Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu

19.07.02, 15:23
    W piątek po południu piłkarz zadzwonił do trenera Baniaka i powiedział, że
    Lechu nie będzie grał. Szczeciński napastnik zdecydował tak, bo, jak
    powiedział - boi się. Przypomnijmy, że jeden z dzienników sportowych
    napisał, że Dymkowski dostawał pogróżki od kibiców Pogoni. To one w głównej
    mierze wpłynęły na decyzję piłkarza. Dymkowski powiedział też, że nie zagra
    ani w Lechu, ani w Pogoni.
    Maciej Henszel
    Obserwuj wątek
      • Gość: kebzus Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 15:26
        wspolczuje Dymkowi!!! on ma rodzine, ktora musi utrzymac, swoje zycie. tyle
        zrobil dla pogoni a te sledzie tak go traktuja. przykre.
        pzdr
      • feelgood Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu 19.07.02, 15:36
        Nie pochwalam straszenia piłkarzy. Ale dla mnie to od samego początku był
        chybiony pomysł. I dobrze, że się tak skończyło. Właściwie to wiedziałem, że
        tak się skończy. Tak, jak być powinno. Dymek zostanie sobie symbolem Pogoni, a
        my będziemy ogrywać nasze talenty - albo dojdzie ktoś naprawdę dla Lecha
        wartościowy.

nARKA
        • Gość: kebzus Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 15:40
          jestem za tym, by doszedl ktos naprawde wartosciowy. moze powinni sprobowaac
          podejsc po gajtka?
          • Gość: haasler Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.uznam.net.pl / 192.168.2.* 19.07.02, 17:18
            przypomnijcie sobie lechici jak Wichniar przyjechal na Bulgarska z Widzewem,jak
            go przyjeliscie,biedak skarzyl sie przed meczem,ze rodzina otrzymywala pogrozki
            od kibicow lecha
            • Gość: kebzus Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 17:25
              potepiam takie zachowanie w stosunku do kazdego zawodnika, trenera na tym
              globie :)
              pzdr
              • Gość: kolej Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.stacje.agora.pl 19.07.02, 17:26
                Kebzus - czy my się znamy ;-)???
                • Gość: kebzus Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 17:27
                  • Gość: kebzus Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 17:27
                    oczywiscie kolego :))) szczon :)) pzdr
                    • Gość: kolej Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.stacje.agora.pl 19.07.02, 17:59
                      no po tym kolego to bym Cię poznał... nawet w Poznaniu!!!
                      • Gość: kebzus Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 18:05
                        oczywiscie :)))
      • Gość: pssss Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.07.02, 20:16
        hip hip hura o jak sie ciesze baniak jest uratowany nie poleci
        droga wolna dla mlodziezy
        slusarz
        nawrocik
        to wasza szansa mam nadzieje
        chyba ze abniaczek wymysli jakiegos kosmite znowu
        • Gość: ky-mani Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 23:20
          zaj...ekstra! od razu czlowiekowi lepiej... oby udal sie transfer tarantuli to
          bedzie super! a nawet nie to i tak jest dobrze :))))))))))
      • Gość: Marceli Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.07.02, 23:34
        A moze by tak Sebastiana Olszara???
      • kome Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu 20.07.02, 00:21
        wiara! a czy widzicie na bulgarskiej w meczu lech-pogon reksia-sledzia.
        wyobrazacie to sobie??? bardzo db, to jest LECH POZNAN, nie ma miejsca w nim na
        jakis sledzi, tak jak w wawie czy szcz nie ma miejsca dla zurawia czy reksia!
      • Gość: RAFek Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu IP: *.rajsat.pl 20.07.02, 09:32
        Echhh ta prasa...

Za dzisiejszym Głosem Szcz.:
        "...Robert Dymkowski jeszcze w czwartek twierdził, że na 99,9 procent
        przechodzi z Pogoni do Lecha. W piątek zmienił jednak zdanie. Nie będę grał ani
        w Lechu, ani w Pogoni - stwierdził były kapitan portowców - Zostawiłem sobie
        ułamek procenta i skorzystałem z niego. Jestem przybity psychicznie. Wiem z
        jaką reakcją szczecińskich kibiców spotkałoby się moje przejście do Lecha. W
        Poznaniu zapewne również nie byłbym pupilem publiczności...
        Doszedłem do wniosku, że nie mogę z Pogoni odejść do Lecha. Do każdego innego
        klubu tak, ale nie do Lecha. Miedzy kibicami obu tych klubów istnieją zbyt duże
        animozje. Nie chciałbym, aby moja osoba sprawiła, że w przyszłości dojdzie do
        zaostrzenia tej przykrej sytuacji - dodał Dymkowski.
        Piłkarz jeszcze wczoraj rozmawiał z prezesem SSA Pogoń Lesem Gondorem, który
        jednak nie przedstawił mu żadnej nowej oferty. Przewodniczący Rady Nadzorczej
        SSA Pogoń Piotr Werner również nie miał nic do zaoferowania "Dymkowi”. -
        Rozmawialiśmy tylko na temat zaległości klubu wobec mnie. - twierdzi
        Dymkowski. - Przez miesiąc poczekam jeszcze na nowe oferty. Być może wyjadę za
        granicę. A jeżeli nie, mówi się trudno. Kończę wówczas karierę piłkarską. z
        Zawodnik postanowił, że do końca sierpnia trenował będzie z rezerwami Pogoni."

No ale groźby w informacji brzmią zdecydowanie lepiej...

RAFek
        Pogoń-Legia
        100%EG
        • misza01 Re: Robert Dymkowski jednak nie zagra w Lechu 22.07.02, 08:11
          To był bzdurny pomysł, poza tym Dymek rzeczywiście nie wytrzymał presji, więc
          wymyslił na szybko bajeczkę z groźbami- Dymkowski w Lechu nigdy nie chciał
          grać, nie czuł trgo i nie dziwię mu się. Jego zdjęcie powinno widnieć w herbie
          Pogoni. Poza tym jestem pewien,że gdyby po dwóch-trzech meczach dostał
          jakąkolwiek ofertę z Pogoni to natychmiast usiadł by do rozmów o zerwanie
          kontraktu z Lechem. Gdyby w pierwszych dwóch meczach się nie sprawdził w Lechu,
          psychicznie byłby niszczony- co drugi dzień siedziałby w Szczecinie i skomlał o
          możliwość powrotu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka