Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mój skład na tą kolejkę !

22.04.05, 15:24
    Wpsiujcie tu sowje składy,mój jest taki:Wierzchowski-Belada,Mynar,Głowacki-
    Woś,Nazaruk,Zieńczuk-Kubica,Frankowski,Divecky,Ślusarski(kapitan.Myślę,że tym
    razem będzie sporo punktów.Co sądzicie o moim składzie i co jest z Beladą bo
    we wszystkich prognozach jest,że będzie grał,a na forum jednej ze stron Wisły
    Płock,ludzie mówią,że nie będzie.
    Obserwuj wątek
      • kamil894 Re: Mój skład na tą kolejkę ! 22.04.05, 15:29
        Mój skład to:
        Cabaj
        Węgrzyn, Baster, Skrzyński
        Błaszczykowski, Nazaruk, Zając
        Frankowski, Szałachowski, Jeleń(kap.), Ślusarski
        • superbardziej Re: Mój skład na tą kolejkę ! 22.04.05, 16:27
          -Cabaj-
          -Vidlicka-Głowacki-Peković-
          -Zieńczuk-Bojarski-Kucharski-
          -Plizga-Jeleń*-Ślusarski-Szałachowski
          • danio459 Re: Mój skład na tą kolejkę ! 22.04.05, 17:30
            Według mnie robicie błąd że podniecacie się tak Jeleniem i od razu gdy zdobył w
            jednej kolejce duzo punktów to bierzecie go na kapitana!!!Rozumiem gdyby co
            każdą kolejkę zdobywał po 10 pkt.lub conajmniej 6!!!

A to mój skład:
            Cabaj

Smirnovs Maris
            Karwan Michał
            Nikitowić Veliko
            Gołaszewski Igor

Zieńczuk Marek
            Gęsior Dariusz
            Zając Marcin

Jeleń Ireneusz
            Chałbiński Michał
            Ślusarski Bartosz(C)
            • grzesol Re: Mój skład na tą kolejkę ! 22.04.05, 21:28
              Kurde ale się wkurzyłem.Kupiłem Szczypkowskiego z jednej strony bo gra na
              pomocy,a z drugiej bo strzela karne.Do tej pory wystawiałem go bo myślałem,że
              strzeli bramkę ale po tym co prezentowało Zagłebie w ostatnich meczach
              postanowiłem go nie wystawić.Myślałem także,że Groclin po wygranej 4:0 nad
              Amiką rozjedzie Zagłebie,a tu taka miła niespodzianka(Zagłebie to drużyna z
              mojego okręgu).Antybohaterem meczu sędzia bo tak naprawdę karnego nie było,a i
              bramka Radzewicza prawdopodobnie była zdobyta ze spalonego.Wkurza mnie już
              to,że przez takich sędziów jak Zdunek nasza liga staje się coraz gorsza.PZPN
              pewnie będzie udawał,że niczego nie było i nie będzie żadnej konsekwencji tego
              kontrowersyjnego zachowania.TAKIM SĘDZIOM MÓWIĘ KATEGORYCZNIE NIE!!!Powinien on
              nie pojawić się już na pierwszoligowych boiskach ale to tylko kwestia czasu
              kiedy poraz kolejny będzie sędziował mecz i będzie popełniał te same
              błedy.NIech nasi sędziowie niszczą piłkę na Słowacji,a do nas niech przyjdą
              sędziować Słowacy bo oni takich błędów jak cholerny ZDUNEK nie popełniają!!!
              • superbardziej Re: Mój skład na tą kolejkę ! 22.04.05, 21:39
                Też myślałem, że Groclin pojedzie Zagłębie i specjalnie na tę okazję sprzedałem
                Franka a kupiłem Ślusarskiego. (tak mnie jakoś korciło) Wygląda na to, że
                troszkę umoczyłem ;-).
                Co do Radzewicza, to nieźle się spisywał w sparingach i miałem go od początku
                rundy, ale z wiadomych względów zrezygnowałem z niego po dwóch kolejkach. heh
                Nicto, zobaczymy co dalej nam piłkarze zagrają i sędziowie wydukują;).

Pozdro
            • paauwe do danio 22.04.05, 21:30
              mysle ze na ta kolejke wybranie Jelenia na kapitana bylo najwlasciwszym wyborem
              gdyz Orlen podejmuje u siebie Giekse ,ale czy najwlasciwszy okaze sie
              najskuteczniejszy to sie okaze,pozdrawiam
            • superbardziej Re: Mój skład na tą kolejkę ! 22.04.05, 21:43
              Hmm. Chyba nikt tu się tak nie podnieca jak Ty i to grą 4-3-3. Mam nadzieję, że
              jednak miałem lepszego nosa robiąc Jelenia kapitanem, niż tak jak Ty Ślusarza:).
              Aha i Gęsior chyba nie zagra, ale i tak życzę dobrej kolejki.
      • mishi12 Re: Mój skład na tą kolejkę ! 25.04.05, 18:15
        macin cabaj,rafał lasocki,grzegorz matlak,marcin wasilewski,vrenjes mico,marcin
        bojarski,igor kozioł,grzelak rafał,brozek piotr,bartek slusarski,michał
        chałbinski.masz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka