absztyfikant 11.06.09, 17:54 www.youtube.com/watch?v=aYpJHttvEOw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Erika :D 11.06.09, 18:01 www.youtube.com/watch?v=79No-J2eso4 Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein Und das heißt: Erika. Heiß von hunderttausend kleinen Bienelein Wird umschwärmt Erika. Denn ihr Herz ist voller Süßigkeit, Zarter Duft entströmt dem Blütenkleid Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein Und das heißt: Erika. 2. In der Heimat wohnt ein kleines Mägdelein Und das heißt: Erika. Dieses Mädel ist mein treues Schätzelein Und mein Glück, Erika. Wenn das Heidekraut rot-lila blüht, Singe ich zum Gruß ihr dieses Lied. Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein Und das heißt: Erika. 3. In mein'm Kämmerlein blüht auch ein Blümelein Und das heißt: Erika. Schon beim Morgengrau'n sowie beim Dämmerschein Schaut's mich an, Erika. Und dann ist es mir, als spräch' es laut: Denkst du auch an deine kleine Braut? In der Heimat weint um dich ein Mägdelein Und das heißt: Erika. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Adenauer :D 11.06.09, 18:03 nie wiem dlaczego, ale w tym momencie pomyslalam, o Kurdach i ich marzeniu o panstwie Kurdystan, wszyscy marza, ale jak sie spytasz Kurdow zyjacych w Istambule, czy jak juz powstanie, to zwina interes i zamieszkaja w Kurdystanie.... Pukaja sie jakos dziwnie w czolo. Odpowiedz Link
absztyfikant Z Kurdami jest problem 11.06.09, 18:08 Turcy, Iranczycy i Arabowie ich bardzo nie lubia... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Adenauer :D 11.06.09, 18:34 A co miał mówić Kondzio do Slązaków krótko przed wyborami? Do tego jak wiadomo był zagorzałym antykomunistą i z pewnością sprawiało mu dziką radość kiedy komuchy w Moskwie się gotowali. Nie należy oczywiście zapominać, że Adenauer był również antyfaszystą. Niestety trochę kłóci się to z faktem, że większość jego dyplomatów była wcześniej członkam NSDAP. A komibnację zdjęciową przy linku winnym wątku uważam po prostu za chybioną - akurat z tą brunatną bandą K.A. nie miał wiele wspólnego. Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Adenauer :D 11.06.09, 18:40 No ale krzyzakow lubili wszyscy - to ich niewatpliwie laczylo Polakow tez bardzo kochali Odpowiedz Link
jessi_a Re: Adenauer :D 11.06.09, 18:46 nie mial wyboru, wyksztalconych antyfaszystow Hitler dawna poslal do Boga, musial kims obsadzic stanowiska. W Polsce obsadzano Rosjanami, ktorzy na ta okolicznosc przyjmowali polskie nazwiska np. Poplawski. Odpowiedz Link
wqrwionylektor chyba ROKOSSOWSKI? 11.06.09, 21:16 Ale to byli Polacy z dziada pradziada: pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ukasz_Rokossowski Odpowiedz Link
ja.nusz Re: chyba ROKOSSOWSKI? 11.06.09, 21:33 wqrwionylektor napisał: > Ale to byli Polacy z dziada pradziada. Rokossowski wykazał się swoją polskością zwałszcza kiedy stał z armią sowiecką nad Wisłą przyglądając się jak powstanie się wykrwawia. Owszem miał polskie pochodzenie ze strony ojca - i co z tego. Tu szwęda się np. taki lepian i Asiek, którzy podobno mają pochodzenie niemieckie - i co? Tacy z nich Niemcy jak z mysiej pizdy kaptur. Odpowiedz Link
lepian4 Re: chyba ROKOSSOWSKI? 12.06.09, 05:45 Ja znam swego dziadka i nie mam powodow do wstydu. Jego przodkowie wybudowali nawet kosciol, stad w tamtejszych ksiegach, mam metryki urodzenia siegajace czasow, gdy na twoim kurniku niedziwdzie polarne sraly. Tym podobno wytrzyj saw obsrana dupe i bedzie po sprawie. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: chyba ROKOSSOWSKI? 12.06.09, 07:21 lepian4 napisał: > Ja znam swego dziadka i nie mam powodow do wstydu. Jego przodkowie wybudowali > nawet kosciol, stad w tamtejszych ksiegach, mam metryki urodzenia siegajace > czasow, gdy na twoim kurniku niedziwdzie polarne sraly. Tym podobno wytrzyj > saw obsrana dupe i bedzie po sprawie. Tak w życiu niestety bywa - dziadek porządny, pradziadek porządny (nawet kościół wymurował) a wnuczek i prawnuczek wyrósł na z krwi i kości faszyzującego pojeba. Odpowiedz Link
lepian4 Re: chyba ROKOSSOWSKI? 12.06.09, 09:14 Co innego u ciebie: prapra patololg, dziadek patolog, ojciec patolog wiec i januszek - patolog Odpowiedz Link
thunder-mug Zbrodnie Konrada Adenauera: 12.06.09, 08:53 Zbrodnie Konrada Adenauera: www.national-zeitung.de/gaza.html Odpowiedz Link
netfun Re: Zbrodnie Konrada Adenauera: 12.06.09, 09:07 A angielski zna? To niech poczyta, co stoi nad zdjeciami... Odpowiedz Link
netfun Re: Zbrodnie Konrada Adenauera: 12.06.09, 09:09 Tfu, niemiecki mialo byc, nie angielski. Jak czytam posty thunder-muga, to sie zaperzam... Odpowiedz Link
thunder-mug Oder soll ich Dir das noch klarer erklären? 12.06.09, 09:12 netfun napisał: > A angielski zna? > To niech poczyta, co stoi nad zdjeciami... --------------------------------------------- Odpowiedz Link
netfun Re: Oder soll ich Dir das noch klarer erklären? 12.06.09, 09:14 Alez oczywiscie... Badz zdrow! Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Oder soll ich Dir das noch klarer erklären? 12.06.09, 09:22 netfun napisał: > Alez oczywiscie... > > Badz zdrow! ------------------------ Odpowiedz Link