Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grzegorz Czechowski

IP: *.biz.rr.com 29.07.02, 02:59
    Szkoda ze nie mialem okazji ogladac ostatniego meczu Poloni , jestem jednak
    na biezaco i ciekawi mnie jak wypadl Czechowski. Czy te 7 punktow to
    przypadek, czy jestesmy swiadkiem narodzin nowej gwiazdy!!!
    Pozdrowienia dla wszytkich kibicow, a specjalne dla mac !!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: Grzegorz Czechowski 29.07.02, 12:18
        Gdańszczanie byli bardzo słabi, choć Piszcz i Pecyna to zawodnicy teoretycznie
        lepsi od naszego juniora. A ścigał się z nimi jak równy z równymi.
        To chyba nie przypadek, bo Czechowski dobrze pojechał też w brązowym kasku
        (8pkt) i jakimś turnieju młodzieżowym(chyba 6 pkt).
      • Gość: Remwil Re: Grzegorz Czechowski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 17:04
        Widac ze chlopak chcial sie pokazac i bardzo dobrze mu to wyszlo!Bardzo mi sie
        podobali mam nadzieje ze dzialacze nie pozwola sie zmarnowac takiemu
        talentowi! Szczegolnie mi imponowal bardzo dobrymi startami i walecznoscia na
        torze oczywiscie widac u niego jeszcze spore braki w plynnej jezdzie ale nie
        miejmy mu tego za zle bo sie Grzesiu dopiero uczy i przy czestych startach
        beda z niego ludzie!
        • Gość: pc Re: Grzegorz Czechowski IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 22:52
          Ale chłopak nie boi sie jezdzic a to wazne.nie tak jak stanisławski czy uminski.
          • Gość: xkowal Re: Grzegorz Czechowski IP: *.nash01.tn.comcast.net 01.08.02, 04:43
            A jak tam twierdze ze kolejny Malak nam sie urodzil.
            Czyli gorzej byc nie morze.

A tak na marginesie, to czy Malak nie jest gorszym mechanikiem niz byl
            zuzlowcem???
            • reggie Re: Grzegorz Czechowski 01.08.02, 10:17
              Kowalku, jaki MalaK???
              Chyba Ci to country w Tennessee już na głowę padło, dlaczego go tak określasz?
              Wczoraj zdaje się zdobył około 10 punktów jakimś turnieju młodzieżowym, pokonał
              dużo starszych i lepszych od siebie.
              Wyluzuj...
          • Gość: Gosia Re: Grzegorz Czechowski IP: *.zdnet.com.pl / 217.96.107.* 05.08.02, 11:38
            Ciekawe jak Ty byś jeździł mając żelastwo w kościach, albo oberwał kamieniem w
            twarz?
            Pozdrawiam.

P.S. Panowie nie boją się jeździć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka