Gość: innyArek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:16 Jak to Nets potrzebują tylko jednego zwycięstwa??? Do końca zostały jeszcze dwa mecze i jeśli Cavs je wygrają to zostaną zdyskwalifiowani przez autora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mArek Re: NBA. Nets bliżej play off IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 18.04.05, 12:44 E, chyba nie chcesz aby kosztem Nets weszli do play-off ciency jak barszcz Cavs. Autor ma rację, w razie dwóch zwycięstw i potknięcia Nets - dyskwalifikacja Cavs. A co ... ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innyArek Re: dla mogą nawet w 9 rozegrać play-off na wsch. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:14 jest mi to raczej obojętne kogo wybiorą. A poza tym to wypadało by zaznaczyć, że Memphis jest już w play-off. Mają lepszy bezpośredni bilans z Minnesotą (chyba, że tu też się jakieś dyskw. szykują). Ciekawe czemu w totomixie jest jeszcze zakład na to czy w play-off będzie Mem. czy Min. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: NBA. Nets bliżej play off 18.04.05, 14:40 Hehe, poprostu nie pierwszy raz ktoś kto pisze dla gazety nie ma pojecia o tym o czym pisze :) Ja nie lubie Jasona i mam nadzieje, ze nie uda im sie zakwalifikowac w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: NBA. Nets bliżej play off IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.05, 16:29 > Ja nie lubie Jasona i mam nadzieje, ze nie uda im sie zakwalifikowac w tym roku Jakie to typowo polskie. Dobrze że na tym forum są jeszcze prawdziwi Polacy. A najbardziej byś chciał, żeby kto nie zdobył mistrzostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn_jk Re: NBA. Nets bliżej play off IP: *.pl 20.04.05, 09:35 Fajny komentarz. Już chciałem się podpisać (nawet dwoma rękami) pod tym co napisałeś ale uświadomiłem sobie że tak nie lubię Kobe'ego że również przez cały sezon życzyłem Lakers porażek i myślałem "każda inna drużyna byle nie Lakers". Typowo polskie he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbaman Re: NBA. Nets bliżej play off IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:35 widze że nie masz pojecia o NBA i tyle..jak mozna nie lubieć kidd'a?! chłop sie stara, gra jak mało kto na jedynce.. poza tym carter swoje też zawsze dorzuci.. a ja właśnie za nich trzymam kciuki! a wolałbyś cienkich cavsów?!no chyba że kibicujesz tylko miami i myslisz że latwo przejda 1 runde. Go Nets! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeng Netvs Cleveland IP: 62.121.73.* 18.04.05, 15:34 Mamy tu do czynienia z ta sama sytuacja co w przypadku Memphis i Minnesoty. Netsi maja leepszy bezposredni bilans z Cavs i dlatego przy jednakowym bilansie np 41-41 do play-offow awansuja Nets. Odpowiedz Link Zgłoś