Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 19:50
    Jak można ? Urodził się w Opolu i gra w reprezentacji NIEMIEC!!!!
    Śmierdziel. Totalny zajerzdżający szambem ŚMIERDZIEL. Strzelił parę
    bramek i ma radoche że jest najlepszym strzelcem mistrzostw. A ja wam
    mówie guwno prawda. Śmieć i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • tifoso_pl Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! 19.06.02, 19:54
        Dobrze, że przynajmniej ty jesteś prawdziwym Polakiem. I jaką piękną
        polszczyzną się posługujesz. Gramatyka i ortografia - bardzo oryginalne.
      • Gość: REB Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 19:55
        I tu się zgadzam bo Klose to dupa
        • Gość: Cyfra Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.02, 20:03
          Gość portalu: REB napisał(a):

> I tu się zgadzam bo Klose to dupa

A co przylapali cie jak na czarno myles kible w Niemczech?
        • Gość: S-500 Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.chcg3.il.corecomm.net 20.06.02, 14:36
          Gość portalu: REB napisał(a):

> I tu się zgadzam bo Klose to dupa
          Klose jest milionerem, dobrym pilkarzem i businessmanam pilkarskim.
          A ty prawdopodobnie tylko Polskim nieudacznikiem, jak wiekszosc Was
          Polaczkow,golasem od kielbas i kapust. Robicie sobie antyreklame podsumowujac
          ludzi, ktorzy emigrowali. Ja jestem Polakiem i obyw. USA i mam na to zupelnie
          inne spojzenie. Prowadzilem w Polsce uczciwe interesy w latach 70 ( sklepy,
          hurtownia i produkcja ), ale komunisci zaczeli mnie gnebic bo sie robilem zbyt
          bogaty, wiec przy nadazajacej sie okazji wylechalem do Canada, a z tamtad tu do
          USA. Tu po ponad 20 latach jestem kilkakrotnym milionerem i nikt mi z tego
          powodu nie robi wyrzutow. Klose senior gral w pilke i jak wielu innych wyjechal,
          zeby na stare lata cos dorobic. Wyladowal we Francji. A to ze emigrowal do niemiec
          jak wielu innych to chec zabezpieczenia lepszego zycia dla swojej rodziny. Do
          niemiec bylo najlatwiej wyjechac. Znam ludzi, ktorzy zalatwili sobie lewe papiery
          na pochodzenie ( znajomy swietny chirurg w Dortmundzie ) Wiec zejdzcie wreszcie z
          tego czlowieka i wejzcie sie do czegos takiego co wam przyniesie sukces. Good luck
          Pozdrowienia z Midwest-
          • Gość: Crotalus Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: 213.77.42.* 20.06.02, 14:45
            Gość portalu: S-500 napisał(a):

> Gość portalu: REB napisał(a):
            >
            > > I tu się zgadzam bo Klose to dupa
            > Klose jest milionerem, dobrym pilkarzem i businessmanam pilkarskim.
            > A ty prawdopodobnie tylko Polskim nieudacznikiem, jak wiekszosc Was
            > Polaczkow,golasem od kielbas i kapust. Robicie sobie antyreklame podsumowujac
            > ludzi, ktorzy emigrowali. Ja jestem Polakiem i obyw. USA i mam na to zupelnie
            > inne spojzenie. Prowadzilem w Polsce uczciwe interesy w latach 70 ( sklepy,
            > hurtownia i produkcja ), ale komunisci zaczeli mnie gnebic bo sie robilem zbyt
            > bogaty, wiec przy nadazajacej sie okazji wylechalem do Canada, a z tamtad tu do
            >
            > USA. Tu po ponad 20 latach jestem kilkakrotnym milionerem i nikt mi z tego
            > powodu nie robi wyrzutow. Klose senior gral w pilke i jak wielu innych wyjechal
            > ,
            > zeby na stare lata cos dorobic. Wyladowal we Francji. A to ze emigrowal do niem
            > iec
            > jak wielu innych to chec zabezpieczenia lepszego zycia dla swojej rodziny. Do
            > niemiec bylo najlatwiej wyjechac. Znam ludzi, ktorzy zalatwili sobie lewe papie
            > ry
            > na pochodzenie ( znajomy swietny chirurg w Dortmundzie ) Wiec zejdzcie wreszcie
            > z
            > tego czlowieka i wejzcie sie do czegos takiego co wam przyniesie sukces. Good l
            > uck
            > Pozdrowienia z Midwest-
      • Gość: kataryna Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 20:13
        Gość portalu: JA :) napisał(a):

> Jak można ? Urodził się w Opolu i gra w reprezentacji NIEMIEC!!!!
        > Śmierdziel. Totalny zajerzdżający szambem ŚMIERDZIEL. Strzelił parę
        > bramek i ma radoche że jest najlepszym strzelcem mistrzostw. A ja wam
        > mówie guwno prawda. Śmieć i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Byłeś z tym u psychiatry?
      • Gość: Bic Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 20:47

Znowu jeden zachorował. Ale jaką piękną polszczyzną się posługuje. Pewnie
        Klose potrafi g.... i nie tylko napisać poprawnie. MATOLE JEDEN.

• Gość: Karlik Ja-co ty pieprzysz,opamiyntej sie!!!! IP: *.cpool2.quickclic.net 19.06.02, 21:25
          Tys sie chyba zchoinki urwal babci na swieta,to tak samo gdyby rodzina
          repatryiantow z za Buga przyjechala do Polski a ich dziecko byloby sportowcem i
          gralo w barwach Polski,ojciec jego ma Niemieckie pochodzenie,i reszta rodziny
          po nim je dostala,to jest swiadomy wybor tych ludzi,i nic Ci do tego,a zreszta
          wyobrazasz sobie Klose razem ze "swietnym" Hajto w jednej druzynie,dla takiego
          gracza jak Klose bylabyto potwarz i obraza,pyrsk.
          • Gość: Bic Re: Ja-co ty pieprzysz,opamiyntej sie!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 21:37
            Gość portalu: Karlik napisał(a):

> Tys sie chyba zchoinki urwal babci na swieta,to tak samo gdyby rodzina
            > repatryiantow z za Buga przyjechala do Polski a ich dziecko byloby sportowcem i
            >
            > gralo w barwach Polski,ojciec jego ma Niemieckie pochodzenie,i reszta rodziny
            > po nim je dostala,to jest swiadomy wybor tych ludzi,i nic Ci do tego,a zreszta
            > wyobrazasz sobie Klose razem ze "swietnym" Hajto w jednej druzynie,dla takiego
            > gracza jak Klose bylabyto potwarz i obraza,pyrsk.
            Co do meritum Twojej wypowiedzi się zgadzam ale nad gramatyką i ortografią
            musisz jeszcze popracować.
            • Gość: Karlik Re: Ja-co ty pieprzysz,opamiyntej sie!!!! IP: *.cpool2.quickclic.net 19.06.02, 22:23
              Gość portalu: Bic napisał(a):

> Gość portalu: Karlik napisał(a):
              >
              > > Tys sie chyba zchoinki urwal babci na swieta,to tak samo gdyby rodzina
              > > repatryiantow z za Buga przyjechala do Polski a ich dziecko byloby sportow
              > cem i
              > >
              > > gralo w barwach Polski,ojciec jego ma Niemieckie pochodzenie,i reszta rodz
              > iny
              > > po nim je dostala,to jest swiadomy wybor tych ludzi,i nic Ci do tego,a zre
              > szta
              > > wyobrazasz sobie Klose razem ze "swietnym" Hajto w jednej druzynie,dla tak
              > iego
              > > gracza jak Klose bylabyto potwarz i obraza,pyrsk.
              > Co do meritum Twojej wypowiedzi się zgadzam ale nad gramatyką i ortografią
              > musisz jeszcze popracować.

suchej a cos ty je belfer abo co, u mie tak sie godo i pisze,a jak byda chciol
              pisac jynzykym literockim to w szkole,szkoda ze Slonskigo niy znosz,pyrsk.
              • Gość: Bic Re: Ja-co ty pieprzysz,opamiyntej sie!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:37
                Gość portalu: Karlik napisał(a):

> Gość portalu: Bic napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Karlik napisał(a):
                > >
                > > > Tys sie chyba zchoinki urwal babci na swieta,to tak samo gdyby rodzin
                > a
                > > > repatryiantow z za Buga przyjechala do Polski a ich dziecko byloby sp
                > ortow
                > > cem i
                > > >
                > > > gralo w barwach Polski,ojciec jego ma Niemieckie pochodzenie,i reszta
                > rodz
                > > iny
                > > > po nim je dostala,to jest swiadomy wybor tych ludzi,i nic Ci do tego,
                > a zre
                > > szta
                > > > wyobrazasz sobie Klose razem ze "swietnym" Hajto w jednej druzynie,dl
                > a tak
                > > iego
                > > > gracza jak Klose bylabyto potwarz i obraza,pyrsk.
                > > Co do meritum Twojej wypowiedzi się zgadzam ale nad gramatyką i ortograf
                > ią
                > > musisz jeszcze popracować.
                >
                > suchej a cos ty je belfer abo co, u mie tak sie godo i pisze,a jak byda chciol
                > pisac jynzykym literockim to w szkole,szkoda ze Slonskigo niy znosz,pyrsk.
                Ty nawet gwary śląskiej nie znasz. Mosz sicher belfra co "Slonsko" gwara swoim
                "jynzykym" Wos za ryczka robi. O antryju nie byda już godoł.

• Gość: Sasza Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 18:12

Stary, przeciez Klose to nie zaden zdrajca tylko Niemiec ze Slaska, ktory wybral
        gre dla dwego vaterlandu, a nie heimatu. Krzyz mu na droge i tyle. Przeciez tam
        na Slasku Opolskim to co drugi jest takim Niemcem. Choc musze swteirdzic, ze na
        rosysjkim portalu poswieconym mistrzostwom bylo napisane, ze to napastnik
        polskiego pochodzenia ;)

Sasza
        • Gość: MarkkraM Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.chcg3.il.corecomm.net 21.06.02, 00:47
          Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Gość portalu: JA :) napisał(a):
          >
          > > Jak można ? Urodził się w Opolu i gra w reprezentacji NIEMIEC!!!!
          > > Śmierdziel. Totalny zajerzdżający szambem ŚMIERDZIEL. Strzelił parę
          > > bramek i ma radoche że jest najlepszym strzelcem mistrzostw. A ja wam
          > > mówie guwno prawda. Śmieć i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          >
          > Stary, przeciez Klose to nie zaden zdrajca tylko Niemiec ze Slaska, ktory wybra
          > l
          > gre dla dwego vaterlandu, a nie heimatu. Krzyz mu na droge i tyle. Przeciez tam
          >
          > na Slasku Opolskim to co drugi jest takim Niemcem. Choc musze swteirdzic, ze na
          >
          > rosysjkim portalu poswieconym mistrzostwom bylo napisane, ze to napastnik
          > polskiego pochodzenia ;)
          >
          > Sasza
          A czemu wnuki Polakow z Kazachstanu chca emigrowac do Polski, a czemu Meksykanie
          ryzykuja zyciem, zeby przyjechac do USA, czemu Niemcy z NRD ryzykowali ucieczka
          przez mur do RFN? Za chlebem, za wolnoscia, za stabilizacja zycia swojej rodziny.
          Zmiencie Polske , przebijcie Niemcow we wszystkich aspektach zycia, a to oni
          zaczna emigrowac do Polski, oni beda woleli grac w Polskiej I lidze pilkarskiej.
          A kiedy beda mieli mozliwosc zagrac jako Obywatele Polscy w reprezentacji, beda z
          tego dumni, bo Polska pilka bedzie jedna z najlepszych na swiecie.

• Gość: Henryk Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.mts.net 23.06.02, 06:09
            Chcialbym zobaczyc innych emigrujacych do Polski.Ja sam z niej musialem
            uciekac.Mirek Klose jest dobrym pilkarzem a jaki klub czy kraj reprezentuje to
            jego wola.Czy rozumiesz slowo -wolny wybor-? Nie bylo wolnosci i demokracji w
            Polsce za dlugo,zatem rozumie glupoty jakie wypisujesz.Twoje dzieci,mam
            nadzieje inaczej juz na to spojrza.
      • Gość: krak Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.3.* 21.06.02, 10:59

> Jak można ? Urodził się w Opolu i gra w reprezentacji
        NIEMIEC!!!!
        > Śmierdziel. Totalny zajerzdżający szambem ŚMIERDZIEL.
        Strzelił parę
        > bramek i ma radoche że jest najlepszym strzelcem
        mistrzostw. A ja wam
        > mówie guwno prawda. Śmieć i tyle
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=========================================
        Prawdziwe z ciebie GUWNO !!!! Nawet nie umiesz tego
        słowa napisać po polsku !!!
        Nic nie rozumiesz, bo jesteś prymityw. KLOSE - to
        niemiecko nazwisko, bo jego ojciec ma podwójne
        obywatelstwo. Może być Polakiem albo Niemcem. I o co masz
        żal i pretencje? baranie. JUż dzisiaj wielu, nawet
        Polaków sra na taką ojczyznę, pełną złodziei i
        niebotycznej korupcji. Bez szans na lepsze jutro !!!
        Ratuje cię tylko dobry psychiatra.
      • Gość: gut Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.nyc.rr.com 23.06.02, 06:38
        olisadebe tez zdrajca ! urodzil sie w nigerii ale ze ojciec pochodzi z rzeszowa
        to wybral reprezentacje polski ? tak ?

• Gość: ariadna Re: Klose-cuchnący sprzedawczyk !!!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 23.06.02, 15:00

Jak można urodzić sie w Nigerii i grać dla POLSKI!!! O Olisadebe jakoś nie
        mówisz, że jest śmierdzielem lub sprzedawczykiem a to przeciez to samo tylko w
        drugą strone. Punkt widzenia zależy od mejsca siedzenia. Ja tam do Klose nic ne
        mam jego wybór tak samo jak Olisadebe. Pomyśl sobie, że to samo o nim gadaja w
        Nigerii, że jest sprzedawczykiem, a u nas dla wszystkich jest cacy, taki super,
        zmienł obywaltestwo żeby grac dla Polski "ach jak pieknie, wspaniale, cudowne,
        chce grac dla nas" tylko słychac komentarze w tym stylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka