marcia.back 05.03.05, 23:18 jeśli jeszcze ktos nie wie ;) www.worldofsnooker.co.uk/ :) więc jednak się zdecydował....no proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karunaa Re: O'Sullivan will go to China 06.03.05, 13:13 dziękuję, nie wiedziałam ;) to bardzo miła wiadomośc :)) Ray go pewnie przekonał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
snuki Re: O'Sullivan will go to China 08.03.05, 23:45 Łaskawca, kurczęż. Uprzejmie pojedzie do Chin, jaki milutki. Wrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: O'Sullivan will go to China 09.03.05, 00:00 też mnie wkurzały te jego fochy ... no ale cóż... jak kibic,to wierny ;) zawsze będę za nim :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
molikm Re: O'Sullivan will go to China 22.03.05, 10:36 jak ma znowu zachowywac sie tak jak na malcie to moze lepiej niech zostanie w domu .... i o ile bylby ciekawszy watek obstawieniowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bokserka123 Re: O'Sullivan will go to China 19.03.05, 11:17 A w tym jakimś ostatnim wywiadzie stwierdził,że decyzje o wylocie do Chin może zmienić w dniu wylotu... Chimeryk przeklęty!!!!!!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: O'Sullivan will go to China 19.03.05, 23:05 w jakim ostatnim wywiadzie? nie słyszałam o tym... :| Odpowiedz Link Zgłoś
bokserka123 Re: O'Sullivan will go to China 21.03.05, 19:00 Nie widziałam tego wywiadu, ale tak powiedział Pan Jewta jak komentował finał Irish Masters :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: O'Sullivan will go to China 21.03.05, 19:14 Na tym forum nie mówimy Pan Jewta !!!!!! Dopuszczalne formy to wszyskie inne pozbawione "Pan" Np. Jewta, szanowny komentator, itp. :)))))))))))))))))))))))))))))) Pzdr. Pani Dorota :P Odpowiedz Link Zgłoś
bokserka123 Re: O'Sullivan will go to China 21.03.05, 20:37 łupss, I'm sorry... Wybaczcie, ale jestem tu nowa i musze się jeszcze wiele dowidzieć!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: O'Sullivan will go to China 21.03.05, 20:43 a mi się wydaje,ze co by Ronnie nie zrobił i tak bedzie to dla niego najlepsze rozwiązanie :) Ray już na pewno bedzie wiedział co mu doradzić ;) chociaż i tak nic nie powinno nas dziwić,bo to przecież RONNIE :D Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: O'Sullivan will go to China 22.03.05, 17:33 bokserka123 napisała: > łupss, I'm sorry... > Wybaczcie, ale jestem tu nowa i musze się jeszcze wiele dowidzieć!! :))) Tego o restrykcjach wobec formy "pan Jewta" to nawet ja nie wiedziałam, chociaż jestem tu od hohoho ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: O'Sullivan will go to China 22.03.05, 19:05 No i dostałam po łapach, i to nie do byle kogo ;) od samej gawronki dostało mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: O'Sullivan will go to China 23.03.05, 14:51 dorota_snooker napisała: > No i dostałam po łapach, nie pochlebiaj sobie ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: O'Sullivan will NOT (?) go to China 26.03.05, 14:30 na wordlsnooker pojawil sie tekst zapowiadajacy china open. przed kazdym turniejem publikuja cos w rodzaju "najlepsi snookerzysci swiata, tacy jak (i tu galeria O'Sullivanow, Hendrych, Williamsow, Higginsow itd), wybieraja sie do (...)". w zapowiedzi china open nie pojawia sie nazwisko Ronniego... "The likes of Stephen Hendry, Paul Hunter, Mark Williams, Matthew Stevens, John Higgins, Steve Davis and Jimmy White will all be hoping to lift the trophy in the Chinese capital." ja mysle, ze Ronnie sam jeszcze nie wie, czy pojedzie. jednak widac, ze ewidentnie (i juz coraz bardziej realnie) MOZE go zabraknac. w takim ukladzie rosłyby szanse Xiao Guodonga na awans do 1/8 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna Re: O'Sullivan will NOT (?) go to China 26.03.05, 16:51 obstawianie będzie ciekawe, jak zabraknie O'Sullivan'a. No i na kogo ja mam obstawiać na zwyciezce turnieju? zgdonie z tradycją był to Ronnie, a tutaj... będzie wielka niewiadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: O'Sullivan will go to China 26.03.05, 19:47 nie pojedzie na pewno. Oto dowód: news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/snooker/4384571.stm Odpowiedz Link Zgłoś
bokserka123 Re: O'Sullivan will go to China 26.03.05, 19:55 Szkoda... ale wszyscy wiedzą że jest on w pewnym stopniu niezrównoważony emocjonalnie(ale nie głupi:D)i może jeszcze zdanie zmienić 1000 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: O'Sullivan will go to China 26.03.05, 21:22 I w związku z tym to może być jeden z najciekawszych turniejów sezonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: O'Sullivan will go to China 26.03.05, 22:24 I agree :)) Go Higgins!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: O'Sullivan will go to China 26.03.05, 22:32 świetne podsumowanie Dorotka!!! i mimo, że jestem fanką Rońka, to ciesze sie, że w koncu bedzie można podziwiac innych zawodników, bez tego cienia dominacji Ro'S...troche odpoczniemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: O'Sullivan will go to China 26.03.05, 22:49 szkoda,że Ronnie nie jedzie,ale miejmy nadzieje,ze w tym czasie przyłoży się do treningu do MŚ i tam pokaże na co go stac :) Odpowiedz Link Zgłoś