobilizował na mistrzostwa.
            • Gość: Indian Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.adsl.hansenet.de 20.02.05, 21:06
              Herr to pewnie oslabienie , ale z Hannewaldem daleko by nie zajechali .
              • Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:03
                Dziś na pewno nie, mam na myśli Hannawalda z najlepszego okresu w karierze.
            • Gość: Ewunia 28 Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:11
              Echtom to bez logiki. Przeciez Schmitt to mistrz swiata, skoczek wielki, niepowtarzalny. Nalezalo sie spodziewac ze sie kiedys podniesie. Ale nadal nie rozumiem tego co piszesz, przepraszam
              • Gość: echtom Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:42
                W sumie nic ważnego. Chodziło mi o to, że parę lat temu mieli wyrazistą
                drużynę: dwie wielkie gwiazdy - Schmitta i Hannawalda - i dwóch ambitnych,
                solidnych średniaków - Uhrmanna i Herra. Teraz muszą sztukować
                skład "rezerwowymi" skoczkami (dziś np. Neumayer), ale Niemce to są Niemce i
                nawet nie będąc w szczytowej formie potrafią się zmobilizować. Generalnie nic
                przeciw nim nie mam, choć im nie kibicuję, ale złości mnie ta metodyczna
                niemiecka skuteczność. Przez długie lata byli dla mnie zmorą w piłce nożnej -
                nie mogłam się doczekać, kiedy wreszcie coś im nie wyjdzie. Teraz nie mogę się
                wyzwolić z negatywnego kibicowania ich skoczkom - nieładnie jak na kogoś, kto
                stara się być kibicem obiektywnym, ale to silniejsze ode mnie. Nie doszukuj się
                logiki w irracjonalnych uczuciach, ktore właśnie ujawniam na tym forum. Może
                Cię to dziwić, bo większość moich postów jest trzeźwa i logiczna - dobrze, że
                nie miałam dostępu do internetu w okresie dominacji Hannawalda, bo wtedy chyba
                posty by mi wycinali.
                • Gość: Ewunia 28 Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:09
                  AAAAAA teraz rozumiem. Ale oddajac sprawiedliwosc Niemcom- jak sie wklada w cos pieniadze i to duze to sie efekt widzi. A Niemcy maja "maszyne" do produkcji skoczkow- i to sie im oplaci. Czasem trafiaja sie im gwiazdy- takie jak Schmidtt ale nam tez sie trafiaja-patrz Malysz. Co do Hannawalda- hymm to taka dziwna gwiazda powiem szczerze- bo zawodzaca na wszystkich wielkich imprezach. Ja wiem ze wygranie w ten sposob TCS bylo nie lada wyczynem ale jakos tak nie moge sie przekonac do tego, zeby stwierdzic, ze byl niepowtarzalny. Do tego chimeryczny i dla mnie niesympatyczny- Martin z kolei calkiem fajny gosc. Ale wydaje mi sie, ze wbrew temu co piszesz Niemcy b. dobrze przygotowali sie na te MS- na tyle ile sie dalo z obecna kadra.
                  Nie przejmuj sie-emocje i irracjonalne uczucia sa kwintesencja sportu. masz do nich pelne prawo, mozesz kibicowac komu cchesz i o to w tym cyrku chodzi.
                  Ja jak pewnie wiesz jestem malyszomanka:-)
                  Pozdrawiam
      • Gość: Budyń Skaczą drużyny z jednym wyjątkiem! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 18:10
        Ale badziewne skoki! Lepiej by skoczył amator!Jak nie byli ostatni to tylko
        zasługa Opatrzności!
      • Gość: KUBU Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:25
        Małysz jest w dobrej formie, tylko warunki na skoczni nie są najlepsze podczas
        jego skoku
        • Gość: marian Re: Oberstdorf: Skaczą drużyny IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:17
          No cóż, bądźmy poważni - do takich potęg jak n.p. Słowenia to nie mamy co się
          porównywać...Ani w skokach ani w hokeju.
          Ogromne państwo, ogrom ludności...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka