Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Protas - "powiedz co się z tobą stało ?"

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 19:58
    Oglądam GP w Bydzi .W V biegu szok.Protas zakończył już swoje cudowne wystepy.
    Niech mi nikt nie mówi ,że coś znowu mu nie grało w silniku? Przypomina mi sie
    bakja o królu.On po prostu jest słaby./Delikatnie mówiąc./
    Obserwuj wątek
      • krotoss Re: Protas - 08.09.01, 20:12
        Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Oglądam GP w Bydzi .W V biegu szok.Protas zakończył już swoje cudowne wystepy.
        > Niech mi nikt nie mówi ,że coś znowu mu nie grało w silniku? Przypomina mi sie
        > bakja o królu.On po prostu jest słaby./Delikatnie mówiąc./

Jezdzi do d... a w lidze calkiem calkiem ostatnio chyba psychiki nie ma...

KroTosS
        • elodia Re: Protas - 08.09.01, 22:01
          jest słaby psychicznie,za wrażliwy na mistrza sportowego
          • Gość: krzyzak Re: Protas - IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 22:29
            elodia napisał(a):

> jest słaby psychicznie,za wrażliwy na mistrza sportowego

A może powinien iść do psychologa ? Może małysz nie jest taki cieńki z tym
            psycholem ?

• elodia Re: Protas - 08.09.01, 22:53
              Masz rację !!!!!!!!!!!
              • .weronika. Re: Protas - 08.09.01, 23:00
                U kazdego sportowca psychika jest b. wazna, tyle, ze w Polsce caly czas zamalo
                uwagi zwraca sie na "duchowe" przygotowania przed zawodami...
                • elodia Re: Protas - 08.09.01, 23:11
                  .weronika. napisał(a):

> U kazdego sportowca psychika jest b. wazna, tyle, ze w Polsce caly czas zamalo
                  > uwagi zwraca sie na "duchowe" przygotowania przed zawodami...

dobrze mówisz ale u nas pokutuje jak do psych... to coś z nim nie tak...
      • Gość: wolf666 Re: Protas - IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 19:50
        Smutny zawodnik,a Tatko jego taki dziany, niech przestanie mędzić o braku kasy
        na sprzęt! Kisiel w gaciach, tchórzostwo, sromota!
      • Gość: xyz Re: Protas - IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 19:57
        Kolejny raz ZAWIODŁEM SIĘ na moim ulubieńcu! W lidze jeździ - OK (chociaż
        mógłby jeszcze lepiej).
        Myslę,że niestety w GP już Pepe furory nie zrobi( ani w tym ani w przyszłych
        latach).
        Patrzmy dalej - Walasek w GP - zaskoczenie - a w lidze cienizna!!!Zupełnie
        odwrotnie jak Pepe.
        pozdrawiam wszystkich kibiców żużla
        fan Pepe (mimo wszystko)
      • Gość: Krzyżak Re: Protas - IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 21:29
        Brawo Jacek Gollob.Tak trzymaj i wspinaj sie do góry.Brawo!!!!!!!

Protas 5 pkt.Bez komentarza :(

• reggie Re: Protas - 01.04.02, 22:35
          Witam Cię hKrzyżak!
          Tak, widzisz, jak mówiłem w styczniu, ggudniu, że Jacek to nie jest żadna druga
          linia, że to pełnoprawny lider, chwaliłem i liczyłem na jego dobrą postawę w
          Bydgoszczy, cały ten tłumek na forum drwił ze mnie, śmiał się, co mi tam,
          najgorsze, ze śmiali się z Jacka.
          Jacek swoją postawą udowadnia, że wszelkie szczekanie tych piesków, zarówno
          płci męskiej jak i żenskiej, kto ma czas i ochotę jest archiwum tego forum,
          było tylko zawistnym szczekaniem, ujadaniem złośliwych krzykaczy, którzy
          zaślepieni nienawiścią do Jacka i jego ojca próbowali skłócić żuzlowy światek i
          niechętnie nastawić kibiców do Jacka Golloba.
          Teraz wszyscy są jak najbardziej za nim, skąd taka zmiana pytam się?
          Nie piję tego do Ciebie Krzyżaczku, ale do tych kilku osóbek, których dziś albo
          z nami już nie ma, albo są, tylko, że ze zmienionym światopogladem.
          Gratulacje dla Apatora, świetne zawody, byłem, widziałem, tylko więcej takich
          meczy, niech się Bydgoszcz uczy, ile ludzi może przyjść i jak gromko kibicować
          swojej drużynie!
          Pzdr.
          • Gość: MONK Re: Protas - IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 22:47
            Jest dobrze - Protasiewicz moze jezdzic juz tylko lepiej a Jacek chyba
            rozwiazal problemy sprzetowe. Swoja droga ciekawe co sie dzialo z Pepe - wg
            mnie wypadek przy pracy jakie czesto mu sie zdarzaja
            • Gość: Baton Re: Protas - IP: *.psi-net.pl 01.04.02, 22:54
              Tylko dreczy mnie pytanie czy te wypadki przy pracy
              nie zdarzaja sie ZBYT czesto, by nadal je jeszcze
              nazywac wypadkami przy pracy..... :-(((
              Rozumiem, 5 oczek gdy nie idzie calemu zespolowi,
              a rywal jest trudny, ale 5+1 oczek w sytuacji,
              gdy rywal jest nader cieniutki, a nawet Uminski
              zdobywa punktow 6+2 (i to majac o 1 bieg MNIEJ)?????
              No ale z drugiej strony..... dzieki Pepe
              w niedziele 07.04.2002 przyjedzie do nas lider
              a nie wicelider tabeli..... ;-)))
              • Gość: MONK Re: Protas - IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 23:18
                NIe wiesz co dokladnie sie z nim dzialo? te 2 wykluczenia to w jakich
                okolocznosciach
                • Gość: Baton Re: Protas - IP: *.psi-net.pl 02.04.02, 01:17
                  Pierwsze za podciecie....... Robackiego!!!!
                  Drugie za to samo ale z Markiem Cieslewiczem.
                  Dobrze, ze Pepe dzis nie jechal w jednym biegu
                  ani z Tomkiem, ani tym bardziej z Jackiem Gollobem,
                  bo by chyba byla rzez..... :-(((
          • Gość: Krzyżak Re: Protas - IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:40
            reggie napisał(a):

> Witam Cię hKrzyżak!
            > Tak, widzisz, jak mówiłem w styczniu, ggudniu, że Jacek to nie jest żadna druga
            >
            > linia, że to pełnoprawny lider, chwaliłem i liczyłem na jego dobrą postawę w
            > Bydgoszczy, cały ten tłumek na forum drwił ze mnie, śmiał się, co mi tam,
            > najgorsze, ze śmiali się z Jacka.
            > Jacek swoją postawą udowadnia, że wszelkie szczekanie tych piesków, zarówno
            > płci męskiej jak i żenskiej, kto ma czas i ochotę jest archiwum tego forum,
            > było tylko zawistnym szczekaniem, ujadaniem złośliwych krzykaczy, którzy
            > zaślepieni nienawiścią do Jacka i jego ojca próbowali skłócić żuzlowy światek i
            > > niechętnie nastawić kibiców do Jacka Golloba.

cześc reggie
            Ja równiez byłem zawsze na Jackiem.Zawsze! Pisałem o tym wiele razy.Zawsze
            wierzyłem w jacka i mówiłem ,że jego miesce jest w Bydzi.

> Nie piję tego do Ciebie Krzyżaczku, ale do tych kilku osóbek, których dziś albo
            > > z nami już nie ma, albo są, tylko, że ze zmienionym światopogladem.

Chyba raczej to drugie.

> Gratulacje dla Apatora, świetne zawody, byłem, widziałem, tylko więcej takich
            > meczy, niech się Bydgoszcz uczy, ile ludzi może przyjść i jak gromko kibicować
            > swojej drużynie!
            > Pzdr.
            Dziekuję .Zapraszam częsciej do Torunia.Myślę,że za 2 tygodnie równiez sie
            wybiorę na derby.
            Pozdrawiam Ciebie serdecznie i ciesze się szczególnie z Twojej pozytywnej
            metamorfozy.
            Krzyżak
            • reggie Re: Protas - 02.04.02, 22:35
              To w sumie dziwne, że lubisz, a przynajmniej nie masz nic do Jacka, przyznam się,
              że jesteś pierwszą osobą z Torunia, która to mówi i ja to słyszę, ale to bardzo
              dobrze, widać, że prawdziwy talent i umiejętności bronią się same:-))

Tak, musiałem pojechać do Torunia na mecz, w którym nie byłem aż tak bardzo
              pozytywnie nastawiony do którejś ekip, Polonia tam nie jezdziła przeciez, by
              zobaczyć się i przekonać, że w Toruniu jest dużo lepsza atmosfera dla żużla niż w
              Bydgoszczy, do tego pomimo dość wysokiego wyniku zawody były bardzo ciekawe.

Na koniec wypada podziękować Jackowi za mecz z Gdańskiem i zyczyć podobnych
              wyników w następnych meczach!
              Pzdr.

• Gość: Krzyżak Re: Protas - IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 12:03
                reggie napisał(a):

> To w sumie dziwne, że lubisz, a przynajmniej nie masz nic do Jacka, przyznam si
                > ę,
                > że jesteś pierwszą osobą z Torunia, która to mówi i ja to słyszę, ale to bardzo
                >
                > dobrze, widać, że prawdziwy talent i umiejętności bronią się same:-))
                >
                > Oczywiscie ,że lubię Jacka ,zresztą od samego początku.Lubiłem i lubie go
                lepiej niż Tomka.Jaca to inny ,spokojny ,charakter.Nie zaczepia kibiców T.
                Miałem i mam dla niego wielki szacunek.
                Czego nie moge powiedziec o Pepe.Myślę,że Tomek też miał 'propozycje' ,ale tylko
                Prostas sie skusił.
                Ponieważ w "życiu nie można zapominac się" Trzeba też pózniej płacić nie rzadko
                słone rachunki czego najlepszym przykładem jest Pepe.
                Pozdrawiam serdecznie.
                Zapraszam na derby do Miasta Pierników i życze wielu wspaniałych wrażen na
                stadionie naszego pieknego miasta.
                +
                I jeszcze jedno ,jedną z najpiekniejszych rzeczy jakie lubie oglądać to jazda
                Jacka i Tomka G.
                POEZJA
                • reggie Re: Protas - 03.04.02, 13:17
                  No proszę, Twoja postawa jest budująca. A więc Jacek ma zwolenników w Toruniu!
                  Zgadzam się co do jego oceny, też sądzę, że to jedna z najciekawszych osobowości
                  w polskim speedwayu.
                  Na derby z pewnością przyjadę, obawiam się tylko, czy atmosfera na trybunach nie
                  bedzie za mocno napięta, w tym negatywnym sensie oczywiście.
        • Gość: Mario Re: Protas - IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 23:59
          Nie wieszajcie jeszcze psów na Piotrku.To jest ciągle bardzo dobry zawodnik.Być
          może w Gdańsku to były jakieś chwile słabości i mam nadzieję że już w następnym
          meczu w B-y przeciwko Atlasowi pokaże klasę.
      • Gość: TUCHOLAK Re: Protas - IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 13:12
        PIOTR PO KRYTERIUM ASÓW BYŁEM PRZEKONANY,ŻE MECZ W GDAŃSKU TO BĘDZIE DLA CIEBIE
        BUŁKA Z MASŁEM...NO NAWET Z BANANEM.
        A TYMCZASEM?... MYŚLĘ,ŻE TWÓJ" MENAGO"ALBO INNY CZŁONEK TEAM'U MOGLIBY OD RAZU
        W DNIU MECZU,NA GORĄCO WYJAŚNIAĆ KIBICOM NA TWEJ STRONIE" WWW
        PRZYCZYNY TAKICH,A NIE INNYCH WYSTĘPÓW.NIE BYŁO
        BY,MOŻE WTEDY NIEPOTRZEBNYCH ,NERWOWYCH KOMENTARZY,ZE STRONY NIEZORIENTOWANYCH
        KIBICÓW.PO TO CHYBA M/INNYMI TĘ STRONĘ MASZ!!!CZY ŻEBY SIĘ DOWIEDZIEĆ CO SIĘ U
        CIEBIE DZIEJE MUSZĘ BIEGAĆ RANO DO KIOSKU PO GAZETY?
      • Gość: heniu Re: Protas - IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 11:25
        Witam! PYTACIE SIE CZEMU PROTAS SLABO JEZDZI - Gdyby Twoj przyjaciel najblizszy
        (LEWATYWA) byl w pierdzielu to tez moglbys przechodzic zalamke...Chlopak za
        duzo siedzi na walach, zamiast na sportowej:)))
      • Gość: krzyzak Re: Protas - 'powiedz co się z tobą stało ?' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 23:04
        brawo Protas ,znowu mnie nie zawiodłes.Tak 3maj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka