Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gwiazdy zmęczone?

IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 13.06.02, 00:34
    Nie maciw wrażenia że najlepsze zespoły odpadają bo wielcy zawodnicy są
    zmęczeni? To nie są cyborgi! Cały sezon co trzy dni - Liga, Liga Mistrzów lub
    UEFA. Mam wrażenie, że to jest przyczyną tych sensacji. Wcale się nie zdziwię
    jak Włoch odpadną. Co o tym sądzicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: rw Re: Gwiazdy zmęczone? IP: *.task.gda.pl / *.szel-sat.com.pl 13.06.02, 02:23
        Zmęczone? To mało powiedziane. Nie ma mam możliwości oglądania wszystkich
        meczów, ale te, które oglądałem, zrobiły na mnie przygnębiające wrażenie.
        Szczególnie Brazylia-Chiny. Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos i Juninho wręcz
        się snuli. Widać to też w innych wielkich drużynach. Ale czemu się dziwić?
        MŚ to już tylko targi wschodzących gwiazd. Wielcy gracze mają byt zapewniony.
        Dla nich MŚ to męka i możliwość kontuzji. A Ty, kibicu - przez 4 lata
        konsumujesz grę Arsenalu, Realu i Interu. MŚ? ważne jest tylko jedno: o ile
        więcej gorących kubków z Kryszałowiczem w środku wypijesz?
        Jeżeli FIFA i UEFA nie ograniczą ilości meczy w roku, to w kolejnych
        mistrzostwach będzie jeszcze więcej niespodzianek (odpadanie faworytów
        eliminacjach grupowych). Fakt, najlepsi zarabiają olbrzymie pieniądze. Pytanie
        tylko, czy kilka milionów dolarów na koncie i wózek inwalidzki, to rzeczywiście
        kusząca perspektywa?
      • Gość: papa 2022 ostatnie MS IP: *.ipartner.com.pl 13.06.02, 02:34
        Czy do tego to zmierza?
      • Gość: TYTUS Re: Gwiazdy zmęczone? IP: *.otenet.gr 13.06.02, 02:41
        Zgadzam sie. Tylko ze Wlosi sa w lepszej sytuacji od innych(Anglia, Brazylia,
        Niemcy, Hiszpania), bo ich kluby poodpadaly wczesniej od innych z Europejskich
        pucharow i maja maly awantaz. No ale wozki im tez sie przydadza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka