Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Iwan w Lechu...

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.06.02, 07:54
    "Szykujemy prawdziwą bombę transferową. Jaka? Jestesmy bliscy sfinalizowania
    przejscia na Bulgarska Tomasz Iwana-ujawnia działacz kolejorza"
    Jak jeszcze podaje PS sprawa Bizackiego upadła. Nie bedzie on grał w Lechu na
    100%
    Obserwuj wątek
      • Gość: kondziu Re: Iwan w Lechu... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 08:09
        okaze sie czy tak bedzie
      • feelgood Re: Iwan w Lechu... 13.06.02, 09:09
        "Bomby informacyjne" rodem z PS należy obchodzić z daleka, bo jak wybuchają, to
        smród się unosi przeokropny.

W Lechu po prawej ma grać Kaczorowski, a nie piłkarz z kontraktem odwrotnie
        proporcjonalnym do piłkarskich umiejętności.
        nARKA
      • Gość: plastic Re: Iwan w Lechu... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.06.02, 09:14
        brak mi slow :( moze kiedys byl dobry ale teraz? ostatnio w zadnym klubie nie
        mial miejsca w skladzie( a przynamniej ostatnio nie byl to mocny klub). druga
        sprawa: po co nam dwoch prawych bocznych pomocnikow? mam nadzieje ze on jest
        alternatywa gdyby kaczora nie udalo sie sciagnac! a moze to jest przyjacil
        reissa? ;) tertio: zapewne jego wynagrodzenie nie bedzie niskie... no ale moze
        sie myle( jak przyjdzie to oby), moze tu odzyska forme i przyciagnie pare
        tysiecy na trybuny? jedno jest pewne jak przyjdzie do lecha beda pokladane w
        nim wielkie nadzieje i oby sprostal im...

pzdr
        • Gość: apcio Re: Iwan w Lechu... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.06.02, 09:40
          Najpierw niech przyjdzie ... prawy pomocnik !!! Czy to Kaczorowski czy to Iwan
          dla mnei bez roznicy byle by gral np jak Karwan :) (szczerze mowiac wole
          Kaczora)
        • Gość: Alchem Re: Iwan w Lechu... IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 09:46
          swego czasu w dyskusjach kto moglby przyjsc wspomnialem Iwana, tylko ze...
          fajnie by bylo bo w koncu z Poznania jest, ale jesli mialby przyjsc zamiast
          Kaczorowskiego - to biorac obecna forme wolalbym jednak nie :( Mam tez
          nadzieje, ze nie bedziemy czekac pol roku, czy rok az odzyska forme majac caly
          czas miejsce w pierwszej 11 (taki wpis moze byc czasem w kontrakcie)

Mowiac krotko: (o ile przyjdzie) oby odzyskal dawna forme (jak wtedy gdy do
          swojej repry chcieli go Holendrzy) i razem z Kaczorowskim zwojuja lige ;)
          (mistrzow ;p - przyp. aut.)

pomarzyc mila rzecz... :)

pozdro
          • Gość: Camara Re: Iwan w Lechu... IP: 217.96.35.* 13.06.02, 09:58
            Z jakiego Poznania ? Iwana Warta ściągnęła wraz z bratem z Ustki.
            • Gość: Alchem Re: Iwan w Lechu... IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 10:31
              zagalopowalem sie :} mialem wlasnie na mysli ze w Warcie gral

izwinitie mnie pażałsta ;)
              • misza01 Re: Iwan w Lechu... 13.06.02, 12:20
                Gość portalu: Alchem napisał(a):

> zagalopowalem sie :} mialem wlasnie na mysli ze w Warcie gral
                >
                > izwinitie mnie pażałsta ;)

Włąsnie zastanawiałem się kto kiedyś rzucił obok "mojego" Sypniewskiego,
                propozycję Iwana- też napisałem,że to Poznaniak i ktos mnie naprostował.
                Wszystko zależy od tego na jakich zasadach, jaką facet ma motywację, żeby jeszcze
                cokolwiek osiągnąć, jakie są szanse,żeby wrócił do formy itp itd, ale to już
                problem trenera, psychologa, prezesów,żeby to jasno ocenić. Albo najwiekszy
                frustrat-gwiazdeczka, albo facet zmotywowany do tego, aby coś komuś udowodnić. W
                tym drugim przypadku nie byłoby tak źle, ale...
                Wolę takiego prawego pomocnika jak żadnego.
          • Gość: walek Re: Iwan w Lechu... IP: 150.254.98.* 13.06.02, 10:46
            Gość portalu: Alchem napisał(a):

> swego czasu w dyskusjach kto moglby przyjsc wspomnialem Iwana, tylko ze...
            > fajnie by bylo bo w koncu z Poznania jest,

De facto Iwan pochodzi z Ustki - z tamtejszego Jantaru przeszedł do naszej Warty, no ale sporo lat spędził w tejże,
            więc jest niemal poznaniakiem:-)

ale jesli mialby przyjsc zamiast
            > Kaczorowskiego - to biorac obecna forme wolalbym jednak nie :( Mam tez
            > nadzieje, ze nie bedziemy czekac pol roku, czy rok az odzyska forme majac caly
            > czas miejsce w pierwszej 11 (taki wpis moze byc czasem w kontrakcie)

Zgadza się... Kaczorowski sprawia wrażenie bardziej dynamicznego, i pewnie bardziej mentalnie nadającego się do
            gry w Lechu.
            >
            > Mowiac krotko: (o ile przyjdzie) oby odzyskal dawna forme (jak wtedy gdy do
            > swojej repry chcieli go Holendrzy) i razem z Kaczorowskim zwojuja lige ;)
            > (mistrzow ;p - przyp. aut.)

Taaaak... Czy Iwan byłby w stanie odzyskac formę z najlepszych swoich lat - to duuuży znak zapytania:-(

Pozdrawiam.
            • Gość: Sergio Re: Iwan w Lechu... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.06.02, 11:21
              na Iwana mocno najechano w kontekście jego marnej reprezentacyjnej formy oraz
              zawirowań klubowych; wydaje mi się jednak, że to jednoznacznie nie wyklucza
              jego przydatności w lidze polskiej; gwarancji, że odzyska formę też nie ma;
              Iwan czy Kaczorowski? wybór poniekąd prosty; wszystko jednak także zależeć może
              od tego, który tak naprawdę będzie dostępny i ile będzie kosztował (także w
              utrzymaniu); cieszy mnie tylko to, że Zarząd aktywnie działa na
              rzecz "załatania" prawej strony, która nawet przy obecności Przerady nie była
              za mocna;
              nie będzie Bizackiego? od początku ten jego transfer to był ciężki poród ;-)
              może to szansa dla Ślusarskiego, Lachowskiego, innych? bez obaw;
              to tyle dywagacji na temat i nie temat, bo to przecież tylko info z PS,
              czyli... no wiecie... niekoniecznie wiarygodne :-)
      • jacniew Re: Iwan w Lechu... 14.06.02, 17:52
        "Bomba transferowa" ???
        To będzie największy niewypał transferowy.
        Żeby tylko nie ściągnęli reszty towarzyszy Tomka (Hajto, Wałdoch, Świerczewski)
        bo mamy II ligę...
      • Gość: HSV Re: Iwan w Lechu... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.06.02, 18:21
        i jeszcze do tego dochodzi Mięciel. Ciekawe kto jeszcze...
        sport.onet.pl/1020297,408,285139,wia,511288,dyscyplina.html
      • Gość: zeSzcz to prawdziwa BOMBA !!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:10
        przecież jego fejs wygląda jak niewypał.
        na boisku każdy będzie się go bał ..
        błahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka