Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora i ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:17
    Co? Jacy pogodzeni z wykluczenim kibice torunscy? A czemu nie napisaliscie
    jak to krzysztof slabon ze swoim tatusiem zwyzywali Puzona??? Jak psa! Gdzie
    byli wtedy prezes rusko i trener cieslak? nie bylo ich! bo tam gdzie
    wroclaw 'broi' to podkulaja ogon, a potem sciema ze nic nie widzieli! rzygac
    to sie kibicom torunskim chce jak widza takie przewaly wroclawia. polewaczka
    na mokry tor - no cudo! czyj to pomysl? prezesa rusko? Hampela nie bylo to
    nie na reke im bylo jechac co?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jacek Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:20
        A pan łazowy ,który robił takie wałki i bardzo żle opisywał mecze TKH sam
        wrzuca kamyczek do toruńsciego ogródka pisząc o kontrowersyjnym zwycięstwie...
        Pół polski teraz pisze że Apator to oszusci i ludzie kupujący mecze (wstyd
        panie filipie wstyd)...........................
        • Gość: Iviiiii;] Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:29
          tak, oczywiście, mecz ustalony już miesiąc przed rzpoczęciem sezonu. bieg po
          biegu po prostu. śmiać mi się chce jak czytam takie "rewelacje". sędzia podjął
          taką, a nie inną decyzję, z jakich pobudek pozostaje nam tylko go zapytać, a nie
          snuć wyssane z palca domysły. jeszcze te obrazowe komentarze "chcę mi się
          rzygać" bez przesady, nie interesuje mnie co się dzieje w żołądkach innych
          ludzi. jestem wysoce zniesmaczona.
      • Gość: pepe Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.tvgawex.pl 06.06.05, 17:26
        Spisek i tyle..!!!Apator inaczej by nie wygrał. To jest obecnie najslabsza
        druzyna w ekstralidze.Zeby wygrac sa zdolni do wszystkiego. Punkty za wszelka
        cene. Panowie przeciez nie o to chodzi w sporcie. Nie mozecie sie pogodzic ze
        macie taka a nie inna druzyne..Mam nadzieje ze w Gdansku juz nie bedziecie
        mieli farta i przegracie z honorem..
        • Gość: yaro Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:36
          najslabsza druzyna a na pierwszym miejscu !!!! zastanow sie zanim cos napiszesz
          nastepnym razem
          • Gość: Wojtekh Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:58
            www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=68132

zobaczcie tam jak Wroc zdemolował waszą szatnię. Troszke wandale z tych
            chłopaków.

Pozdro z Bydzi i do zobaczenia na derby.
        • Gość: Remas Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.05, 17:58
          A jak nie, to co?
      • Gość: fhfhf Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:54
        fhfhf
      • kolcia1 Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora 06.06.05, 18:01
        Moim zdaniem to był ewidentny wałek ze sedzia nie wykluczył Puszki bo podcial
        Słabonia a Krisa troche poniosło i szkoda ze Jason mu nie wypier.....lił.
        • Gość: fanPera Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.06.05, 18:25
          Wroclaw dostal to na co od dluzszego czas pracowali Rusko i spolka. Jesli
          sedzia podjal taka a nie inna decyzje, to oznacza, ze sytuacja nie byla taka
          jednoznaczna jak sie niektorym wydaje. Atlas to jest klub, ktory rujnuje
          zawodnikow. Baron, Sledz,poniekad Jedrzejak i Drabik. Teraz niszcza Miskowiaka.
          Na miejscu tego chlopaka odpuscilbym sobie ten klub i jezdzil gdziekolwiek
          indziej.
          Oczywiscie jak Apator wygrywa, to wszyscy gadaja, ze to dlatego, iz Karwan jest
          Prezesem GKSZ. A kto go wybral na to stanowisko? Przeciez nie wybral sie sam...
          Karwan nie szargalby sobie opinii kombinacjami.
          Redaktor Lazowy jak zwykle trzyma swoj beznadziejnie niski poziom. Niech sie
          wynosi do Wroclawia chocby. Mam nadzieje, ze szefostwo GW pojdzie po rozum do
          glowy i pozbedzie sie tego dyletanta (najlepsze sa jego relacje z hokeja).
          Sloma z butow Ruski wyrasta juz tak wysoko, ze przeslania mu zdolnosc
          kojarzenia faktow
          • Gość: WTS Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.06.05, 23:29
            co ty smolisz dzieciaku
          • Gość: lol Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 06:04
            100% racji!
            p.s. panie red. Janas był sędzią a nie trenerem - pomylił pan dyscypliny !!!
            Buhahahahahha!
          • Gość: fordoniak Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.tvgawex.pl 07.06.05, 11:15
            dodalbym jeszcze chociazby Krzyzaniaka i Dados do zrujnowanych zawodnikow przez Atlas.
      • Gość: 123plus Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.torun.mm.pl 06.06.05, 18:15
        Ci wszyscy co mają pretensje do Apatora niech sobie przypomną bieg
        z upadkiem Miśkowiaka .Kto był winny tego całego zajścia , a kto
        został wykluczony .Niech rusko sobie przypomni jakie dyrdymały do
        kamery prawił - nic o tym co się stało i dlaczego nie ma karetki
        nie wspomiał. Gdyby nie bezpośrednia transmisja w TV Polsat to kto
        wie czy mecz byłby dokończony .Tacy to są ci wszyscy uczciwi
        (ciślak , rusko i inni im podobni ).
      • Gość: Andrzej Marek rzygnij se !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:25
        nie krępuj się chłopie to do Ciebie idealnie pasuje. A na poważnie też uważam ,
        że był faul ale zastanówmy się co by było gdyby na miejscu Słabonia jechał np.
        Ricky ? jestem pewny , że nic , nie przewróciłby się i jechałby dalej ale upaść
        w takim momencie to była wygrana dla Atlasa tylko , że Słaboń nie docenił
        sędziego.
        • Gość: KARaWAN Re: Marek rzygnij se !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:08
          Bravo panie Janas,tak trzymac
          • Gość: cogito ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:12
            Ciekawe czy podobnie nie wygladal slynny sezon w ktorym Apator skazywany na
            spadek zdobyl mistrzostwo...
        • Gość: igrek Re: Marek rzygnij se !!!!!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 07.06.05, 11:26
          Co by było gdyby... zamiast Słabonia jechał Bajerski. To samo tylko, że w drugą
          stronę to Puszakowski by się odbił od Bajera i upadł.
      • Gość: tomek Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:33
        zaden tajny spisek. zadne przekupstwo. karwan nic nie musi kupic. nie
        doslownie. kaczmarek czuwa nad obsada sedziowska (czyli wyznacza kto ma zarobic
        kase a kto nie). sedziowie,ci ktorzy na niego glosowali teraz sa wyznaczani na
        mecze mimo katastrofalnego poziomu merytorycznego. mierni ale wierni. nie
        bojcie sie. juz w tym roku szkoli sie kolejnych kilku fachowcow. bylem na
        egzaminie dla kandydatow na sedziow to wiem co mowie. nie bylo tam czystej gry.
        bylo duzo znajomych. za duzo. juz niedlugo nowi fachowcy w polskim
        speedway'u !!!
        przeciez lepiej przegrac w sportowej walce niz wygrac w ten sposob. czy was
        takie zwyciestwa ciesza??? przeciez caly kraj sie smieje z tego...
        na mysl przychodzi mi jedna uwaga: doczekalismy sie "rozwoju" zuzla panie
        karwan. doczekalismy sie... :(
        pzdr dla normalnych

PS a byl kiedys swietny sedzia z Torunia!!! Roman Cheladze. On by do takiej
        farsy nie dopuscil. trzeba byc czlowiekiem honoru a nie zwykla ... jak co
        niektorzy obecni sedziowie !!!
        • Gość: kibic Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: 83.238.70.* 06.06.05, 21:41
          Drogi Tomku... pozwól, że krótko odniosę się do Twojego P.S., równocześnie mając
          na uwadze że o zmarłych żle się nie mówi!
          chwalisz R. Cheładze, ale pamiętaj że i do niego było wiele zastrzeżeń,
          szczególnie wtedy gdy odbywały się w latach 90 derby pomorza! otóż ten sędzia
          zawsze był na wieżyczce koło głównego mimo, że nie pełnił tam żadnej funkcji...
          i nie raz było udokumentowane to, że potrafił wpływać na decyzję sędziego głównego!
          na tym zakończę... i prośba do kibiców toruńskich a szczególnie Chrisa i Jazona!
          nie odbierajcie mi tego za złe, ale nie miałem zamiaru zaczynać nowych wojen,
          które niestety za sprawą m.in. mieszkańców mojego miasta mają tu ostatnio miejsce...
          ja przynajmiej do sporów czy Apator słusznie jest wysoko w tabeli czy nie głosu
          nie zabieram! JEST i tyle na tem temat!!!
          • Gość: Jazon Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:47
            Spoko- jakbym miał czepiać sie Ciebie to nie nadązyłbym z banowaniem reszty...
            Ech- szlag mnie trafia. Trzeba bylo wtopic ten cholerny mecz... wtedy na pewno
            wszyscy by nas lubili :-/ Mam straszna ochotę kląc jak czytam produkt ostatnich
            kilku godzin na forum, ale wtedy musialbym samego siebie usuwac;-)
            Pozdro w oczekiwaniu na lepszy czas...
            • Gość: sasiad Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:50
              mi sie podoba post o niedocenianiu sedziego :)
              do momentu upadku sytuacja jest czysta jak lza (nagralem sobie w tv :) )- kontakt i faul puszaka. natomiast to co sie stalo pozniej to juz inna bajka. upada slabon i udaje trupa a karawana jedzie dalej, dojezdza do mety i dalej nie ma decyzji sedziego. nagle, jak w tanim horrorze, na widok puszaka zmartwychwstaje chris. sedzia majac jakiekolwiek watpliwosci dochodzi do wniosku ze upadek byl symulowany (tego sie nigdy nie dowiemy, choc jeszcze raz podkreslam-faul BYL) i swoja glupota z udawaniem trupa slabon pograza WTS ktory powinnien to spotkanie wygrac (jeszcze raz :) puszak POWINIEN byc wykluczony).
              pytanie. sytuacja przypomina teatr przy karnych w pilce, raz jest faul, raz teatr, a jeszcze kiedy indziej i jedno i drugie. przy calym nawale talentow aktorskich sedziowie sie gubia i nie raz zawodnik faktycznie faulowany dostaje zolta za symulowanie, choc nie powinien, za gromkie AAAA jakby go cieli.

skad sie to bierze w zawodnikach wroclawskich? nie chce nic sugerowac ale kto pamieta jak cieslak reka machal zeby sie mlokos wypozyczony z rawicza (bodajze) na tor kladl, s.p. roberta co sie kladzie na torze i zejsc nie chce, ze o karetkach nie wspomne, ten sam sobie na to odpowie. i zda sprawe jak po czasie los kara tych co dolki kopia. (tu plus dla cieslaka za wypowiedzi o stanie toru, bo tego by jeszcze brakowalo zeby ten kto ta mode wprowadzil czepial sie tych, ktorzy go nasladuja).

pokretne to, choc nie chcialbym zeby ktos pomyslal ze tlumacze sedziego, ale takie jest moje zdanie. apator wygral niezasluzenie, ale mecz nawet w przypadku podjecia slusznej decyzji nie zakoczyl by sie w atmosferze "fair play". udawanie trupa w tak urazowy sporcie uwazam za malo smaczne zachowanie, ktore czasem przynosi zamierzony efekt i sedzia ulega presji biedactwa ktore cierpi (nie tyczy sie tego przypadku) a czasem wychodzi bokiem w najmniej odpowiednim i oczekiwanym momencie.
              • Gość: forodoniak Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.tvgawex.pl 07.06.05, 11:38
                No ja tez z Bydgoszczy wiec toruniakow lubic nie moge, ale Spartan jeszcze bardziej nie lubie :D. Dokladnie to co zrobiliw w zeszlym roku w Bydgoszczy i pozniej te wszystkie odwolywania sie i nawet chec powtorzenia meczu w tym roku na wiosne to dla mnie blazenada. Poprostu Rusko nie potrafi przegrywac. Zawsze kladzie wielka kase i d... jego zawodnikow "zawsze ktos oszuka".

A dla Apatora wielkie gratulacje za postawe w tym sezonie. Jada wychowankami plus Andy i jakos z grubsza wszystkich leja. Inaczej jakos to bylo jak mieli Dream Team. Zreszta juz w latach '90 mowilo sie o Dream Teamach na zuzulu. Pierwszy niby byl w Bydgoszczy jak sciagneli Protasa. No i sie udalo zdobyli mistrzostwo bylo fajnie i wogole. Kolejny to Pergo jak zakupili najdrozszego naswiecie zawodnika - Bajerskiego. No ale mieli pecha bo Polonia w tym samym sezonie kupila Protasa. W nastepnym sezonie w Pergo cos sie nie tak dzialo i zajeli miejsce gdzies w srodku tabeli. Pozniej powstawaly Dream Teamy w Pile, Rzeszowie, Wroclawiu, Gdansku. Po jednym, dwoch sezonach kluby te bankrutowaly i spadaly do nizszych lig (nawet Wroclaw). Dlaczego tak sie dzialo...? W/g mnie dlatego, ze w klubie byla Armia zaciezna, ktora jezdzila dla pieniedzy a nie dla klubu. Jak w tym roku jedzie Tarnow?? Sa juzna rowni pochylej. W przyszlym roku nie wroze im wiecej jak 5 miejsca o ile bedzie wogole kasa. W Bydgoszczy dokoptowano tylko Protasa w Toruniu sciagnieto swoich wychowankow. A reszta scigala zawodnikow z drugiego konca Polski bo byla na to kasa. Polonia i Apator mimo wszystko bazowaly na "swoich" zawodnikach. Fakt, ze jezdzili wowczas w Polonii Gomolski i Cieslewicz (wychowankowie Startu) ale Cielak jezdzil juz w Bydgoszczy ladnych kilka lat. A wziasc jeszcze pod uwage aktualny stan Zielonej Gory gdzie jezdza glownie gorzowinanie, majacy wszystko w d... Pedersen i dziadek Huszcza. A gdyby tak wrocili do Z.G. wychowankowie - Protas i Walasek, wzmocnieni Okoniewskim, juniorzy pokazali, ze potrafia jezdzic i by zaczeli korzystac z uslug Richardssona a nie tej gwiazdeczki to byliby w zupelnie innej sytuacji. Nasuwa mi sie zatem jeden wniosek, ze trzeba bazowac na wlasnych wychowankach by w zuzlu osiagac dobre wyniki przez kilka lata, a nie 1-2 sezony.
                Pozdrawiam
                • salmiok Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora 07.06.05, 12:32
                  Choć jestem z Torunia zgadzam sie z Tobą w 100% - co za paradoks
        • Gość: Wróżka Adriana Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:42
          Informuję , że mecz w Gdańsku też już jest ustawiony. Sędzia już dostał dolę
          (sam widziałem). Będą dwa wykluczenia u Gdańszczan , jedna fałszywka na mecie i
          toromistrz ma zrobić tor pod Apatora.Lotos pojedzie trzema juniorami bez
          obcokrajowca.Pozdrowionka dla wszystkich miłośników teori spisków detektywów
          Andrzeja Wydrukowanymecz i Marka Rzygaćmisięchce.
          • Gość: Pawel Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:55
            Jeszcze warto dodać, ze torunianie na trzy dni przed meczem jadą do Gdańska z
            łopatami i bedą kopać dziury na wirażach. Planują też zatrudnić młodą i
            niepozorną hostessę, która będzie gdańskich żużlowców przed meczem częstowała
            jogurtami wzbogaconymi o środki nasenne. Jeśli ten niecny plan się powiedzie,
            to Apator wygra walkowerem, bo zawodników Wybrzeża nikt nie będzie w stanie
            obudzić.
        • Gość: rademenes79 Kaczmarek i Pienkowski-to oni a nie Apator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:39
          Swieta Prawda. Kaczmarek trzyma wszystko w garsci, wspomaga go jeszcze Pienkowski.
        • Gość: MrQ Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:04
          Popieram w 100% Swietny tekst ale niestety w Polsce pojecie honoru zostalo zapomniane albo przeinaczone na rodzinne ukladziki lub jak w tym przypadku klubowe. Pozdrawiam i zycze duzo zdrowia w naszym chorym kraju!
      • Gość: marko Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:29
        No cóz, Słaboń to frajer, atak był ostry, ale takich jest pełno i tylko
        frajerze się wywracaja, licząc, że sedzie bedzie miękki i wykluczy "winowajcę".
        rzygaj więc Cieslak na Słabonia, bo przekalkulował. Zamiast przymykac gaz mógł
        jechać i dojechać na trzeciej pozycji. Brawo sędzia Janas !!!
        • Gość: gEO Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.05, 22:46
          ...każdy był na meczu i każdy ma swój punkt widzenia (dosłownie)... ja
          siedziałem na wejściu w I łuk i według mnie atak był ostry. Czy na tyle ostry,
          żeby wykluczyć Mariusza? Sędzia mógł podjąć każdą decyzję i zawsze znalazłby
          się ktoś niezadowolony. Mógł wykluczyć Puszaka i zaliczyć 1 pkt Słaboniowi.
          Skoro jednak postąpił inaczej to najwyraźniej był przekonany, że wszystko było
          ok. Jaka jest prawda? Nieważne. Mecz przeszedł do historii a o medalach i tak
          będą decydowały play-offy.... a i jeszcze jedno. Na stadionie obecne były 2
          kamery. Można na spokojnie prześledzić przebieg tego wyścigu.
      • Gość: wts Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.06.05, 23:45
        no tak okazuje sie ze wszystko mozna sobie dospiewac.Mi tez chce sie zygac na
        niektore lisciki.Janas juz nie pierwszy raz nas zalatwil wiec udaje teraz glupa
        i bredzi cos od rzeczy.Przegralismy ??? ok ale to jeszcze nie koniec.
      • Gość: krosno Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 01:55
        przewały to były w obu meczach z tą różnicą ze apator ma 5 pkt a atlas 0.Nie
        jestem kibicem żadnej z druzyn ale wydaje mi sie że powinno byc 3:2
      • Gość: prusak Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 02:54
        Panie Rzekanowski pan to chyba powinien pracowac w polsacie a nie w GW. Ma pan
        jakies takie proruskowskie poglady... jesli kupuje gazete GW w Toruniu. Gdybym
        chcial czytac teksty ktore pan wypisujesz to bym pojechal do Wroclawia i tam w
        kisku kupil sobie gazete. Opanuj sie pan. Skonczyles pan jakies kursy
        sedziowskie ze podwazasz pan decyzje sedziego. Jestes pan zwyklym dziennikarzem
        ktory to ma za zadanie przedstawic fakty z meczu a nie wlasne rozwazania. Jak
        sie pan nie mozesz powstrzymac od komentowania to napisz pan ksiazke.
      • Gość: kibic z Bydgoszczy Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 03:09
        Jestem kibicem z Bydgoszczy i notabene nie mam nic przeciwko Apatorowi ale to
        co sie dzieje w Toruniu to szczyt.Rozumiem zniesmaczenie wrocławskich działaczy
        po meczu, gdyz ewidentnie nalezalo im sie zwyciestwo.Przede wszystkim nie
        obwiniał bym Puszakowskiego o to ze podciał Słabonia, pojechał tak jak umiał i
        tyle.Jest tylko zawodnikiem bardzo przecietnym i mysle ze z tym kazdy sie
        zgodzi, poniosło go i wyszło jak wyszło.Tyle ze ludzie takich wypadków na zuzlu
        jest mnóstwo. Mysle ze te wszystki obelgi pod jego imieniem nie tylko ze strony
        Wrocławskiej sa skierowane do nieodpowiedniej osoby. Przede wszytkim to sedzia
        wypaczył wynik meczu a nie Puszak, to sedzia był slepy (przepraszam za mocne
        słowa).Dopoki bedzie sie tak dzialo ze niekompetentne osoby beda decydowały o
        wyniku meczu to bedzie zle.Nie moze tak byc ze cały stadion widzi ze Puszak
        fauluje a sedzia widzi co innego.Ten Pan kompromituje sie w tym
        momencie.Dlatego prosze o wyciagniecie wnioskow przy obsadzie sedziowskiej
        jesli ktos sie nie nadaje to niech idzie na emeryture lub na bezrobocie.Czas
        zrobic porzdek z sedziami.Zabrali sie za pilke wiec władza żuzla tez to radze.
        Nie jestes kompetentny daj sobie luz!! Bo przez takiego palanta na wierzycce
        ludzie sie obrzycili blotem w parkingu zupełnie niepotrzebnie.Pozdrawiam
        kibiców.....
        • Gość: sasiad Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:32
          zawsze lubilem rozsadnych bydgoszczan :)
          prawda jest niestety okrutna, chyba nie musze przypominac kto startowal w wyborach z karwanem? :) i kto byl wiceprzewodniczacym lat wiele? no i dodam ze temat karwana-grabarza polskiego zuzla pojawia sie tylko w przypadku meczy z wtsem. smiech, po prostu smiech. to swiadczy o klasie tej druzyny, ktora bedac kibicem aniolow naprawde ciezko lubic. nawet we wroclawiu na pytania co sie dzialo z karetkami byla odpowiedz: karwan be, bo sedzia puszcza torun z lotnych (fakty- raz zabikowi sie udalo, co akurat nie mialo znaczenia tego dnia bo zamiast o dlugosc motocykla byl o 2 z przodu na wejsciu w luk, choc zdaje sobie sprawe ze wg ruski zawazylo to na wyniku spotkania). niedlugo sie dowiem ze misiek zaslabl bo karwan przeszedl kolo niego i oduzyl perfumami.
          reasumujac, wroclawska komitywa nie potrafi przegrac w sportowy sposob, szczegolnie z toruniem, a jesli dodac do tego ze przegrali przez sedziowska pomylke to jest dramat.
          wiemy ze srodowisko potrzebuje terapii bo jest chore, wiemy rowniez ze to dzialacze powinni je uzdrawiac, tylko co wtedy jak niektorzy cierpia na manie przesladowcze i sami tej pomocy potrzebuja?
      • Gość: king Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.utaonline.at 07.06.05, 09:41
        Dlaczego milczy sie na temat zachowania zawodnikow WTS-u po meczu!!! Czyzby
        nikt nie wiedzial ,ze zdemolowali nam szatnie ?? Powyrywane wieszaki,wyrwane
        parapety ,polamane lawki czy krzesla i podrapane sciany.Rusko i Cieslak o tym
        nie wiedza ?? Jakies zle duszki to wszystko zrobily
      • Gość: Andy Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.bp.com.pl 07.06.05, 09:49
        Chciałbym zauważyć - studząc przy okazji rozpalone głowy niektórych torunian -
        że miejsce Apatora w tabeli absolutnie nie odzwierciedla siły zespołu. Mniejsza
        jednak o to. Bardziej martwi mnie to, że takie działania prowadzą w prostej
        linii do całkowitej degrengolady i upadku speedwaya. Kibicom ironizującym w
        stylu „Wróżki Adriany” przypomnę jeszcze jeden smutny fakt. Także z gdańskim
        Wybrzeżem Apator wygrał 46:44 dzięki ewidentnej pomocy sędziego. Przed biegami
        nominowanymi gdańszczanie prowadzili dwoma punktami. Jak więc mógł zachować się
        sędzia pod presją prawdopodobnej porażki torunian, gdy do końca meczu pozostały
        tylko dwa wyścigi? Ano najlepiej wydrukować kolejność na mecie inną niż była w
        rzeczywistości.
        Zaskoczony zaistniałą sytuacją był nawet Puszakowski mówiąc po meczu: „Byłem
        pewny, że przegrałem z Kościechą”.
        Proponuję, aby toruńscy kibice sami sobie odpowiedzieli, czy na takich
        zwycięstwach Wam zależało?
        • Gość: sasiad Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:11
          sily nie oddaje bo taki byl terminarz, ale nie jest tak zle jak Ci sie wydaje.
          odnosnie slepego sedziego to chcialbym tylko zauwazyc ze jakby chcial pomoc toruniowi to ze spokojem, i bez zbytniego ogladania sie na dzialaczy, mogl wykluczyc koscieche za stworzenie niebezpiecznej sytuacji na torze i zaliczyc 5:1 dla torunia. mogl rowniez nie wykluczac puszaka po faulu bajerskiego. mi wyszlo 2:1 dla gdanska w sedziowskich boblach w tym meczu. opanujcie sie ludzie.
          • Gość: ryba Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:28
            tak zgadzam sie! NIKT nie pisze cos ei dzialo po meczu! zachowanie slabonia
            dyskwalifikuje go jako sportowca, ale tam nie bylo kamer co? nie bylo rusko i
            cieslaka? to oni puscili te brednie w Polske, bo tak im pasuje, a krytykowac
            Torun latwo, bo Karwan to prezes GKSZ a te wroclawskie swinie same by chcialy
            byc na tym stolku

do wszystkich co uwazaja ze Apator to slaba druzyna - hahaha - zazdroscicie - i
            to caly komentarz

a co do tego ze, jak ktos zauwazyl, janas to sedzia nie trener -
            aaaaaaaahahahahaahahah to od razu swiadczy o poziomie autora tekstu, ktory
            gowno wie o czym pisze a relacji z meczu sluchal pewnie w radiu:]
            • Gość: ab Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:47
              Ryba pajacu powiedz jak sie nazywasz bo chyba karwan albo zabik ze dokładnie
              wiesz jak bylo w parkingu.albo tez jesteś tym ślepym cieciem co sprząta kipy w
              kiblu i wszystko widzialeś.
              • Gość: ryba Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:03
                sam powiedz ab palancie jak sie nazywasz, co moze ty widziales co sie dzialo
                co? nie pieprz o czyms o czym nie wiesz
                • Gość: ab [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:00
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: wts Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.06.05, 19:27
              cos ci sie poprzestawialo koles sam jestes SWINIA
        • Gość: Wróżka Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:34
          A Ty sobie odpowiedz na pytanie jaki byłby wynik tego meczu gdyby sędzia
          wcześniej niesłusznie nie wykluczył Puszakowskiego. I tak możemy w
          nieskończoność tylko że i tak winny będzie oczywiście Apator. No cóż taka
          moda.Rozumiem jesteś poprostu trendy.
      • Gość: Do bzyka Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 07.06.05, 09:52
        Jaka to mądra i głęboka myśl! A czy Ciebie czasem ktoś w mózg nie bzyknął?
      • Gość: bin laden Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:37
        RUSKO TO PACHOŁEK MOSKWY
      • Gość: seba Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.ab.edu.pl 07.06.05, 15:38
        ryba masz racje w stu procentach. jak tak to czemu wlasnie nikt nie widzial meczu we wroclawiu?a co tam sie dzialo.przeciez to byla parodia zuzla.i nikt glosno o tym nie mowil. w3szyscy jecza bo jestesmy na pierwszym miejscu a skazywali nas na spadek. i teraz nie wiedza co maja mowic.Brawo Nasz prezes Marek Karwan. a rusko niech zostanie prezesem gksz, jak tak chce i zobaczymy co bedzie sie wtedy dzialo.
      • Gość: kibic_ckm Przekrety w Toruniu IP: *.imipkm.pcz.czest.pl 07.06.05, 16:13
        Przekrety w Toruniu były są i bedą przykład prosze bardzo:
        sędzia po upadku zawodnika ma 5 minut na odpowiedz lekarza zawodów czy zawodnik
        jest zdolny do jazdy czy nie. Natomiat w spotkaniu z Wlokniarzem Wiechu lezy
        sobie w karetce (przepraszam siedzi) dokladnie 18 minut az mechanicy nie
        przełożą silnika do nowej ramy. A sedzie na to nic czeka sobie 20 minut i gdy
        wiechu jest gotowy włacza po 22 minutach bursztynowe. Zawodnicy z wlokniarza
        nawet zartowali zeby mechanicy sie pospieszyli bo sie Jagus w karetce udusi.
        Dzien pozniej jak Cieslak robi podobny przekret Zabik & społka byli bardzo
        obuzeni. NIe bede mowil tu nawet o przygotowaniu toru na ktorym o mało jagus
        sie nie zabił. I to ma byc w porzo. Przeprszam bardzo ale w ten sposob kibice
        odwroca sie od tego sportu . Bo lepiej isc na piwko niz wydawac 20 zeta i
        patrzyc na podoobne przekrety. Lepiej......................................
        • salmiok Re: Przekrety w Toruniu 08.06.05, 13:00
          Baranie, bo inaczej nie mozna Ciebie nazwać. Decyzja o o tym że miśkowiak nie
          jest zdolny do jazdy została podjęta po niecałych 10 minutach, a Toruń był
          oburzony tym, że działacze nie wypuszczają zawodnikó przez następne 40 minut!!!
          Rzekomo dlatego że nie ma karetki - pojechała pusta do szpitala! Więc jak nie
          wiesz to nie zabieraj głosu
      • Gość: MrQ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:58
        • Gość: btz [...] IP: *.tvgawex.pl 07.06.05, 17:43
      • Gość: vol propozycja dla władz GKSŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:55
        Proponuje w sprawie rozwikłania tajemnicy biegu XV utworzyć specjalną komisję
        w składzie:
        przewodniczący - Rusko
        z-ca przewodniczącego - Maślanka
        członkowie:
        członek nr 1- Cieślak ( pseudonim " cały czas chce mi się rzygać ")
        członek nr 2 - Władysław Gollob
        gwarantowany ubaw po pachy.
        transmisję z obrad komisji na żywo transmitować będzie telewizja Polsat.
        • Gość: Szrek Re: propozycja dla władz GKSŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:20
          No to dla zachowania całkowitego "obiektywizmu" powinieneś jeszcze wstrzelić do
          tej swojej komisji pana wiceprezesa z Bydgoszczy. Wtedy wyrok zapadnie zanim się
          komisja 1szy raz zbjerze.
      • Gość: Stefan Nie pomyłka, nie spisek, a zwykłe drukowanie. IP: *.tvgawex.pl 07.06.05, 22:16
        TO NIE JEST SPORT!!! Mecz był wydrukowany jak czarne na białym (nie tylko ten
        niestety). Chyba dlatego, żużel nazywany jest czarnym sportem ;))))
        Uważam, że zawody powinno prowadzić 15 sędziów. Żadnego klubu nie stać byłoby
        na opłacenie ich wszystkich ;)))))) Tak czy inaczej Apatorowi należały się te
        punkty - za zaradność działaczy (i za nic więcej).
        • Gość: ab [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:05
          • Gość: iks Re: Nie pomyłka, nie spisek, a zwykłe drukowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:56
            Tym, ktorzy twierdza ze mecz byl "wydrukowany" przez Apatora radze popukac sie
            w czolo. Bylem na tym meczu, tym razem nawet w parkingu i stanowczo twierdze,
            ze to nie na wniosek gospodarzy sedzia nakazywal rownanie toru co 2gi wyscig.
            To nie trener gospodarzy dopingowal swoich zawodnikow slowami "wygrywac starty
            i blokowac albo w plot" proponujac 1czesnie ustawienie zebatki nr 61. Nie
            twierdze, ze w Apatorze wszystko jest "biale" a we Wroclawiu wszystko "czarne".
            Ale ludzie: otworzcie oczy jak niektorzy probuja wami manipulowac!
            Prezes Wrocka pcha sie do GKSZ jak prawiczek do burdelu i to nawet slepy
            zauwazy. Czyzby chcial naprawic dawne winy? Dawne, bo przeciez juz kiedys
            nieudolnie zasiadal we wladzach polskiego zuzla.
            Niektorzy przepowiadaja rychly upadek naszego zuzla. Chyba maja racje skoro
            tacy dzialacze chca nim sterowac.
      • Gość: bin laden Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:07
        za szybko uznałem ze w ostatnim biegu sedzia popelnil ewidentny blad.
        Widzialem powtórke tego biegu w Tv kilka razy i trzeba powiedziec że był kontakt miedzy zawodnikami ale o podcięciu nie ma mowy.
        PS niech nie wypowiadają sie ci co tej sytuacji nie widzieli
        Wiem że trzeba znalezc wytłumaczenie jesli gwiazdory z Czewy albo Wrocka przegrywają z druzyna do niedawna typowana do spadku z ligi
        • Gość: Wojtas Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:00
          Ale fajnie napisałeś:) Był kontakt ale .. hih no tak . Ale właściwie to żużel
          nie szachy :). No a pan Cieślak zawsze coś miesz. Pamiętacie jak w zeszłym roku
          mieszał w Bydgoaszczy że coś tam z regulaminem i nie mógł jakiegoś zawodnika
          puścić w nominałach. No ale to nie pierwszy raz. Tylko tak jakoś o oarniu toru
          wrocławskiegio w zeszłym roku zapomniał. Możecie tu wpisac chłopaków którzy
          stracili zdrowie tak wtedy. No cóż Pomorze i tak razem. Apator - Polonia roolez
          w lidze
          • Gość: Wojtekh Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:01
            zobaczcie jaki wandalizm zawodników z Wroca. Wasza szatnia rtrochę zdemolowana.
            Warto, żeby ludzie to zobaczyli.

Do zobaczenia na derby wu nas :)

Pozdro z Bydzi
      • Gość: Slawka Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.bln1.siemens.de / *.bln1.siemens.de 08.06.05, 16:00
        Ho, Ho, chyba "medialny" kolega troche przesadzil.... Mimo to serdecznie
        pozdrawiam.
        • Gość: ryba SZATNIA PO MECZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:29
          dzieło "sportowcow" z wroclawia:
          www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=68132
          • Gość: Wojtekh Re: SZATNIA PO MECZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:02
            no widziałem wpisałem ten odnośnik wyżej :). Pozdro
            • Gość: ryba Re: SZATNIA PO MECZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:26
              upsss sorry musialam przeoczyc w tym gaszczu:P
          • Gość: seb Re: SZATNIA PO MECZU IP: *.21.pl / 213.199.204.* 08.06.05, 22:24
            ciekawe dokąd wam się będzie udawało z tym oszukiwamniem
      • Gość: Papa is dead Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:38
        15pkt. z czego 4pkt.smierdza i to bardzo-cel uswieca srodki,potomkowie
        krzyzackich niedobitkow z pod Grunwaldu.Pozdro dla KARaWANA Polskiego Speedwaya
        • Gość: ryba Re: Pomyłka czy tajny spisek? - po meczu Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:59
          wow, niebywale wzniosly wniosek, nastepnym razem pomysl zanim cos napiszez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka