Gość: reflux ranger Logo to słowo NIEODMIENNE IP: *.idea.pl 22.03.05, 20:51 Panowie Dziennikarze nauczcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM FANS Zazdrosne gnidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:52 Ci którzy trzymią strone pzn to zwykli frajerzy którym żal du*e ściska że to nie oni maja taki talent tylko zwykły chłopaczyna z małej miejscowości który wszystko co osiągnoł zawdzięcza swojej cięzkiej pracy.pzn to jedno wielkie bagno i taka jest prawda. Najlepiej będzie jeśli pan Włodarczyk ustąpi miejsca na swoim stanowisku ADAM TRZYMAJ SIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly-trener nigdy zawodnik nie bedzie rozkazywal przelozonym IP: 84.217.58.* 22.03.05, 21:00 ludzie opamietajcie sie, mozna kochac Malysza ale zachowajmy jakies proporcje.... Malysz zawdziecza wszystko Polsce, skoczniom,trenerom, a teraz gdy ma status gwiazdora chce ustawiac pod sciane przewodniczacego, bo nie moze sie rozstac z menedzerem, zeby to jeszcze chodzilo o ukochanego trenera, ale tu chodzi o kase i jeszcze raz kase, czy Adam umiera z glodu? olal cieplym moczem milony polskich kibiców co zarabiaja 1000 zlotych miesiecznie, Malesz jest idolem biednych ludzi bez perspektyw, prostych takich jak on sam, jak oni maja sie z nim solidaryzowac gdy on stawia ULTIMATUM ze albo Federer- fetor albo miljony zawiedzonych polskich kibiców?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:28 www.akcje24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Ale tez grozba. Niech spada. Kogo to obchodzi ??? IP: *.p.lodz.pl 22.03.05, 21:51 buehehehe. Nie Adasiu nie rob tego prosze, wszystko tylko nie to , buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz racje Re: Ale tez grozba. Niech spada. Kogo to obchodzi IP: 84.217.58.* 22.03.05, 22:26 pewnie, niech zrobi miejsce juniorom, on juz sie nazarl, niech se wybuduje trzecia chalupe, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifs Re: Ale tez grozba. Niech spada. Kogo to obchodzi IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 22.03.05, 22:44 Jezu, zawiść niektórych ludzi jest przerażająca. I co, żal ci, gnido jedna, że ma więcej kasy niż ty? Zapracował na to. W PRLu pewnie dostałby talon na fiaciora a na emeryturze przymierałby głodem. Chyba, że wzorem Fortuny spieprzyłby z kraju. Weź się lepiej do uczciwej roboty, to może też kiedyś zarobisz na dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim jaka zawisc o czym Ty piszesz czlowieku? IP: *.p.lodz.pl 23.03.05, 09:34 czego niby mam mu zazdroscic?? ze skacze na nartach ?? ogolnie sport to najmniej liczaca sie dziedzina zycia. Gdyby byl dobrym fizykiem, dobrym przywodca narodu, dobrym szachista mialby moj szacunek. Ale kim on jest ? Medialną malpka, ktora ma 10 cm w bicepsie. Co z niego za sportowiec jak jego wypowiedzi dobitnie swiadcza ze jest mu w nosie czy jest 1 czy 15. nie ma w nim za krzty zlosci sportowej. po kolejnym starcie w ktorym zajal ktorestam miejsce on mowi ze nic sie nie satalo, bo wiatr mu po raz 10 z zedu zle zawial. Jakos jak wygywal pzez 3 lata to wiatr mu zle nie wial. Wiec niech nie gada glupot i niech powie, ze zle przepracowal sezon przygotowawczy, albo ze trener mu nie lezy, a nie gada glupoty. Sportowiec to ktos kto dazy do zwyciestwa, a u Malysza tego nie widze. A jak sie mnie juz czepiasz o Ci powiem ze zle trafiles, bo domow, slawy nie mam. Ale wierz mi ze robie w zyciu duzo, studiujac dwa dzienne kierunki sam sie utrzymuje. w wakacje pracuje, teraz w roku szkolnym zreszta tez. bogaty i slawny nie jestem, ale jestem mlody i wszystko przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Ale tez grozba. Niech spada. Kogo to obchodzi IP: *.waw.pl 22.03.05, 23:03 To pewnie chrzesniak Włodarczyka i syn wiatroznawcy Tonio. Wypisuje głupoty z różnych ników a tego samego ip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mysz Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:58 Boze co za załosna minka zawstydzona na tym zdięciu Kase zebrał przytył latać z taką dupą nieda rady to i kariera sie kończy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Inni przyjma Pana z otwartymi rekoma. IP: *.arcor-ip.net 23.03.05, 00:34 Panie Adamie jest pan cenionym i szanowanym sportowcem na zachodzie,zmien Pan barwy panstwa - przeciez Pan dobrze wie ze zachöd przyjmniemy Pana z otwartymi rekoma. Nie znam tych innych ludzi, ale na Pana miejscu nie klöcila bym sie z nimi tylko zrobila to co dla mnie byloby wygodne. Przeciez Pan ma wszystkich w reku, a jak oni tego nie moga zrozumiec to maja pecha i sa sami sobie winni. Tyle przyniösl Pan nam radosci trzymalismy zawsze kciuki za Pana i trzymamy nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrajca-centus Thea- najlepiej niech przejdzie do niemieckiej rep IP: 84.217.55.* 23.03.05, 01:44 ty glupia jestes czy co? najlepiech niech przestanie reprezentowac Polske tak? a kto lozyl na jefo edukacje? kto mu zbudowal skocznie? teraz to moze sie wypiac na biednych rodaków? Odpowiedz Link Zgłoś
edziunia Re: Thea- najlepiej niech przejdzie do niemieckie 23.03.05, 03:03 hahahahahahah ale smieszne- przeczytaj raz jeszcze to co napisałeś i może Cie oświeci jakie bzdury hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thpmas Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.g.pppool.de 23.03.05, 01:11 wykopcie tego presesa i to szybko. nikt na swiecie nie zna kogos kto sie zwie wlodarczyk ale malysza zna sie wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.bchsia.telus.net 23.03.05, 02:40 Kariere to Adam zakonczyl 2lata temu.Teraz zarabia pieniadze na skokach raz wieksze raz mniejsze ale zawsze to lepsze zajecie niz picie z goralami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Jak ci sie nie podoba skakanie z orlem na piersi IP: 194.29.176.* 23.03.05, 13:46 Jak ci sie nie podoba skakanie z orlem na piersi to czesc dla prawdziewgo skoczka liczy sie skakanie i wyniki a na koncu kasa dla malysza odwrotnie. zegnaj adas nie bedziemy za toba plakac po wczorajszej konferencji PS naucz federera Polskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.03.05, 03:52 no jak masz dosc..to otworz budke z popkornem ...i chwatit... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozoga Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.chem.usu.edu 23.03.05, 05:43 Ostrzegam wszystkich Polakow w USA ze jestem straszony sluzba wojkowa w armii komunistycznej i straszy mis ie ze zdezerderowalem z ZHP i dlatego obirze mi sie dyplom USA. Wsyzscy Polacy powinni byc uzbrojeni i przygowani na zamieszki na skale gubernatora stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Do Forumowiczow IP: *.client.comcast.net 23.03.05, 07:27 Bardzo jest to wszystko frustrujace, to cale Forum poswiecone "Malysz- Federer- Wlodarczyk" Tak sie zastanawiam ile jeszcze DEKAT potrzeba dla Polakow, aby zaczeli dostrzegac jak wolny swiat funkcjonuje.Niestety, ale stare PRL-owkie myslenie, interpretowanie, brak spojrzenia obiektywnego na sprawe, ZAWISC, chamstwo, to nadal dominujace cechy na tym forum u ogromnej liczby dyskutantow. Nic konstruktywnego, a tak naprawde, to na karierze Pana Adama zarobiono wiecej pieniedzy , anizeli on sam. Na zachodzie nikt nie pyta Gwiazd ile zarabiaja, to sprawa ich talentu, kontraktu itp, z ktorego wszyscy musza sie wywiazac.W Polsce liczy sie Malyszowi pieniadze, domy (Ja nie jestem gwiazda, a tez mam 2 domy i nikt mi nie zazdrosci, z czego bardzo jestem rad i ciesze sie , ze inni maja nawet 3 i 4, a moze iwiecej)Zycz, a bedzi ci zyczone!!!!!!!!!!! Malysza krytykuje sie za wszystkie bolaczki tych nieudacznikow, ktorzy nic nie robia, bo albo im sie niechce, albo za malo umieja , a aspiracje na innym poziomie, albo tez wszystko wiedza, wiec za niskie progi.Wlozcie sobie w swoje glowy, ze SPORT, to wielki Biznes, a jak biznes, to rozlicza sie pieniadze wedlug zaslug, umow itp.Podobnie jest z Malyszem, Federerem, a pan prezes PZN jest niestety chyba kiepskim prezesem, i bez Malysza finansowo bedzie KIPSCIUTKO, to trzeba jemu zycie umilic na rok przed Olimpiada, bo wycieczki kosztuja, a naiwni kibice uwazaja, ze to Malysz winien, ale to on na nich wszystkich CIEZKO PRACOWAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iniemamocny Gwiazda!!! IP: 80.48.232.* 23.03.05, 07:18 Małysz dał się wmanewrować w niezłą kabałę... jak widać jest jeszcze bardzo niedoświadczonym młodym człowiekiem... Małysz, nie chcesz skakać???... zostań przy oscypkach!!!!... a nie wpiep..aj się do polityki...za cienki jesteś, nawet nie umiesz poprawnie mówić po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: 195.47.201.* 23.03.05, 07:40 W którym związku możliwe jest aby zawodnik dyktował warunki Prezesowi. Taka paranoja możliwa jest tylko w Polsce. To prezes wybiera trenera dla kadry polskich skoczków a nie Małysz dla siebie. Jak to możliwe aby jakis człowiek z poza PZN mogł łaskawie udostępniać Polskiemu Związkowi Narciarskiemu logo na kombinezonie Polskiego sskoczka. Żenada. Panie Prezesie krótko trzymać bo inaczaej Zawodnicy zaczną żądzić związkiem a nie Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowe pokolenie Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.rev.o1.com 23.03.05, 08:08 Włodarczyk--won! Adamie, Ty reprezentujesz Polskę, a nie Włodarczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.rybnik.vobis.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:13 Moze byście się wzieli do roboty, a nie obrzucali blotem, olimpiada przed wami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 08:30 Zupełnie nie wierzę w jakąś rzekomą niechęć Włodarczyka do Małysza. Przecież Włodarczyk dobrze wie, że Małysz jest warunkiem jego skutecznego trwania na tym stołku. Prezes Związku Narciarskiego, który tak naprawdę jest właśnie Związkiem Skoków Narciarskich, czy mówiąc precyzyjniej - Towarzystwem Kultu Małysza. Jak się w Polsce traktuje inne dyscypliny narciarskie? Choćby kombinację norweską, bliską krewną skoków? Kombinatorzy nie obchodzą zgoła nikogo oprócz kibiców. Włodarczyk zapewne dobrze wie, że kiedy polskie skoki podupadną, odezwą się głosy na temat zaniedbania innych dyscyplin. Drobny przykład z własnej działki. Skoki narciarskie nie są i nigdy nie były sportem męskim, jedynie utarł się taki stereotyp. Teraz skoki kobiet bardzo intensywnie się rozwijają - ale nie w Polsce. Niegdyś z zawodniczkami Wisły Ustronianki (teraz już byłymi - okazało się, że skocznie K-40 są dla chłopców, zgrupowania są dla chłopców...) napisałam petycję do PZN-u. Pan Włodarczyk odpisał mi tonem lepkim od słodyczy. Ale nic nie zrobił. Kazał mi się zwrócić do pana Siderka, z którym potem rozmawiałam, obiecywał, że odpisze... Oczywiście tego nie zrobił. Tak wygląda w Polsce dbałość choćby o same skoki narciarskie. W Polsce mówimy skoki, a w domyśle Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.05, 08:37 Czy prezes jest reprezentatywny? Jest... reprezerwatywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondas Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.agnat.pl / 193.19.104.* 23.03.05, 08:48 Wy.....lić Włodarcyka!!!! I niech się wszyscy w końcu odp......lą od Adama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: 195.117.108.* 23.03.05, 09:13 W...... nieudaczników którzy nie potrafia w terminie i zgodnie z uzgodnieniami wypłacić nagród. To po ch.. ustalali takie procedury. W Polskim Zwiazkiu Narciarskim powinno się pozbyć wszystkich nieudaczników którzy przez okres hoossy jakim były super wyczyny szanownego Pana Adama nie zrobili nic, tylko w czasie Mistrzostw w Predazzo po pierwszym konkursie kiedy dowiedzieliśmy się , że Adam nie dostał pieniedzy to zaraz pojechał do Warszawy oczywiście na koszt związku. Good bye panie Włodarczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze Wlodarczyk jestesmy z toba IP: 194.29.176.* 23.03.05, 13:51 dobrze ze prezes w koncu zerwal/wie umowe z tem oblesnym grubasem Federerem, jeli Malysz skacze dla kibicow to bedzie skakal dalej jesli skacze dla kasy to niech konczy kariere( przygode ze skokami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:14 Popieram stanowisko Adama Małysza i podziwiam go i szanuję za jego dokonania . Przykro czytać co tu wypisują ci co sami z pewnością nic nie osiągnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Wyżarci przezesi za mało wyżarci ???? IP: *.jaszkowo.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 09:56 Komuno wróć! To były czasy, kiedy za jednym sportowcem jachały na zawody 2 autobusy działaczy.... Tego chyba chce znów PZN. Mój ulubiony film to "Piłkarski poker". Może pan Machulski powróci do przeszłości i nakręci wreszcie jakąś śmieszną komedię np. "Narciarski poker - czyli jak 100 osób dorobiło sie na Małyszu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wyżarci przezesi za mało wyżarci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:24 "Piłkarski poker" był Zaorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Kto to jest Włodarczyk??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:22 To nie partner do rozmów dla Małysza. Jak ktoś powiedział, takich prezesów może być bez liku, Adam jest tylko jeden i nie prędko będziemy mieli równie dobrego zawodnika. Wybór jest oczywisty: wywalić Włodarczyka. Niech kieruje narciarstwem w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: 212.160.159.* 23.03.05, 10:35 pania Adamie jest pan wielki trzymam kciuki.jestem optymistką będzie dobrze niech pan skacze czekam na to wspaniałe widowisko.jesteś najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAMOFAN Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:40 A może pora podziękować działaczom PZN z WŁODARCZYKIEM na czele. Ci panowie chyba szybko zapomnieli dzeki komu maja kase. A przeciez bez Malysza ich funkcjonowanie nie mialoby sensu i aby zarobic na chleb, musieliby oscypki sprzedawac!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
venity_fair Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę 23.03.05, 11:04 wietrze w tym wszystkim podstep.i pewnie nikt sie nie dogada i Pan Malysz przez TO skonczy swoja kariere...hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszen039 Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: 5.6.1D* / *.red.bezeqint.net 23.03.05, 11:09 Panie Adamie Malysz,niech pan nie zostawia jeszcze sportu jeszcze bardzo dlugo bedziesz dobijal do portu, pana wrogowie wsrod sniegu,zamieci, w wykrot wgniecieni z twojej drogi zwyciestw zostana zmieceni, jezeli jest afera ponad watpliwosci wszelkie, chodzi zawsze o pieniadze wielkie, jestes chluba naszego narciarstwa, nie dopuscimy zarzadu do tego kretactwa, Adamie,duzo masz zwolennikow,fanow, nawet tych co nie znaja sie na sporcie profanow, nie daj sie wypchnac na margines, ciagniesz tlumy polakow jak magnes, jestes duzo dla nas wart, i dalej prowadz do zwyciestwa polskich nart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegbo Re: Małysz: Jeśli nie dogadam się z PZPN, kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:11 Popieram decyzje Adama Małysza i jego menadżera, niestety Polacy niekiedy są bardzo zachłanni, przez co my wszyscy tracimy w oczach Europy. Panie Adamie tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś