Gość: yaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:20 GO PISTONS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pąki KEEP ON FIGHTING DETROIT !!! IP: 212.244.230.* 15.06.05, 08:39 Zjeść mi tych Spurs'ów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da markos DLACZEGO Stevie Wonder sie ciagle cieszy??:) IP: *.gl.digi.pl 15.06.05, 14:00 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honk honk bo nie wie ze jest murzynem :) IP: *.gl.digi.pl 15.06.05, 23:32 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: Detroit Pistons wygrali trzeci mecz finału NB IP: *.icpnet.pl 15.06.05, 08:53 pięknie! ja wciąż wierzę w detroit. wierzę, że to oni po raz drugi z rzędu zdobędą mistrzostwo nba. wreszcie zagrali zespołowo tak jak potrafią. w pierwszym meczu dobrze zagrał tylko billups, w drugim mcdyess, a teraz znakomicie zagrali zespołowo. w końcu obudził się ben wallace.. trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Detroit Pistons wygrali trzeci mecz finału NB IP: 217.153.130.* 15.06.05, 14:51 to dzięki temu, że big ben wrócił do starej fryzury. grał jak nowonarodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chauncey Oby tak w czwartek! IP: 213.25.33.* 15.06.05, 08:59 Swietny mecz, brawo Pistons!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Detroit Pistons wygrali trzeci mecz finału NB IP: 5.2.* / *.sap-ag.de 15.06.05, 09:04 Michalowicz to chyba jest nie do konca normalny...te jego komentarze to kompromitacja....Przy takim bezrobociu w kraju nad Wisla nie mozna zatrudnic kogos kto: primo mowi poprawna polszczyzna, secundo zna sie na koszykowce i nie "pier..trzy po trzy para trzynascie" tylko dlatego ze merytorycznie nie jest za bardzo przygotowany... Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 GO PISTONS Michałowicz doprowadza mnie do szału 15.06.05, 10:28 GO PISTONS!!! Michałowicz doprowadza mnie do szału. Miał swoją jazdę już rok temu ale teraz przechodzi samego siebie - te jego wstawki "książe w pałacu", "egzekucja" w co trzecim zdaniu, jego wymowa "LERY BRAŁN", "TIMMY DANKEN" (oni mają tendencję do zdrabniania, wydaje im się, że skoro jest Penny Hardaway to musi być już Timmy Duncan, Stevie Nash, Stevie Francis itp itd), "NAZIR MOHAMED"... mało tego, nazywanie kolesi inicjałami "bi-bi" (Bruce Bowen), "ti-di" (Duncan), "ti-pi" (sic!!!!) (Tony Parker). Ti-pi!!! Kurna, dobrze, ze nie ma tam kolesia z inicjałami E.T.!! I koszmarny akcent nazwiska Joe Dumarsa na drugą sylabę jak gdyby ten był jakimś Francuzem albo Kanadyjczykiem z Quebecu. Pomijam wielokrotne kontruowanie zdań bez cienia logiki. PISTONS IN SIX! MOTOWN POUNDS THE COWBOYS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: GO PISTONS Michałowicz doprowadza mnie do sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:05 dla mnie komentatorzy są super, także kwakaj ziro dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa smurf Re: Detroit Pistons wygrali trzeci mecz finału NB IP: 217.153.130.* 15.06.05, 09:40 widziałem to na canal + i nie żałuję zarwanej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k SPURS - dacie radę!!! 15.06.05, 10:25 Kolejne mistrzostwo w zasięgu ręki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 pytanie do t.o.m.k.a 15.06.05, 10:30 Czesc Tomek, Czy ty moze masz nicka "Tommy" na amerykanskim forum jednej z druzyn NBA? Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: pytanie do t.o.m.k.a 15.06.05, 10:53 z3r0 napisał: > Czesc Tomek, > > Czy ty moze masz nicka "Tommy" na amerykanskim forum jednej z druzyn NBA? Nie - mam tylko tego nicka... I lubię Spursów od początku dziejów ;-) Tzn. jak kiedyś w 1993 roku, przypadkowo zobaczyłem w telewizorze ich mecz z Phoenix, zacząłem im kibicować i tak zostało do dzisiaj. No więc chyba jednak wygrają - pojedyncze porażki zdarzają się przecież każdemu... Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 "Kwiatek" Michałowicza z drugiego meczu 15.06.05, 10:35 Wychodzi na parkiet Darvin Ham z Pistons. Michałowicz "a oto gracz nazywany latającą szynką". A TO SOBIE NIEŹLE CHŁOPCZYNA WYMYŚLIŁ, CO? Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Kolejne psychiatryczne skojarzenie Michałowicza 15.06.05, 10:39 Wychodzi na parkiet L. Hunter z Pistons. Michałowicz: "Hunter to taki łowca punktów". Sprawdźcie statystyki w tym sezonie jakie mnóstwo ich nałowił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube [OT] The Zen Master is back! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:18 Phil Jackson wraca do LA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Walton Re: [OT] The Zen Master is back! IP: 80.51.245.* 15.06.05, 11:24 > Phil Jackson wraca do LA. Ciekawe po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzbigniew Re: [OT] The Zen Master is back! IP: *.si.res.rr.com 15.06.05, 15:53 spurs i tak najlepsi pistons sucks!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da mrakos STEVIE WONDER RULEZ!!!! IP: *.gl.digi.pl 15.06.05, 13:52 a tak na marginesie wie ktos dlaczego on sie ciagle cieszy?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: STEVIE WONDER RULEZ!!!! IP: *.informatik.tu-muenchen.de 15.06.05, 18:27 Cieszy sie, bo zycie jest piekne! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da markos Re: STEVIE WONDER RULEZ!!!! IP: *.gl.digi.pl 15.06.05, 23:32 bo nie wie, ze jest murzynem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Co za bzdura ... IP: *.laczpol.net.pl 15.06.05, 21:43 Tim Duncan kochany w kazdej innej hali ....lol.....Tim Duncan jest znienawidzony wszędzie poza Almadomm, mr Autor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da markos spurs juz nie graja w Alamodome tylko w SBC Center IP: *.gl.digi.pl 15.06.05, 23:13 a co do reszty sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś