Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Anwil Włocławek - Prokom-Trefl Sopot 2:2

IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.05, 22:19
    No brawo!!! Kilka akcji naprawde bylo pieknych! jak Anwil wygrywa to rece same
    skladaja sie do oklaskow - tak chlopcy graja! A Prokomu to nie da sie ogladac
    obojetnie czy wygrywaja czy przegrywaja. Po prostu nie lubie koszykowki jaka
    oni prezentuja.

Swietne byly akcje Crispina w koncowce. W koncu lepiej zagral Scott. Bardzo
    zaluje ze w finale nie moze odnalezc sie zupelnie Witka. Zawodzi troche takze
    vukcevic :/ reszta gra swietnie, na 110% swoich mozliwosci.

Ojjj, jakby teraz wygrac w Sopocie....
    Obserwuj wątek
      • Gość: melan Wrocław jest z Sopotem. IP: *.os.kn.pl 22.05.05, 22:24
        cały anwil (od kibiców przez zawodników i zarząd) to wieśniaki, a urlep to
        damski bokser. jestem za Prokomem.
        • Gość: Qba Re: Wrocław jest z Sopotem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:10
          Sam jesteś wieśniak. Anwil jest zajebisty bo jak się okazuje można z Prokomem
          walczyć i wygrywać, a nie taka nuda jak w sezonie zasadniczym :/
          • Gość: krzyki Wrocław jest z Sopotem i Włocławkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:51
            i wspiera polską koszykówkę. I niech mistrz Polski będzie jak najsilniejszy, by
            ciągnąć w górę resztę.
        • Gość: anwiluś Re: Wrocław jest z Sopotem. IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.05.05, 12:48
          melan!!! Wieśniakiem to jesteś ty i to bez kultury!!Jesteś za Sopotem? a to
          dziwne bo oni nie potrzebuja takich przyszywanyvh fanów. Mają swoich i to o
          100% kulturalniejszych od Ciebie. A wiem to, bo z kilkoma rozmawiałem na meczu
          we Włocławku.Zreszta obiecali napisać o swoich wrażeniach z meczu u nas.Tak
          więc nie przyklejaj się tam gdzie nie pasujesz.Może w przedszkolu zrobisz
          wrażenie że się na czymś znasz.Nie odzywaj się więcej.!!!
      • Gość: miki Kijewski się kompromituje IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.05, 23:39
        mam juz dośc Kijewskiego, facet potrafi ustawic drużyne jak ma 5 dni na
        myslenie, podczas meczu zero reakcji na zmienne sytuacje, przecież na 15 min.
        przed końcem kiedy wszyscy wysocy Anwilu mieli po 4 faule nawet dziecko by
        wiedziało, że trzeba grać pod kosz na Adama a nawet na Radojewicza, a co zrobił
        kijewski ? obnizył skład i kazał Jagodnikowi rzucać z każdej pozycji, mam
        nadzieję, że jest jakiś inny sposób na pozbycie się Kijewskiego niż przegranie
        mistrzostwa ?
        Kilka akcji Anwilu były świetne, brawa i gratulacje, jednakże wciąż trzymam
        kciuki za Prokom.
        • Gość: anwiluś Re: Kijewski się kompromituje IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.05.05, 12:58
          Miki ! dawno pisałem że kijek to nie trener. I nie robiłem tego by kogoś
          dołować , ale z moich obserwacji tak wynikało. Z takimi zawodnikami to on
          powinien góry przenosić, a on co robi? Takie osiągnięcia ( z tym składem ) to
          z każdym przeciętnum trenerem można uzyskac.Całą taktykę ustawiają zawodnicy a
          zwłaszcza Pacesas ,czy ktos go lubi czy nie to robi dla Prokomu dużo dobrej
          roboty na boisku.
      • Gość: as Re: Anwil Włocławek - Prokom-Trefl Sopot 2:2 IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.05.05, 00:47
        Chyle czola przed Anwilem, a zganic trzeba druzyne Sopotu i w szczegolnosci
        trenera, fatalne zachowanie coacha, zero pomyslu, brak wplywu na gre, no nic
        czekam na wazne spotkanie nr5, pozdrawiam i gratuluje wygranej.
        • Gość: anwiluś Re: Anwil Włocławek - Prokom-Trefl Sopot 2:2 IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.05.05, 13:17
          AS!! Dzieki za uznanie! Jeżeli chodzi o trenera to ten dawno powinien odejść z
          pożytkiem dla Waszego klubu i całej koszykówki. 5 spotkanie będzie
          najwazniejsze, gdyby tak nam się przypadkiem udało , to myślę ze już bysmy tego
          nie puścili.a jak nie to jeszcze 2 mecze nam pozostają.Ale z Wice- tez będziemy
          się cieszyć.Pozdro od kibica Anwilu.
      • Gość: Joaquin Pacesas musi odejść!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 05:41
        • Gość: Odi Re: Pacesas musi odejść!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 23.05.05, 09:37
          Pacesas nie moze odejsc bo jest w Sopocie trenerem...:D Jak odejdzie to zostanie
          Wam sam kijek i w ogole bedzie porazka :D
          • Gość: Joaquin Re: Pacesas musi odejść!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:54
            Czasem się wygrywa, czasem przegrywa - ważne by robić to w doborowym
            towarzystwie:)))
        • Gość: JotKa Pacesas - dlaczego? Jagodnik tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:01
          Przecież Jagodnik kiedys kogoś zabije - ot, tak, bo się sfrustrował!
          • Gość: anwiluś Re: Pacesas - dlaczego? Jagodnik tak! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.05.05, 21:37
            dawno o tym piszę ,lecz on nadal ma swoich zwolenników.Psuje swoją postawą
            tylko widowisko.Mam nadzieję że reszta też to zauważy i nikt pochlebnie o nim
            nie napisze.
            • Gość: Joaquin Jednak nie zmieniam zdania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:34
              Dlatego, na przykład że nie zachowuje się jak sportowiec. Dlatego, że zamiast
              trenować i dbać o formę woli przesiadywać w kasynie (także w play-off).
              Dlatego, że spędza wieczór po pierwszym meczu finałowym w towarzystwie trenera
              Urlepa i z wielu innych powodów...

• Gość: Pąki Anwil!!! - tak trzymać!!! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:33
        POLONIA WARSZAWA!!!
        • Gość: mak anwil A prokom IP: *.petrus.com.pl 23.05.05, 09:52
          determinacja,zespołowość,waleczność,naleśniki z
          jagodami,ambicja,zaangażowanie,taktyka.........
      • Gość: Dgu Pomarzyć każdemu wolno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:11
        Anwil to rzemieślnicy którzy chasaja tylko wtedy jak Prokom im pozwala na to
        • Gość: anwilus Re: Pomarzyć każdemu wolno... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.05.05, 13:06
          Dgu!! Nie obraź się ale myślę że się nie znasz na koszykówce.Tu nikt nikomu na
          nic nie pozwala .Jak myślisz że Prokom coś mógł zrobić w niedzielnym meczu , to
          albo nie oglądałeś go, albo obejrzałeś inny mecz.A jeżeli chodzi o rzemiosło to
          zawsze było w cenie, zwłaszcza w dobrym stylu.
          • Gość: BOSMAN Re: DO ANWILUSIA IP: *.gdynia.mm.pl 23.05.05, 15:46
            JESTEM PEŁEN UZNANIA DLA TWOJEGO ZESPOŁU.POTRAILI SIE BŁYSKAWICZNIE POZBIERAĆ
            PO TAKIEJ DOTKLIWEJ PPZEGRANEJ I SOLIDNIE PRZETRZEPAĆ SKÓRĘ TREFLOWI.PO TEJ
            WYGRANEJ NABRAŁEM DO TEGO ZESPOŁU PEŁNEGO SZACUNKU.WIĘC NIECH WYGRA LEPSZY.A ZA
            POPRZEDNI MÓJ KOMENTARZ PO POPRZEDNIM MECZU - SORRY !
            • Gość: anwiluś Re: DO ANWILUSIA IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.05.05, 21:32
              Bosman!!Dzieki za uznanie!!!mam nadzieję że może wreszcie pojawia sie
              komentarze bez złości i ubliżania przeciwnikowi!!Tez mam nadzieję że
              mistrzostwo zostanie zdobyte na parkiecie nie w układach.A wtedy niech wygrywa
              najlepszy.Pozdro. od kibica Anwilu
            • Gość: anwiluś Re: DO ANWILUSIA IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.05.05, 21:40
              I mieli jeden a nie pięć dni na metamorfozę.To trzeba mieć charakter.
        • Gość: krychu Re: do dgu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:50
          Stary, tak się znasz na koszykówce jak na ortografii. "Chasają" to chyba u
          ciebie. I nie zauważyłem, by w tych meczach ktoś hasał. Nawet jak Prokom
          wygrywał w piątek, to wiele go ten mecz kosztował. Więc kup sobie słownik i
          bujnij się na ryby.
      • kiecaj I może być ładnie i przyjemnie :) 23.05.05, 22:40
        Jak ja lubię jak drużyny grają. Jak ja lubię jak drużyna grają łądnie :)
        Jak ja lubię takie mecze ja niedzielny wygrany mecz Anwilu z Prokomem.
        Przy takich meczach to nawet bym się cieszył gdyby dosło do 7 pojedynków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka