energ 06.07.02, 23:05 Jak w tytule, na 99% po niedzieli podpisuje kontrakt. Poza tym Paweł Skrzypek i Veselin Dokovic w Amice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plastic2 no to bedzie sie dzialo na forum.... :)))) 06.07.02, 23:31 jesli bedzie strzelal bramki to moze byc(wg mnie) ale cos czuje ze bede w nielicznej grupie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ky-mani Re: no to bedzie sie dzialo na forum.... :)))) IP: *.tpnet.pl / *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 00:06 Lachowski wroc........ ej ale serio to ja sobie tego nie wyobrazam. nie wyobrazam sobie pilkarza Roberta D. w koszulce Lecha. Sorry ale nie jestem w stanie. Jezeli nawet mial by przyjsc w co NIE WIERZE dla mnie zawsze bedzie symbolem pogonii. a niech sobie nawet strzela ile chce. Odpowiedz Link Zgłoś
plastic2 Re: no to bedzie sie dzialo na forum.... :)))) 07.07.02, 00:11 Gość portalu: ky-mani napisał(a): > Lachowski wroc........ > > ej ale serio to ja sobie tego nie wyobrazam. nie wyobrazam sobie pilkarza > Roberta D. w koszulce Lecha. Sorry ale nie jestem w stanie. Jezeli nawet mial > by przyjsc w co NIE WIERZE dla mnie zawsze bedzie symbolem pogonii. a niech > sobie nawet strzela ile chce. HEHE WIEDZIALEM... LUDZIE SIE NAWRACAJA <CZASAMI> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: no to bedzie sie dzialo na forum.... :)))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 00:20 plastic2 napisał(a): > Gość portalu: ky-mani napisał(a): > > > Lachowski wroc........ > > > > ej ale serio to ja sobie tego nie wyobrazam. nie wyobrazam sobie pilkarza > > Roberta D. w koszulce Lecha. Sorry ale nie jestem w stanie. Jezeli nawet m > ial > > by przyjsc w co NIE WIERZE dla mnie zawsze bedzie symbolem pogonii. a niec > h > > sobie nawet strzela ile chce. > > HEHE WIEDZIALEM... LUDZIE SIE NAWRACAJA <CZASAMI> > Bardzo sie kibice Pogoni chwalili jak to Dymek nie znosi Lecha...po zremisowanym meczu w Poznaniu 2:2 Dymek wskoczyl na plot i krzyczal "Jebac Lecha".... Odpowiedz Link Zgłoś
plastic2 Re: no to bedzie sie dzialo na forum.... :)))) 07.07.02, 00:24 Gość portalu: Radost napisał(a): > Bardzo sie kibice Pogoni chwalili jak to Dymek nie znosi Lecha...po zremisowany > m > meczu w Poznaniu 2:2 Dymek wskoczyl na plot i krzyczal "Jebac Lecha".... TAK NAPRAWDE BYLO CZY TO TYLKO WYMYSLY KIBICOW POGONI? JESLI TO PRAWDA TO MUSZE... Odpowiedz Link Zgłoś
energ Re: no to bedzie sie dzialo na forum.... :)))) 07.07.02, 00:36 Czy wy nie rozumiecie, że piłkarze są jak k.... Za pieniądze zrobia wszystko. Nie zdziwcie się, jak za pół roku, może rok lub dwa, jak w lechu zabraknie piędzy większość deklarujących miłość do barw odejdzie do legii amici czy innego grodziska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: no to bedzie sie dzialo na forum.... :)))) IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 13.07.02, 01:18 Gość portalu: ky-mani napisał(a): > Lachowski wroc........ > > ej ale serio to ja sobie tego nie wyobrazam. nie wyobrazam sobie pilkarza > Roberta D. w koszulce Lecha. Sorry ale nie jestem w stanie. Jezeli nawet mial > by przyjsc w co NIE WIERZE dla mnie zawsze bedzie symbolem pogonii. a niech > sobie nawet strzela ile chce. ha ha ha a bugaj to moze nie gral w pogoni ?? i jeszcze paru innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Robert Dymkowski w Lechu. IP: *.echostar.pl 07.07.02, 01:11 a iluż to już piłkarzy nie przychodziło do Lecha tego lata? Iwan, Mięciel, Kryger... Dymkowski?... będzie następny do kolekcji; Nie cierpi(ał) Lecha? hehe, ale życie potrafi zweryfikować... każdego! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.b.l.o Re: Robert Dymkowski w Lechu. 07.07.02, 09:00 Ja już w nic nie wierzę! A jeśli nawet miałby grać w Lechu to o.k. To że mówił że nie lubi Lecha - Tyrajski też na Pucharze Polski pojechał z Pogonią, a nie zdziwię się jak w przyszłym sezonie będzie bronił w Szczecinie. Takie życie. A co do symboli : symbolem Pogoni jest herb klubowy z gryfem, a Lecha herb z koziołkami i niebiesko-białe barwy. Innych symboli nie znam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jacniew bez przesady z tymi symbolami 07.07.02, 09:44 bo pamiętajmy, że każdy piłkarz to człowiek który ma rodzinę, dzieci, musi zapracować na dom, utrzymanie itp itd. a kariera piłkarska nie trwa wiecznie. Dlatego na wszelkie przywiązania do barw, niby animozje, sympatie i antypatie graczy do poszczególnych klubów patrzyłbym przez palce... A co do transferu to na pewno następna zmyłka. Jakieś źródło informacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: bez przesady z tymi symbolami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 09:55 pamietajmy ze lech to my a nie tyrajski czy golinski oni dzisiaj sa jutro ich nie bedzie my za to bedziemy zawsze z lechem na dobre i zle.pilkarzy nie powino sie laczyc z animozjami miedzy kibicami.co innego jakby nagle jakis zagorzaly fan lecha zapalal miloscia do portowcow... oj nie bylo by przebacz Odpowiedz Link Zgłoś
plastic2 Re: bez przesady z tymi symbolami 07.07.02, 10:08 Gość portalu: mops napisał(a): > pamietajmy ze lech to my a nie tyrajski czy golinski oni dzisiaj sa jutro ich > nie bedzie my za to bedziemy zawsze z lechem na dobre i zle.pilkarzy nie powino > > sie laczyc z animozjami miedzy kibicami.co innego jakby nagle jakis zagorzaly > fan lecha zapalal miloscia do portowcow... oj nie bylo by przebacz dokladnie... pilkarz ma wykonywac swoj zawod<w lechu musi to robic najlepiej ;)>, jedno jest pewne: jesli dojdzie do jego przejscia to kibice nie moga zachowywac sie "anty" wobec niego bo chodzi tu o dobro lecha... a jak bedzie strzelal bramki to pewnie i czesc kibicow <niechetnych wobec niego> przekona sie ;) ps. tylko first musi TO nastapic... ps2. janicew i pablo macie w 100% racje co do "symboli"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolumb Re: bez przesady z tymi symbolami IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:24 Zgadzam sie tu z paroma osobami że to tylko kolejy niewypał.Nie wierze w to. Moim zdaniem do Lecha mogą przychodzić piłkarze obojetnie z jakich klubów, ważne by grali dobrze i kochali Lecha (tak jak to robią obecni piłkarze). P.S.Informacja dla paru osób. Lech sie pisze z DUŻEJ LITERY!!A nie lech POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic Re: bez przesady z tymi symbolami IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.07.02, 17:18 Gość portalu: kolumb napisał(a): > P.S.Informacja dla paru osób. Lech sie pisze z DUŻEJ LITERY!!A nie lech > POZDR nie przesadzaj... bo ci doniczek zabraknie ;) ja wszystko pisze z malej no chyba ze przez przypadek"caps lock" mi sie wlaczy to w tedy wszystko duzymi si ju Odpowiedz Link Zgłoś
jacniew Re: bez przesady z tymi symbolami 09.07.02, 08:49 > pamietajmy ze lech to my a nie tyrajski czy golinski oni dzisiaj sa jutro ich > nie bedzie my za to bedziemy zawsze z lechem na dobre i zle. No i o to właśnie chodzi. O to chodzi... Oni są dla nas a nie my dla nich. Poza tym kibice są na zawsze a pokaż mi piłkarza grającego dla klubu ponad dwadzieścia lat. Pomijam wyjątki takie jak Okoń czy Jakołcewicz czy Araś którzy są nadal z Lechem ale całe setki kopaczy jakie się przewinęły przez klub na przestrzeni dziejów przychodziły odchodziły a MY jesteśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisniaaa Re: Robert Dymkowski w Lechu. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.07.02, 21:50 eh no po co nam dymkowski to nawrocik nei jest lepszy od niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: Robert Dymkowski w Lechu. IP: *.piastlan.net 07.07.02, 22:54 Pozyjemy zobaczymy a moze bedzie zdobywal duzo bramek dla lecha Odpowiedz Link Zgłoś
feelgood Re: Robert Dymkowski w Lechu. 08.07.02, 12:44 Potwierdziły się nasze sobotnie doniesienia ws. ewentualnego transferu Roberta Dymkowskiego do poznańskiego Lecha. Na łamach dzisiejszego wydania "Głosu Szczecińskiego" napastnik Pogoni mówi m.in.: - Owszem dwa miesiące temu otrzymałem propozycję z Lecha i w dalszym ciągu jest ona aktualna. Z wiadomych względów oferta poznańskiego klubu jest dla mnie trudna do zaakceptowania. - przyznał "Dymek". - Jedno nie ulega wątpliwości. Jeżeli prezes Gondor nie przystanie na moje, bardzo okrojone już warunki, wówczas odejdę z Pogoni. Być może akurat nie do Lecha, ale odejdę na pewno – zarzeka się Dymkowski. /ser/ A ja nie dałem się nabrać, na pańską prowokację, Panie Parykarzu (Gryfino?). nARECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: Robert Dymkowski w Lechu. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 23:59 Niech ten pieprzony paprykarz wogóle się w Lechu ne pokazuje..to byłoby już przegięcie! Niech Kolejo9rz nie bedzie przytułkiem dla bezrobotnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Robert Dymkowski w Lechu. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.07.02, 15:24 zawodnicy zawsze mowia jak to bardzo kochaja swoj klub a z obecnej kadry lecha to tylko wierzyłbym BOSACKIEMU I REISSOWI Odpowiedz Link Zgłoś
energ Re: Robert Dymkowski w Lechu. 18.07.02, 08:51 feelgood - Dymkowski w Lechu, właśnie podpisuje papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
tylo Re: Robert Dymkowski w Lechu. 18.07.02, 08:59 trzeba było kupić jakiegoś młodego grajka. Z Dymka to nie będziecie mieli po-żytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan-tastic Re: Robert Dymkowski w Lechu. IP: *.fastbaltic.com.pl / 10.0.0.* 18.07.02, 09:12 Fajnie macie, teraz dla was nie będzie strzelał bramek. Zainteresowanych odsyłam do statystyk na temat skuteczności Pana Dymkowskiego w ubiegłym sezonie :) ...a może tak z tej nienawiści do elcha będzie strzelał bramki samobójcze!!! hehe MKS 4 EVER Odpowiedz Link Zgłoś
feelgood Re: Robert Dymkowski w Lechu. 18.07.02, 11:15 Jeśli to jednak prawda, to ja się też nie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
feelgood Jeszcze pytanie. 18.07.02, 12:16 Czytuję od czasu do czasu Wasze forum na v.pl. Już wcześniej zauważyłem uporczywe pisanie neologizmu "elch" zamiast po prostu Lech. Zastanawiam się, czy fakt, że słowo Lech nie przechodzi przez Wasze klawiatury wynika z: 1. kompleksów, 2. nieznajomości zasad poprawnej pisowni nazw własnych, 3. braku szacunku do wroga, co potem źle się odbija w konfrontacji z rzeczywistością, 4. nie ukończenia 15 roku życia? Prosiłbym o odpowiedź. PS: potrafię napisać Pogoń Szczecin nARECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
tylo Odp. 18.07.02, 12:38 nie mogę mówić za wszystkich, ale wg mnie to czeski błąd. ja osobiście najlepiej się czuję jak mówię o Was - "ta drużyna na L, której nazwy nie wypowiem" I wierzmi, że nie mam na myśli ległej. Odpowiedz Link Zgłoś