Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gry menager !!!!!!!!!!!

IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 06.08.02, 16:56
    Przyślijcie mi adresy stron internetowych z menagerami sportowymi (najlepiej
    piłkarskimi). Z góry dziękuje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: miecz Re: Gry menager !!!!!!!!!!! IP: *.bunkier.tbg.net.pl 06.08.02, 17:35
        www.itsagoal.com

jest najlepszy!!!
        • mazzop Re: Gry menager !!!!!!!!!!! 06.08.02, 18:08
          ... najlepszy jest www.hattrick.org ... choć przyznam, że brak mi porównania :)
          • tgaw Re: Gry menager !!!!!!!!!!! 06.08.02, 18:36
            Najlepszy jest TrueManager, taki onlinowe, troche ubozszy, CM. Prawdziwe ligi,
            prawdziwi pilkarze, transfery, ligi i puchary... ciagle jeszcze zdarzaja sie
            dobre kluby do objecia - vide Miki Real M i moj Juventus. Z racji duzej ilosci
            grafik, raczej nie dla modemowcow, czasami koszmarnie chodzi, ale zabawa jest
            narazie przednia.

www.truemanager.com
            • Gość: kostor Re: Gry menager !!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.08.02, 03:09
              jak dla mnie TM jest zdecydowanie za wolny. hattrick rulezzz:)
          • Gość: miecz Re: Gry menager !!!!!!!!!!! IP: *.bunkier.tbg.net.pl 06.08.02, 19:17
            Jeśli nie grałeś w obie gry to nie możesz się wypowiadać.

Ja grałem w obie i uważam że its jest lepszy.
            • tgaw Re: Gry menager !!!!!!!!!!! 07.08.02, 11:03
              buhaha,

pierwsze primo:
              Nie musze sprawdzic wszystkich alternatyw zeby ocenic co mi sie podoba a co
              nie; jest to nie mozliwe,

drugie primo:
              uzytkownicy TM na ichnim forum rowno objezdzaja ItsaG jak i HT, wiec sugerujac
              sie wpisami zapisalem sie do TM, do czego i innych zainteresowanych zachecam,

trzecie primo:
              Jesli ci sie tak Its a Goal podoba to podaj argumenty, jak na razie to niczym
              nikogo nie zacheciles,

czwarte primo:
              zabronic glosu to sobie mozesz swojemu psu albo ojcu,

nie pozdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka