Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Frankowski: Dmucham na zimne

IP: 5.6.2D* / 12.36.118.* 31.03.05, 23:12
    Gratulacje Franek za dobra gre w reprezentacji!!! jedna prosba umotywuj
    innych graczy aby dawali z siebie wszystko tak jak Ty, Zurawski, Dudek,
    Krzynowek i pozwolcie odejsc niektorym weteranom na drugi plan...
    Obserwuj wątek
      • Gość: jinx "bramkarz z Premiership to inna para kaloszy" IP: 128.95.25.* 31.03.05, 23:22
        to dla krytykow Dudka co mysla ze kolega juz dawno nic nie broni.
        pozdrawiam
        • Gość: Henryk Kałużny płaci Janasowi IP: *.aster.pl 31.03.05, 23:50
          nie widzę innego wytłumaczenia tego że go ciągle bierze i chwali
          • Gość: Zenek Re: Kałużny płaci Janasowi IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.04.05, 02:04
            Podobno łączą ich sprawy intymne
        • Gość: kik ale pierdoly Frankowskiego IP: 216.127.68.* 01.04.05, 19:34
          Nie udało mu sie strzelić, to wymyśla teorie o bramkarzu "z Premiership".
          Wcześniej krytykował Janasa, że nie ma taktyki, bo go nie powoływał. A teraz jak Frankowskiego trzyma w składzie, to ten nagle wychwala taktykę Janasa.
          Frankowskiemu uderza woda sodowa do głowy.
      • rechott Re: Tomasz Frankowski: Dmucham na zimne 31.03.05, 23:50
        Oby tak dalej Panowie!!!
      • Gość: APair stadion REPREZENTACJI POLSKI, gra Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:01
        Mam nadzieję, że przeczytają to choć redaktorowie Gazety Wyborczej, bo ja już
        nie mogę tego słuchać w TV ani czytać w gazetach. Może któryś z redaktorów
        przypadkiem podziela mój pogląd i mógłby skrobnąć jakiś artykuł, ku opamiętaniu?

Nie jestem kibicem Legii, ale co wy wymyślacie z tą pseudo aferą pod tytułem
        "Wiślacy w Kadrze na stadionie Legii"? W Reprezentacji gra się dla POLSKI a nie
        klubu i przywoływanie takich bzdur, tudzież zmuszanie piłkarzy/trenerów/etc do
        odpowiedzi na idiotyczne pytania w tej kwesti jak w powyższym artykule, jest
        przynajmniej nie na miejscu.

Jestem kibicem i dla mnie nie ma znaczenia w jakim mieście gra reprezentacja,
        tudzież jaki klub gra tam na codzień - bo gra Polska, a nie klub.

Na szczęście, pomimo wygłupów (aby nie powiedzieć prowokacji lub jeszcze gorzej)
        dziennikarzy, sami zainteresowani - czyli gracze reprezentacji oraz kibice (w
        tym równierz kibice Legii) zachowują poziom i rozumieją, że gra się dla Polski!
        • Gość: weed Re: stadion REPREZENTACJI POLSKI, gra Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:15
          bardzo ważne zdanie, przyłączam się do apelu. media kreują podział legia-wisła.
          nic dobrego z tego nie wyniknie.
      • Gość: Rex Re: To Franek partolil IP: *.telia.com 01.04.05, 00:14
        a nie bramkarz taki dobry. Z Walia ladnie, kolo slupka.
        A tutaj bec, prosto w bramkarza, jak panienka.
        • Gość: Widzę Jaki ty ślepy jesteś to aż boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:15
          Obejrzyj jeszcze raz te sytuacje dzieciaku.
          • Gość: markir@o2.pl Re: Jaki ty ślepy jesteś to aż boli IP: 5.5R4D* / *.oracle.co.uk 01.04.05, 10:50
            wlasnie a gdzie mozna obejrzec w necie ten mecz ?
      • Gość: Tadek Brawo Tomek Frankowski. Tak trzymaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:40
        Zawsze uważałem Tomka Frankowskiego za świetnego piłkarza.
        • Gość: xxx JAZDA JAZDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:09
          jak tu nie chwalić wisły jak to prawie cała reprezentacja!!!!
          • Gość: arthuro Re: JAZDA JAZDA IP: *.inter / *.inter-c.pl 01.04.05, 13:24
            Gadasz bzdury. Jest 4!! zawodników. A to, że reszta grała w wiśle nie ma
            znaczenia. Zwłaszcza, że tak samo mógłby powiedzieć Widzew czy Lech, w barwach
            którego grali Żurawski czy Szymkowiak.
      • Gość: MR Franek!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.04.05, 12:09
        JA rozumiem, że możesz lubić Kosowskiego lub Kałużnego ale Ci dwaj Panowie to
        raczej przeszkadzają w grze reprezentacji Polski.
      • Gość: marcin_cho Re: Tomasz Frankowski: Dmucham na zimne IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 01.04.05, 15:54
        Hahahhaa !! Prawie sie dalem nabrac!!! Macie szczescie ze dzisiaj Prima Aprilis
        bo inaczej skandalem byloby publikowanie takich informacji.
        • Gość: koneser na dzien dzisiejszy ang-pol 4-0 IP: *.his.uni.torun.pl 01.04.05, 18:31
          taki wynik bym typowal, bo polska repre jest slaba, ale grupa jest super :)))
          • Gość: MM Kaluzny IP: *.ajd.czest.pl 06.04.05, 08:26
            Czego się go czepiacie, w bundeslidze radzi sobie bardzo dobrze - wybrany do
            jedenastki. Może mu nie podają?
      • Gość: DWOOGI GOLINSKI DO REPREZENTACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:23
        Jest duzo leprzy niz Mila, Sobolewski, i Kaluzny, razem wzieci!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka