Gość: Listowy-Racing IP: *.elementy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:05 Brawo chlopaki!!! tylko tak dalej...Torun jest z Was dumny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FAN Huraoptymizm złym doradcą........ IP: *.apator.com.pl / *.apator.torun.pl 24.05.05, 13:36 Kolejne zwycięstwo Apatora/Adriany na pewno cieszy. Ale ostrzegam przed huraoptymizmem. Szczęście podczas pierwszych 7 spotkań tegorocznego sezonu wyjątkowo nam sprzyjało. Gollobowie w Toruniu zaliczyli chyba największy wypadek przy pracy w karierze (przy najmniej Tomek) i nawet superforma Tonego nie pomogła jaskółkom. Lotos też jechał z poobijanym Chrzankiem i ledwo ledwo wygraliśmy. W zielonce brak Okonia też nie był bez znaczenia. Podobnie abstynencja Ułamka u częstochowskich lwów. To samo wczoraj: Atlas z Hamplem i powracającym do formy Miśkowiakiem tak tanio by skóry nie sprzedał. Nie chce oczywiście nie doceniać naszych aniołków, bo Rudy orze jak może i dotrzymuje słowa danego przed sezonem, Wiesiek nawet gdy się mocno poobija nie odpuszcza (.... nie mdleje) i w najważniejszych momentach meczu (nominowany 15 bieg) nerwy i sprzęt go nie zawodzą. Na tą parę zawsze możemy stawiać w ciemno. Młodzież nabiera doświadczenia z meczu na mecz. I dobrze, że próbują też pościgać się w Skandynawii czy Czechach – nowe tory i objeżdżenie. Andy spełnia oczekiwania przedsezonowe. Może nie widać tego po zdobyczy punktowej, ale zadziorności mu nie brakuje i nie ma dla niego straconych pozycji. Walczy jak przystało na 2 (czy 3) krotnego mistrza Albionu. Po prostu robi swoje. Puzon rozkręca się, może trochę za wolno i cały czas asekuracyjnie wchodzi w łuki, nie to co młody Ząbal. I tu zadanie dla naszego trenera: Puzon ma trenować, trenować i jeszcze raz trenować, tak aby wchodził w łuki tak pewnie jak Karol, na gazie i płynnie. A nie jakoś na raty. A co do moich obaw to czekają nas 3 trudne mecze wyjazdowe w rundzie rewanżowej: Tarnowa czy Cz-wy może nie zdobędziemy, nad morzem będzie jeszcze trudniej, bo nasi nie lubią gdańskiego owalu, a na dodatek extorunianie będą chcieli udowodnić swoją wyższość. Czyli zostaje B-szcz. I tu można właśnie powalczyć nawet o zwycięstwo. Może mecz sezonu zanotuje Andy i pójdzie łatwiej niż myślimy. W Toruniu spacerków z Lesznem czy Wrocławiem (już pewnie w pełnym składzie) też nie będzie. Z ziolonką trening. Może uda się załapać do play off nawet z pozycji 1 czy 2 i zbędne będą mecze w gronie zespołów 3 – 6 po rundzie zasadniczej. A później kto to wie, ale gdy znowu przyjdzie nam jeździć z Tarnowem czy Cz-wą, to nie ma co liczyć na kolejne wpadki Tomka G. Nie oszukujmy się, łatwiejsza część sezonu już za nami, teraz dopiero zaczną się schody. Byle tylko kontuzji nikt nie załapał. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców aniołów. Fan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Huraoptymizm złym doradcą........ IP: 193.26.211.* 24.05.05, 13:40 Bardziej optymistycznie to widze. Nie bedzie tak zle w nastepnych spotkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toromistrz Re: Huraoptymizm złym doradcą........ IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.05.05, 14:01 Opytymistyczna wersja 2 rundy: z WTS Wrocław 2 pkt. + bonus z Zielona Góra 2 pkt + bonus z Lesznem chyba tylko 2 pkt z Bydgoszcza bonus lub wygrana z bonusem z Czestochowa porażka chociaż jedziemy bez presji wyniku, bedzie ciekawie Ułamek bez formy z Tarnowem porażka bez zaliczki z Gdańskiem przeczuwam jednak wygraną sam nie wiem dlaczego...:) razem : 21 - 24 pkt po rundzie II :))) Pozdrawiam serdecznie, jedziemy dalej na luzie, wielkim luzie...oby tylko zmeczenie nas nie ogarnęło bo o zadyszke bardzo łatwo...i sensacje zwłaszcza ze słabeuszami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Apator-Adriana znów liderem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:26 a miesiac temu 6 miejsce bralem w ciemno. Cóż pierwsze tez by było niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Jest dobrze, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:38 w drugiej rundzie rzeczywiście będzie dużo trudniej. Osobiście obawiam się o młodych, czy podołają i nie będą zmęczeni pod koniec jak w zeszłym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MasterTOR [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_ Re: i gdzie te dream teamy??? No gdzie? w burakow IP: *.localdomain / *.trustnet.pl 25.05.05, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_xyz Re: i gdzie te dream teamy??? No gdzie? w burakow IP: *.localdomain / *.trustnet.pl 25.05.05, 00:19 Nie no ręce opadają. Torunianie czy Wy wszyscy tacy jesteście czy tylko jeden wyrwał się Wan spod kontroli. Przecież on tymi swoimi wypocinami wstyd całemu Toruniowi przynosi.Jak juz słyszę określenia typu buraki, wieśniaki, pacany itp. to zaraz podejrzewam że gośc jest z Torunia. Trochę szacunku dla kibiców innych drużyn. Wejdź na porzadne fora żużlowe to się może trochę nauczysz.Albo wiesz co nie wchodź, tam nie ma miejsca dla takich "elokwentnych" gości. A na drugi raz zanim coś napiszesz to najpierw zejdź z nocnika, wytrzyj pupkę i zmień pampersa. Jesteś żałosny. Gratuluję pozostałym torunianom sukcesów i życzę jeszcze większych. A tak na marginesie koleś, w twojej drużynie też jeździ gwiazda z polskim paszportem, ja nie napiszę "pseudo" bo lubię i szanuję tego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOM Byłem, widzialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:44 bylo zaj....cie. Niech zaluja wszyscy ktorzy nie byli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Btz Re: Byłem, widzialem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:03 Nie ma czym sie podniecac...Jak sie rozkazuje z parkingu sedziemu i sedzie puszcza lotne to sie mecz wygrywa...NAGIEL TROCHE KULTURY LUDZIE PATRZA I SLUCHAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody KSA Re: Byłem, widzialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:56 No trudno, kibice i działacze klubów, które miały rozgromić Apator, nie mogą przeboleć faktu, iż to właśnie skazany na pożarcie Apator wyszedł w chwale zwycięscy z tych spotkań. Czytałem znajdujący się na stronie tarnowskiej Uni (i nie tylko, także Złomrexu) artykuł "TORUŃSKA DZIURA" i chciało mi się śmiać. Ludzie, nie mogący pogodzić się z dominacją Apatora, szukają przyczyny zwycięskiej passy w osobie pana Marka Karwana. A w naszym wypadku, widać, że nie chodzi o nazwiska, ale o chęć i wole walki!! W wyżej wymienionym artykule autor zamieszcza tekst, że na toruńskim torze gollob robi punkty, a o dziwo następnego dnia w Lesznie robi 16. No i to zwala na tor!! Przemilcza jednak fakt poprawionego rekordu toru o 1s i fenomenalej postawy Kołodzieja!! Tak więc po prostu się kompromituje!! Przykro mi, panie Gollob, że toruński tor, to nie bydgoskie lotnisko, na którym wyprzedza się siła maszyny, lecz trzeba się wykazać umiejętnościami i kondycją!! A wracając do Wrocławia, tak sędzia sędziował dla torunian!! Wyklucza Puszakowskiego na 1 łuku, czeka 40min na karetke, mimo, że 2 są na stadionie!! Pewnie, to mogą robić tylko Polacy!! Kiedy wygrywamy u siebie, to mamy tor zły, jak na wyjazdach to lotne i kupionego sędziego!! Weźcie przemyślcie co nieco!! TORUNIANIE - JESTEM JEDNYM Z NICH!! KSA- SAMI PRZECIW WSZYSTKIM!! Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl wez juz sie zamknij koles. 28.05.05, 09:49 jak jestes sam przeciw wszystkim to twoja sprawa, klubu i normalncyh kibicow w to nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Byłem, widzialem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:43 hehe mlody gniewny sie odezwal :)) z wiekiem rozumu moze nabierzesz Odpowiedz Link Zgłoś