Gość: dock IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 06.08.02, 16:56 Przyślijcie mi adresy stron internetowych z menagerami sportowymi (najlepiej piłkarskimi). Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miecz Re: Gry menager !!!!!!!!!!! IP: *.bunkier.tbg.net.pl 06.08.02, 17:35 www.itsagoal.com jest najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mazzop Re: Gry menager !!!!!!!!!!! 06.08.02, 18:08 ... najlepszy jest www.hattrick.org ... choć przyznam, że brak mi porównania :) Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Gry menager !!!!!!!!!!! 06.08.02, 18:36 Najlepszy jest TrueManager, taki onlinowe, troche ubozszy, CM. Prawdziwe ligi, prawdziwi pilkarze, transfery, ligi i puchary... ciagle jeszcze zdarzaja sie dobre kluby do objecia - vide Miki Real M i moj Juventus. Z racji duzej ilosci grafik, raczej nie dla modemowcow, czasami koszmarnie chodzi, ale zabawa jest narazie przednia. www.truemanager.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: Gry menager !!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.08.02, 03:09 jak dla mnie TM jest zdecydowanie za wolny. hattrick rulezzz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: Gry menager !!!!!!!!!!! IP: *.bunkier.tbg.net.pl 06.08.02, 19:17 Jeśli nie grałeś w obie gry to nie możesz się wypowiadać. Ja grałem w obie i uważam że its jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Gry menager !!!!!!!!!!! 07.08.02, 11:03 buhaha, pierwsze primo: Nie musze sprawdzic wszystkich alternatyw zeby ocenic co mi sie podoba a co nie; jest to nie mozliwe, drugie primo: uzytkownicy TM na ichnim forum rowno objezdzaja ItsaG jak i HT, wiec sugerujac sie wpisami zapisalem sie do TM, do czego i innych zainteresowanych zachecam, trzecie primo: Jesli ci sie tak Its a Goal podoba to podaj argumenty, jak na razie to niczym nikogo nie zacheciles, czwarte primo: zabronic glosu to sobie mozesz swojemu psu albo ojcu, nie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś