Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:33
    W 90 min Marcin Mieciel uratowal dla Gladbach remis w meczu z Hamburgiem.
    Zdobyl przepiekna bramke z przewrotki z ok 16 metrow.
    Gol byl tej urody co bramka Rivaldo z zeszlego roku. Wszystkie bramki bundesligi
    prezentowal SAT 1, jutro beda na DSF.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Schewa Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 19:43
        No, zajebista była, ale z tym Rivaldo to przesada
      • Gość: Lexy Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.satkabel.com.pl 15.09.01, 20:06
        Najpierw przeczytałem na Sat, że Marcin szczelił. Myślałem, że dostawił nogę.
        Ale jak zobaczyłem bramę to mi stanął!!!!!
        • Gość: ssonic Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.pkp.wroc.pl 16.09.01, 11:51
          Pamiętam jak Marcin przechodził do Borussi,wszyscy się śmiali i nabijali.
          Pojawiły się nawet głosy ,że Marcin Żel będzie strzelał bramki z przewrotki..
          Nikt wtedy chyba nie przypuszczał ,że tak może być w istocie. :-))

pozdr.
      • Gość: mzs04 Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.cjb.net 16.09.01, 14:58
        tak w ogole to byla 94 min. nie jestem jego fanem,ale brawo Marcin!
        • Gość: lhp Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: 213.25.71.* 17.09.01, 09:27
          Teraz czekamy na bramke "efektownym szczupakiem" - Bravo Mientki

Pzdr
          • Gość: nfs Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.pkp.wroc.pl 17.09.01, 13:14
            Ja stawiam na "norzyce" A tak na marginesie nie wiedziałem ,że Mięciel potrafi
            tak strzelać!

pozdr.
            • Gość: capulet Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 19:25
              Gość portalu: nfs napisał(a):

> Ja stawiam na "norzyce" A tak na marginesie nie wiedziałem ,że Mięciel potrafi
              > tak strzelać!

bo nie potrafi!
              to był pic na wodę, fotomontarz!!! :)))))))))))
      • Gość: zbyszko Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:42
        w końcu nie nadarmo ćwiczył ten element w legii..

.. bynajmniej nie na sparingach..

ludzie!!!!
        ile ja meczy legiuni mojej widziałem.. jak miętki próbował.. i próbował.. i
        próbował...
        ..no czasem coś tam wpadło ;)
      • lhp Bramka Mieciela w Sieci 21.09.01, 10:39
        Jezeli ktos nie widzial tego cudu, to mozna sciagnac bramke z sieci
        http://www.allgoal.org/eng/europe/german/ger_cham_2002_6.shtml

Pzdr
        • campo do lhp 21.09.01, 11:02
          Ja tego cudu nie widziałem.....ale już oglądam:)))
          Dzięki lhp
          P.S.
          gg mam dalej rozwalone,a placzacy_goryl co troche wywala :(

Pozdr.
          • lhp Re: do lhp 21.09.01, 11:04
            u mnie na odwrot, bar nie dziala, gg ok

Pzdr
            • Gość: Luxc Re: Bramka Mięciela IP: *.waw.cdp.pl 21.09.01, 16:59
              Wreszcie to zobaczyłem. Naprawdę cudowna!! Gdyby tak strzelał częściej...
              Pomyślcie, Mięciel strzelający złotą bramkę z przewrotki dla Polski w zaciętym
              finale mistrzostw świata z Argentyną!!! :)))
              Jeśli strzeli jeszcze takich pięć, to Engel znowu go powoła.
              Jeśli na mistrzostwach świata strzeliłby taką jedną, to jego przejście do
              Milanu (niektórzy pewnie pamiętają zaciekłą dyskusję na ten temat kilka
              miesięcy temu) przestanie być takie do końca nierealne :)))))
              Pozdrawiam
              • Gość: berti Re: Bramka Mięciela IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 21:55

Moze wreszcie przestal sie opierdalac na treningach , ludzie przestancie
                sie zachwycac ta jedna bramka , jak strzeli 20 w sezonie to dopiero wtedy
                mozna zaczac sie zachwycac
      • Gość: berbeluc Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 22:58
        Nie ma czym sie podniecać to poprostu zwykły fart.
        Dla mnie (żelosław)Mięciel to i tak kupa gówna
        która umodelowała sie na gwiazdora
        • Gość: Luxc Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.waw.cdp.pl 24.09.01, 17:41
          Nie przesadzaj, Mięciel to po prostu bardzo przeciętny napastnik, któremu
          wreszcie udało się strzelić z przewrotki i wpisy o nim należy traktować z
          przymrużeniem oka. Nie widzę jednak powodu do bluzgów, tylko dlatego, że raz w
          życiu miał swoje 5 minut (zazdrościsz mu farta?). A jak go przycisną na
          treningach, to może za rok osiągnie poziom Juskowiaka (też nie za wysoki, ale
          zawsze coś).
          Pozdrawiam
          • campo Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! 24.09.01, 17:50
            Mięciel może nie jest supernapastnikiem,ale dokonał on nielada wyczynu.
            Otóż zagrał on kilkanaście minut w meczu,strzelił bramkę na wagę 1 pkt,dostał
            się do 11 koljeki,został wybrany piłkarzem weekendu w bundeslidze,jego bramka
            została uznana bramką kolejki,na 99% będzie też bramką miesiaca,jesieni,a moze
            i roku...i to nie tylko w bundeslidze,ale może i w Europie!
            Niektórzy piłkarze,na takie laury muszą pracować latami !!!
            Szacunek dla Miętożelka!

Pozdrawiam:)))
            • pc Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! 25.09.01, 12:21
              ... ale i tak znowu usiadł na ławce.
              Polski Solskjaer?
              • campo Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! 25.09.01, 15:23
                ....usiadł bo zastanawia się jak i czym strzelić bramkę,która będzie jeszcze
                piękniejsza od ostatniej:)))))))))

Pozdr
                • Gość: milo Re: FANTASTYCZNA BRAMKA MIECIELA !!! IP: *.kook.dialup.pol.co.uk 25.09.01, 23:32

Zauwazyliscie ile w ostatniej kolejce Polskiej ligi pojawilo sie nasladowcow
                  Mieciela, co prawda z marnym skutkiem, ale moze nie dlugo strzaly przewrotka
                  stana sie polska specjalnoscia. NawetBramkarz beda wybijac pilki nozycami.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka