dorota_snooker 16.04.05, 23:19 Mam migotanie komór i trzepotanie przedsionków - ach ten Ronnie w kratkę.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karunaa Re: Ale się działo :) 16.04.05, 23:22 to było niesamowite!!! :))))) praktycznie w ostatnim framie wstrzymałam oddech ;)))) jest wielki, pomimo że bije stoły ;)))) ufff..... Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: Ale się działo :) 16.04.05, 23:24 prosze o meldunek moich kochanych "forumowiczów"??? jakieś zawały, zawroty głowy, zaburzenia oddychania???wszyscy żyją??bo ja ledwo... Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Ale się działo :) 16.04.05, 23:26 nie wiem czy dzisiaj zasne po tym stresie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Ale się działo :) 16.04.05, 23:28 co za stres...myślałam,ze zawału dostane ;) na szczęscie Ronnie w ostatniej chwili sie obudził ;) po prostu rzutem na taśme ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Ale się działo :) 16.04.05, 23:37 Po tych cudach co ja na turnieju w Krakowie oglądam od wczoraj to wierz mi że byłabym skłonna uwierzyć w odwrotny wynik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: Ale się działo :) 17.04.05, 11:40 jestem niebywale szczęśliwa, że wygrał! Aczkolwiek wczoraj, w momencie skończenia meczu byłam jednocześnie zła na niego, że tak męczy moje nerwy! ;) przy stanie 7-9 miałam już łzy w oczach, a tu taki piękny odwrót! :) dzisiaj znowu mnie zdenerwował jak przczytałam co powiedział po meczu: "I would have been happy to have gone out and gone home" "But I am pleased to be through, although my heart's not in it to be honest. I'll just play and see what happens." "Winning isn't everything, but it's nice. It was a testament to my mental state that I got myself through." RONALD! SIEDZIEĆ W TYM SHEFFIELD I WYGRYWAĆ!!! A nie wygadywać głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Ale się działo :) 17.04.05, 11:49 A ja już zaczęłam kibicować Maguire'owi. Tak beznadziejnie stracić szansę na zwycięstwo z Ronniem, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 Re: Ale się działo :) 17.04.05, 17:09 Uwielbiam takie mecze :) Nawet interia o tym napisala (i to z linkiem na stronie glownej): sport.interia.pl/news?inf=613382 Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: Ale się działo :) 17.04.05, 17:13 onet też się ładnie zachował :) oby tak dalej! sport.onet.pl/1083060,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś