Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chicago Bulls w play-off

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:01
    kto pisal ten artykul ?? ben gordon nie jest rozgrywajacym tyko rzucajacym
    obronca a filadelfia nazywa sie siedemdziesiatkiszostki
    Obserwuj wątek
      • Gość: kosyniero samorodne talenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:13
        no i te samorodki z Denver... panowie w gw, nie przepisujcie bezpośrednio za
        pap-em, a panowie z pap-u, przyjmijcie do wiadomosci, ze nowotwory jezykowe ala
        wojtek michalowicz brzmia smiesznie: nie wszystkie nazwy mozna przetlumaczyc
        bezposrednio na polski.
        ps. mam tylko nadzieje, ze nigdy nie przeczytam polskiego tlumaczenia knicks
        czy nets
      • Gość: :-) Re: Chicago Bulls w play-off IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.04.05, 13:23
        Wincenty pokazał jak sie powinno grać przeciwko Boston Celtics :D
      • Gość: Sova Re: Chicago Bulls w play-off IP: 80.48.237.* 10.04.05, 14:06
        Gość portalu: fan napisał(a):

> kto pisal ten artykul ?? ben gordon nie jest rozgrywajacym tyko rzucajacym
        > obronca a filadelfia nazywa sie siedemdziesiatkiszostki

Ale w skrocie mowie sie Sixers
      • Gość: nbaman Re: Chicago Bulls w play-off IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 17:19
        gratulacje dla młodych byków :)
        troche mi żal wolves'ów..raczej marne szanse na awans do play-off..porażka z
        atlantą, sic!..i oni licza na potkniecia memphis :/ chociaż nawet gdyby
        awasnowali to i tak trafią w pierwszej rundzie na pheonix..a z nimi niestety to
        nie mają najmniejszych szans!
        mimo wszystko trzymam za nich kciuki i licze na finał.. pheonix - miami :)
      • Gość: fan Re: Chicago Bulls w play-off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:58
        masz racje w 100% z tym skrotem Sova nie pomyslalem o tym :)co do finalu tez
        chyba obstawiam ze suns zagraja z heats to co tam gra teraz nash to jest
        mistrzostwo przy okazji mam nadzieje ze cllipers beda lepsi w koncu od lakers
        kara dla kobe`ego musi byc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka