Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grand Prix Bydgoszcz 2001

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:55
    Wybieram sie pierwwszy raz w zyciu na GP!!! Moze mi ktos powiedziec o ktorej w
    sobote otwieraja stadion? Nie wiem o ktorej przyjechac.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pk Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 IP: 10.10.70.* 07.09.01, 14:20
        Bramy dla kibica otwierają o 15:30.
      • krotoss Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 07.09.01, 15:36
        Gość portalu: SDB napisał(a):

> Wybieram sie pierwwszy raz w zyciu na GP!!! Moze mi ktos powiedziec o ktorej w
        > sobote otwieraja stadion? Nie wiem o ktorej przyjechac.

Tylko bilety kup wczesniej bo ma byc w kasach tylko 1000

KroTosS
        • coolek Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 07.09.01, 22:10
          Oj chyba bedzie troche wiecej biletow w kasach. Ponoc nie sprzedaja sie tak
          dobrze:(((

Coolek
          • krotoss Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 08.09.01, 10:27
            coolek napisał(a):

> Oj chyba bedzie troche wiecej biletow w kasach. Ponoc nie sprzedaja sie tak
            > dobrze:(((
            >
            > Coolek

Ceny ceny i pogoda do bani ale w gazecie pisali iz zostawia 1000 no chyba ze
            rzeczywiscie nie sprzedadza nakladu.

KroTosS
      • .sonia. Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 07.09.01, 18:57
        to do zobaczenia na stadionie:)))
      • Gość: SDB Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 11:35
        No wlasnie, gazeta podaje, ze bedzie 1000 biletow, ale ja mam to gdzies, bo
        bilet mam juz od wtorku hihihi. W Bydzi bede okolo 15.15, moze jeszce zdaze
        pojsc cos se kupic do zjedzenia. Cholera- 3,5 godziny siedzenia na tylku przed
        impreza i pewnie tyle samo podczas imprezy, na deszczu i jeszcze na dokladke
        Andrzej Rosiewicz. NOoooooooooNIE. Juz chyba lepiej zeby grali Chlopaki z
        Kaszczorka. Gdyby ktos z NETBiT''u chcial mnie spotkac, to niech wystrzeli 2
        pomaranczowe race w miejscu spotkania, ja postaram sie przyjsc. Haslo: Zyrafy
        wchodza do szafy, odzew: pawiany wchodza na sciany. Tylko nikomu nie mowcie, to
        tajne. A tak na powage to bede na przeciwko startu, na przeciwleglej, ubrany w
        zielony przeciwdeszczowy kubraczek. PAPAPAPA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka