Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech-Krefeld 3:4 ?

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 23:05
    Podobno taki był wynik...nasi przegrywali nawet 1:4 i grali słabo. Ale to nic
    pewnego.Tak mi się tylko gdzies o oczy obiło...
    Obserwuj wątek
      • jabo1 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 21.07.02, 23:11
        Na stronie
        www.kfc-online.de/
        można zobaczyć dwóch piłkarzy Lecha w nowych strojach Lotto na stadionie w
        Krefeld. Niestety zdjęcia są dosyć małe. Na jednym można rozpoznać Artura
        Bugaja, ale ten drugi?
        • Gość: klaifert Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 21.07.02, 23:22
          no, no, coraz lepiej, jak juz Senegalczyk jest u nas na testach.
          • Gość: r Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: *.cr001.ddm.esat.net 21.07.02, 23:27
            senegalczyk????????????/
            serio??????????????????//
        • misza01 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 11:02
          jabo1 napisała:

> Na stronie
          > <a href="http://www.kfc-online.de/"target="_blank">www.kfc-online.de/</a>
          > można zobaczyć dwóch piłkarzy Lecha w nowych strojach Lotto na stadionie w
          > Krefeld. Niestety zdjęcia są dosyć małe. Na jednym można rozpoznać Artura
          > Bugaja, ale ten drugi?

Njalepsze jest to wytłuszczone- według tej strony Kolejorz bierze udział w
          PUEFA- czyzby piękne stroje pobudziły wyobraźnię niemieckich działaczy
      • Gość: klaifert Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 08:11
        zobacz sobie:
        wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=942706&dzial=pop010400
        • misza01 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 10:31
          W pierwszej chwili zwątpiłem,że to jakiś amatorski zespół. Ale porażka z
          zespołem Regionalliga powinien byc leciutkim ostrzeżeniem. No i gdzie ta
          żelazna obrona ?
          • Gość: lechita2 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 22.07.02, 11:20
            jak dostajemy z zespołem z 4 ligi niemieckiej (czy tam 5tej) to jak my chcemy
            wygrać z Legią Wisłą czy takimi tam? Lech powinien się wziąć do roboty, bo
            nowy stadion nie a nam miejsca w czołówce ekstraklasy
            • jabo1 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 11:32
              Regionalliga to 3. liga
              Druga bramka dla KFC Uerdingen 05 (60 minuta) padła gdy Lech grał w składzie:
              Tyrajski
              Michalski Bosacki Kryger
              Matlak Jacek Bekas Remień
              Przysiuda Gomis Araszkiewicz

Ilu z nich wybiegnie na stadion 2 sierpnia - ja obstawiam czterech (góra pięciu
              jeśli Kryger podpisze i jest w dobrej formie)

Przed trzecią bramką (72 minuta) za Michalskiego wszedł Drajer, a za Matlaka
              Lewandowski - na boisku było ośmiu rezerwowych graczy Lecha.

Trochę spokoju, zobaczymy jak będzie we wtorek z Maccabi Hajfa (ciekawostka -
              też grają w strojach Lotto, ale zielonych).
            • misza01 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 11:34
              Gość portalu: lechita2 napisał(a):

> jak dostajemy z zespołem z 4 ligi niemieckiej (czy tam 5tej) to jak my chcemy
              > wygrać z Legią Wisłą czy takimi tam? Lech powinien się wziąć do roboty, bo
              > nowy stadion nie a nam miejsca w czołówce ekstraklasy

Trzeciej,. kolego, trzeciej-Regionalliga Nord- to odpowiednik naszej III ligi,
              grupa Północna.
              Poza tym nasi działacze tam zrobili taki "szum medialny",że rywale mysleli,że
              grają z uczestnikiem tegorocznego PUEFA a nie z beniaminkiem, więc się
              dodatkowo zmobilizowali:) To się nazywa propaganda:)
              • Gość: Sergio Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: *.man.poznan.pl 22.07.02, 12:02
                Tak jest, propaganda na "6" :) ale Niemcy dość łatwo ulegają propagandzie, nie
                pierwszy raz w swojej historii ;P
                wspominałeś misza, że ta porażka jest pierwszym ostrzeżeniem; po rozmowie z
                kolegami z Trzcianki, którzy obserwowali poczynania naszych na treningach oraz
                wymęczonym 1:0 z Polonią Chodzież, nie wspominając w jakim stylu odprawili nas
                z kwitkiem sąsiedzi z Grodziska, śmiem twierdzić, że to nie jest już pierwsze
                ostrzeżenie;
                ktoś w klubie chyba to widzi i stąd nerwowe ruchy transferowe; w końcu w tym
                roku ligę mamy bardzo trudną; Lech na "zacyk" dostanie ostrą przeprawę walcząc
                o przetrwanie; może im się to przyda?

ładnie jest nad jeziorem w Krzyżu, ci co byli to wiedzą ;)
                • misza01 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 12:43
                  Niestety nie mogłem, choć pewnie do repry bym się nie załapał (choć wziąłem się
                  ostro za treningi):)- czy jeszcze grywacie(my)w czwartki?

P.S. za każdym razem jednak można tłumaczyc porażki tym,że faktycznie mocno
                  eksperymentuje nasz Boguś. Jesli z Energie zagrają w składzie ligowym :
                  Tyraj
                  Michalski (Wójcik), Bosy, Kryger
                  Remień, Piskuła, Jacek, Madej
                  Golina,Reiss, Ślusarski (?) czy inny napadzior chocby Gomes

to wtedy można będzie cos powiedzieć o grze Lecha, jakoś to ocenić- koniec
                  przygotowań, ostatni sparing przed ligą.jeszcze poczekajmy z ostatecznymi
                  wnioskami, choć na pewno Uerdingen to (masz rację nie pierwsze) ostrzeżenie
                  • Gość: pk Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: 80.48.251.* 22.07.02, 15:01
                    Ludzie nie gorączkujcie się. Ile to razy Lech pięknie grał w sparingach przed
                    ligą a w lidze zawodził. Sparingi swoja drogą a liga swoją. Przy dopingu 20000
                    ludzi nie wypada grać źle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka