Gość: fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:01 kto pisal ten artykul ?? ben gordon nie jest rozgrywajacym tyko rzucajacym obronca a filadelfia nazywa sie siedemdziesiatkiszostki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kosyniero samorodne talenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:13 no i te samorodki z Denver... panowie w gw, nie przepisujcie bezpośrednio za pap-em, a panowie z pap-u, przyjmijcie do wiadomosci, ze nowotwory jezykowe ala wojtek michalowicz brzmia smiesznie: nie wszystkie nazwy mozna przetlumaczyc bezposrednio na polski. ps. mam tylko nadzieje, ze nigdy nie przeczytam polskiego tlumaczenia knicks czy nets Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Chicago Bulls w play-off IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.04.05, 13:23 Wincenty pokazał jak sie powinno grać przeciwko Boston Celtics :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sova Re: Chicago Bulls w play-off IP: 80.48.237.* 10.04.05, 14:06 Gość portalu: fan napisał(a): > kto pisal ten artykul ?? ben gordon nie jest rozgrywajacym tyko rzucajacym > obronca a filadelfia nazywa sie siedemdziesiatkiszostki Ale w skrocie mowie sie Sixers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbaman Re: Chicago Bulls w play-off IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 17:19 gratulacje dla młodych byków :) troche mi żal wolves'ów..raczej marne szanse na awans do play-off..porażka z atlantą, sic!..i oni licza na potkniecia memphis :/ chociaż nawet gdyby awasnowali to i tak trafią w pierwszej rundzie na pheonix..a z nimi niestety to nie mają najmniejszych szans! mimo wszystko trzymam za nich kciuki i licze na finał.. pheonix - miami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Chicago Bulls w play-off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:58 masz racje w 100% z tym skrotem Sova nie pomyslalem o tym :)co do finalu tez chyba obstawiam ze suns zagraja z heats to co tam gra teraz nash to jest mistrzostwo przy okazji mam nadzieje ze cllipers beda lepsi w koncu od lakers kara dla kobe`ego musi byc Odpowiedz Link Zgłoś