Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Smutek, smutek, smutek

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 16:06
    Piłkarze siedzieli na ławce, a "gwiazdy" udawały grę, zaangażowanie, walkę.
    Chyba czas panie Engel uderzyć się w piersi i odejść. Nie jest Pan dobrym
    fachowcem skoro wiedząc, że "gwiazdy" są bez formy nie dokonał Pan zmian.
    A "gwiazdy" nie grały już od września ubiegłego roku. Czy Świerczewski powinie
    grać , nie poniewaz nawet Kucharski pełniący jego obowiązki był 1000 razy
    lepszy. Żegnaj Koreo, Żegnaj Engel!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: mrW Re: Smutek, smutek, smutek IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.06.02, 19:30
        Kolego,nie trener gra na boisku,tylko pilkarz-jezeli graja zle,a trener im
        zaufal to wedlug cibie kogo wina:trenera czy pilkarzy?oto pytanie za 1-den pt.
        prosze-odpowiedz mi na to?
      • Gość: papa Re: Smutek, smutek, smutek IP: *.ipartner.com.pl 14.06.02, 19:39
        Z kad wiesz co zadecydowalo o sukcesie w tym meczu? Bo pewnie nie umiejetnosci
        a to co ma sie w sercu. Z kad do cholery p. Jerzy ma wiedziec co nosi w piersi
        pilkarz. Na treningu wypada dobrze (vide Zuraw) ale w meczu brakuje mu iskry
        kropelki odpowiedniego zestawu jakis hormonow wydzielanych przykaldowo podczas
        Hymnu (Zeby jej cholera na ten czas glosu odebralo jak miala spiewac). Mowia ze
        bylo zle ustawienie na Portualgalie dobre tylko fajansowym kubkom zabraklo
        werwy i dali sie kiwac jak nastolatkowie chodz wiadomo ze nie z takimi
        napastnikami dawali sobie rade.
        • Gość: mrW Re: Smutek, smutek, smutek IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.06.02, 23:19
          masz racje!ale tak jest i ciezko nam ocenic teraz co moglo byc,a co nie
          jest.zycie toczy sie dalej....
          • Gość: Porter Re: Smutek, smutek, smutek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 01:18
            Gość portalu: mrW napisał(a):

> masz racje!ale tak jest i ciezko nam ocenic teraz co moglo byc,a co nie
            > jest.zycie toczy sie dalej....

Prosze wybaczyc, ale to sa brednie! Engel cwanie pytanie o ocene formy zawodnikow
            sprowadzil do karnego i do tego, ze Zurawski strzela na treningach 10 na 10 a w
            meczu sknocil, a papa po nim te brednie powtarza. To nie chodzi o jeden strzal.
            Tu chodzi o postawe w calym meczu. O beznadziejna szybkosc, brak wytrzymalosci,
            brak zaangazowania skladu z dwoch pierwszych spotkan. Trener musi umiec ocenic
            forme pilkarza. Na tym polega jego praca. Jezeli tego nie umie - nie nadaje sie
            na trenera.
            • sardo Re: Smutek, smutek, smutek 15.06.02, 03:31
              Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: mrW napisał(a):
              >
              > > masz racje!ale tak jest i ciezko nam ocenic teraz co moglo byc,a co nie
              > > jest.zycie toczy sie dalej....
              >
              >
              > Prosze wybaczyc, ale to sa brednie! Engel cwanie pytanie o ocene formy zawodnik
              > ow
              > sprowadzil do karnego i do tego, ze Zurawski strzela na treningach 10 na 10 a w
              >
              > meczu sknocil, a papa po nim te brednie powtarza. To nie chodzi o jeden strzal.
              >
              > Tu chodzi o postawe w calym meczu. O beznadziejna szybkosc, brak wytrzymalosci,
              >
              > brak zaangazowania skladu z dwoch pierwszych spotkan. Trener musi umiec ocenic
              > forme pilkarza. Na tym polega jego praca. Jezeli tego nie umie - nie nadaje sie
              >
              > na trenera.

Ciekaw jestem, co mówiłeś jak Engel wprowadzał Żewłaka – napastnika pewnie to,
              co ja, po chuj On? A po minucie przybił gwoździa jak idzie to idzie.
              A Kucharski zagrał tak, że gwiazda Marsylii niech ciągnie pytongi. ZWRACAM HONOR
              DO KIESZENI, Kucharz to piłkarz z jajami. Od dziś jest dla mnie gwiazda. Zielek
              profesura - ustawił Głowackiego w 15 minut. Możemy go Wam zazdrościć legioniści.
              Kwestia Żurawia to czysta zazdrość i tyle, gul Wam skacze!!!
              • Gość: Porter Re: Smutek, smutek, smutek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 01:33
                sardo napisał(a):

[...]
                >
                >
                > Ciekaw jestem, co mówiłeś jak Engel wprowadzał Żewłaka – napastnika pewni
                > e to,
                > co ja, po chuj On? A po minucie przybił gwoździa jak idzie to idzie.
                > A Kucharski zagrał tak, że gwiazda Marsylii niech ciągnie pytongi. ZWRACAM HONO
                > R
                > DO KIESZENI, Kucharz to piłkarz z jajami. Od dziś jest dla mnie gwiazda. Zielek
                >
                > profesura - ustawił Głowackiego w 15 minut. Możemy go Wam zazdrościć legioniści
                > .
                > Kwestia Żurawia to czysta zazdrość i tyle, gul Wam skacze!!!

Zewlakow wchodzil w 63. minucie, przy stanie 2:0 i to jest sytuacja w ktorej on
                sie sprawdza. Uwazam natomiast, ze nie nadaje sie on, zeby przechylic szale na
                nasza strone, co pokazal w innych meczach. Mamy kilku lepszych napastnikow od
                Zewlakowa, nawet w polskiej lidze sa gracze od niego lepsi.

A Zurawski wczoraj gral bardzo dobrze. Szkoda, ze dwa razy zawiodla go
                koncentracja, ale i tak wykonal mnostwo dobrej roboty. Natomiast w dwoch
                poprzednich meczach wypadl podobnie jak Olisadebe i Kryszalowicz - po prostu
                beznadziejnie. Dlaczego? Dlatego, ze szanowny Pan trener nie byl uprzejmy
                zorganizowac gry drugiej linii i napastnicy nie dostawali podan.
        • saas Re: Smutek, smutek, smutek 15.06.02, 02:36
          100% racji
        • sardo Re: Smutek, smutek, smutek 15.06.02, 03:15
          SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSKĄD.
      • Gość: m04 Re: Smutek, smutek, smutek IP: 195.116.167.* 16.06.02, 01:16
        Nie wiem czy zauwazyliscie, ale kol. Jarzy zacytowal tutaj red Szpaka ("Smutek,
        smutek..."). Oto wplyw telewizji publicznej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka